pikapolona2
|
IZVIRNO SPOROČILO: moci IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Phu, je sklicala šefica zdaj timski sestanek (jaz kot tista, ki si izmišljuje take bedarije, ona, ki sploh noče izpasti ****, ena upokojenka, ki samo meša štrene, ter dve, ki sta že itak sto let tu zaposleni). Jim je povedala in razložila, kaj jaz želim in so vse samo zavile z očmi, groza, kako bo zdaj to, zdaj bodo pa one nastradale in bla bla bla, sem mislila samo vstati in dati odpoved, prav res. Tako so jamrale, da mi je bilo slabo. Tako da so zdaj sklenile , da bo šla šefica direkt do direktorice ji razložit dano situacijo, saj edino če bodo še eno zaposlili, bom lahko takole delala, sicer bodo revce uboge. Mislim, da bruhaš. Vse imajo pa lepo že odrasle otroke. Bom videla, zdaj se bom obrnila še na tasta, ki malo več velja pri direktorici, pol pa se vedno bolj poigravam z mislijo, da ostanem doma. Preživeli bomo menda tudi brez teh bornih 500€. Eh, danes očitno res ni moj dan. ja, približno take sodelavke sem imela jaz. vse že od rojstva v firmi, temu primerno pomembne. ta mladina pa itak nič ne dela, pa blabla bla ... za bruhat. vztrajaj. srečno. iz inata ne ostajaj doma...delaj pa samo 4 ure če dnar ni tako pomemben....težko boš drugo službo potem dobila....pa leta si boš mogla plačevat in dodatno zdravstveno zavarovanje pa še kaj...izkoristi ta čas ko sta tamaladva majhna in izmozgaj tole službo. Naj pa kakšno študentko zaposlijo!
|