|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
17.2.2008 17:30:40   
frrrr
Pikabu, šele zdej sem vidla, da je Ema postrižena... full je luštna!

mis, si že izvedela kaj pomeni 2. stopnja? sicer pa bolje beljak kot pa kakšna pšenica... upam, da bo čimprej šlo na bolje in bo Tina lahko jedla vse.

Clody, super za odmašen nos in vse ostale kanale user posted image naj še jest začne vaš Nejc, da ne bo preveč shujšal!

moci, držim pesti, da čimbolje shendlaš svoje bolnike in se ne nalezeš česa od njih!

lucika, vedno bolj so navihani ti naši korenjaki ja user posted image

naše dete pa odkrilo, da je tudi na višinah fajn user posted image pa mu nč nisem brala vaših postov user posted image proti vašim, je sicer še blažja oblika in zdaj svojem poganjalcu ne sedi več, ampak stoji... mize zaenkrat še pušča pri miru, tudi pulte in okenske police... upam, da jih nikoli ne odkrije user posted image
in danes je mož ugotovil kaj bo naš mali po poklicu... sta šla na sprehod s triciklom, pa nista kam daleč prišla, ker je mali hotel dol (pripasan je kot v vozičku) in ga obrnil na okrog, potem pa kolesa okrog sukal in preučeval delovanje user posted image vglavnem mehanika bomo imeli user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
17.2.2008 18:23:38   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

mis, si že izvedela kaj pomeni 2. stopnja? sicer pa bolje beljak kot pa kakšna pšenica... upam, da bo čimprej šlo na bolje in bo Tina lahko jedla vse.

žal ni čisto tako...
beljak je dodan ohromno prehrambenim izdelkom- vse salame, hrenovke, slaščice, praktično vse kar je konzervirano, paštete....najdeš ga res vsepovsod, še predstavljamo si ne kje vse je....branje deklaracij je NUJNO POTREBNO!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
17.2.2008 19:20:06   
Arabela
Pa je minil vikend..user posted image ...  imeli smo se fajn, prijetno utrujeni, upam da bo noč mirna..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
17.2.2008 19:56:37   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

žal ni čisto tako...
beljak je dodan ohromno prehrambenim izdelkom- vse salame, hrenovke, slaščice, praktično vse kar je konzervirano, paštete....najdeš ga res vsepovsod, še predstavljamo si ne kje vse je....branje deklaracij je NUJNO POTREBNO!

No, to sem rekla da se moram pozanimat kje vse je beljak. a ma katera kakšen kontakt od kakšne bioresonance' Al pa kakšne izkušnje? Glede na rezultate bi raje šla še tja, da povejo kako in kaj. Sej verjetno bodo še kaj odkrili, pa vseeno bolje da vem.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
17.2.2008 19:58:31   
mis
Za nami zelo zanimiv in malo drugačen dan. Zjutraj je imela od svakinje hčerkica krst in smo šli pol na kosilo. Vse skupaj je dolgo trajalo, naša je bila ful dobre volje in se igrala in podila z otroki, ob 16:30 je pa tud nisem spat dajala. In je ob 18h pojedla, se okopala in 10 do 19h zaspala. Jaz sem sicer kar utrujena, ampak že v tejle urci sem se odpočila, zdej pa pred tv in kavčkanje.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
17.2.2008 20:56:19   
piskot
cer.

mami smrkava, ati vrocino, otrok kaslja. macek je pa sicer zdrav, ampak len user posted image .

midva z atijem se se nisva uspela ogret user posted image .

clody ce moja malenkost kam gre, potem je to ankogel ponavadi. je bilo tudi tokrat. izjemno lepo, samo je bilo premraz, da bi kaj slikal user posted image .

mis no upam da boste nasli dobrote, ki jih bo tina z veseljem jedla. ce je samo beljak, se ni take panike.

moci a ce ste bolani ne smete k dermatologu? pozdravite se cim prej. pa ti se drzi, korenina user posted image

frrr pri nas je bilo sicer nekaj visinskih poskusov, ampak ga ne mika prevec. mogoce je bilo tudi pri vas samo na kratko.

matr, vecerjat moram se ...

anyone?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
17.2.2008 21:25:17   
moci
ne morem tamale z vročino na mestno otroško vlačit

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
17.2.2008 21:29:02   
piskot
upam da ti bodo potem dal prej kaksen datum.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
17.2.2008 23:28:32   
frrrr
piskot, iz tvojih ust v Jaševa ušesa user posted image v svojem stolčku tut stoji in se spravlja ven, samo sem vedno poleg njega, ga ne upam pustit samega v stolčku user posted image
pa pozdravte se vsi skup! ste si kr fajn razdelili... bolje tako kot pa, da je eden čist bogi user posted image

altati, pojma nimam kje vse je beljak... samo se mi zdi pa vseeno lažje živet z alergijo na eno živilo kot pa na več... upam, da nikoli ne bom vedela v kateri hrani je določeno živilo.

js sm iz kopeli... po nasvetu moci se mi zdi, sem si naredila kopel s soljo in oljem 31. potem sem pa še vroč čaj z medom popila in zdaj sem lahko zdrava user posted image

lepo spite! sladko sanjajte, se fejst spočite in zjutraj vsi zdravi zbudite!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
18.2.2008 1:15:05   
Anonimen
dober večer,

se javljam na broju, se tudi potepamo in uživamo sto na uro....čeprav mali breha ko strgan dohtar, dve noči se zbujamo na noro, ampak čez dan pa še kar nekam gre....našega ata smo popraznovali od spredaj in zadaj, jutri imamo praznik ( Predsednikov dan ) in naj bi bili prosti....

smo pa danes doživeli tudi prvi besedni stavek....''I dont know'' ....

pridne bodite, radi se imejte in se beremo....

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4635
18.2.2008 7:21:40   
Maxica
Dobro jutro, pa je vikend spet minil, kot bi pihnil. Vidim, da se niste preveč razpisale in bom lahko malo pokomentirala za nazaj, vendar pozneje, ko naredim "ponedeljkove" obvezne stvari. Se beremo.
Zunaj pa mrrrrzzzlo, -8, tako da tiste, ki ste na toplem, kar tam tudi ostanite.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
18.2.2008 8:24:01   
pikapolona2
evo jst že pijem kavico..še katera mogočeuser posted image mal preberem RR pol pa grem delat!

Zunaj je marz BRRRRR....sem morala ven da sem odpeljala Brino v varstvo.

Tudi naš vikend je minil kot bi pihnil....včeraj smo bili ceeeel dan na Pokljuki z enimi prijatelji! Kaj je bilo idilično.....snega je še ful.....potem smo šli na en kosil  v eno šmensi pensi gostilno...mi pa vsi v trenerkah ........smo bili kot kakšni kmeti tam s tanajhujših rout.....rdečelični in oblečeni kot kakšni bučkoti.........in ko smo prišli domov smo vsi trije malo zadremali.....kolk je pasalo! 

Ima pa tamala spet čist suha lička...jo mažem vsake 2 uri pa nič ne pomaga. Frrr ognjič laufa sam ni nič boljeuser posted image ...tudi ono kremo ki jo je Remy priporočala sem poskusila pa nič bolje...še kakšna ideja????

Zvečer sva pa gledala ta famozni Petelinji zajtrk...no ja....meni ni bil nič posebnega...pol filma pa itak cigarete rauhajouser posted image user posted image

Clody ....si šla v službo ali sta še doma?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
18.2.2008 8:24:15   
Arabela
Jutro...

Vse ok, mi odštevamo...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
   [Brisano sporočilo]
18.2.2008 8:49:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4639
18.2.2008 8:52:14   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

evo jst že pijem kavico..še katera mogočeuser posted image mal preberem RR pol pa grem delat!

Zunaj je marz BRRRRR....sem morala ven da sem odpeljala Brino v varstvo.

Tudi naš vikend je minil kot bi pihnil....včeraj smo bili ceeeel dan na Pokljuki z enimi prijatelji! Kaj je bilo idilično.....snega je še ful.....potem smo šli na en kosil  v eno šmensi pensi gostilno...mi pa vsi v trenerkah ........smo bili kot kakšni kmeti tam s tanajhujših rout.....rdečelični in oblečeni kot kakšni bučkoti.........in ko smo prišli domov smo vsi trije malo zadremali.....kolk je pasalo! 

Ima pa tamala spet čist suha lička...jo mažem vsake 2 uri pa nič ne pomaga. Frrr ognjič laufa sam ni nič boljeuser posted image ...tudi ono kremo ki jo je Remy priporočala sem poskusila pa nič bolje...še kakšna ideja????

Zvečer sva pa gledala ta famozni Petelinji zajtrk...no ja....meni ni bil nič posebnega...pol filma pa itak cigarete rauhajouser posted image user posted image

Clody ....si šla v službo ali sta še doma?

pri nas so po ognjiču lička slabša, ker menda širi žile (je rekla P). kaj pa mustella - cold krema? ali pa vsaj bepantol?

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
18.2.2008 8:53:05   
moci
pikapolona, prosi v lekarni za testerje, da ne boš 10 krem kupilauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
18.2.2008 9:02:21   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

dobro jutro

arabela, a si si naredila odlitek trebuha? jaz sem še danes vesela, da nisem šla prej rodit, preden sem naredila odlitek, saj imam same lepe spomine na trebuh.
kaj pa imena? ste že izbrali?

mi imamo pa počitnice, ampak nama je user posted image odpeljal ključe od avta. bova pa doma cel dan, kaj čmo

mami kašlja, otrok tudi malo, pa strašni herpes se mi je naredil, jutri pa imam spet zobarja. a me bo sploh vzel? anč, a ti kaj veš, kako je s tem?

nič ne bo z zobarjem. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
18.2.2008 9:26:57   
pikapolona2
aja....ognijč potem ni OK...Bepanthen smo uporabljali najprej pa ni bilo nobenega haska....se bom najbrž res do lekarne zapeljala pa fehtalauser posted image user posted image

a sta z Zojo doma.....ali si v službi dobila internet?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
18.2.2008 9:28:25   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: moci

IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

dobro jutro

arabela, a si si naredila odlitek trebuha? jaz sem še danes vesela, da nisem šla prej rodit, preden sem naredila odlitek, saj imam same lepe spomine na trebuh.
kaj pa imena? ste že izbrali?

mi imamo pa počitnice, ampak nama je user posted image odpeljal ključe od avta. bova pa doma cel dan, kaj čmo

mami kašlja, otrok tudi malo, pa strašni herpes se mi je naredil, jutri pa imam spet zobarja. a me bo sploh vzel? anč, a ti kaj veš, kako je s tem?

nič ne bo z zobarjem. user posted image

moje frendice tudi ni vzel s herpesom ...... moj herpes se je pa že skor pozdraviluser posted image

ta teden moram pa nujno prit po knjigo sivkamivka.......a boste vidva kej v Kranj hodila?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
18.2.2008 9:29:39   
psaša
Jutro. Mi smo zopet v vrtcu in službi. Vikend minil hitro.
Mi je pa mali začel nekaj štrajkat pri opoldanskem spancu. On ne bi spal. A ve ustrajate? No, pri nas je včeraj oči posredoval, mali se je drl, skratka na koncu je bruhal user posted image in nato zaspal za dobri 2 uri. Ne vem no, če je to OK. Pojma nimam. V soboto ga nisem dala spat, ker ni hotel, je bil popoldne že tolk zmatran, da je v sekundi zaspal. Včeraj smo pa kar vstrajali.user posted image
Mah, ne vem?! Ali me izsiljuje, da ne bo spal, on bi se igral, ali res ni zaspan.user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
18.2.2008 9:32:39   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Mi je pa mali začel nekaj štrajkat pri opoldanskem spancu. On ne bi spal. A ve ustrajate? No, pri nas je včeraj oči posredoval, mali se je drl, skratka na koncu je bruhal user posted image in nato zaspal za dobri 2 uri. Ne vem no, če je to OK. Pojma nimam. V soboto ga nisem dala spat, ker ni hotel, je bil popoldne že tolk zmatran, da je v sekundi zaspal. Včeraj smo pa kar vstrajali.user posted image
Mah, ne vem?! Ali me izsiljuje, da ne bo spal, on bi se igral, ali res ni zaspan.user posted image

A vi še 2x spite? ...pri nas spi že od 8 meseca dalje samo 1x...tam okoli 12 ure zaspi brez joka....spi pa od 1 pa tudi do 3 ur. Redko se upira

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
18.2.2008 9:33:48   
moci

aja....ognijč potem ni OK...Bepanthen smo uporabljali najprej pa ni bilo nobenega haska....se bom najbrž res do lekarne zapeljala pa fehtalauser posted image user posted image

a sta z Zojo doma.....ali si v službi dobila internet?

dopust imam, da bi šli k dermatologu. sem pa ravnokar klicala, da bom jutri še doma, potem se bosta pa že porihtala, saj zoja je kar ok, samo vsake toliko malo zakuha. možno, da je zobovje

Neposredna povezava do sporočila: 4647
18.2.2008 10:10:40   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

maxica, kje ste kupili kolesarsko čelado? vidim, da so razlike v cenah precejšnje. 

Mi smo jo kupili TUKAJ. Ampak za ceno in model ti bom pa pozneje povedala, bom morala doma pogledat.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
18.2.2008 10:12:55   
psaša

A vi še 2x spite? ...pri nas spi že od 8 meseca dalje samo 1x...tam okoli 12 ure zaspi brez joka....spi pa od 1 pa tudi do 3 ur. Redko se upira

Ne, mi tudi samo 1x spimo. Saj sem napisala pri opoldanskemuser posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4649
18.2.2008 10:18:33   
Maxica

Pride tako obdobje, vendar menim, da tako majhen otrok še rabi enkrat dnevno spanje. Pri nas rata okrog 12h ves tečen in gre potem ponavadi za 2,3 urce spat.
Pri nas ga rabi še Max tu pa tam, odvisno, kaj počne dopoldan in če smo vsi doma, da gre kdo z njim, pol zihr popoldne zaspi.
Tako da mislim, da mal sprobava meje tudi pri tem. Moje mnenje.user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?