|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
1.2.2008 19:26:50   
Lu
Hello!

Mi smo pridelali 2 dni nazaj 4 zobek. Po pol leta pomojem. In imamo kar pestro ponoči. Sploh pa zjutraj. Bi gospod vstajal ob 6user posted image user posted image Ga nahecam in spimo vsaj do 6.50 user posted image

Pikapolona super pingvinček.

Mi še zdaj ne vemo kaj bo Maja. V vrtcu je polno klovnov obešenih in zdaj bi bila ona klovn. Pa klinc. Al bo Rdeča kapica al pa snežak. user posted image

Vidim da ste eni spet mal bolančkani. Pa starši tudi. Pocajtajte se.

Včereja. A bomo kakšen zmenek spet nardile? Se mi nekaj lušta Kitajska user posted image user posted image user posted image

vava res lepo, da si se uspela oglasit.

Zdaj pa odmurnčkam. user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
1.2.2008 19:34:12   
Anonimen
čer, sem mislila, da bo več za prebrati, pa ni bilo hudega

no da se seveda najprej pohvalim, ko prej že tako jamram- izpit sem naredila, sem bila pa notri 45minutuser posted image , ženska je spraševala stvari, ki jih veš ko ene 10 let delaš v klinikiuser posted image , njene primere........potem sva imele pa še tragi-komične situacije, kot so: jaz rečem, da za zdravljenje damo to in to zdravilo- ona pa, da se ga ne dobi večuser posted image , da je ena bolezen na določeni Listi- pa mi reče, da zdej sploh več ne obstajajo te listeuser posted image - v glavnem- NORO! Mi je bila pa všeč, ker se je videlo, da išče znanje........najboljša je pa bila, ko mi je pri enem vprašanju (vsako vprašanje je posebej ocenila) kar 10 zraven napisala, potem pa rekla, da zdej moram vse prav povedat, ker mi je že 10 napisalauser posted image - še dobr, da sm znala.......no na koncu je bilo pa 9 user posted image !
Drugače sem danes že od 4ih pokoci- se je Tinkara nekaj zbudila takrat in potem nisem več nazaj zaspala, sem ob 5ih vstala, da bi se učila, pa Tinkara, očitno, ne more spat sama v sobiuser posted image , ker je bila že ob 5.30 pokonci in potem že ob 6.30 v vrtcu, ker sem šla jaz na fax........je bila baje tako utrujena, da tudi spat ni moglauser posted image
Zdej sem pa jaz čistouser posted image in bom šla pomoje kmaluuser posted image Jutri pa se čisto posvetim moji čebelici Tinkari.......

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3977
1.2.2008 19:36:38   
Anonimen
pa da se še pohvalim: Tinkara je bila cel januar v vrtcuuser posted image ( sej drug teden bomo pa sigurno domauser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3978
1.2.2008 19:58:38   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

pa da se še pohvalim: Tinkara je bila cel januar v vrtcuuser posted image ( sej drug teden bomo pa sigurno domauser posted image )

Super, naj bo tako tudi februarja.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
1.2.2008 19:59:00   
*anč*
user posted image user posted image user posted image remy  in user posted image user posted image user posted image tinkara,ki ti je s svojim zdravjem omogočila učenje!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
1.2.2008 19:59:08   
Maxica
Pa čestitke za izpit, Remy, le tako naprej, naj ti bo Arabela za vzor.user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
1.2.2008 19:59:47   
Maxica
Zdaj vas pa samo še pozdravim, otroka morata povečerjat pa spat, midva greva pa ven, juhuhu. Lep večer vsem.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
1.2.2008 22:28:56   
frrrr
Remy - čestitke za izpit! naj bo februar tudi tako zdrav kot je bil januar!

Clody - mi Jašo kopamo v banjici, tuširamo ne, ker mu tudi ni kaj preveč všeč. kadar gremo na bazen, ga je treba stuširat, ker ni fruge... in vedno moremo imet hudo animacijo, da ne vsi iz bazena pobegnejo zaradi joka. predlagam kakšno fino igračko. mi imamo od tomyja eno žabico in šprica vodo... luštna zadevca in jaša si jo nameri tako, da mu v faco šprica, pol se pa smeje user posted image

js sm utrujena... bil konkreten kick-off... najprej eno tehnično iskanje najboljše rešitve v skupinah, potem smo imeli še iskanje zasutih v snežnem plazu... smo s krplji hodili po Tamarju... imeli gps-e in 3 točke, ki smo jih morali obiskat... pa z loki vmes streljali na namišljene divje svinje, hodili po vrvi, z žolnami iskali zasute v plazu. na koncu smo se pa še bobnat učili na djembe. pravi team building event.
ampak zdaj sem pa direkt za v posteljo. joške mi bo razgnalo. jaša je zaspal preden je zvezdica zaspanka do konca odpela in do zdej še ni zajamral ni. ponavadi imamo po kakšnih dveh urah že akcijo, zdaj pa že 3 ure spi... iz leve joške mi je pa že curljat začelo user posted image noro... grem se mu pridružit, mogoče pa zavoha papiko user posted image

lep vikend!

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
1.2.2008 22:29:15   
frrrr
Maxica - uživajta!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
1.2.2008 22:34:38   
lucika
da ves pozdravim...pol pa tud jaz spat.
jutri namreč ne bomo nič dlje spali, ker imamo seminar. od osmih do treh... komaj dočakaš vikend, potem pa takole:( pa ok, upam, da bo kaj koristnega, da mi bo dolgoročno v prid, pa da bo hiiitro minilo.
ker komaj čakam, da sem malo z malim skupaj. pa z atijem tudi...

ostalim pa lep vikend!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
1.2.2008 22:35:43   
lucika
samo tole še morem napisat, ker me je ravno prešinilo:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, vsaka čast mamicam, ki delajo tudi sobote, še bolj pa onim, ki poleg sobot še nedelje. res. ker jaz bi verjetno umrla.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
2.2.2008 4:27:26   
Arabela
Evo pa spet ne morem spati!!!! Upam da se začelo obdobje nespanja...user posted image user posted image user posted image user posted image
Do zdaj sem se ful koncentrirala na izpite, sedaj pa je treba naenkrat misiti polno na prihajajjočega novega člana... in seveda cel čas premišljujem o tem pa še nos imam zaštofan in seveda je rezultat nespanje...user posted image user posted image user posted image
SSSSSSsssppppaaaaaaaaaaaallllllllllllaaaaaa biiiiiiiiii!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 2.2.2008 11:26:53 >

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
2.2.2008 4:27:58   
Arabela
Remy, čestitke za izpit!!!!! Le tako naprej!!!!!

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
2.2.2008 7:23:42   
lucika
arabelca, saj zdaj pa verjetno hrgoliš, a ne?
ma, si že pozabila, to ni od skrbi, tole bo od nosečnosti. jaz sem spala glih do enega peteha meseca, potem pa, uf...
pa če so že skrbi...so to lepe skrbi. kako bo eno , kako bo drugo...v sebi pa točno veš, da bo super, enkratno. ti kr piši, vse kaj ti pade na pamet...me bomo pa "skrbele" s tabo..-.in komaj čakale tega novega dojenčka.
a ni fino prebirat te male cotkice? pa prat pleničke, "kao" pucat stanovanja (čeprav so do poroda že trikrat vmes taka kot pred pucanjem)...itd...

nič, grem se oblečt, pa na tisti seminar...

lepo se imejte.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
2.2.2008 8:55:01   
moci
bravo remyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in super tinkara.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
2.2.2008 11:37:40   
Pikabu
Remy, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitam!!!!1 Tako se dela punca, zdaj pa korajžno naprej. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
2.2.2008 11:42:22   
Pikabu
Vas samo pozdravim. Danes bi nekam peljala otroke malo v maškarce, pa nimam pojma kam. user posted image Smo pozno vstali in smo v Merkatorju vse zamudili. Ampak mi je tako pasalo, pa otroka sta bila strašno pridna.... Ati je šel v službo (samo za dve uri, zdaj ga pa že 4 ni user posted image ), otroka sta se sama pridno igrala v svoji sobi, mami je pa spalaaaaaaaaaaaaa.....

Drugače imamo pa vsi težave z očmi. Vsem štirim nam teče ven, jaz sem se zjutraj zbudila tako zalimana, da sploh nisem mogla odpreti oči, zdaj me prav veke bolijo, ker sem imela toliko tega gor. Pa Maksu, Emi in možu tudi tako ven teče. Ima katera kaj pojma, kaj smo staknili? user posted image

Pa zdaj sem naredila že skoraj celo službo. Naša Ema zbira Fifi nalepke in se nam jih je ogromno nabralo, zdaj so me pa zasuli s pošto in sem jih sortirala in dajala v kuverte in pripravljala za pošiljanje.

Zdaj pa grem, Maks in Ema pospravljata sobo, jima grem pomagat.

Lep vikned vsem, pa uživajte v maškarah.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
2.2.2008 11:55:51   
moci
pikabu, staknili ste
Vnetje očesne veznice ali konjunktivitis

… je zelo nalezljiva in med otroki razširjena bolezen. Oko je rdeče in pekoče, veke so otečene. Otrok ima občutek tujka v očesu. Vid ni prizadet, vendar otroka moti močna svetloba. Bakterijski konjunktivitis, ki je močno nalezljiv (zato naj ima oboleli otrok svojo brisačo), spremlja lepljiv rumeno-zelen izcedek iz očesa. Le-ta je včasih tako močan, da otrok zjutraj ne more odpreti očesa.
Zdravljenje:
Zdravnik predpiše antibiotično mazilo in kapljice. Prizadeto oko nežno čistimo z vato, namočeno v prekuhano in ohlajeno vodo (lahko tudi s fiziološko raztopino). Za vsako oko uporabimo svoj kos vate in oko nežno očistimo od notranjega očesnega kota navzven. Seveda ne smemo pozabiti na higieno rok, ki jih moramo umiti pred in po čiščenju očesa.
Kako dajemo kapljice v oko?
Spodnjo veko nežno potegnemo navzdol in vkapamo kapljice v kot med očesom in veko. Pri tem se ne smemo dotakniti očesa. Uporabljamo le kapljice, ki jih predpiše zdravnik.

mi smo imeli tudi. kaplijce hitro pomagajo.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
2.2.2008 11:58:08   
frrrr
Pikabu - vnetje očesne veznice. Clody, predvidevam, da se tudi pri vašem Nejcu to kuha. pejte k zdravniku po Tobrex... če bo hudo, še kakšno kremco dobite. je pa treba pazit, da se s kapalko ne dotakneš očesa in tako lahko ene kapljice vsi uporabljate. zadevca se zelo hitro prenaša. vrtec je prepovedan.
čimprej se pozdravite!

naše dete je pa že 4. dan tečkica... meče se po tleh in izsiljuje. za vsako figo začne jokat. vročine ni, dlesni že cel mesec zelo nabrekle. ušesa so ok. pojma nimam ali je to obdobje ali je kaj narobe user posted image
gremo jest in spat.

lep dan!

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
2.2.2008 12:00:59   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

arabelca, saj zdaj pa verjetno hrgoliš, a ne?
ma, si že pozabila, to ni od skrbi, tole bo od nosečnosti. jaz sem spala glih do enega peteha meseca, potem pa, uf...
pa če so že skrbi...so to lepe skrbi. kako bo eno , kako bo drugo...v sebi pa točno veš, da bo super, enkratno. ti kr piši, vse kaj ti pade na pamet...me bomo pa "skrbele" s tabo..-.in komaj čakale tega novega dojenčka.
a ni fino prebirat te male cotkice? pa prat pleničke, "kao" pucat stanovanja (čeprav so do poroda že trikrat vmes taka kot pred pucanjem)...itd...

nič, grem se oblečt, pa na tisti seminar...

lepo se imejte.

Ne nisem šla spat, sem naredila rajši generalko kopalnice (v vsakem kotu gumice in špange za lase, pa imam že več kot leto dni kratke lase..user posted image ), pa prat sem dala.... skratka psica me je samo debelo gledala če se mi meša... zdaj sem si še glavo oprala, malecka je zunaj z dedijem, se sprehajata po gozdu... potem pa upam da bova obe zaspali... bi morali na rojstni dan pa je fantek ki praznuje zbolel... z njimi se dobivamo od božiča pa je vedno nekdo bolan...user posted image ... bova pa zato z malecko šle v maškare.. pri nas v Europark, jutri pa na rajanje z Romano Kranjčan in klovni...user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
2.2.2008 12:02:00   
Pikabu
Tobrex imamo doma, a si lahko kar vsi štrije dajemo to notri? Pa če se ne motim, niso kapljice, ampak bolj kot krema? Je to v redu?

moci, Frrrr, hvala za tako hiter odgovor. Zlati sta. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
2.2.2008 13:15:03   
Lu
Pikabu če so kapljice več kot 1 mesec odprte, se ne priporočajo. Drugače pa ja. Vsi lahko dajete. Imamo pa mi za Tiana še Ciloxan ker je bil na Tobrex alergičen. In še nalepke Fifi. Tudi mi jih zbiramo in jih imamo že en kupček viška. Sporoči na ZS kaj vam manjka in  mogoče lahko kaj pošljemo user posted image

Remy in Arabela user posted image za izpit.

Arabela glede spanja. Sem imela jaz podoben primer proti koncu user posted image

Jaz pa Tian sva pa sama doma. In mali trenutno spi zimsko spanje, mati na RR visi, ati in Maja sta se šla pa mal potepat. In pop. ju dam v mačkarce- samo do naših bomo šli. In Maja bo snežak. Vam bom fotke poslala.

Zdaj pa letim. Me čaka en kup perila user posted image

MAxica sta se nažurala?user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
2.2.2008 13:15:53   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Tobrex imamo doma, a si lahko kar vsi štrije dajemo to notri? Pa če se ne motim, niso kapljice, ampak bolj kot krema? Je to v redu?

moci, Frrrr, hvala za tako hiter odgovor. Zlati sta. user posted image user posted image user posted image
pred uporabo raje še poklili dežurnemu in povprašaj. kapljice ne smejo bit več kot mesec odprte, da so uporabne. s kremo tobrex pa nimam izkušenj, js sm dobila cloramphenicol kremo. sta mi pa z navodili pomagale muki in @lina, ko sem se s to nadlogo ukvarjala prejšnji teden. mogoče onidve kaj več vesta.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
2.2.2008 13:17:23   
frrrr
Arabela - le naspita se, pa fajn se zabavajta v Europarku med klivni in maškarami.

Lu - fotke snežaka ja user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
2.2.2008 13:24:13   
piskot
drek pa ta vreme. smo hotel na sprevod  pa smo zviseli doma. pri nas pada dez. a kje v sloveniji slucajno snezi? da grem tja sneg gledat. samo ne me na kredarico poslat prosim.

jaz sem pa flancate naredila po receptu od maxi. pa sem jih po mojem premalo zvaljala. in niso fajn. ali pa res nasa mati tooook dobre naredi. moram enkrat njen recept vzet. v glavnem drugo leto se bomo rajsi pri babici svercali, letos bomo pa tele v mleko namakali, da bodo sli dol user posted image .

pikabu pocajtajte si ucke.

arabela naspi se.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?