Anonimen
|
čer, sem mislila, da bo več za prebrati, pa ni bilo hudega no da se seveda najprej pohvalim, ko prej že tako jamram- izpit sem naredila, sem bila pa notri 45minut , ženska je spraševala stvari, ki jih veš ko ene 10 let delaš v kliniki , njene primere........potem sva imele pa še tragi-komične situacije, kot so: jaz rečem, da za zdravljenje damo to in to zdravilo- ona pa, da se ga ne dobi več , da je ena bolezen na določeni Listi- pa mi reče, da zdej sploh več ne obstajajo te liste - v glavnem- NORO! Mi je bila pa všeč, ker se je videlo, da išče znanje........najboljša je pa bila, ko mi je pri enem vprašanju (vsako vprašanje je posebej ocenila) kar 10 zraven napisala, potem pa rekla, da zdej moram vse prav povedat, ker mi je že 10 napisala - še dobr, da sm znala.......no na koncu je bilo pa 9 ! Drugače sem danes že od 4ih pokoci- se je Tinkara nekaj zbudila takrat in potem nisem več nazaj zaspala, sem ob 5ih vstala, da bi se učila, pa Tinkara, očitno, ne more spat sama v sobi , ker je bila že ob 5.30 pokonci in potem že ob 6.30 v vrtcu, ker sem šla jaz na fax........je bila baje tako utrujena, da tudi spat ni mogla Zdej sem pa jaz čisto in bom šla pomoje kmalu Jutri pa se čisto posvetim moji čebelici Tinkari.......
|