|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
30.1.2008 16:27:09   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

IZVIRNO SPOROČILO: moci

anč, kašljanje je vstopnina za vrtecuser posted image pri nas čisto vsi kašljajouser posted image

Pri nas tudi.

ma sej vem, pr nas tut. sam težko se mi je navadit. prej smo bli res zdravi!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
30.1.2008 17:05:52   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Housea pa mi je bilo malce težko danes gledat, predvsem zaradi občutljive teme...

Jaz sem ga tudi težko gledala, so mi kar solze tekleuser posted image . Pa ene parkrat sem kar stran pogledalauser posted image . Še moj mi je rekel, da kaj pa to sploh gledam.

men je blo tut grozno!  pa 1. letnik na faxu mi je bil tut hud,ko smo mal na anatomiji trupla, pa če dobiš kakega starejšega,ki je že odslužil svoje,je še ok ... pr dojenčkih se mi je pa kr vrtel in blo grozno slabo ...  druga tema!!

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
30.1.2008 17:17:42   
*anč*
arabela  user posted image za uz, mal pa vseen še poredi pikeca user posted image . kolk je mela pa katarinca porodno težo?  gre tvoj dragi s tabo rodit? imena ?  sej vem,da sem firbec babji ...user posted image
lu   user posted image tian za cel stavek!! noro,kok že eni govorite!

sivkamivka  super za blaža! se mi zdi,da jim tale vrtec full paše,ker majo družbo pa kr naprej eno animacijo, mame znamo bit učasih dolgočasne ...user posted image

moci   naj se zoja hitro pozdravi. midva nisva šla pa nč k zdravniku,ker se mi zdi,da je viroza in sem se bala da tam še kak rota virus ne pokasirava ...

muki  happy birthday mr.muki!!

grem tut jst še mal za knjige,mi ne bi prou nč škodlo!! user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
30.1.2008 17:19:23   
*anč*
še 70  postov pa bom spet na treh user posted image user posted image user posted image  user posted image zakaj nam že ne vrnejo objav oz.manjkajočih straniuser posted image user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
30.1.2008 18:01:50   
pikapolona2
user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
30.1.2008 18:14:20   
*anč*
joj,pikapolona, kok lep pingvinček je brina!! a si ne daje dol kapuce?  pa user posted image za mamico,da kej tazga zašije!!

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
30.1.2008 18:17:37   
pikapolona2
začuda ni vlekla dol.....imamo pa doma še ene rogece od kozlička..pa jih večkrat jst kr tko nosim ko se igrava...potem jih hoče pa še ona imet...pa nikoli ne vleče dol...bo po meni k sem se rada maškarala in oblačila.

Kadar zaide v omaro s čevji vedno samo moje ven vleče pa jih nato po stanovanju nosiuser posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
30.1.2008 18:34:05   
Maxica
Danes pa praznuje gospod Muki svoj rojstni dan. Iz srca mu voščimo, da se mu uresniči vse tisto, kar si želi, veliko je v življenju že dosegel, tako fajn ženko ulovit, ni kar takouser posted image , pa take lepe hčerkice naredit, tudi ne.user posted image  Pa vseeno mu želimo še veliko uspehov v službi, osebnega zadovoljstva, da bi si z našo Mukico čimvečkrat lahko privoščila kakšen romantičen vikend v dvoje, v glavnem, VSE VSE VSE NAJBOLJŠE.

user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

Neposredna povezava do sporočila: 3858
30.1.2008 18:34:54   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

user posted image

Iiiiiiii, kva je luštna. Pa nisi ti to sama naredila, Pikapolona2? Svaka ti čast, res je krasna.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3859
30.1.2008 18:35:44   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

še 70  postov pa bom spet na treh user posted image user posted image user posted image  user posted image zakaj nam že ne vrnejo objav oz.manjkajočih straniuser posted image user posted image

Dobro vprašanje. Žal na odgovor verjetno nimamo kaj upati.user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
30.1.2008 18:59:05   
moci
vau pikapolonauser posted image kapo dol. pa brini tudi. zoji bi se zmešalo, če ji kaj takega nadenem user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
30.1.2008 18:59:38   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

Dobro vprašanje. Žal na odgovor verjetno nimamo kaj upati.user posted image

ravno danes  sem razmišljala, da so bile obljube v praznouser posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
30.1.2008 19:09:03   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

user posted image

Iiiiiiii, kva je luštna. Pa nisi ti to sama naredila, Pikapolona2? Svaka ti čast, res je krasna.user posted image

maxi sem sama naredila...to je itak moj poklic...ustvarjanje a neuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
30.1.2008 19:11:09   
lucika
helou helou

pikapolona super! lepega pingvinčka imaš.

mi bomo imeli pa žabico, je babica nekje uhvatila en tak klobuček za žabico, pa se kar strinjam. to se mi pa res ne ljubi po trgovinah iskat...no, saj bi, če bi bilo treba, ampak zdaj mi paše da mi ni.

sem dobila danes pogodbo. so kavbojci da jih je za iskat. so mi dali kao za 2 meseca, od 7.1. do 28.2.; in sicer z odpovednim rokom 60 dni. ma, so smešni no... kao, da bo itak pol samo datum spremenjen, za naprej. ampak mislim, da bom iskala službo dalje. ker so (kot sem včeraj arabelo straaaašla) ovrednotili delovno mesto s 5. stopnjo. zdaj ne vem, kaj mislijo s tem, da ne rabim vseh svojih možganskih celic uporabljat, al kako? da lahko rečem, buuu, ne vem, tale snov je bila pa na faksu, katerega ignorirate, da ga imam? katastrofa je tole tukaj pri nas. na štajerskem mislim, ker so vsi po vrsti enake gnide, da jih ni sram. plača pa seveda temu primerna. kako se že iz bruta neto zračuna? tam enih 30% minus? na oko?

tak da mislim, a bom kar danes kako prošnjico poslala. al pa še malo delala, pa naredla eno sestrico. al pa bratca. ne, danes pa sem jezna. sicer nisem bila na pogovoru pri direktorju, mogoce mislijo po teh dveh mesecih kaj zvišat...ne vem. danes sem pokrivala celo nabavo in še del skladišča, ker sta obe gospodični na bolniški. jaz pa tako priročna in pridna. niti na malico nisem imela časa...

eh, saj sem si mislila kaj bo, sem pa vseeno upala, da bo boljš.

danes sem si šla dat kuhinjo zračunat. sem ful navdušena. samo za ceno ne vem, ali bo šlo skoz ali ne. ma, ne vem, če ne bom razkirala teh 3000 eurčkov, šlo bo zelo na knap, ampak če ne dam nove takoj, jo nikol ne bom imela...

bom nehala, danes moji posti niso najbolj pozitivni. si bistrim možgane s tem ko pišem...čeprav sem v resnici še vedno vesela, da sploh imam priložnost delat in nekam pripadat.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
30.1.2008 19:23:37   
pikapolona2
help....
s čim naj namažem Brino po ličkih in pod nosom...danes sem jo skoz mazala z bepanthenom....reva je pa kot bi jo en pošmirglal po celi faci...tale nosek in nahod ki teče v potoku sta grozna, tudi 2 štirici lezeta ven...se poleg vsega še sliniuser posted image  da je joj!

lucika...sej bo......malo počakaj da mine poskusna doba...potem pa se najavi za kak razgovor z direktorjem. Vmes pa kuhno riši....meni je tako škoda k ne morem več pohištva risat...je že vse polno domauser posted image user posted image ...mam pa idejo doma kak bi ta TV v dnevni ven vrgli pa tisto omaro s CDi tudi (začuda se tudi moj strinja da nisva tole prav posrečeno rešla) pa bi naredila čist drgač......pa namesto te škatle TV bi nov LCD kupila ki bi ga kadar ni v uporabi kar zaprla dol.....nevem...še kako ampak moram stuhtat

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
30.1.2008 19:42:48   
moci
še eno vprašanje:
ima sploh kakšen smisel peljati otroka nazaj k P če ima že tri dni vročino, kljub antiibiotikom?

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
30.1.2008 19:46:17   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

še eno vprašanje:
ima sploh kakšen smisel peljati otroka nazaj k P če ima že tri dni vročino, kljub antiibiotikom?

Načeloma se jaz vedno držim tistega načela, da se otroka pelje k zdravniku, če mu v treh dneh vročina ne pade. In vidve sta tak primer. Pa še antibiotike ima. Jaz bi svojega otroka peljala nazaj, absolutno. Edino če pokličeš, pa vprašaš za nasvet, če se bojiš, da bi še kaj drugega pokasirali tam.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
   [Brisano sporočilo]
30.1.2008 19:49:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3868
30.1.2008 20:18:24   
*anč*

help....
s čim naj namažem Brino po ličkih in pod nosom...danes sem jo skoz mazala z bepanthenom....reva je pa kot bi jo en pošmirglal po celi faci...tale nosek in nahod ki teče v potoku sta grozna, tudi 2 štirici lezeta ven...se poleg vsega še sliniuser posted image  da je joj!

ne boš verjela,ampak jst tristana pod noskom kr z lanolinom namažem,sm prej pr seb sprobala  in full pomaga... nardi tako zaščitno plast. za ličke pa otroško kremico z lanolinom zmeši in bo ok.

Neposredna povezava do sporočila: 3869
30.1.2008 20:53:19   
piskot
anc sestavi se cim prej nazaj.

moci jaz bi ze tam visela verjetno.

pikapolona jaz martinu nos brisem vedno z vatko, tako da se mu ne vname. no ali pa mu mogoce se ni toliko iz nosa teklo. mazem ga pa samo z bepantenom.

lucika upam da bodo po 2 mesecih spoznali, da si nepogreslijva in ko jim bos rekla, da ne sprejmes vec take place, bodo pa rekli, punca, za tvojo kuhinjo, ti pa damo enih 200 vec na mesec. ti bos pa potem rekla, da bos se premislila do jutri, ker imas ta drugo ponudbo res dobro.

arabela saj res, kako je z imenom? se en firbec babji user posted image

mis kaj pa pri vas? imate ze kaksno ime v igri?

omenjam ostale.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
30.1.2008 20:53:42   
mis
Mah, sem se neki hvalila... Mala se mi je zdela vroča in evo..., 38,2. Mah...

upam da ne bo nič. A je možno da ima tako zaradi tekanja po stanovanju? Samo tud zdej ko je v postelji, se je umirila in je še vedno vroča. Mah. Nekaj se kuha...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
30.1.2008 20:54:57   
piskot
ja najboljso stvar na strani sem pa pozabila komentirat. pikapolona zakon je tale bringvin. moj moz je rekel, da je ravno v pravi velikosti user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
30.1.2008 20:55:33   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

mis kaj pa pri vas? imate ze kaksno ime v igri?

Ah, pri nas pomoje spet do zadnjega ne bo, nič. Za Tino sva se odločila ko sem imela že kakšni dve uri doma popadke in je bilo treba it v porodnišnicouser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
30.1.2008 20:55:49   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Mah, sem se neki hvalila... Mala se mi je zdela vroča in evo..., 38,2. Mah...

upam da ne bo nič. A je možno da ima tako zaradi tekanja po stanovanju? Samo tud zdej ko je v postelji, se je umirila in je še vedno vroča. Mah. Nekaj se kuha...

zelim vam da je samo kak zob. pa mirno noc.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
30.1.2008 21:00:02   
mis
Ja, pikapolona, to je un cesarski pingvin aneuser posted image  Bravouser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?