lucika
|
helou helou pikapolona super! lepega pingvinčka imaš. mi bomo imeli pa žabico, je babica nekje uhvatila en tak klobuček za žabico, pa se kar strinjam. to se mi pa res ne ljubi po trgovinah iskat...no, saj bi, če bi bilo treba, ampak zdaj mi paše da mi ni. sem dobila danes pogodbo. so kavbojci da jih je za iskat. so mi dali kao za 2 meseca, od 7.1. do 28.2.; in sicer z odpovednim rokom 60 dni. ma, so smešni no... kao, da bo itak pol samo datum spremenjen, za naprej. ampak mislim, da bom iskala službo dalje. ker so (kot sem včeraj arabelo straaaašla) ovrednotili delovno mesto s 5. stopnjo. zdaj ne vem, kaj mislijo s tem, da ne rabim vseh svojih možganskih celic uporabljat, al kako? da lahko rečem, buuu, ne vem, tale snov je bila pa na faksu, katerega ignorirate, da ga imam? katastrofa je tole tukaj pri nas. na štajerskem mislim, ker so vsi po vrsti enake gnide, da jih ni sram. plača pa seveda temu primerna. kako se že iz bruta neto zračuna? tam enih 30% minus? na oko? tak da mislim, a bom kar danes kako prošnjico poslala. al pa še malo delala, pa naredla eno sestrico. al pa bratca. ne, danes pa sem jezna. sicer nisem bila na pogovoru pri direktorju, mogoce mislijo po teh dveh mesecih kaj zvišat...ne vem. danes sem pokrivala celo nabavo in še del skladišča, ker sta obe gospodični na bolniški. jaz pa tako priročna in pridna. niti na malico nisem imela časa... eh, saj sem si mislila kaj bo, sem pa vseeno upala, da bo boljš. danes sem si šla dat kuhinjo zračunat. sem ful navdušena. samo za ceno ne vem, ali bo šlo skoz ali ne. ma, ne vem, če ne bom razkirala teh 3000 eurčkov, šlo bo zelo na knap, ampak če ne dam nove takoj, jo nikol ne bom imela... bom nehala, danes moji posti niso najbolj pozitivni. si bistrim možgane s tem ko pišem...čeprav sem v resnici še vedno vesela, da sploh imam priložnost delat in nekam pripadat.
|