muki1
|
Anč pozdravite vašega lepotca. Pikabu, tudi za vas stiskam pesti. Meni osebno ni hujšega, kot kakšno vnetje mehurja ali podobne zadevščine. Ko te ves dan lulat potem pa hodiš in polulaš par kapljic. Lu, če to bereš, sem zasledila da so se punce na eni debati, kje so stare RR-ovke, pogrešale. No, ena je vprašala po tebi. Upam, da si se uspešno razvajala. Arabela, upam, da uživate z atijem. Res ga imata malo pri sebi. To ni fer . Jaz raje bentim na možeka, ko je skoz doma kot pa da ga nič ne bi videvala. Upam, da bo tega čimmanj ko bosta dva otročka pri hiši. Piškot, upam, da te secondlife ne prevzame in te nam ne odvzame, ker kolikor sem čula totalno not padeš in jaz sploh ne hodim vohat tega, ker se bojim za svoje zdravje....podobno kot Moci . Oreškov mi ne rabimo - zaenkrat še ne. Moram se malo poglobiti, saj bi jih lahko.... Maxica, kaj maš ti to za enih čudnih dejtov po msn-ju Pa sva čast, da sta z možekom uspela pobegniti od vsakdanje rutine, pa čeprav v gostilno . Ne, kar pojdita čim več med ljudi in družbo, res paše. Se boš bolje počutila, verjemi. Lucika... te občutke obiskovanja omiljenejga lokala sem jaz tudi doživljala. Nonstop sem visela tam na kavi, potem pa kar naenkrat rez, konec porodniške in služba, pa smo šli družinsko v soboto tja.... in dobiš občutek, da je minilo vsaj eno leto, kar si bil nazadnje tam. Clody, mojega moža je zaradi tvoje slike kap zadela. Sivkamivka, kako je Blaž preživel na služenju pri starih starših?