|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
25.1.2008 13:51:24   
piskot
psasa ne no. mal pomisli, kaj je takega v sluzbi no. da ne bos kar nekaj v 3 krasne delala. bos ze nasla kaj. se vsak je.

al pa si izberi enega mentorja, pa pojdi k njemu na govorilke. mogoce ima pa kaksno temo na zalogi. tudi to se dogaja.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
25.1.2008 14:02:31   
altati
Altati ni odnesla luna, ampak je v Prekmurju, kjer prav fino najeda Mukici in se namaka v nafti. Prav res uživamo v čudovitem ambientu in razmišljamo, da bi si omislili en vikend v Pomurju, toliko da imamo streho nad glavo. Leta me že lovijo, saj to dobro veste in mojim starim kostem bi prav prišlo, ko bi se lahko večkrat hodila namakat v te zdravilne vode.
Ja, pa še bližina naše tople drage Muki je pravi balzam za dušo user posted image .
Ne vem, če bom prenesla toliko gostoljubja, sem se že prevzela malo gorenjskih navad, pa mi je vse še toliko bolj čudno user posted image  user posted image . Hrane in pijače v izobilju, no za to slednjo imajo tudi en fajn center v bližini, torej, če bom omagala pod bremenom pijače, je tudi za rehabilitacijo poskrbljeno...... skratka ni da ni.

Bodite v cvetju, moje drage....se beremo ko najdemo domov.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
25.1.2008 14:07:54   
tasha23
JOJ kako je LEP MIHA, ap kakšne očke ima, sem se kar zagledala user posted image , pa TINKARA se tud ne heca s poziranjem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
25.1.2008 14:17:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Zdej pa še eno vprašanje:

Rabila bi eno zelo kvalitetno spalko za našga smrkavca. A obstajajo tud za take male, al mu raj kupim eno ta velko, nimam pojma. Jo pa res nujno rabim. Lani je bil še premali in sva hodila na piknike in izlete samo čez dan potem je pa mami mogla domov, ko je najbolj luštno ratal. Imamo najet en piknik plac, postavimo šotore in taborimo, pivičko, ogenj, kitarca in zvezde, ni boljššga. 

Kje to dobim?

Dons pa res nakladam!!

http://www.sensoryedge.com/core.html

(odgovor članu Clody)
  Neposredna povezava do sporočila: 3704
25.1.2008 14:23:13   
Pikabu
Lep pozdrav tudi z našega konca. Sem sama doma. Oba otroka sta še v vrastvu, ker imava z možem popoldne še "obveznosti", tako da ga zdaj čakam, da pride domov. No, v bistvu imam časa še slabi dve urici. Se spravljam, da bom napisala poročilo ob koncu 1. ocenjevalnega obdobja, pa se mi kar ne da. user posted image Ampak se moram, da bom čez vikend frej. Ta vikend možiček nima nobenih obveznosti, tako da bomo maksimalno izkoristili in uživali. user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
25.1.2008 14:30:56   
pikapolona2
clody tele tud niso slabe

http://www.odejajezakon.si./

....sam niso ravno poceni...bo navadna splana vreča pomoje ceneje

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
25.1.2008 18:46:33   
Lu
oJLA!

Kako smo?

Mi s težka premagujemo šmrkanje... Oba otroka sta out. Mati na meji obležanja. Grlo me boli, se filam z lekadoli plus C. Glava. No comment.

Vidim, da se ene potepate user posted image

Jaz grem pa prvič v lifu na razvajanje in to za 5 ur user posted image user posted image  ampak šele čez 3 tedne. Joj komaj čakam. Bom čisto prerojena. user posted image user posted image

Zdaj vas pa moram skor malo prebrat, da vem o čem teče debata.user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
25.1.2008 20:41:53   
Arabela
Mi smo povečerjali, smo skopani, zdaj pa se igra v dnevni in čakava atija ki se nepričakovano vrača...user posted image user posted image user posted image ... saj smo vesele, vendar nam je malo plane zamešal, ker ga pa ne bo za pusta...user posted image vsega  pa ne moremo imeti, a ne..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
25.1.2008 21:53:51   
piskot
jaz pa raziskujem secondlife. katera obvlada?

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
25.1.2008 22:58:02   
mis
Zatišje...

piskot, z možem sva enkrat neki gledala. Pa kar obvisiš gor. In to je to. Takoj sva zbrisala, ker čist not pomoje potegne...

arabela, bravo za atija! Lepo presenečenje!

Grem spat.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
25.1.2008 23:04:59   
mis
Še eno vprašanje za tiste ki perete z oreščki.

Ali uporabljate pecilni prašek? Koliko? Kam ga daste?

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
25.1.2008 23:38:41   
Maxica
Čer. Jaz sem se pa prej neki čudno počutila, nisem vedela, a bom zbolela, a sem le tolk zmatrana od celega tedna, al kva mi je, in sem rekla mojemu dragemu možeku, da dava otroka po večerji spat, ju pride moja mama pazit, midva pa si privoščiva en večer na off. Po dolgem dolgem času sva šla takole sama na pijačo in zdaj sem se vrnila s tremi kuhanimi vini v riti. Prav fino je bilo. Sva prav rekla, da bova šla vsak petek takole. Bi bilo prav zaželjeno, res. Zdaj sem se pa nabrala, sta me moji dragi ljubici na msn povabili, pa se fino naklepetali in ker me ni bilo zraven, sta se orng načvekali, tako da sem se pri branju prav fajn zabavala (onidve že vesta, kateri stauser posted image ). Beh, vino mi je zgleda mal v glavo stopilo, tako da najboljš, da bi šla počasi spat, ker gremo jutri dopoldne v Ljubljano. Nočko.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
26.1.2008 8:03:24   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

jaz pa raziskujem secondlife. katera obvlada?

sem se registrirala, potem pa ugotovila, da mi sam tega še manjka.user posted image
itak sem računalniški odvisnik

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
26.1.2008 8:04:04   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Še eno vprašanje za tiste ki perete z oreščki.

Ali uporabljate pecilni prašek? Koliko? Kam ga daste?

včasih, eno vrečko, v predal za prašek

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
26.1.2008 8:05:03   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Čer. Jaz sem se pa prej neki čudno počutila, nisem vedela, a bom zbolela, a sem le tolk zmatrana od celega tedna, al kva mi je, in sem rekla mojemu dragemu možeku, da dava otroka po večerji spat, ju pride moja mama pazit, midva pa si privoščiva en večer na off. Po dolgem dolgem času sva šla takole sama na pijačo in zdaj sem se vrnila s tremi kuhanimi vini v riti. Prav fino je bilo. Sva prav rekla, da bova šla vsak petek takole. Bi bilo prav zaželjeno, res. Zdaj sem se pa nabrala, sta me moji dragi ljubici na msn povabili, pa se fino naklepetali in ker me ni bilo zraven, sta se orng načvekali, tako da sem se pri branju prav fajn zabavala (onidve že vesta, kateri stauser posted image ). Beh, vino mi je zgleda mal v glavo stopilo, tako da najboljš, da bi šla počasi spat, ker gremo jutri dopoldne v Ljubljano. Nočko.

vau. bravo za uživanje. midva sva šla pa v kitajskouser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
   [Brisano sporočilo]
26.1.2008 9:11:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3716
26.1.2008 10:00:25   
Arabela
Jutro!

Mi si bomo pa danes privoščili izlet, ker potem atija ne bo 3tedneuser posted image ... potem pa je tak že beba pred vrati..user posted image user posted image .. pa da da mami malo možgančke na off za en dan...user posted image

LEp vikend vam želim..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
26.1.2008 10:38:30   
moci
arabela, prav smiliš se mi. saj sta kar naprej brez atijauser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
26.1.2008 13:09:37   
piskot
kaksen lep dan. pa kaj, ko moramo bit notr, da gre dete spat. zadnjic en dan je spet zaspal v vozicku. in to seveda samo za pol ure. kaj smo bili tecni pol ...

menda bo 16.2. kreslin v kranju, vem da vas je tukaj nekaj cist norih nanj.

maxica, moci si pa privoscite user posted image . sem vama fous.

a samo pri nas ne peremo z orescki? slampasto. nic ne skrbimo za okolje. jih nabavim naslednjo soboto ko grem v mesto.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
26.1.2008 13:28:31   
*anč*
oj!

mi smo že boljše user posted image ,hvala bogu. včeri zvečer že ni mel vročine,smrkelj pa kar lije v potokih. noč iz četrtka na petek je bla pa grozna ... nevem če se ni ene 50x zbudu in jokcal,se k men stiskal, na meni spal ...user posted image   sm se zbudila bolj utrujena kot sem šla spat  in sem bla prepričana,da sm se nalezla,pa se nisem! tko,da je bla današnja noč s tremi prekinitvami zakon, smo se naspali.  mali pa zdele drnjoha. učeri sm bla pr frizerju,sva se s frizerko full zaklepetale in sploh nisem opazla,da mi je full razrečla lase ... zdej jih mam pol manj,ampak ni panike,ker men res noro hitr rastejo.

psaša
  kake lepe in velike učke ma tvoj mihec, sploh ni dojenčku podoben,je že pravi fant.

clody  super so žabe na glavi! user posted image   se mi zdi,da ma mal tak nagajiv pogled tale vaš nejc ...user posted image

remy
  tinkara je pa res že prava damica, lušna za pojest!

sivkamivka 
a se odvajate večernega dojenja?

lep sončen dan še naprej!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
26.1.2008 14:39:03   
lucika
en sončen pozdravček še od mene.

smo si zjutraj privoščili kavico v kavarni. tisti, kjer sem celo porodniško hodila na kavice in jim težila, kak bi prav prišla igralnica za naše bibe. ker jih je bilo po celi gostilni dost; naš mali je bil prav zaljubljen v eno kelnerco; ona pa v njega, tak en mičkeno. si ga je nosila za šank, pa je lahko malo tipkal, pa vse pregledal, nasploh mu je bilo tak fino, da mi je ze zunaj mahal proti hotelu, in govoru tetA tetaaaaa. no, zdaj nimamo več časa, ona teta ne dela več tam....ja, naredli so pa igralnico:)

zdaj bi pa mali tipkal, tak da ni več mozno pisat...
torej sam baaaaaj. mejte se lepo.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
26.1.2008 19:35:31   
*anč*
eh sm jezna ... mali ma spet vročino user posted image in od kosila ni hotu nč jest,on bi se sam dojil. zdej sm ga dala spat,pričakujem lahko katastrofo od noči user posted image .

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
26.1.2008 21:20:39   
Clody

Takšna idila pa je bila danes na Voglu!

user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
26.1.2008 21:32:48   
Maxica
Jaz sem lih s pilatesa, no, pravzprav že izpod tuša, če sem čist poštena. Dopoldne smo bili v Ljubljani, jaz sem pa vsa taka čudna, kot bi se me hotela spet ena viroza lotevat. Upam, da ne, no. Zdaj grem pa mal pred tv, pol pa spat, jutri bo pester dan. Lahko noč.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
26.1.2008 21:33:46   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Takšna idila pa je bila danes na Voglu!

user posted image

Noro krasno lepo.user posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?