Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Clody IZVIRNO SPOROČILO: Remy jaz sem pa zdaj totalno slabe, depresivne volje........ma ta moj fax........sem danes izvedela, da grem en izpit lahko šele junija delat, ker prej ni roka , sej vse dobro, če si naš dekan nebi avgusta vzel fraj, to se pravi, da če ne naredim vseh izpitov v 1 roku, se lahko zgodi, da grem na dekanov izpit prvič in edinkrat septembra , če mi ga julija ne rata narest............jst bom jokal oz. že jokam- pa sama sem si kriva............pa oni tudi, ker absolventi očitno nismo toliko vredni, da bi nas sploh obvestili, da spreminjajo režim izpitov- res že predolgo študiram Remy, to se pa res ni treba tolko sekirat. A maš samo še ta izpit? Če je tako, lahko umes začneš že diplomo pisat in ne boš nič izgubila. Pa še veliko časa imaš da se temeljito pripraviš na izpi! ne, imam še 2 izpita pred tem, ampak un izpit je easy in bi ga na hitro naredila........diplome pa nimamo, zadnji izpit pri dekanu pa lahko opravljam šele, ko imam vse druge narejene. Sicer pa, zdej imam fino motivacijo, da se učim (ni več tistega sej je še čas- ker ga ni ), sej bo šlo, drugač pa sej je bila že kdaj panika, pa se je potem vse urihtalo, pa še ocene so bile boljše, ker sem se učila k nora, da ne bi padla izpita - upam, da bo zdaj tudi tako!
|