|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
24.1.2008 8:24:27   
Arabela
Jutro!

Hvalabogu da je konec noči.. mala se je zbudila ob 20ih, sva pojedli in se umili, nato pa sva šli kar skupaj v posteljo, ker sem bila jaz ful utrujena... je mala ful po meni še nekaj skakala, enkrat se mi je skoraj s postelje odkotalila, ko sem se ob 00 vstala je spala kot koma, sem jo dala v njeno posteljo.. potem se bila jaz auf do 3h, ob 5ih se je mala zbudila, sem jo komaj prepričala da je nazaj zaspala... rezultat:  Mami pije drugo šalco kave da pride k sebi, mala pa že nori po bajti...user posted image user posted image user posted image
Pa še grozne sanje sem imela da me je nekdo hotel ubiti..user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
24.1.2008 8:24:53   
muki1
Clody, če je bil pa tak jok, pa zabasan nos, je to pri nas skoraj vedno znak za vnetje ušes. Ne strašim, samo da boš pozorna.

Pikapolona, saj kar prav, da vaju je poslala na testiranje. Meni res ta kašelj hudo smrdi. Pa seveda močno upam, da ni alergije, držim pesti.

Moci, kako je z vašo bolnico?
Pa Gretka, je ozdravela?

Upam, da nisem preskočila kakšnega bolnika, ampak zdaj pa RES GREM.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
24.1.2008 8:25:42   
Arabela
Clody saj jaz je tudi ne pustim zaspati, ampak je v avtu dedek sedel ob njej, se z njo igral, ji ni pustil spati, ampak ona ni mogla in je sredi direndaja zaprla oči.. potem pa ni šans da jo zbudiš..user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
24.1.2008 8:26:13   
Clody
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

še par slikic z vrtca
na toboganu
user posted image

mali umetnik
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

sm prlepla sam fotke na katerih je samo naš mali,da me kdo ne toži user posted image

anč,kakšnega lepotca imate, res! Pa kako je velik desc, naš Nejc zgleda leto mlajši.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
24.1.2008 8:28:32   
Clody
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

jaz sem pa zdaj totalno slabe, depresivne volje........ma ta moj fax........sem danes izvedela, da grem en izpit lahko šele junija delat, ker prej ni rokauser posted image , sej vse dobro, če si naš dekan nebi avgusta vzel fraj, to se pravi, da če ne naredim vseh izpitov v 1 roku, se lahko zgodi, da grem na dekanov izpit prvič in edinkrat septembrauser posted image , če mi ga julija ne rata narest............jst bom jokal oz. že jokam- pa sama sem si kriva............pa oni tudi, ker absolventi očitno nismo toliko vredni, da bi nas sploh obvestili, da spreminjajo režim izpitov- res že predolgo študiramuser posted image user posted image

Remy, to se pa res  ni treba tolko sekirat. A maš samo še ta izpit?  Če je tako, lahko umes začneš že diplomo pisat in ne boš nič izgubila. Pa še veliko časa imaš da se temeljito pripraviš na izpi! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
24.1.2008 8:29:40   
Arabela
Remy, te popolnoma razumem da si jezna... komaj si neki plan narediš pa ti ga porušijo to se je meni sedaj tudi dogajalo, zato pa imam zdaj 2 izpita naslednji teden..
Vem da je težko ampak poskušaj se sproti učiti in ti bo ratalo do junija zrihtat.. saj to je zadnji kao diplomski izpit, a ne?

user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
24.1.2008 8:29:52   
Clody

pa še moj je reku, da sem mu načrte za tujino zjebala, pa naj gre samuser posted image

Sej nisi ti kriva, tvoj je bil pa jezen in je zato tako reagiral, danes bo že bolje, jutri pa sploh.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
24.1.2008 8:30:48   
Arabela
Anč, Tristan je pravi mali fakinček.. ne mali, velik je že.. mater nam otroci rastejo...user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
24.1.2008 8:30:52   
Clody
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Clody saj jaz je tudi ne pustim zaspati, ampak je v avtu dedek sedel ob njej, se z njo igral, ji ni pustil spati, ampak ona ni mogla in je sredi direndaja zaprla oči.. potem pa ni šans da jo zbudiš..user posted image

user posted image Kako ti je pa zaspala zvečer?

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
24.1.2008 8:34:08   
Arabela
Potem ko se je ob 20ih zbudila, je bila kar komirana, ampak po postelji je pa skakala... pojedle, umile, nato pa sem jo dala ob sebe v mojo posteljo in ugasnila luč.. pa se je premetavala, premetavala, na koncu zaspala na mojem vzglavniku, mama pa čisto v kot stisnjena.. če jaz ne bi bila tako utrujena bi jo pustila da še malo skače po dnevni, ker potem jo daš v njeno posteljo pa se samo zavali na trebuh in zaspi...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
24.1.2008 8:54:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Remy, ti se pa nehaj živcirati. Fax boš končala, ko se boš dovolj dobro počutila, da se boš lahko zbrala in naredila izpite. Dvomim, da jih nisi, ker bi bila lena. Eno leto si bila na porodniškem, skrbela si za otroka in dom, pol leta sploh sama samcata, pa še prvič si postala mamica in je bilo vse na novo. Če to ni tvojemu dovolj, pa naj on lepo skrbi za vse, ti pa v knjižnico hodi 8 ur sedet, se boš pa že naučila dovolj. Težko je pokombinirati, da se vse tako izide kot si načrtujemo. Pa še to z očijem je bilo vmes, kar te je tudi stalo precej živcev. Lepo korak za korakom se posveti temu cilju in kljukaj izpit za izpitom in ne delaj prehitrih zaključkov. Bo kar bo. Enkrat bo že. Ne bodi prestroga do sebe.
Ne nagovarjam te k samopomilovanju, to že ne. Tvoj pa tudi ni nek motivator user posted image . Si pa prav rekla, naj gre sam, kaj pa teži. Drži se, verjamem vate.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala za spodbudo

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3611
24.1.2008 8:59:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

jaz sem pa zdaj totalno slabe, depresivne volje........ma ta moj fax........sem danes izvedela, da grem en izpit lahko šele junija delat, ker prej ni rokauser posted image , sej vse dobro, če si naš dekan nebi avgusta vzel fraj, to se pravi, da če ne naredim vseh izpitov v 1 roku, se lahko zgodi, da grem na dekanov izpit prvič in edinkrat septembrauser posted image , če mi ga julija ne rata narest............jst bom jokal oz. že jokam- pa sama sem si kriva............pa oni tudi, ker absolventi očitno nismo toliko vredni, da bi nas sploh obvestili, da spreminjajo režim izpitov- res že predolgo študiramuser posted image user posted image

Remy, to se pa res  ni treba tolko sekirat. A maš samo še ta izpit?  Če je tako, lahko umes začneš že diplomo pisat in ne boš nič izgubila. Pa še veliko časa imaš da se temeljito pripraviš na izpi! 

ne, imam še 2 izpita pred tem, ampak un izpit je easy in bi ga na hitro naredila........diplome pa nimamo, zadnji izpit pri dekanu pa lahko opravljam šele, ko imam vse druge narejene.
Sicer pa, zdej imam fino motivacijo, da se učim (ni več tistega sej je še čas- ker ga niuser posted image ), sej bo šlo, drugač pa sej je bila že kdaj panika, pa se je potem vse urihtalo, pa še ocene so bile boljše, ker sem se učila k nora, da ne bi padla izpitauser posted image - upam, da bo zdaj tudi tako!

(odgovor članu Clody)
  Neposredna povezava do sporočila: 3612
24.1.2008 9:02:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Remy, te popolnoma razumem da si jezna... komaj si neki plan narediš pa ti ga porušijo to se je meni sedaj tudi dogajalo, zato pa imam zdaj 2 izpita naslednji teden..
Vem da je težko ampak poskušaj se sproti učiti in ti bo ratalo do junija zrihtat.. saj to je zadnji kao diplomski izpit, a ne?

user posted image user posted image user posted image

ja, sej vidim, da je s tem načinom štala, ko imaš tudi ti kar naprej po 2 izpita (svaka ti čast- res), jaz imam pa še tako srečo, da sta mi ostala 2 izpita, za katera roki so razpisani vsak prvi torek v mesecuuser posted image -to se pravi na isti dan- ni šans, da grem 2 naenkrat delatuser posted image
Pismo, sem se zdej že za marca na izpit prijavilauser posted image

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3613
24.1.2008 9:03:55   
Anonimen
dobro jutro,

ura je 9h

zapiram laptop in se beremo zvečer, pa ne preveč napisatuser posted image

papa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3614
24.1.2008 10:46:25   
Maxica
Arabela, glede čeveljčkov je res težko takole. Sam če ima ene zimske škorenjce, ki so ji še prav, bi ji jaz kupila kakšne take prehodne zimsko pomladanske, kakšen Ciciban. Saj zdaj imajo gotovo še kaj znižano. Ji pa ti čevlji skoraj gotovo ne bodo potem na jesen več prav, sam prevelikih pa spet ne moreš kupiti. Jaz močno upam, da bodo Lanu te cicibanke, ki jih ima sedaj, št.21, prav vsaj še ene dva meseca, pol bodo pa itak supergice več ali manj na sceni.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
24.1.2008 11:36:38   
muki1
Čevlje sem jaz včeraj gledala v Massu, take prehodne. Gležnjarji, ampak nepodloženi. Zelo ugodne cene. 17,90 eur se mi zdi. To lahko tam do maja komot nosi. No, ampak niso pa Cicibanke, jaz zaenkrat Ivo v Ciciban obuvam.

Arabela, tam v MB imajo eno ful kjut Cicibanovo trgovino.... v centru, pred univ. knjižnjico( no, tista ulica), si kaj gledala?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
24.1.2008 13:51:37   
Arabela
Ja vem katero trgovino misliš... podobna je v City centru, le da imajo še Superfitke... nisem pa še šla gledat... danes je bilo tako mrzlo da je imela gor zimske škorenjce, čez vikend pa bom šla gledat v mesto.. tako nam je spet zmanjkalo plenic pa je treba v Mullerja...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
24.1.2008 14:09:35   
Maxica
Jaz pa danes mal zabušavam. Sicer imam vse podelano, upam pa, da me kdo ne zahapsi lih mal pred tretjo, ko bo treba domov. Popoldne ima Max gledališče, sonček pa tudi tako vabljivo sije, da bi že kr zdaj šla domov. No, k sreči pravijo, da bo tudi vikend lep, pa se bomo naužili svežega zraka.user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
24.1.2008 14:11:20   
Maxica
Muki, zadnjič sem pozabila komentirat, bravo za Ivino osvajanje kahlice. user posted image Saj sama vidiš otroka, če že dojame, zakaj se gre. Pri nas Lan tudi vedno pove, ko kaka, tako da ga bi morda tudi lahko posadila na kahlo takrat, sam sem še mal na komot, priznam. Morda počasi se bo pa že dalo, verjetno pa prej, kot pri Maxu.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
24.1.2008 14:12:10   
Maxica
Kako ste pa bolnički? Zoja, Gaja? Pikapolona, kdaj imata pregled? Držim pesti, da ni kakšna alergija, pa da kašelj izgine tako, kot se je pojavil.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
24.1.2008 14:58:53   
Clody
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Muki, zadnjič sem pozabila komentirat, bravo za Ivino osvajanje kahlice. user posted image Saj sama vidiš otroka, če že dojame, zakaj se gre. Pri nas Lan tudi vedno pove, ko kaka, tako da ga bi morda tudi lahko posadila na kahlo takrat, sam sem še mal na komot, priznam. Morda počasi se bo pa že dalo, verjetno pa prej, kot pri Maxu.

Dobr da si me spomnla Maxica, tole sem tud jest pozjala, ko je muki objavila veselo novico, pa mi je pohvala ušla.
Naš tud pove ko kaka, reče KAKI, ampak s kahlo bom pa polet začela.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
24.1.2008 15:05:46   
mis
Evo, mam nekaj minutk...

Remy, držim pesti da se vse izteče tako kot mora. In res tukaj ni nobenega ČE. Tako bo!!!

frrrr, kje pa si? Zakaj te ni?

Bolančki pozdravite se...

Arabela, kolk ti svojo malo dviguješ? Ti je težko? Kako je s tem v 2. nosečnosti? Sam če hoče k men... Pol me pa boli spodaj v trebuhu...user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
24.1.2008 15:06:30   
mis
Naša je do zdaj 1x lulala na kahlico in 1x v wc. Jah, bo počasiuser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
24.1.2008 15:12:41   
tasha23
Punce 99,9% sem dobila službo od 7-15user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
24.1.2008 15:15:24   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Naša je do zdaj 1x lulala na kahlico in 1x v wc. Jah, bo počasiuser posted image

user posted image user posted image user posted image  bravo Tinauser posted image user posted image user posted image
Gael je pa danes me opozoril, da se je pokakal, ker jaz še vedno nič ne voham.

Aja kaj sem povedla , da imamo verjetno koze? 

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?