altati
|
IZVIRNO SPOROČILO: Clody IZVIRNO SPOROČILO: altati IZVIRNO SPOROČILO: *blu* Altati, kdaj odpotujeta? če bo sreča mila v petek zjutraj...deček ima namreč laringitis . tole se mu pa kar ponavlja!! Kokr vem sploh ni bil nikoli bolan razen laringitisa! točno tako...mi nimamo nič drugega kot laringitis. brez vročine, brez nahoda, brez vsega....in včeraj je pediatrinja svetovala, da naj grem z njim na bioresonanco. sem skoraj dol padla....in priporočala je to terapevtko, kot jo ima Tia...in še tako nekako je izjavila (ker sem se delalal hudo neumno, kako jaz tega ne poznam, pa blablablabla): če vem, da bioresonanca ni kr neki (kao čirulečarule), ampak da je to fizikalna znanost, ki dosega čudovite rezultate....No, potem sem ji pa le povedala, da to s Tio prakticiramo, pri točno tej terapevtki in da imamo tudi mi čudovite rezultate.... V glavnem poanta je v tem, da pediatrinja sumi, da pri Jašu izzove lartingitis en alergen...ker deček je načeloma zdrav, krvna slika mu vedno pokaže le manjšo virozo (tudi včeraj), so pa vedno ob laringitisuv krvni sliki povišana protitelesa, ki so značilna za alergije. In je jasno povedala, da Jašu uradna medicina alergije ne bo odkrila (itak je bil res že testiran in je bilo vse negativno), bioresonanca pa bo.
|