r1ta
|
Ja Naja3 in moj_moj se strinjam z vama. Ampak tu nobenemu od treh zdravnikov ni prišlo na misel, da bi vzeli kri. To tukaj ni praksa. Kako pa vedo ali gre za virus ali bakterijo pa ne vem. Mogoče pa vohajo? Danes je res mnogo bolje, čeprav me je strah preveč hvalit situacijo, da ne bi jutri bilo slabše. Ja spanje se je pa pri nas tudi malo normaliziralo kljub temu, da je bolana. Saj pride noč, ko se zbudi in mora eden spat z njo, ampak vsaj nazaj v svoji posteljici zaspi in je ne rabima več nosit. Zdaj jo položim v posteljo, potegnem za vrvico rožice z melodijo uspavanke, ji dam čez gajtrce roko in še preden je melodije konec že Ana spi. Ima pa novo besedo. Ko ji rečem naj bi da lubico (poljubček), mi jo da in reče: "Baci" Ja, pa po nizozemsko reče: "Mooi", kar pomeni "lepo". Mama je tu in tam, Dadi je pa itak zakon in to govori že dolgo. Aja, pa "Daaa" reče, kar pomeni "dan" ozirom "dag" po nizozemsko. No, eno od tega je, samo še nisem dešifrirala jezika, uporabi pa vedno, ko me pride iskat na wc. Grem malo tv pogledat potem pa v mižule, da si res nafilam malo baterije. Hja, moj_moj, imaš prav ja. Sma se že tudi ruknila parkrat, ker je bilo preveč vsega in imam živčke na peclju, potem pa dragi ni dosti hiter ko je treba nosit cunje, da brišemo bruhece, ali pa se sam nič ne spomni ko je treba pomagat, ali pa me samo opomni, če sem dala vsa zdravila in že planem, češ le kako bi lahko to pozabila... Ja, se bo treba malo zrelaksirat. Upam da bo Anika do srede že boljša, ker drugače bo kriza 5 dni ko bova sami doma. No, saj Nona se je že ponudila, da bi jo imela kak dan, tako da bom lahko v miru postorila kakšno reč. Ah spet pišem roman... papa