|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
23.1.2008 16:51:55   
frufru
moj-moj moj je prebrav to v eni knjigi. Če se na pravi stran strižeš so lasje bolj močni, zdravi, z močnejšo korenino in kasneje odpadejo ergo manj verjetnosti za plešicouser posted image . Ne vem koliko je na tem, ampak naš mulo ma res bolj močne in goste lase, razen pri ušesih, kjer ga nisem uspela tako natančno šišat (otrok pač miga)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 776
23.1.2008 17:15:12   
crci06
ja, vem za knjigo Vse ob svojem času (al nekaj podobega), pa se je še nisem lotila.

hvala za info.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 777
23.1.2008 19:07:32   
Naja30
Pozdravček vsem.

Mi Tije še nismo strigli, ker še nima kaj striči user posted image  Ji pa moram malo ustriči za v dnevnik, da bo vidla, kako mehke lasje je imela user posted image
Jaz sem tudi slišala, da če te dneve strižeš, imaš ful dobre lase. No naj se pohvalim, da so tile user posted image  hormoni končno začeli delovati v pravo smer in imam zadnje čase ful goste in trde lase. Sploh ne rabim nobenega gela ali kaj podobnega.
r1ta super, da je Ana zdrava user posted image

SC če bom v Lj, se bom z veseljem dobila s tabo.user posted image

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 778
23.1.2008 20:01:18   
frufru
Smo bili na športniku leta, mali je kar naprej ploskal, pa ene punce pred nami osvajal. Pa Kreslin mu je bil všeč, pol je pa Jure Godler imel svoj šol, je bilo fino ampak kratko. Smo moral prej spokat, ker je dete ratalo zaspano. Zdaj grem pa mojga probat prepričat, da mi malo hrbet zmasira, drugače sploh ne bo več mišic samo še vozliuser posted image . A še kero hrbet boli kot pr.... Emamair, dobra si punca, da furaš vse na kvadrat.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 779
23.1.2008 21:42:34   
Naja30
Mene boli križ ko user posted image  

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 780
23.1.2008 23:12:34   
Bubacka
Hello punce!!!
Evo mi! user posted image user posted image user posted image  Zelo dolgo sem brala vase debate! Lepo da ste se spomnili tudi na mene!
Punce res nimam casa niti za polulat!
Zelo zivahna tale nasa puncka! Obrne na glavo celo stanovanje in to trilion krat na dan! Imam obcutek da samo perem, pospravljam, kuham, pecem, pojem, igram se, previjam.... vse same veste kako to!!!
Ampak ne vem jaz res nimam volje zvecer za nic! Ker padam!
Dobro se da ni treba v sluzbo za enkrat!
Stella pocne veliko stvari, razmece vse, povlece dol z mize, razbija, razlije, namaka roke v bidejo, grize gumico od pralnega stroja, unicuje zaluzi, razsipa kasice in makarone, zavije se v kable Ce bi jaz ne bi imela 10 oci, in pazila Full time!
Zelo mi deluje odraslo, VSE razume kaj njej recem in to v SLO in RU!
Zna ker lepo ze zafrkavat, biti prava zvitorepka, in kaze jezo na vse 100%!!!
Ratala je prava tecka in Non-stop slisim ME ME ME, to kdaj tuli, ce kaj zeli!
Vcasih se mi zdi da je razvajana, ker jaz njej ponudim VSE, a ona zeli SE VEC!
Pri zobozdravniko nismo se bili, a greva konec meseca! Vitaminskih dodatkov ne jemlje! Probam narditi cim bol bogato hrano! Jaz na kuhanje res porabim prevec casa, pa se tudi ko dragi pride iz sluzbe, kazem pravo kuharsko mojstrovino!
Jaz sem tudi za piknik, seveda ce me povabi SC???user posted image user posted image user posted image
Dobrodosla tudi nova decembrcica! Pisi mi!
Ja sem vidla da je Ana je bila cist boga! Ja ni kaj vse bo mimo, vse ima vaso ljubezen in nezen objem! Rada bi vas spet vidila R1ta, ko prideta pa ostale punce tudi, posebi te se ki ne poznam!!
Evo eno urico sem na i-netu pa dragi tezi da sem predolgouser posted image user posted image user posted image
Jaz tako bi rabila eno sprostitev, da grem nekam ven malo zvecer z kako kolegico, pa nimam nobene!!! Punce ce kdo zeli mal zvecer se mi pridruziti, mi ker na ZS pisite, seveda ce ste kje blizo! Res imam ze pol k**** vsega! za ves cas nisem sla se niti enkrat ven! mesa se mi!!!
Ostalo pa vse super! Komaj cakam da aprila pride moja mami za 1 mes. A kaj tasca, nic ne more pomagati pravi da prevec hitro se otrudi! To je to, a jaz naj crknem! ali kaj?
Dobro pupike lep pozdrav in sladek objem za vse!!!

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 781
23.1.2008 23:40:49   
Naja30
O, Bubacka, veckrat se javi. Stelli pa po stanovanju malo vrata zapri, da je ne bo vsepovsod polno. Ma saj vem, kako je zdaj z našimi user posted image  Pravi mali raziskovalci so in dokler ne dobijo kar hočejo, ne dajo mira. In kot si rekla, vse jim damo, oni hočejo še več. Bo minilo. Vsi smo se rodili egoisti (s tem se jaz tolažim, upam da bo res minilo). user posted image

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 782
24.1.2008 7:59:26   
essa411
se opravičujem, da takole vpadam v vašo debato user posted image . sicer pa vas redno prebiram, ker moj Lan tudi spada med decemberčke 06 in zvem marsikaj zanimivega. Na forumu mi ni nihče odg. na temo nohtki - in sicer malemu se luščijo in lomijo. vem, da bo najbrž nekaj v zvezi z vitamini. da ne bo pomote - lump ima na razpolago dovolj sadja in zelenjave, poje pa pač kolikor poje, bolj malo. prisilit ga ne morem. prosim, a se še katera spopada s to težavo user posted image user posted image . Po umetnih dodatkih pa raje ne bi posegala pri tako majhnem otroku.
pozdravček vsem skupaj

http://essa411.moj-album.com/

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 783
24.1.2008 8:30:25   
emaa
essa ne vem kaj bi bilo, a ni to lahko pomanjkanje kalcija ali pa slabokrvnost. Mislim, da je najbolje , da gresta do P, pa vama kaj da, ker luščenje in lomljenje pomeni, da je pomanjkanje že veliko. 

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 784
24.1.2008 8:40:06   
crci06
essa 411,
jaz bi te tudi poslala k zdravniku,
saj organizem sporoča, da je nekaj ornk narobe.

od naravnih zadev pa ja - kalcij - mleko ipd

pa lahko strižeš nohte na take dni, ko so na setvenem koledarju označene koreninice - na tak način naj bi se noht okrepil.
samo, da se enoletniku cel noht zamenja, traja 3 mesece (raje ne vprašaj, kako, da vem) in jaz ne bi tolk časa čakala..

brez zamere, nočem te strašit, samo se mi zdi, da je pri odraslih to ena bolezen tudi, ki kaže simptome na nohtih...

pojdita se pokazat, da bosta vsaj mirna in pazita se viroz, ki prežijo po čakalnicah!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 785
24.1.2008 9:10:22   
frufru
Lahko, da mu primanjkuje b vitamina, al ma pa zelo mehke nohte. Probaj ga naštimat, da poje malo kvasa (malo mu ga posladkaj, pa rumenjak naj je, tam je itak bomba vseh reči, ki jih rabimo. Saj če si se toliko časa matrala s tem, se lahko še kak teden al pa dva. Če ne bo boljš pa k dr. Saj pokličeš in vprašaš ga pa lahko po telefonu takoj, da ne boš zaradi tega rinila v leglo mrgolazni (bolezni)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 786
24.1.2008 10:44:10   
ally1
dobr dan!
Mi smo iz fth in smo zmatrani ko user posted image . Zdele bova mal počila potem pa s kolegico na kavico in na malo večji čvek user posted image , se bo prav prileglo. Pri nas sije sonček in upam da se bo tudi ogrelo da gremo mal na zrak se sprehajat.
essa mislim, da ne bo nobena huda, če se nam pridružiš user posted image  saj veš več glav več ve user posted image . Malo več napiši o Lanu, kdaj se je rodil, kje....... itd. Glede nohtkov se pa tudi jaz pridružujem predhodnicam, poizkusi mu dati kakšen dodatek, mogoče mu res primankuje kalcija ali kakšnega vitamina. Mogoče res ne bi bilo slabo če bi obiskala P in bi ti on svetoval kako naprej, ali pa samo pokliči in vprašaj, za kaj gre. Glede umetnih dodatkov je pa tako, meni je zdravnica v RA sama predlagala pri 9m, naj mu dodajam kakšen vitaminski sirup (Pikovit...), to pomeni, da toliko slabo to spet niuser posted image .
emamair včeraj sem dobila revijo MAMA in te še ni notri user posted image , pri kateri rubriki pa boš user posted image .

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 787
24.1.2008 11:25:47   
r1ta
Dober dan!

Essa411 jaz odkrito povedano nimam pojma. Najbolje da pokličeš v posvetovalnico, ali pa morda zastaviš vprašanje na med.over.net-u. Ponavadi hitro odgovorijo. http://med.over.net/forum5/list.php?4 Meni je dr. Kerstnik odgovoril v desetih minutah!

Bubacka te popolnoma razumem. V zvezi otroka in tebe. Ana je postala dokaj zahtevna in trmasta, da je kaj. Rada bi hodila pa še ne gre. Rada bi mi nekaj dopovedala, pa še tudi ne zna. Potem pa, če je ne razumem ali pa če ni nekaj po njenem ali pa ji vzamem kakšno stvar se razjezi, vsede in vrže glavo med noge in slini po tleh in joče na vse pretege. Pa ne da joče zares, trmari! Če ji pa rečem "ne" in požugam s prstom, pa sama reče "meee" in enako žuga s prstom.user posted image  Saj ne morem, da se ne bi smejala!
Drugače pa jaz ne vem kako bi če ne bi imela vas na RR. Prijateljice v Slovenijo pokličem tu in tam in nabijam telefonski račun, z mamo se slišiva 1-2x na teden, to je pa tudi vse. Tukaj nimam nobene prijateljice, ker je tako, da črnke se držijo zase, turkinje tudi, nizozemske babe so pa tako visoke, da se jim ne da spoznavat drugih mamic. Sploh pa mislim, da imajo z menoj problem, ker se na daleč vidi, da nizozemka nisem, turkinja tudi ne, črnka prav tako ne in potem ne vedo kam bi me dale. En čas sem se še nekaj trudila in bila prijazna, se nasmehnila kakšni mamici v posvetovalnici, povprašala o njenem otročku, zdaj se mi pa ne da več. Plus tega, da tiste mamice, ki tukaj hodijo v službo, so iz porodniške že pri štirih mesecih otrokove starosti. Toliko tukaj traja porodniški dopust. 4 mesece! In verjamem, da jim po službi ni za čisto nič drugega kot biti z otročkom. Imam pa par ljudi, s katerimi smo družinski prijatelji in se srečamo tu in tam in je tudi vredu. Zdaj sma se odločila, da bova vsaj enkrat na 14 dni šla v kino ali v gledališče, da se jaz malo nazaj socializiram predvsem pa odklopim. Če pa tašča počuva otroka za tiste 3 urice je pa tudi ne bo manj. Pa še uživa v tem.
Absolutno se bomo zmenile za eno srečanje ko pridemo spet domov!

Evo Anika me grize za rit (sem če v spalni majčki) tako da moram bežati!

papa

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 788
24.1.2008 11:33:50   
emaa
ally in vse glede mame bom v številki, ki izide februarja (torej še en mesec), komaj čakam. Ally midve pa bi se zdaj lahko zmenile, ker zdaj pa smo oboji spet zdravi, da se končno srečava, a ne.
Ja povejte no kdaj se bo kaj dobivalo, pa sem bom potrudila pridet. Zdaj imam spet malo več volje.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 789
24.1.2008 13:06:13   
Naja30
essa, meni je mama vedno rekla, če sem imela bele pikice na nohtih, da mi manjka kalcija. Mogoče je to to, drugače pa kar pediatra vprašaj. Ti bo najbolje znal svetovat.
V debato se pa kadarkoli vklopi, če rada čvekaš user posted image

r1ta user posted image  Mi smo tudi vesele, da te imamo.

Jaz bi se tud dobivala, zelo rada bi vas vidla vse.  Samo se je treba zmenit, da bom sigurno tam, kjer se bomo zmenile. user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 790
24.1.2008 13:14:58   
essa411
Res hvala vsem za odg., bom poskusila še z vašimi predlogi. Lahko pa že vnaprej povem, da bom več ali manj neuspešna - mleka niti pod razno ne mara (ok, 2 žlici čokolinota poje), rad ma samo navaden in to Ego jogurt, ki ga dobi vsak dan; sir da 2x v usta in to je to. ostalih ml. izd. ne mara. Jajca sem mu dala že na 101 način - je sam rumenjak  od jajca na uč, pa še to 2x da v usta kruh pomočen v rumenjak. Vsak dan bi jedel rižoto , juho, krompir al pa makarone. to je njegov jedilnik. sadje in zelenjavo (kuhano in surovo) poje ker ga pač kar malo prisilim. Za zjokat user posted image . ..ampak sem na forumih brala, da se ene ubadajo še z večjimi problemi s prehrano, tako da sem lahko kar tih..user posted image  Pa P bom tud poklicala, za vsak slučaj.

No, pa naj še malo predstavim Lana: rodil se je 10.12.06 v Lj., 3050g, 50 cm (drobižek user posted image ),, sedaj pa je že fant in pol: 10 kg, 81 cm. malo težav mu dela motorika, hodiva na fz, ker je hipotoničen. nič groznega, malo kasneje bo shodil. Pove tudi že kako besedo: maam, ata, ta, kaka, njam in seveda svojo bebigovorico. Stanujemo pa v Medvodah (na frišno preseljeni).

Evo, spisala sem cel roman, ojoj.

http://essa411.moj-album.com/

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 791
24.1.2008 13:24:05   
emaa
essa jajce mu lahko prižvrkljaš v rižoto, glaven je pa itak rumenjak. Zraven makaronov ti ne rata mu podtaknit kake bele zelenjave, narezane podobno kot makaron? Saj počasi bo, sam verjetno ti tudi kakega vitaminskega sirupa ne bi hotel pit, predvidevam, saj je kar bister dečko in ve kaj mu je všeč. Na katerem oddelku pa si bila v LJ? No jaz sem  zamenjala dva oddelka (no v resnici 3, če šteješ še nosečniškega), pa kar nekaj sob, mogoče smo se pa kaj srečale. Tudi mi smo hipotoni (rojeni 14 dni pred tvojim, samo nedonošeni dvojčki), pa tudi še ne hodimo. 

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 792
24.1.2008 13:35:48   
frufru
user posted image
Veseli dan - nick čvekajočega starša - user posted image OB ROJSTVU (kg/cm)- ENOLETNE MERE (RAZLIKA)
03.10. - user posted image Zasanjana - Aleksej - 2,2/45 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     
27.10. - Ženkica - Kaja - 2,13/46 -  (6,75kg/28cm)
24.11. - Tintara - Nadja - 3,38/52 -  (4,82kg/18,5cm)
26.11. - Tejkaz - Eva - 2,82/48 - (3,51kg/12m)
26.11. - Emamair - David Llewelyn - 1,97/46 - user posted image 11,22/79 (9,25kg/33cm)  
26.11. - Emamair - Luka Griffin -  2,1/47 - user posted image 11,96/82 (9,96kg/35cm)
30.11. - user posted image Naja3  - Tija - 4,25/56 - user posted image  
01.12. - Vampirka - Laura - 2,33/44 - user posted image 8,4/73 (6,07kg/29cm)
04.12. - Ela06 - Ela - 3,6/53 - (3,79kg/17cm)
04.12. - bubacka - Stella - 3,08/51 - user posted image 10.01/76,5 (6,93kg/25,5cm)
05.12. - Frufru - Lovro - 4,15/53 - user posted image 10,9/78 (6,75kg/25cm)
05.12. - user posted image Vilma - Dominik - 2,87/52 - user posted image 9,95/75 (7,08kg/23cm)   
06.12. - ally1 - Matic - 2,2/48 - user posted image 10,1/72 (7,9kg/24cm)  
10.12. - essa411 - Lan - 3,05/50 - user posted image 10/81 (6,95 kg/31 cm) 
11.12. - manetka - Alja - 3,92/54 -user posted image  9,64/76 (5,72kg/22cm)
12.12. - Shorty - Nika - 3,08/50 - user posted image  7,18/70 (4,1kg/20cm) 
12.12. - KlavdijaK1 - Tristan ??? - 8,5 m 7,9/76 (???)
15.12. - Severnica77 - Leo -  3,94/51,5 - user posted image 10,6/81 (7,66kg/29,5cm)  
16.12. - London_paris - Ožbej  - 3,86/52- (7,14kg/30cm)
16.12. - TanjaS - Maks - 3,02/48 - user posted image 11,0/80 (7,98kg/32cm)
18.12. - T_t_y - Alja  - 3,21/51 - (1,93kg/6cm)
25.12. - Petri85 - Benjamin - 4,15/53-  (6,15kg/22,5cm)
27.12. - Pika30 - Ajda - 3,55/50 - (4,75kg/23cm) 
30.12. - Barbk - Manca 2,68/48 -  (4,62kg/18,5cm)  
30.12. - Lidijat - Eva - 3,63/52-  (3,97kg/17,5cm)
30.12. - Pajo - Blaž - 3,35/54 - user posted image 10,7/80 (7,35kg/26cm)
31.12. - Anckabancka - Gašper - ??? - 5m 7/65 (???) 
01.01. - R1ta - Ana-Lucia Soraya - 3,445/49 - user posted image 7,940/70,5 (4,495kg/21,5cm)
03.01. - Moj_moj - Nejc - 3,88/52- user posted image 11,5/77 (7,62kg/22cm)
03.01. - Natali07 - Urban - 3,97/55 -  user posted image 9,5/75 (5,53kg/20cm)
user posted image       

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 793
24.1.2008 14:35:23   
essa411
saj, da ne bo pomote - Lan je zelenjavo (zelenjavno juho, v rižoti, ...), ampak tko malo. Med makarone mu je pa še nisem dala, niti jajčka (včasih ga je pojedel v ajdovi kaši, danes - ni šans). Bom poskusila. ampak mulo ma že vse tko pogruntan, da točno ve kaj ponavad dobi in paše skup (po njegovo), tako da bo takoj vedel, da ni vse tko kot ponavaduser posted image . K makaronom paše mesna polivka in ne zelenjava. Ali pa npr. je samo kruh, samo sir ali pa samo salamo (poli al pa puranjo šunko). bog ne daj, da mu dam vse troje hkrati. se začne kregat in pol neha jest. Sem mu že hotla to trmo zbit iz glave s tem, da ga pač nisem silila, ko ni hotel in ga pustila. pa je bil on še bolj trmast in , če je blo treba ni jedel tud cel dan. po takih izkušnjah človk hitro obupa in mu zato rajš, še takrat ko je, dam tisto kar hoče. Ampak, tko pač je.

emmamair - vsa čast, da za takšne in drugačne lumparije nosiš dvojno breme user posted image .

Glede oddelkov - se mi zdi da je bil 2B??user posted image , soba 10. Čisto mogoče, da sva se kje srečali, ampak mislim, da so bile tiste s CR eno nad. višje?

frufru - super, da je zdaj tud L. na seznamu user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 794
24.1.2008 14:53:14   
emaa
Pol se pa nisva srečale, jaz sem bila na A in C. 

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 795
24.1.2008 15:36:06   
crci06
Se opravičujem, malce grdo, amapk:

katera že iz Čvekanja v pričakovanju decembrčkov je bila iz Medvod?

Glede na to, da so se ene "odklopile",
ene se pa tolk redko oglašajo, se res ne morem spomnit.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 796
24.1.2008 15:50:23   
emaa
tejkaz

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 797
24.1.2008 16:08:23   
Naja30
essa, v rižoto in  makarone mu lahko daš tudi malo kisle smetane, pa v juhce zelenjavne tudi. Poskusi mu dat še kakšne skute, te so sladkega okusa in jih imajo otroci ponavadi radi. Jajčko mu pa lahko zakuhaš v juho, je prav dobro. Namesto rezancev.
Drugače pa moja Tija ima tudi te fore, če ji dam v roke kruh s salamo, bo samo salamo pojedla in jo hotla še, kruh bo pa ostal na mizi. Samo ji ponavadi ne dam, pol pa kr poje še kruh.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 798
24.1.2008 17:31:27   
r1ta
Evo jaz ti dam en fajn recept za juho zakuhat. Juho lepo skuhaš. Ni važno ali je piščančja, kokošja ali goveja. Jo precediš in nato v njej zakuhaš takoimenovane vlivance. Te pripraviš iz (za cca liter juhe): 2 jajci + 3,5 žlice moke. Potem daš ta čuri muri v plastično vrečko in nato na enem robu s škarjicami odrežeš majhen konček roba. Nato vrečko stiskaš da testo lepo curlja v juho in le to mešaš, tako da sveži vlivanci lepo padajo v juho. Kuhaš kakšnih pet minut in voila! Naša madam ima to raje kot rezance, ribano kašo in ostale zakuhe.

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 799
24.1.2008 19:17:31   
Naja30
r1ta hvala, da si o vlivancih napisala user posted image  Si moram napisat in takoj, ko bo župca za kosilo, bom tako naredila.
Kako vama gre z Ano? Se imata lepo čeprav sta sami?

No midve sva tudi same, je šel ati delat user posted image  Saj ni tako hudo, le zvečer sem zelo utrujena, pa ne sam to, trebuh me boli po celodnevnem sklanjanju in pobiranju in tekanju okoli. Še mi ni kapnilo, da česa pa tud ne zmorem več user posted image   user posted image  Pri 13m otroku ne morem kar ležat na kavču in gledat, kaj dela. Mah, bo že. Malo moram pojamrat, ko vem, da ste take dobre dušice in sočustvujete user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?