crci06
|
okaidi - ok, zdaj je pa tudi meni jasno, zakaj nejcu kot ulit paše puli za 2 leti, puloverček za 4 leta pa je komaj malo prevelik, no, tolk, da lahko rečem, da je še prevelik, prav nič pa ne plava v njem. Sem že hotela kupit trojkico za naslendja leta, pa sem HB poskusila in mu je bila skoraj tesna čez trebuh nikakor pa mi ni jasno, kje dobijo oznako 23 mesecev? frufru - vesela sem za dobro stanje zobka, ker me je prav skrbelo, kakšne novice boš sporočila. Sicer pa - kako otroku, ki komaj pusti zobke umivat, sploh lahko zdravnica pregleda? Se pač dere in kaže zobke? prosim za razlago kako zgleda tak pregled. (sej svojih kasnejših se spomnim, pa raje ne bi! ) vilma - valda, da se ropotuljica zgubi. Sej so te igrače narejene za par dni, čeprav katera potem spet pali kasneje, če jo sam slučajno odkrije . sta mi pa dala dobro idejo za spet se malo igrat . Včeraj sem lepila plastične rokice nazaj na plišasto opico - sem malo pregledala moje igrače in jih oprala in mi je ena opica naredila p** v stroju. vsa vsebina je šla ven. plastični rižki. neki ostanki plastike skratka. Še boljša fora pa je, ko sem dala prat tudi eno žabo, ki sem jo še sama naredila pri enem krožku in jo napolnila z ječmenom. Je bila prav faca, ko si jo posedel. V stroju se je pa ječmen tolk napil, da je bila kot ena krota, ki jo bo ravnokar razneslo - prav trdo, kot skala in sem jo secirala, da zamenjam vsebino... drugače pa te dni, ko nejc uporablja samo eno rokico, ful pali flaška od nekih 2dcl nutri jogurtov. Če mu držiš flaško, ti lahko pol hokeja daja gor in dol pokrovček tiste, ki ste že v službi, ne me kregat sej sem vam že lani priznala, da sem še malo otročja
< Sporočilo je popravil moj_moj -- 22.1.2008 13:07:50 >
|