lidijat
|
Dobro jutro, dober dan ! Ena pozabljena se javlja. Ne morem sploh prit do čaronalnika, se vsi 3je (ja, tut oči ) zalimajo name, ko pridem domov tam okol pol petih, petih. Jah, kaj čem, služba-en svet, doma z bejbijem-drug, mnogo lepši svet. Hvala za RD čestitke - malo pozno. Smo popraznovali, jaz sem pa mogla nujno sama pečt tortice, mi je blo tolk fajn. Slike so še itak na fotiču. Eva je opravila cepljenje en teden nazaj, brez panike. Nove mere pri 1 letu pa so 8.300 g in 75 cm (hvala, fru fru). Drugače pa čestitke mamice za službice pa zobke in samostojne korake in za vse podobne uspehe. Kaj naj še rečem, bolančkoti pozdravte se , mi smo že tudi kar nekaj bolezenskih stanj dali skozi. Eno obdobje je bilo res fuj, bljak, sem samo čakala, kdaj gremo spet k zdravniku. Zdaj je končno malo boljše (tok, tok). Sem ji pa tudi začela dajat sirup Echinax Bimbi - sej ne vem, če je zaradi tega kej bolš, ampak slabš pa ni, no. Eva bo zaenkrat kar pri babi tja do 2-2,5 leta. Drugače pa hodi od 10,5 meseca, zdaj že teče, brca žogico, poskakuje,.. ampak govort pa ne in ne. Mmmmmm za kravico pa da-da za račko, ta-za očija, potem se pa že neha. Pokaže kolk je velika, da bravo, pokaže nosek, bušija, ušeska, laske, zobke itd, glasov pa res ne spušča prav veliko. Pri zobeh smo na št. 8, štirke pa prebijajo, so kar težave, kot pri vsakem zobku. Papca kar OK, skoraj vse, malo se še pocrklja na joški (odvisno kolk sem doma), ponoči pa še vedno ni pravila za spanje, včasih je v svoji posteljci 3 ure, včasih pa samo pol ure, potem pa nujno k mamici in očiju. Kva čem, vsaj naspim se kolkr tolk. Zdaj pa dost nakladanja za takole zgodnjo uro, očija sem že spokala v službo, jaz grem pa likat, ker mi likanje ne znese opravit v normalnih urah. Punce, uživajte, pa ne morem obljubit, da se bom kaj bolj pogosto javljala. Jao, kakšen roman . Čau