crci06
|
ne, nič nisi tečna. se mi zdi, da dr ali P vsaj pove po telefonu, če sploh lahko pomaga, ali je treba preležat, pa kaj pazit itd... Tudi če si že prehlajen, se v čakalnicah zdaj ob tej gužvi lahko še česa nalezeš, tako, da če ni treba.... Glede hrane sprašujem kar na splošno, ker grem jaz (nehote) precej počasi z uvajanjem. Se sploh ne spomnim, da bi skuhala kaj, da bi nejc probal. za novo leto so jedli sarme, pa sem čisto pozabila, da bi mu jih dala za probat... bom morala atija naučit, da mora dat otroku za probat vse, kar je, razen tabasca in popra Prej sem jamrala, kako bo moje dete spalo... pol ure mu je ratalo, pol je bil pa v tolk hudi "mami-mami" fazi, da sem se pri babi pod mizo skrivala, da je počasi pozabil, da sem tam in da sem lahko ušla kaj naredit. Potem je pa tolk pozabil, da se je čuval skoraj 2 uri in sem imela prvo letošnjo "površinsko generalko". namesto da bi počivala, bravo jaz. A katera ve, ali se "mami-mami" faza ponavlja? Jaz ne vem, ali so ga zdravniki tolk zmedli ali je to kakšna zapoznela faza... nekaj smo že dali čez pri 9-10m, je pa res, da je bilo precej kratko in blago... Upam, da bomo mi in vi imeli mirno noč!
|