![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 3.12.2008 9:30:19
|
|
|
|
Najaa
|
No, takole sta se Nejc in Tija sladkala
< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 4.12.2008 23:31:16 >
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 3.12.2008 9:33:10
|
|
|
|
Najaa
|
r1ta, tvoja Ana je pravi model! Poleg tega, da je zelo lepo oblečena, nosi oblekco kot prava manekenka in nastavlja se lepo za slikat. A takšna bo na božični večerji, si rekla? Kdaj boš pa smrekico postavila?
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 3.12.2008 10:03:07
|
|
|
|
crci06
|
K torticam pa naj jaz dodam še to, kako veseli sva bili mamici, ker sta bila otroka tudi, ko sta torto že pojedla, ravno en tolk umazana, kot na sliki. Skoraj nič. In za kakav sem jaz grdo reka, da ga nejcu sploh ne bi naročila, ker bo vse umazano in ga še nikol ni zunaj dobil... moram rečt, da je od 2 dcl na majčki ostalo le 5 kaplic. Mislim, tolk, kot bi se še meni lahko nareidlo, če bi cel kakav po žličkah pojedla in potem na koncu še malo popila. Ej, zlatiiiiiiiii so!!!!! Cukri naši! R1ta - za fanta bo pa čist komot šivat, sploh za doma. No, znam sicer ne, amapk kroj za hlače od trenirke je definitivno bolj komot. 6 podlog? To mi pa sploh ni jasno, kako ti je to uspelo. Svaka ti čast.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 3.12.2008 10:20:41
|
|
|
|
r1ta
|
Oooo ko sta luštna! Sicer je kos torte skoraj večji od njiju, pa nima veze! Sta mi naredila lušte! Ja Najaa, najprej je bila rdeča mišljena za božično večerjo, zdaj bo pa rozasta. Al pa bo rdeča za večerjo, pa rozasta za rojstni dan. Ne vem še... Ja moj_moj, 6 podlog : na prvi satenasti podlogi sta všiti še dve podlogi za volumen, nato sledi še ena satenasta podloga, nad njo spet podloga za volumen in povrhu krilo iz organce, katerega blago je v širino merilo 2x 140cm. Ko sem nabirala blago se mi je zdela znanstvena fantastika, če bom spravila reč skupaj, roke so se mi tresle, ko sem začela krilo šivat na životec, drisko sem dobila, ampak je nekak šlo... Hudi so tile začetniški koraki. Ko bi imela vsaj eno ženskico, ki bi mi na enostaven način znala razložit te finese in me malo naučit kroje delat. Potem bi bila pa na konju. Sicer pa pravim, da mi vedno ko šivam, moji babici sedita vsaka na eni rami in mi šepetata, kako naj kaj naredim. Obe sta bili šivilji, tako da nekaj imam v genih...
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 3.12.2008 11:21:39
|
|
|
|
Shorty_
|
R1ta kapo dol Ana_Lu(te moti da jo tako kličem??) je pa itak princeska Nejc in Tija a je to že prva ljubezen al kako?? Srčkana sta ni kaj. No jz sem ravno dobro prišla od oralnega kirurga z dvema zobkoma manj, no enega imam sabo v torbici da bom Niki pokazala kako velik zobek ima mami Trajalo je 1 urco spodnja osmica je bila trdovratna in jo je klesal ven zgornja pa je šla ven v petih minutkah. No preživela sem upam pa da me ne bo preveč bolelo ko inekcije (4) popustijo.Zdejle grem pa malo učke zatisnit... Rada vas imam
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 3.12.2008 11:31:43
|
|
|
|
Bubacka
|
Zdravo punce in mali angelki!!! Smo e pri 2 sveki! Ne morem verjeti! Mi bomo jutri pihnili! Nekateri od vas so e pihnili! Vsim mamicam in okam in malim pikicam ESTITAM!!! za 2 leto!!! Mal napiem kaj se pri nas dogajalo! Jaz delam! Stella hodi v vrtec! V teh mesecih smo e 5 krat imeli prehlad, nahodnos, vnete uke in ueska. Zdaj trenutno tudi doma na antibiotikih! Obiskali veraj smo ORL in ta je nama povedal da Stella ima poveano relnico in da jo potrebna operirati! Celi dan sem veraj premilevala in sem se odloila da ne bom jo dala operirati. Da bomo jo zdravili z naravno medicino! Ker sem velik brala na ruskem sajtu. eprav je res zadnje ase ker hudo bilo, stalno je zamaena in diha ez ustka. Juter bo pihnila sveko na mali tortici iz trgovine! V soboto pa bomo imeli slavljenje! In tortico "Zajek" bom jaz spekla! In prijatelji prijdejo! In balone pa igrice bomo imeli! Punce moje resno imam ZELO mal asa za vek! Ampak tu pa tam se bom javila! Bom nasljedni e kakno slikico prilepila! Pa pa
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 3.12.2008 11:57:11
|
|
|
|
Najaa
|
r1ta kaj pa če bi šla na kakšen tečaj šivanja? Toliko da izveš, kar še ne veš. Čeprav se meni zdi, da super obvladaš. shorty, tebi so tudi zobe pulili? Moj dragi ravno zdajle sedi pri kirurgu, revež. Je bil kar živčen pa sem ga tolažila, da mu bodo itak omrtvičili in ne bo čutil nič. Tebe kaj boli? Glede Nejca in Tije pa ja, po moje je to ena taka majhna prva ljubezen. Tija ponavadi pol še nekaj dni govori o Nejcu in ko ga vidi na sliki, je čist vesela! Bubacka, ful lepo, da si se malo oglasila. Ko pridem spet na naš konec, te pokličem, prav? Da se punci in mamici malo pogovorita.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 3.12.2008 13:30:45
|
|
|
|
Shorty_
|
Najaa skuhaj mu juhico tako dobro, pa nekam v bližino tablete proti bolečinam, in naj jih vzame še predn popusti inekcija. Mene zdejle že začenja bolet pa zatekat sem začela drugače pa bom preživela aja pa men paše da imam šal čez usta. Poročaj kok je, a mu modrostne ruvajo al kaj drugega, enega ali več??
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 3.12.2008 14:12:26
|
|
|
|
r1ta
|
Shorty in Najaa-in možek, lepo se pocajtajta! Pa kr tabletko, ko bo zabolelo! Mene je bolelo še kakšen teden po izdrtju
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 3.12.2008 14:15:47
|
|
|
|
Najaa
|
Točno tako je naredil, da je vzel tableto preden je injekcija popustila. Pa ledeni obkladki mu pašejo. Za kasneje imam pa pripravljen krompirjev golaž, da ne bo treba preveč žvečit. Sej bo preživel. Da ne boste misle, je že spet nekam letel, ker ga je ena stranka klicala.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 3.12.2008 14:39:52
|
|
|
|
vampirka
|
Joj, hitro čas beži! Že 2 leti imajo naši pobalini/ke! Najprej hvala za čestitke in moram povedat, da bojkotiram RR samo na pol , saj vas večkrat uspem prebrat - za pisanje pa kar volje (in seveda) časa zmanjka. Tudi jaz želim vsem malim slavljenčkom vse najboljše za 2 svečki - lepo praznujte in predvsem zdravja vam vsem želim! Pa še ena slikica od Laura, ki peče piškote za svoje praznovanje: http://www.moj-album.com/slike/4588920/2RXt4ogXMEClbN_l.v.jpg Res en lep topel pozdrav vsem skupaj in veselega miklavža vam želim!
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 3.12.2008 15:11:21
|
|
|
|
vampirka
|
Bubacka - Laura ima tudi povečano žrelnico in imamo OP v januaru 2009 (pred 2. letom ne operirajo - gre za strganje opne in ne za odstranitev žrelnice). Mi se zenkrat sicer spretno izogibamo ABjev, ampak res vestno čistiva nosek, delamo parne kopeli, itd... Osebno (in po posvetovanju z nekaj zdravniki ter starši, katerih otroci so bili že operirani) mislim, da je operacija v primeru povečane žrelnice skoraj obvezna - v nasprotnem primeru boste do pubertete (takrat se žrelnica sama zmanjša) na ABjih - kar za mene ni alternativa! Odločitev je pa na koncu samo tvoja - itak vedno naredimo tisto, kar se nam zdi najbolj prav za svojega otroka. Če te kaj bolj podrobno zanima, mi piši na ZS. Pa srečno!
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 3.12.2008 18:57:06
|
|
|
|
r1ta
|
O Vampirka, kako zelo je Laura zrasla! Čisto druga punčka se mi zdi! In tako lepe laske ima! Cukrček! Daj pridi še kaj no!
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 3.12.2008 19:25:38
|
|
|
|
emaa
|
Evo slikice s praznovanja rd
< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 4.12.2008 23:32:41 >
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 3.12.2008 21:32:16
|
|
|
|
r1ta
|
Jejžeš Ema, tole se pa nič ne vidi! Nekam velika je slika!
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 3.12.2008 21:38:06
|
|
|
|
emaa
|
Vidim, pa sem jih pomanjšala Evo še enkrat, upam, da manjše
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 3.12.2008 21:49:27
|
|
|
|
frufru
|
Oooo, Vampirka, Bubacka WELLCOME BACK . Lepo vaju je brat, pa titi, da samo bereta. Če je čas za brat, se lahko tudi kaj napiše. Če bi vse samo brale, kmalu nebi bilo kaj brat. Mi2 z Lovrom sva šla danes malo zapravljat. Mi je mali pomagal v voziček metat, pol je pa še na blagajni vse lepo na tekoči trak zložil. Pol sva pa šla še v mesto in dostavila R avto. Mali ga fuuuuuul pogreša. Ga vidi samo tiste pol ure zjutraj, ko se zbudi pa do vrtca. Pol sva šla pa peš do mestnega avtobusa. Sva morala malo čakat, pa sva še malo v trgovino z oblačili skočila. In sem nova . Je prodajalka prepoznala Lovra, ker je obseden z avtobusi . Se namreč vozi v isti konc kot mi, pol je bila pa tolk prijazna, da mi je dala cote za domov za sprobat, ker mali nima potrpljenja za oblačila pobavat. Jutri ji samo nesem nazaj, kar ne bom vzela in plačam
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 3.12.2008 22:26:18
|
|
|
|
r1ta
|
O zdaj je pa boljše! Ema si sama pekla torti? Izgledata njamiii! Ste pa zelo luštna družinica in ti mi nekam zelo zelo cvetiš! Frufru fino si se to zmenila s prodajalko. Evo, sine je že začel s šarmiranjem, mami bo pa fajn skoz prišla! Ančka je imela pa danes tak napad jeze in trme, da je jokala pol ure skupaj, metala stvari okoli sebe, šla sedet na time out stolček, pa je še tistega vrgla čez sobo, sploh je nisma mogla umirit. In to samo zato, ker ji je ati ugasnil risanke ko je bil čas za večerjo. Večerjala seveda ni takrat ko je bilo toplo, je pa kasneje, ko se je pomirila. Bistvo pa je, da sva probala vse možne prijeme, da bi se dečva skulirala, pa ni šlo... Ima pa že dva dni neke hude nočne more in nimam pojma kaj se ji dogaja...
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 4.12.2008 8:35:09
|
|
|
|
Shorty_
|
Ema tortice so super ti pa reš žariš na slikici drugače pa je meni lepše če je napisano Luki za rojstni dan kot pa Luku, pa ne mislim nič slabega No jz sem malo bolje čeprav sem zatečena ful, pa zdej šele vidim kok mi je moral šivat, groza sej boli niti ne sam zoprn filing je k ne moreš normalno jest pa ta oteklina mi gre na jetra. No dost jamranja. grem malo počivat pa se tipkamo
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 4.12.2008 8:41:43
|
|
|
|
emaa
|
Shorty saj pravilno je Luki, ampak sta me motila, pa Lukatu nisem hotla napisat, pa je pač napisano kar je.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 4.12.2008 9:19:22
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: emamair Shorty saj pravilno je Luki, ampak sta me motila, pa Lukatu nisem hotla napisat, pa je pač napisano kar je. Sej vem da veš mogla sem napisat ker se mi je zdelo da sta škratka malo ponagajala med delanjem torte
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 4.12.2008 9:36:06
|
|
|
|
Najaa
|
Vse najboljše Stella! In vse najboljše Ela od Ele06. Se večkrat spomnem nanjo. ema, super da sta vsak svojo tortico dobila! r1ta taki napadi trme so mi znani. Jaz jo kar pustim, da se skulira, ker karkoli naredim, je samo še slabše. Zadnjič je imela enega takega tudi ker smo ugasnili risanke in ni hotla jest in nič, sam po tleh se je metala in vreščala. Pa za mano je hodila ko ena muha. Najbolj jo boli to, da jo ignoriram. Traja pa vse skupaj kakih 10 minut, pol se pa sama pomiri in se lepo zmeniva naprej. shorty, moj je včeraj vzel naklofen in mu je ful pomagal, otekline pa niti nima. Tak da lahko je. Malo ga pa seveda boli, to pa še bo kakšen dan. Si ti doma ali delaš? Punce, kdaj boste smrečke postavljale? Jaz sem kar neučakana letos, ko Tija že vse bolj dojema. Bi jo že kar postavila. Včeraj sva zvečer šli čez mesto, ki je tako lepo okrašeno in je kar gledala lučke in svetleče jelenčke...
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 4.12.2008 10:04:42
|
|
|
|
Shorty_
|
Stella in Ela vse naj naj!! Najaa jz sem doma ker mam šive zgoraj in spodaj tko da, sem vrjetno zato zatečena ker mi je en zob sklesal ven ker drugače ni šlo sem pa na bolniški vsaj do torka ko mi gre šive ven pobrat, vrjetno pa do konca naslednjega tedna ker sem na antibiotiku saj sem imela vse zagnojeno A tvoj je tud šivan?' a so mu en zob ven dal al dva?? Lp Shorty
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 4.12.2008 10:05:40
|
|
|
|
Shorty_
|
jz smrekico notr že imam od predvčerajšnjim, zunaj pa jo bomo v nedeljo postavili
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 4.12.2008 10:19:55
|
|
|
|
essa411
|
Vse najboljše Stella in Ela in Laura (z zamudo)!!! Mi smo smrekico postavili včeraj. Ponavadi jo imamo kar cel december in lep del januarja . Ja, december je tukaj in zapravljanje se bo/je začelo....mene je kar groza, ker je spet treba nabavit miljavžnt daril in to v taki gneči v trgovinah, da se ti zmeša... Shorty, nč ti nisem fovš. Men je Z že zdavnaj rekla, da bi blo dobro preventivno odstranit zgornje 8-ce, ker mam preveč natlačeno , drgač so pa zdrave...ampak mi čist nč ne diši...Drži se!
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiBLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.