![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 5.12.2008 19:24:26
|
|
|
|
Najaa
|
Danes je Tija končno packala s prstnimi barvami. Sva počakali, da se je prstek zacelil. No in ji je bilo ful všeč, ker so take hladne barve - kot pri Telebajskih! Zdaj pa že spančka, ker ni bilo dnevnega spanja in je samo dol padla. No sej, ona je zaspala, drugi se je pa zbudil. Grem zdaj kmetovat in božat trebuščka. Želim vam lepo miklavževo!
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 5.12.2008 23:58:01
|
|
|
|
r1ta
|
Ojla punce! Jaz sem bila danes spet pridna. Standardno petkovo čiščenje in pranje, popoldan pa kuhanje za tokrat 6 ljudi. Večerja je uspela in vedno so navdušeni nad slovensko kuhinjo. Pa saherca je takole uspela z dodatkom Miklavža in črnih Petrov: Ana je imela danes v vrtcu na obisku Miklavža in črne Petre in je baje takoj skočila k enemu črnemu Petru na kolena in se crkljala, nato pa sta plesala. Imeli so tudi obdaritev in vsa ponosna mi je kazala kaj je dobila. Popoldan je pa spet dobila od obiskov cel kup daril, med drugim pa jo je pa obiskal naš hišni ljubljenček - pikapoka. Od presenečenja je kar okamenela:
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 6.12.2008 14:07:04
|
|
|
|
Najaa
|
r1ta kot vedno - lepe slike! In Ana je tak srček. Torta pa zgleda njami! Čeprav sem se pravkar najedla kot bi bil še plac za en košček. Je Ana še v vrtcu? Je nista izpisala? Pri nas je pa za en čas dovolj daril. Je danes Tijo pričakal Miklavž, pa ji ni bilo nič kaj do vrečke, v kateri so bile knjiga in plastelin. Pa nič, itak je dobila toliko vsega za RD, da ji je že brezveze.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 6.12.2008 18:49:12
|
|
|
|
frufru
|
R1ta meni slikic ne odpre Mi mamo praznovanje No1 pod streho. Mali je začel pihat takoj, ko smo svečke nažgal, tako da je trajalo, da smo dobili gasilsko fotko s svečkami. Zgleda pa tkole:
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 7.12.2008 8:56:48
|
|
|
|
r1ta
|
Frufru upam, da je se bo danes dalo slikice videt. Včeraj je očitno splet nekaj nagajal. Tortica izgleda njami! Dobro ti je uspel ježek! Lovro pa kar žari od veselja! Mi smo pa včeraj nabavili smrekico in jo zvečer tudi postavili. To je Ana gledala in se čudila! Zdaj ima največ opravka s pojočim in plesočim medvedkom - božičkom. Se je pa včeraj kašelj ponovil in tudi z noska ji teče. Torej spet smo tam kjer smo bili... Me je kar strah kaj še sledi...
< Sporočilo je popravil r1ta -- 7.12.2008 9:00:03 >
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 7.12.2008 13:37:12
|
|
|
|
Najaa
|
Lepo tortico je imel Lovro! Bravo mami za mojstrovino! Mi bomo tudi danes delali smrekico. Sem dokončala še okraske tako da je vse pripravljeno.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 8.12.2008 8:59:36
|
|
|
|
Najaa
|
Uh, kam smo padle. Skoraj na tretjo stran! Kako ste kaj preživele miklavžev vikend? Mi smo skoz nekaj okraševali, pekli,ustvarjali, se sprehajali, se cartali, lubčkali... Skratka, lepo je bilo. Danes pa spet vrtec, služba in jaz - že kaj najdem. Čez vikend se mi je tudi pralni stroj uspel pokvarit, tak da sem prav jezna zarad tega. Popoldan upam, da pride majster pogledat, v čem je problem. Odločila sem se, da nasl. leto pa vse tole z darili malo drugače zastavim, ker letos je bilo že vsega preveč. Za RD za da ne govorim, potem Miklavž... zdaj prihaja še Božiček. Tija pa sploh nima nekega zanimanja za vse to. Sem misla, da jo bo okraševanje smreke zanimalo, pa je ni. Sej sem si pa jaz dala duška, nič bat! Ok, grem. Javite se kaj, no.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 8.12.2008 11:29:13
|
|
|
|
Vilma
|
Dober dan drage moje Hvala vsem za čestitke, sem jih prenesla Dominiku naprej! Tudi tebi Lovro želim vse najboljše! In seveda tudi mamici. Za nazaj vse najboljše tudi ostalim decebrčkom! Zadnje čase sem se malo javljala. Bolj sem se oglašala pri marčevkah, pa tudi tam ne veliko. Mi nekako ne znese, čeprav zdaj je veseli december, naš mesec, pa bom bolj pridna in se javljala tudi tukaj. Zaenkrat še en pozdrav vsem decembrčkom od Dominika PS: se javim še kasneje
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 8.12.2008 11:55:56
|
|
|
|
r1ta
|
O Vilma, kakšno lepo tortico je imel Dominik! In pravi fant je že! No, pri nas se je pa smrkav nosek ponovil, kašelj pa seveda tudi, tako da sva ravno od zdravnice in spet inhalirama ventolin in flixotide. Krasno! Zdaj se bo najverjetneje tudi kandida pridružila, tako da nama je zdravnica dala tudi za to že zdravilo. Jebelacesta. Upam, da ne bo kaj hujšega in da se vsaj bruhanju izognemo, ker zdaj sva v 14 dneh spet pridelali pol kile in jih ima končno spet 10, če ne bo jedla in če bo bruhala bo pa spet šlo navzdol. In to me od vsega najbolj muči. Poleg tega gre pa ati v četrtek na smučanje in bova do nedelje zvečer sami doma in res ne bi želela kakšnih zapletov... Ja, tak je to. Danes boma bolj na izi, ker sem včeraj bolj norela, pekla kekse, likala, danes imam še nekaj malega za zlikat, popoldan ko gre Ančka k tašči, bom pa na hitrco zašila zaveso za v spalnico. Se še kaj javim zvečer!
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 8.12.2008 20:38:55
|
|
|
|
frufru
|
Ojoj Vilma sem pozabila lepa torta. R1ta, ti si pa res ena umetniška duša na šiviljskem in fotografskem področju. Mi2 z Lovrom sva mela pa danes popoldne pestro. Naš mali se je v zadnjem tednu, ko R ni doma čisto spremenil. Ko pridem domov, kar poleti k meni in se vrže v objem, pa lupčka vse po vrsti. Pol se je skor 1 uro igral z vlakci, da sem jaz v miru skuhala in pojedla. Pol so šle pa baterije k , pa sva šla h prijateljici kužiko Lino pogledat in ji dostavila torbo, ki jo je pozabila na RD. Se je pa malemu spet dogajalo. Sva celo pot pela Kuža Lina hišo čuva,... Pol je pa še hrčkico Rozi (jozi) in ribe gledal, pa Tilnu avto prevzel . Pol sva pa avto peljala R, da ne bo ponoči domov peš tapkal. In si je R lahko vzel celo minutko časa in ven skočil, da je bil mali v . In je poletel k R in ga kar ni hotel spustit. Za piko na i sva pa na avtobus tekla in se z busom domov peljala.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 8.12.2008 20:55:35
|
|
|
|
Najaa
|
Dominik, vse najboljše tudi od nas! Čeprav z zamudo, pa iz srca.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 9.12.2008 11:33:38
|
|
|
|
r1ta
|
Madona ste zgovorne!
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 9.12.2008 12:02:27
|
|
|
|
Najaa
|
A ne? Men se ne da imet več monologe. Kako si kaj, r1ta? Ana ok? Vse pod kontrolo? Sem te hotla vprašat, kdaj spet kaj prideš v rodne kraje? Jaz sem pa končala našo punčko iz cunj, spucala po stanovanju... Tak da mi je malo dolgčas.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 9.12.2008 12:37:17
|
|
|
|
r1ta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tak da mi je malo dolgčas. maš ZS
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 9.12.2008 12:45:21
|
|
|
|
emaa
|
Ni časa, ko pridem domov pa do večera ne smem pc prižgat, če ne je žnjkrat reštartan.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 9.12.2008 13:37:30
|
|
|
|
Najaa
|
ema, maš dober avatar! Po svoje tud novoletni! Naša mala pa niti ne pipka gumbov po rač., bolj jo zanima stol, ki se vrti. Kaj je pa včeraj naredila! Ravno sem spet buljila nekaj v to škatlo, ona pa je imela kontrolo moje denarnice. Všeč so ji njene in atijeve slike v njej. No in pol je vzela še majhno denarnico za kovance in počasi vse kovance zmetala v svoj hranilnik. Bilo je okoli 4 evre, ampak ful drobiž, tak da je imela dela. Ma, me je pustila čisto na suhem z denarjem.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 9.12.2008 14:09:39
|
|
|
|
Shorty_
|
j. No in pol je vzela še majhno denarnico za kovance in počasi vse kovance zmetala v svoj hranilnik. Bilo je okoli 4 evre, nasmejala si me do solz, bravo Tija No jz mal čekiram po forumu mala miss pa spančka ker hdi ta teden po kosilu iz vrtca in spi doma. Zdejle se bo počasi zbudila in pojeva malico pol se greva pa malo ven potepat, mogoče greva z motorjem na akumulator en krog ker se že dolgo ni peljala. men so dane spobrali ven šive in sem do ponedeljka na bolniški, ker sem še vedno vsa zatečena in podpluta baje bo šlo samo nazaj. Nika je pa navihana da je kaj, mi je ful fino da sva ta teden malo več časa skupaj, pol grem pa samo še 7x v službo in imam koletkivni dopust, ja decembra bom delala celih 9 dni zdej se smejem k bo pa plača januarja bom pa nč grem še malo počekirat naokoli pa se tikamo
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 9.12.2008 14:18:27
|
|
|
|
emaa
|
Moj avatar bacek Jon, mogoče bom dala kasneje uno ovčko z dudo, gif premičnega mi pa ne potegne je prevelik. Stol na kolesih imava midva v drugi sobi, ker drug drugega vozita z njim,stojita gor (že od poletja je zaprt drugje), skačeta in še pa još z njim počneta, je prenevarno.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 9.12.2008 14:19:58
|
|
|
|
crci06
|
o, tija, bravo!!! kolk sem se zdaj nasmejala... drugače pa - čestitke vsem decembrčkom še kar veljajo! ta teden me je čisto prevzel miklavž in decembrska dogajanja... ponavadi imam jaz dovolj časa za vse neumnosti, tudi za RR, zdaj je bila pa res kriza, še z maili zamujam. vidim, da niste bile prav posebej zgovorne, ko me ni bilo! rita - te fotke so za na kakšen natečaj!!! frufru - prav predstavljam si, kolk sta se imela fajn ta dan, kolk se vama je dogajalo. jaz skušam vedno približno tako naplanirat, da ful dogaja, potem pa, ko zvečer padem dol, me pa živ bog ne zbudi. Ta teden, po slinavki, je večkrat prišel nejc k men ponoč spat. moj ga je prinesel, ker je jokal ali nemirno spal ali ni hotel spat... jaz sem ju slišala šele, ko je nejc k men pod kovter lezel še dobr, da imava pridnega atija tolk se mi mudi, pa še kar klofam... samo še to napišem, kaj sem jaz dobila v soboto zjutraj, poleg vseh miklavževih daril... navsezgodaj sem prebudila nejca, ker smo šli na izlet z vlakom. Kregala sem ga, zakaj ni spal ponoči in šla v kuhinjo pristqavit... za kofe, seveda. Pride za menoj, me objame čez noge in reče v tonu za oprosti: "mami moja". In to naš otrok, ki še nič ne govori! iiiiiii no, saj zadnje dni najde vsak dan kakšno novo besedo... in vedno bolj cenim kakšno sekundo tišine
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 9.12.2008 14:28:55
|
|
|
|
Najaa
|
Mene je tud nasmejala, ja. Dokler ni hotla pospravit še žeton za bus. O ne mala moja, mami ga rabi v ponedeljek, da se bo peljala drugega razgrajača na UZ gledat. Tudi jaz cenim trenutke tišine. Naša mala je taka čveka - največ v svojem jeziku. Ko greva na sprehod, no pač ko sva vzunaj in jo kdo ogovori, začne čvekat ko star cigo. Kar nekaj, no. Men je tak hecna, jo moram posnet. shorty, te še bolijo zobje? Mojega še. moj_moj, Tija si pa kar sama reče oprosti. Ko jo oblačim in npr. mal butnem po nesreči, reče oplosti. In prav milo gleda. Kaj naj, kako naj se zadržim, da se ne smejem?
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 9.12.2008 16:07:05
|
|
|
|
Shorty_
|
Najaa ja ampak zdej je bolje ko ni več šivov, pa oteklina mi gre na živce, boli me pa otak vso zobovje od tistega klesanja.. nekaj mi je prismrdelo pod nos in sem prašala Niko:"a si kakala?" Nika:"ne mami jita (rita) kakala!" grem jito previt
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 9.12.2008 16:23:24
|
|
|
|
crci06
|
mmmmm šele zdajle sem utegnila it pogledat sliko od Dominika in Lightening Mcqueen torto .... UAU.... kje ste pa to kupili? to bi pa bilo nekaj zame... še dobro, da otrok še ni zahteven
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 9.12.2008 20:25:13
|
|
|
|
Vilma
|
Hvala vsem za čestitke MOj_moj danes se da na torto kar češ. Lahko prineseš svojo fotko in ti jo preslikajo na torto. Mi smo se pač odločili za avtomobilčke, ker ko Dominika vprašamo, kako mu je ime, reče avto Tako da je bilo skoraj nujno tako torto imet. Moj_moj tale moja mami. DOminik je v toplicah na ves glas kričal "To je moja mamaaaaa! To je moja mamaaaa!" Se mi je tako fajn zdel, da sem sigurno zrastla za par cm. Shorty upam, da bolečine čim prej minejo! Modrostni zobje so res hudič. Tudi mene to še čaka, pa kar odlašam. Zoboboli so pri meni skoraj na vrhu bolečinske lestivce. Prvo so opekline, sledi porod, potem pa so že zobje. Najaa kako si nosečka? A trebušček lepo raste? Vidim pa, da se bo Tija dete zelo znašla v življenju. Že zdaj špara, prav je tako. R1ta fotke s pikapoko so fenomenalne! Ma to je prešvoh beseda, res! Tako kot je napisala moj-moj za natečaj in sigurno zmaga, ker je tako svetovna! Se mi zdi, da ti je Ana vedno bolj podobna. Tudi tista fotka z oblekco je lepa. Res ti gre dobro od rok šivanje! Le tako naprej! Bubacka Stella je ful velika! Al se mi samo zdi? In vidim, da boste mogli kakšno sestrico naročit, Stella bi rada previjat pomagala. Pa skupno praznovanje decembrčkov ste imele!!! Kakšna krasna ideja! Mi smo se tisti vikend ravno vračali s toplic, tako da nisem upala niti obljubit, da bi prišla. Pa mogoče drugo leto, če bo to tradicija postala.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 9.12.2008 22:05:52
|
|
|
|
Najaa
|
ema, kje si nabavla te prstne barve, ki jih je Tija dobila za RD? Super so, ker grejo res fajn dol. Ene, ki jih imam od prej, so tudi fajn. Včeraj sem pa kupila še ene druge barve in so pravi ! Sem drgnila ko nora, pa še ni hotlo it dol.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 9.12.2008 22:30:07
|
|
|
|
emaa
|
Najaa v BC v akciji, 4 barve za 5€ ali 6€, imam namen kupit še ene za moja dva, ker so tiste 4, ki jih imam premalo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKam se lahko odpravite na Prešernov dan?Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Super ideje za pustni kostumČe za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.