crci06
|
Če si lohk privoščiš, zakaj pa ne. Edino to ne vem, kaj se je ugodilo s takimi, da si isto številko še ene kupila. Jih je ponosila? ne, saj štekam, lahko se zasvinjajo, pohodijo, pošvedrajo... ti kar. Kaj od tega imate pa za v peskovnik, igrišče, na za plažo, za v gozd... sorry, punčkastih navad še nimam v krvi... mi smo bolj razbojniki... mi smo imeli vse do 14 dni nazaj po dvoje čevlje. ene superge in ene čevlje. Ali poleti: sandale in superge. Zdaj je pa tako naneslo, da je rabil res nujno nove superge, ker so prejšnje razpadale (fantek je, ni kaj... fuzbal ), pa kupili smo škornje za v dež, pa lepe čevlje, pa zdajle skibucke. In imam tolk slabo vest, da bi jih najraje poskrila, ko pride kakšen obisk. Pa vem, da nimam za kaj, ampak sem pa še tolk bolj vesela, ko si dala gor sliko rita. Tako se dela. Čevljev je treba imet veliko. Poleg superg, ki so samo za v telovadnico, smo mu poleg zgoraj naštetih , ki jih nosi trenutno, kupili še 4 pare, govorim za vse čevlje zadnjih 2 let (št. 21, ko je shodil je dobil prve čevlje, zdaj ima pa 24-25). Kar dobro se nazaj držim, ane? Pa še tolk sem gorenjka, da copatk nimamo, ampak ima Fisher price poletne sandale kar za not, prej je imel pa poletne coklice. Ampak zdajle je pa vse prerastel, tako, da baje miklavž prinese nejčeve prve copatke . pri nas rulajo nogavičke z bremzicami. R1ta, pa nikar se zasekirat! Čist potihem povedano: sej jaz bi tudi, veš... Kiklca je pa lepa, ja. A ta je za na lepše, al gresta po mestu tako lepo opedenani? Sej pravim, jaz sem čist out.
|