|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
27.11.2008 10:11:50   
essa411
Najaa, megleno je in zelo mrzlo (zjutraj je bilo -4), za zdejle ne vem, ker sem na toplem, sončka pa (še) ni. Super, da je prstek boljše!

R1ta - nam boš pokazala umetnino user posted image ?

http://essa411.moj-album.com/

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
27.11.2008 11:25:26   
r1ta
Najaa super za prstek! user posted image  Saj je verjetno res zrak naredil svoje in se je prej pocelilo.

Ana je koliko toliko vredu. Trkam, trkam, trkam. Z noska se ji spet cedi, ampak špricama, inhalira pa še vedno zdravilo za pljuča. Driska tokrat ne, ampak ji dajem samo 3x na dan. Boli me đoko, če reče zdravnica 4x na dan. Drugače imamo spet nočne selitve in problem je v tem, da z nama obema ne more in ne more spati, ker ima preveč dela z božanjem obeh in ne ve h komu bi se stiskala. In potem ponavadi prebedimo del noči vsi trije. Danes je bila pokonci že ob šestih in ne več spati. Jaz sem pa itak ponočnjak in če grem ob polnoči spat je to hitro. Potem sem pa zombi cel dan.

Essa, Ančko sem zjutraj oblekla in oblekica niti ni tako zelo napačna, razen da sem delala za št. 86 in ji je životec malo prevelik. Sem tudi poslikala, slike pa nalepim sem zvečer, ko bo moj dragi doma, da mi jih vzame dol iz fotoaparata. Jaz to ne znam. Bom pa vsekakor naredila še eno oblekico.

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
27.11.2008 11:51:15   
Najaa
user posted image  A tako vaju Ana boža vso noč? Ima veliko dela, da ja ne bo kateri prikrajšan.
Tija tudi, če da enemu lubčka, hitro teče še h drugemu. user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
27.11.2008 12:16:04   
r1ta
Ma saj je lepo, da naju malo pocrklja, ampak po eni uri božanja ti tudi ne paše več. user posted image

Zdajle sem šla štet vse Anine čeveljčke od prvih copatkov naprej. Številka presega 30 parov! Par parov nikakor ne najdem. Vem, da jih nisem zmetala proč, kje pa so, pa nimam pojma. Skratka, punca ima pri dveh letih več čevljev, kot sem jih imela jaz v pol življenja (zadnje desetletje ne štejem, ker sem tudi šuh frik). To je pa že preseravanje. Sem vse čevlje, ki sem jih našla pozložila in poslikala, da bo videla kako je bila mami obsedena z majhnimi čevlji.user posted image  Cenovno pa ni neka strašna vrednost, ker so večinoma bili kupljeni v H&M in prenatalu, samo če računam, da en par stane povprečno 5 eur, nanese to v dveh letih na 150 eur. Madona, pa saj nisem normalna! Da o neponošenosti ne govorim. Sem se zamislila...user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
27.11.2008 12:38:49   
Najaa
r1ta komaj čakam, da vidim fotke! user posted image  Sej veš - obvezno nam pokaži čevlje!

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
27.11.2008 12:57:28   
r1ta
Bom, zvečer. Nekaj jih je celo podupliranih ali "potrupliranih", ker sem bila s kakšnimi tako zadovoljna, da sem ji kasneje kupila še en par iste številke in en par večje številke. Saj pravim, ene par jih pa ne najdem. Pogrešam vsaj 5 parov.user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
27.11.2008 22:01:03   
r1ta
Evo ga:

oblekca
user posted image

čevlji
user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
27.11.2008 22:31:47   
r1ta
Kritika dobrodošla!

(A. Einstein)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
28.11.2008 7:58:34   
emaa
Naša dva skupaj nimata toliko čevljevuser posted image . Do zdaj sta imela: superge, zimske čevlje, sandale, superge, škornje, zimske čevlje - če škornje zraven štejem vsak 6 parov čevljev, copatov pa precej več. Pa bosta to zimo verjetno še kaj rabila,, boga moja denarnica. 

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
28.11.2008 8:18:32   
crci06
Če si lohk privoščiš, zakaj pa ne.
Edino to ne vem, kaj se je ugodilo s takimi, da si isto številko še ene kupila. Jih je ponosila? user posted image
ne, saj štekam, lahko se zasvinjajo, pohodijo, pošvedrajo... ti kar.

Kaj od tega imate pa za v peskovnik, igrišče, na za plažo, za v gozd...
sorry, punčkastih navad še nimam v krvi... mi smo bolj razbojniki...

mi smo imeli vse do 14 dni nazaj po dvoje čevlje. ene superge in ene čevlje. Ali poleti: sandale in superge.
Zdaj je pa tako naneslo, da je rabil res nujno nove superge, ker so prejšnje razpadale (fantek je, ni kaj... fuzbal user posted image ), pa kupili smo škornje za v dež, pa lepe čevlje, pa zdajle skibucke. In imam tolk slabo vest, da bi jih najraje poskrila, ko pride kakšen obisk. Pa vem, da nimam za kaj, ampak sem pa še tolk bolj vesela, ko si dala gor sliko rita. Tako se dela. Čevljev je treba imet veliko. Poleg superg, ki so samo za v telovadnico, smo mu poleg zgoraj naštetih , ki jih nosi trenutno, kupili še 4 pare, govorim za vse čevlje zadnjih 2 let (št. 21, ko je shodil je dobil prve čevlje, zdaj ima pa 24-25).
Kar dobro se nazaj držim, ane?
Pa še tolk sem gorenjka, da copatk nimamo, ampak ima Fisher price poletne sandale kar za not, prej je imel pa poletne coklice. Ampak zdajle je pa vse  prerastel, tako, da baje miklavž prinese nejčeve prve copatke user posted image .
pri nas rulajo nogavičke z bremzicami.

R1ta, pa nikar se zasekirat!
Čist potihem povedano: sej jaz bi tudi, veš...

Kiklca je pa lepa, ja. A ta je za na lepše, al gresta po mestu tako lepo opedenani?
Sej pravim, jaz sem čist out.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
28.11.2008 9:04:38   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

Kritika dobrodošla!

No comment! Jaz sem tudi rahel obsedenec s čevlji. user posted image
Na prvi fotki je pa tako lepa! user posted image

Šibam na MF. Poročilo kasneje.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
28.11.2008 15:12:10   
emaa
Kuku

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
28.11.2008 17:49:10   
Shorty_
Hojla!

No mi smo imeli kar pestro tale teden tko da najprej z Zamudo Vse naj na David in Lukauser posted image

Natali moje sožaljeuser posted image

No mi smo si v ponedeljek zvečer zlomili sprednjo desno enkico in smo bili zvečer na metelkovi, pa v torek pri svoji zobozdravnici. Situacija je taka da je živec razgaljen in bo zobek v parih dneh odmrl in gremo čez 14 dni samo na čiščenje. No vsaj notr bo ostal pa čeprav ga bo sam še poluser posted image Nimamo sreče z zobki.user posted image

ta teden je na glavo postavljen na vseh področjih, V službi gužva, pa Nikin zobek, pa jz malo prehlajena, pa sestra pri oralnem kirurgu ne najde moje slike ker grem v sredo osmice ven rezat skratka narobe svetuser posted image

Zato se tud opravičujem ker še nism dala slikic na računalnikuser posted image bom dala takoj ko bom lahko oziroma ko bo možek imel malo več časa vrjetno v nedeljo ampak nič ne obljubim.

Nejko čimprej se pozdraviuser posted image
Tija super za prstek me je prav skrbelo zate
Manca upam da si že zdrava čeprav se mami nič ne javiuser posted image
Najaa čakam poročilo z MFuser posted image

No nika gleda rorija in mam minutko za delo na forumu seveda pa sem mogla še k vam malo skočit.

Drugače pa moram reč da je bila pri obeh zobarcah zelo pridna in je lepo pokazala zobek (polovičko če sem natančnauser posted image )Zdej mi je smešno ko se je pa zgodilo me je pa skoraj kap.

No grem še malo mojo miss cartat, no nekaj vohamm....

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
28.11.2008 17:49:20   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: emamair

Kuku

hoj

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
28.11.2008 17:51:00   
Shorty_
R1ta super oblekica kar se pa čevljev tiče jih ima pa Nika trenutno takih ki jih nosi, ene 8 parov se mi zdi pa še ene 6  premejhnih parov, tud jz sem grozna jih poslikam ob prilikiuser posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
28.11.2008 18:02:35   
PAJO
no evo se jz se mal oglasim.pri nam fffuuullll pada sneg,noro.
full je lepo.drugac smo pa dobr,jz se 2 tedna delam pol pa dopust
pol pa porodniska.komej cakam.

kako ste kej ostale?kaj pocnete v teh mrzlih dneh?

lep pozdrav,anauser posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
28.11.2008 21:31:17   
r1ta
No, zjutraj sem že odgovorila, pa me je RR skenslala. Bom poskusila še enkrat.

Moj_moj ta oblekica je bila namenjena za božično večerjo. Ne, v takšnih oblekcah se dama ne šetka po mestu. Sploh ne zdaj, ko piha do kosti. Takšne oblekico so bolj namenjene za posebne priložnosti.
Kar se pa čevljev tiče je pa tako, da sem ji najprej kupila en par, ki se je dobro obnesel, fino sem ga lahko kombinirala k cotkam, pa še Ana jih je imela rada, zato sem kupila še enega za vsak slučaj, kasneje pa še en par enakih večje številke. In tako ima zdaj kakšen par podupliran ali potrupliran. Drugače pa ja, eni so se hitro uničili, umazali in jih nisem želela oprati (imam slabe izkušnje) pa sem raje kupila nov par. Večina je pa spredaj razbitih, ker hja, ko je začela hoditi se je vsake toliko spotaknila ali pa s prsti vlekla po tleh, če pa ni hodila je pa šla po štirih in so se čevlji pošvedrali. Tako da ima vse balerinke spredaj pošvedrane. Sicer pa malo dnarja, malo muzike. Mi je pa žal, da sem za elefantove dala 40 evrov in so bili po drugem nošenju prav tako pošvedrani.

O Shorty, šment jasni! Dobra je Nika, da tako lepo prenaša zobozdravnika! Ti se pa lepo pozdravi, drug teden pa držim pesti, da bo čim manj bolelo!

Najaa, a MF je morfologija? Kako je bilo?

Moj_moj, kako je pa Nejko? Je že kaj boljše?

Pajo mi smo večinoma tako, kot napišem tukaj. Uživajte na snegu!

(A. Einstein)

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
28.11.2008 21:46:13   
Shorty_
Evo sneži noro, jutri bi morala v Jurmana na eno srečanje pa odpovedujemo kar en za drugimuser posted image vreme nas j.......

Bomo pa lepo doma skakali po snegecuuser posted image

Pajo lepo da si se oglasila pa naj ti hitro mineta ta dva tedna do dopusta vrjamem da ti bo pasalo. Kdaj pa imaš rok?? sem že pozabilauser posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
29.11.2008 10:00:29   
Barbk
Živjo babuške,
net smo usposobiliuser posted image , trenutno pa pišem iz službe in bom kratka in dolga samo toliko, da vas spomnim,da sem še zmer tukaj. Slikce od srečanja si bom ogledala doma in žal mi je, da z Manco nisva uspeli. Je bila pa spet dvodnevna vročina, očitno spet zobek, čeprav ni nič vidit. Je pa naša Manca v vrtcu (doma je itak vsak danuser posted image ) postala prava navihanka, razposajenka, nabrita, polna energije in še in še je naštevala vzgojiteljicuser posted image .

Natali moje iskrene sožalje. user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
29.11.2008 10:04:54   
Barbk
Joj sem brzinska....user posted image
Sem hotla pohvalt še R1to za ful lepo oblekco in seveda pohvalit najlepši model tam zgoraj na severnem koncu.user posted image  In "šuske" user posted image  , ni kaj prava baba si R1ta. user posted image
Naja prosim javi kako je šlo na MF in lupčka Tiji za pozdravljenega prstka.
Shorty user posted image  za vse prigode in nezgode.
Pajo večkrat se javi in lepo uživaj na porodniški. Oh jaz bi tudi.....
Aja prijateljica je rodila v ponedeljek še enega fantka, Lukec je. In tako je Dejči dobil bratca. user posted image
Jej zdej pa šibam in ne bit hude, če sem katero izpustila. Vse vas imam radaaaaaa. user posted image user posted image user posted image user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
29.11.2008 13:31:03   
tintara
Ku ku, punce!
Mala spi, ta velik je pa zunaj na snegu. Mami pa bluzi po netu, namesto, da bi pokala. No ja, saj bom pol hitrejsa.
Najprej vse najboljše Luki in Davidu, pa tudi Naji malo za vnaprej. Ste kar mal pozabile na Nadjo, ampak smo  prezivel.
Jutri  sibamo na Roglo za en teden in nam je fino zasnezilo, tako da bosta predvidoma oba smucala - no, ja za Nadjo ne verjemem, da bo kaj veliko hotela, ampak pancerje z veseljem nosi (po parketu seveda).

Nic lepo se imejte, se slisimo cez cas.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
29.11.2008 15:46:23   
Najaa
Nadja vse najboljše! Res sem pozabila, ampak kaj čem, ful sem pozabljiva zadnje čase. Zato pa vse najboljše zdaj in to iz vsega srca! user posted image user posted image

MF je morfologija, ja. In bilo je zelo lepo. Vse je bp, mali raste in se razvija tako je treba. Vse mi je pokazala, pa brcal je in je bilo ful smešno, ko me je brcnil in sem prej čutila kot vidla. Malo zaostaja slika. user posted image

Danes pa je Tija zakuhala. Imam na sumu zobek, ker drugače je kar živahna. Bomo videli jutri. Če bo vročina, bomo pa sami torto pojedli! user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
29.11.2008 16:41:44   
emaa
Ja to pa res imaš prav, je praznovala že 24.11., vse najboljše za nazaj, pa še enkrat za zdaj, da bo ja držalo

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
30.11.2008 8:48:11   
Barbk
Oh kolk  sem pozabljiva...user posted image

Luka in David vse najboljše!!!!user posted image  Z en mal zamude, ampak iz srca.

In Nadja tebi tudi vse najboljše zate mala prenceska. user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
30.11.2008 8:59:14   
Barbk
Ja na sej ša mal pa bi spet pozabila po kaj sem prišla še na rr...user posted image

Tija, mala velika čmrljica vse najboljše!!!

In mamici seveda tudi! user posted image

In kolk sem vesela za vašega novega čmrleka. A ti to o lulčku govoriš in sem jaz kaj zgrešila, al čist tako pišeš na fantka.  user posted image  

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?