crci06
|
hehehe, Najaa, zatipkala si se, ampak pri vas lahko celo drži, da vam je 86 že zelo mičkeno. Kakšni Niki je pa verjento še kar ohlapno. Ker: predvidevam, da si hotela napisat, da so št. 68 takoooo micene... ja to se pa čisto strinjam. Fotke so pa čudovite, tako vajine, kot od Lovrota! Cortek mali. Res je za polupčkat - ampak - samo na lička! Mi se ne lupčkamo več na usta, ker očitno bo poba prenašalec herpesa, oz. ga bo fasal, ker jaz sem samo prenašalka, mehurček se mi pa nikol ne naredi. IN res si ne želim, da bi se otroku vsake 14 dni naredil herpes, vsakič, ko bo bil malo prehlajen... res si ne želim. tako je, z Tijo smo lepo praznovali , ko smo bili na tortici in kakavu, ne vem, zakaj se je mamica odločila, da tortico prikrije , tako, da Tiji sem že voščila, vsem ostalim pa kar tukaj želim VSE NAJBOLJŠE! Naj drži tam od Davida in Luka do nekje sredi meseca, potem se bom pa že kaj spomnila. Nimam izgovora, da nimam časa, ampak sem enostavno pozabljiva in malomarna. Nadja, sorči! In Laura, dej nam mal kdaj mamico tle gor pošlji, da se kaj pametnega zmenimo, tačas, ko se atiji samostojno igrajo z otroci... ponoč jo pa kr pust spat... Ko ste pa o nejčiju spraševale - ja, zdaj je pa OK. Skupaj z mamico se veseli, da lahko skače okrog, ker nama cel tede bit doma ni bilo ravno na kožo pisano. Bova nadoknadila, da ne rečem, da sva včeraj skoraj že LP čist vsem
|