|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
25.11.2008 11:06:41   
essa411
Najaa, ni sile, ceste so splužene, mal ga je pa že pobral. Zdajle sicer rahlo sneži ampak tud pravijo d ane bo vse skup nič.

http://essa411.moj-album.com/

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
25.11.2008 11:16:51   
Najaa
Upam, da bo do četrtka vsega konec. Moram v Lj, ker imam v petek UZ. Juhuhu! user posted image  user posted image

r1ta se pa nič ne oglasi. Me zanima, kako je z Ano? Včeraj nisi nič napisala, ker si bila razkurjena.

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
25.11.2008 13:22:43   
crci06
Natali07, en močan user posted image ob tvoji boleči izgubi.
verjemi, vem...
Mi smo to dali čez pol leta nazaj, s tem, da je bila moja mami poleg naju za Nejca najpomembnejša oseba na svetu. Že od prvih dni, ko obiski še niti niso vedeli, kaj naj počno z dojenčkom. Mi smo pa živeli v isti hiši.
Jaz sem se tiste dni in seveda tedne, ki so temu sledili, ogromno posvečala nejcu. No, saj se vedno, ampak takrat mi je bilo zelo pomembno, da kot oseba z lastno glavo  in bogve kaj se plete v njej, da ve, da se je zgodilo to, da mame ne bo več, da je umrla, da ga pa ima rada in da jo ima nejc lahko še vedno rad in ji hodi svečke prižigat. Ni ga zapustila, samo ni je več tu. Itak, da sem tudi jaz jokala, ko je šel sam v spodnji štuk in klical "mama, mama",  amapk želela sem, da ne stalno samo jokamo v njegovi bližini, da se mu pustimo tudi, da nas nasmeji.. da ve, da se ni podrl ves svet, v katerega on verjame, da je žal samo prišlo do tega, da mame ne bo več. Da ima še eno mamo, da ima še atija in mamico, še ob ata in še nekatere druge, ki ga imajo radi in se skupaj spominjamo tudi naše mame. da ve, zakaj joka mamica, ker se drugače boji, kaj je narobe, če jočejo vsi, ki jim zaupa, da ej varen pri njih in zaradi njih...
Mnogo ljudi se umakne, da te pustijo v miru žalovat, tako, da si potem razpet med dejstvo, da je treba živet naprej in med dejstvom, kot, da ni ničesar več, da se je svet ustavil, da bi se najraje vsedel in nekajčasa počakal.. no, poleg otroka seveda to ne gre.
Predvsem pa hočem poudarit, da se meni ne zdi prav, da se otroka odrine stran, češ, saj ti boš takoj pozabil, ti ne razumeš... ker to nikakor ni res.

No, zdaj sem namesto tolažbe opisala mojo zgodbo.
če želiš, se lahko oglaiš na ZS in bova še kakšno rekli.
Res sem zgovorna, amapk znam tudi poslušat...
upam.

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
25.11.2008 20:10:58   
crci06
a ni nobene cel dan tle user posted image

no, jaz moram sporočit še o, da ima nejc slinavko.
Srčno upam, da ni kdo kaj staknl, ko s(m)o se v nedeljo tako lepo in ponosno lupčkali.
Prav groza me je, ko zdaj gledam slike, ker vidim, kako je iz minut v minuto slabše zgledal in ni čudno, da je že med vožnjo nazaj ratal čist koma. Zdaj, ko je na calpolu, je ok, ko pa popusti, je pa groza. Zdaj grem pa nazaj iskat post od Ememair, ker vem, da si to vse že opisala, kako zgleda.
In še enkrat se opravičujem vsem, ki ste bili izpostavljeni!

LP

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
25.11.2008 20:12:34   
emaa
moj_moj se zgodi, upam, da ne fašemo, če pa bomo, pa pač bomo tako pač je. 

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
25.11.2008 21:02:52   
frufru
Mojmoj, pri nas smo se nalezli, samo ne Lovro, ampak mi2 z Ruser posted image . Jaz sem še dobra, samo malo pokašljujem, R pa basira, kašlja in šmrka. Sam ne se sekirat. Je bilo tudi pred dvemi leti tak čas tako.
Slike sem dala v album na RR.user posted image user posted image user posted image  nimam pojma zakaj ne dela, meni odpre. Nisem pa mogla odpret od Naje in esse. Mogoče ker je Najaa spremenila nickuser posted image  Bom probala popravit in dat na ogled vsem registriranim članom

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
26.11.2008 6:30:12   
frufru
user posted image  
EVA, DAVID IN LUKA

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
26.11.2008 7:28:58   
Natali07
Hvala za sožalje

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
26.11.2008 7:51:47   
emaa
Hvala

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
26.11.2008 8:32:27   
emaa
Naša dva itak stečeta noter se takoj igrat v vrtcu, pa vsi ju imajo radi, ju polupčkajo in objemajo (se pozna, da sta daleč najmlajša v skupini), pa cel vrtec ju mirka, ker mimogrede pobegneta, pol jih pa punce in fantje iz starejših skupin lovijo, nazaj pošiljajo, zunaj isto, se vsem zdi ful zabavno, ker ne moreta bit na mir brez raziskovanja.
Se spomnite, ko je septembra rodila od svakinje sestra pri 27 tednih, prejšnji teden sta prišli domov, z malo je vse v redu, ima že čez 2kg. 

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
26.11.2008 9:26:55   
Najaa
frufru, naslov, ki sem ti ga poslala, vnesi v http vrstico in se bo odprlo. user posted image
Tvoje slike so super in veliko jih je! Bravo za tvojega, da je toliko slikal!

ema, super za tamalo. Kaj takega je res lepo prebrat. user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
26.11.2008 13:27:03   
frufru
Ja moj R zna bit pravi paparazzo, če mu je stvar zanimivauser posted image  Se ziher za vsako nekaj najde a ne? (ene 20 smo zbrisal, ker so bile spacane, ampak bi biloen par svetovnih, če bi bile ostreuser posted image )

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
26.11.2008 13:57:10   
r1ta
Natali iskreno sožalje! user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
26.11.2008 14:05:58   
emaa
R1ta kaj je blo z vašo doktoreso a boš kaj napisala al ni za v javnost?

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
26.11.2008 14:10:41   
Najaa
LUKI in DAVIDU pa vse najboljše!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
26.11.2008 14:47:09   
essa411
VSE NAJBOLJŠE DAVID IN LUKA!!! (sej bo mami prebrala user posted image )

user posted image user posted image user posted image

http://essa411.moj-album.com/

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
26.11.2008 17:24:46   
crci06
draga dvojčka, vse najboljše!!!

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
26.11.2008 17:47:35   
r1ta
Ah, Ema draga, saj ni nič takega, le zmešana sem totalno. No, ali jaz ali pa doktoresa. V glavnem v ponedeljek sva imeli kontrolo. Povem ji, da Ana še vedno kašlja in da se je kandida ponovila in smo upoštevali kar so nam v lekarni rekli (namesto 4ml 4x/dan, 1ml 4x/dan Nystatin-a). Ženšče je pa zatrjevalo, da to ni res in da se lekarnarji niso nič z njo posvetovali in da je to vsekakor premala doza. Bolj kot sem ji razlagala, bolj je terala svoje. Na koncu je pa le pogledala v ekran računalnika in prebrala, da ima Ana od 19.11. res predpisan samo 1ml 4x/dan. In potem je še vedno zatjevala, da to ni prav in da so v lekarni slabo izobraženi in nimajo pojma. Ja kdo pri božji materi jim je pa dovolil zmanjšati dozo, če so rekli, da se morajo z njo posvetovati in šele po posvetu lahko dvignemo zdravilo?! V glavnem, ali ga ženska šluka ali pa je totalno zmedena. V vsakem primeru je spet predpisala 4ml 4x/dan in to moram Ani dajat, ker ima ona prav in ona odgovarja za Ano. To je res, ampak sem vseeno zmedena. V lekarni sem jim povedala, da mi ni nič jasno, pa je lekarnar dejal, da če se je zdravnica tako odločila, potem jo moramo upoštevat, ko je pa šel z receptom v ozadje lekarne po zdravilo sem pa slišala, da se je kregal z nadrejeno, ki je dejala, da je ta doza prevelika. Mislim ej... Ma poln kufer jih imam in si res želim le to, da bi bila Ana zdrava.

In potem sem vsa razpiškana in depresivna in tečna in stresam jezo okoli sebe... Zdaj sem pa začela šivat oblekco za Ano. S tem se zamotim, da ne razmišljam, pa še sprosti me.

Hvala za skrb!

(A. Einstein)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
26.11.2008 17:49:23   
r1ta
David in Luka, vse najboljše! Zdrava bodita!

user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
26.11.2008 20:23:46   
Najaa
r1ta tole kar se tebi dogaja je že višek kozlarije. Oprosti izrazu, ne vem kaj naj drugega napišem user posted image  

Kar se tiče Tijinega prstka, ni nič bolje. user posted image  Jutri zjutraj gremo verjetno nazaj h P in bo morala AB pit. Ma, sem tako žalostna in zaskrbljena zarad tega. Boga moja miška, pa tako pogumna je, ko lepo pusti čistit in mazat rano, čeprav jo boli. In tako pridna, da ne daje povoja dol.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
26.11.2008 21:04:48   
Najaa
Moram povedat še to, da smo danes prvo risbico obesili na zid. user posted image  Je risala po risalnem bloku in strgala list ven in ga ponosno nosila okoli. In sem ji rekla, da  bova dali na steno in eko, zdaj je vsem na očeh. user posted image  Pa je hodila okoli in kazala s prstkom na risbico: "Lisala, lisala." user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
27.11.2008 0:07:55   
r1ta
Evo, oblekca je končana, zdaj pa moram počakat na modelko, da se jutri zbudi, da sprobama. Nisem pa 100% zadovoljna tako da bom naredila še eno, s podaljšanim životcem in bo krilo od pasu navzdol in ne od podpazduhe. Se mi zdi, da je že prerastla take oblekice. Bom pa morala kroj priredit, sicer sem pa že za to oblekico naredila po svoje in združila znanje od prej. No, malo duška je pa pasalo...user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
27.11.2008 7:55:46   
Ženkica
LUKA & DAVID - vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
27.11.2008 8:14:36   
emaa
Naja ssuper, r1ta ti si kar duška daj, Ženkica le kaj več se oglasi. Tintara in ostale kje ste?

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
27.11.2008 9:42:05   
Najaa
r1ta, kako je Ana?

Tijin prstek je boljše! user posted image  Danes ponoči si je dala dol povoj, ampak nisva bila huda, ker se je rana posušila. user posted image user posted image  Ma sej ne moreš biti dovolj pameten, če ti P reče, da mora bit skoz zavito. Za ponoči bi pa lahko bilo odprto in bi se mogoče že prej posušilo. Ma, mi je kar skala padla s srca, tako da je šla lepo v vrtec, kasneje pa šibava v Lj.

No, ljubljančanke, kakšne so pa danes vremenske in cestne razmere? user posted image
Verjetno je zeloooo mrzzzzlo. user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?