Strawberrie Cherrie
|
heja punce. najprej čestitke vsem slavljencem hepi brzdej Ožbej je včeraj dobil ribo (Avšo) za božič od mojih dveh. pa nas tale riba kr neki psihira, vsi gledamo v njo, pa malo se je moramo navadit .... jaz pa mesoreznico.ker tega res nisem imela in sem jo nujno potrebovala - in danes pade zeljna solata, ker se na tole mesoreznico tko fino na tanko nareže, jaz z nožem nikoli nisem tega mogla in posledično nismo jedli zeljne solate. evo, se mi že sline cedijo Zdaj pa malo razmišljam, kaj vse moram iz trgovine domov privlečt, da ne bom kaj pozabila za jutri.ker jaz sem ena taka smotka, potem pa ne kupim kruha ali pa mleka za kavo. ker smo res precej razvajeni, da gremo dnevno v Hipermarket in si tam nabašemo, pa da je svež kruh in žemlje. posledično tudi toliko zapravimo zaradi tega in sem kar malo slabe volje, je včeraj položnica prišla za Piko kartico z astronomskim zneskom. res bom mogla uvest malo samokontrole. No, če se katera spomne, smo mi imeli sedaj decembra namen it v London in je zaradi vseh teh bolezni stvar odpadla. sva mislila, da bova lahko prestavila na januar, pa koliko kaže vse tja do marca ne bomo šli nikamor, ker ima moj tako gužvo v službi, pa razprodaje in nova kolekcija, tko da si sploh fraj ne more vzet. sem kar malo jezna in žalostna, denar imava našparan pa vse, it pa ne moremo Po drugi strani bo pa vsekakor lepše spomladi, kot pa pozimi. ah bo že. Ma danes se mi dogajajo same neke čudne in butaste stvari. prejle sta klicala kolega, s katerimi smo imeli namen it ven, da ne gresta, mala dva nekaj bolehata (kao po mojem ker sta še res vedno zatajila!)...in sem spet jezna nase, ker sva se z mojim opirala na njuj, češ v smislu sej za novo leto ne bosta zatajila. pa sta! pa še vedno je enako nooo. enako letos za dopust pa kamping,pa kr neki....brezveze zdaj pa sploh ne vem, ali naj greva ven ali ne? pa zaradi njuj sva odpovedala rezervacijo na eni fajn čagi na Kopah. itak zdaj ne bova dobila mize. Mah, bova pa magari doma....
|