|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
28.12.2007 21:01:13   
frufru
user posted image Shorty, kaj pa če probaš s sojinim mlekom? Mogoče ji bo pa to všeč. Al pa da si svojega spumpaš in ga zmešaš s KM v prahu (nima toliko vonja po KM) potem pa povečuješ njegovo količino. Da se navadi na okus. Če ji KM v prahu  ne bo všeč, ga pa za home made rafaelo porabišuser posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 326
28.12.2007 22:48:32   
anckabancka
Shorty, mi se tudi še dojimo. Pred kratkim sem ukinila dnevno dojenje. Tako se dojiva še zvečer in okrog 5 zjutraj. Danes, ko je bolan pa sem mu privoščila malo crkljanja še popoldne.

Se pa nagibam k temu, da počasi nehava z dojenjem. Samo ko pa ne mara flaše, pa KM itak tudi ne. Sem že poskusila ponoči, da bi mu dala flašo... in ugotovila da ne bo šlo. Če ne dobi zize takoj je pa cela kriza. Tako, da bo verjetno nekaj nočnega dretja pri odstavljanju... No ja, zaenkrat mi ni preveč težko 1x vstat in ga malo pocrkljat. Bomo videli kaj bo čas prinesel.

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 327
29.12.2007 9:14:25   
Naja30
Shorty, kaj pa če probaš dat kakav? Mogoče ji bo pa bolj všeč.
Jaz sem ji ravno danes ponudila kakav, ampak no go. Ta naša punca je tako čudna. Čokolada ji je všeč, to pa je tudi vse od čokoladnega. Čokoladne torte ali piškotov ne mara user posted image  Kakava tudi ne. Samo mleko.

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 328
29.12.2007 9:18:41   
Strawberrie Cherrie
eh,pri nas ne pali nič. je pa res, da bomo tudi mi mogli dojenje čez dan ukinit. dobro nam je šlo,predenj smo šli v bolnico, zdaj pa no way....mah, sem rekla, da se bom s tem ubadala po novem letu. itak imata moja starša ga namen nekje konec januarja vzet za vikend paket s seboj v toplice, pa bomo videli, kako jim bo takrat zneslo. do takrat pa srčno upam, da bo meni uspelo, da mali vsaj do večerja ne bo mamo amuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 329
29.12.2007 11:55:18   
vampirka
Se na hitro javim, ko najina princesa ravno spi... Vsem skupaj želim SREČNO 2008!!! Predvsem zdravja in seveda družinske sreče na kubik user posted image ...

Vreme v dolinah je obupno user posted image ...še sreča, da imajo moževi starši vikend na pohorju in imamo mali abonma gori...veliko sankanja, malo smučanja ter ogromno SONČKA user posted image !

Sem brala samo zadnjo stran in vidim, da se piše o dojenju. JA, tudi Laura se še kar doji in to dokaj redno user posted image  (2-3× čez dan, zvečer, ponoči do 2× ter zjutraj)... z ukinjanjem pa se ne ubadam še preveč, saj bo še prehitro prešlo samo od sebe (jaslice, ipd. okoliščine)! Je pa zanimivo, da ji ni problema ne dojit se, če me ni (služba) - pač več popije ter poje ostalega - torej, zaključek: velika carta user posted image ! Očitno se doji še dovolj, da jaz še vedno nimam user posted image !!! Ne, nisem user posted image user posted image ... A je sploh še ktera od vas brez user posted image  (nosečke izključene user posted image )???

Aja, nismo bili cepljeni ob 1.letu, ker se Lauri vedno po jajčki naredijo fleki okrog ust in morava najprej na testiranje za alergijo user posted image ... Po nobeni stvari ne reagira (tudi po tisti hrani, ki vsebuje jajca user posted image ), samo po samih jajcih! Baje, da je to zadnje cepivo narejeno na bazi "kurjih celic" in lahko pride do "anafilaktičnega" šoka...zato moramo najprej testirat...MAT KURJA!!! user posted image  Nama je pa P vseeno napisal apotrdilo za vrtec user posted image  - nič več ne štekam! PA 7 EUR je treba plačat za VVO potrdilo - a je to stalna praksa???

No, saj nekaj pa more bit narobe - bi bilo že preveč kičasto, če ne bi nič jamrale, a ne user posted image .

Objemček vsem skupaj in ČESTITKE vsem praznovalčkom!

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

Neposredna povezava do sporočila: 330
29.12.2007 12:22:15   
Naja30
vampirka, Tija je pa dobila pikice po obrazu po rumenjaku in sem naši P parkrat rekla, če bi jo dali na testiranje in da me strah cepljenja ob 1 letu. Na testiranje nas ni hotla dat ker kao to ni njihova praksa user posted image
no cepljenje pa je potem tudi dobro prenesla. Me je prepričala, ko je rekla, da še ni bilo reakcije na cepivo. No, ravno te dni sem ji pa dala jajčko za zajtrk in reakcije ni več. Tako da zgleda da te alegrije večinoma res minejo do 1.leta.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 331
29.12.2007 14:36:42   
anckabancka
Vampirka, a v zdravstvenem domu si plačala 7 EUR, a v vrtcuuser posted image Jaz nisem nič plačala.

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 332
29.12.2007 15:12:40   
Strawberrie Cherrie
vampirka, maš prav,cepivo je narejno na bazi beljaka. nam so delali teste v bolnici, ko sva bila not in ni alergičen ne na jagodo, ne na beljak,,,pa pe na nekajuser posted image samo se ne spomnemuser posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 333
29.12.2007 16:16:45   
Strawberrie Cherrie
no,jaz pa ravnokar malemu pakiram,greva jutri po moje starše v Banovce. Jima je fedra na C3ju šla, pa noben servis ne dela pred 3.1....brezveze. 3leta star avtouser posted image po drugi strani pa naj zdej to fino popravijo,ker spomladi bo c3 moj, pa da se  ne bi meni slučajno kaj takega zgodilo,ker niti ne bi vedela, kaj in zakaj user posted image user posted image user posted image
tak da mu zdaj pakiram kopalke, pa brisačko pa igračke, da se greva jutri malo kopat. itak da bo užival. pa še fino lahko v miru pospravljam (ja spetuser posted image user posted image user posted image ), imata cele komplikacije z atijem, jesta neko suho sadje (slišim po domofonuuser posted image ) in se mali ful bula, D mu pa poizkuša preprečiti.
zdajle grem pa še nečaka poklicat,mogoče bo hotel jutri zraven. da se še on malo namoči. je tak hiperaktivc, da ga moram ponavadi po 8urah skakanja v vodo in ven, lepo prosit, če bi se prišel malo spočituser posted image user posted image user posted image user posted image je pa faca mali...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 334
30.12.2007 9:47:29   
emaa
Uživajte v Banovcih

Neposredna povezava do sporočila: 335
30.12.2007 12:46:42   
Shorty_
no da malo pohvali mojo Niko da smo ukinili flaško. Dobijo le še zvečer oziroma ponoči če je žejna bobi po njej vodo da se ne polije to je cca. 1x na tedenuser posted image user posted image
Za v vrtec bo imela en lonček ki ina tri luknice da če ga na glavo obrne se ne more politi cela čeprav samo od sebe teče ji bom pa kupila lonček s slamico da bo mela za v vrtecuser posted image

Če še ziza vsaj flaške nima več, duda bo pa večji problem sam ji jo bom vrjetno poleti ukinila prav tako pa upam da bova konec poletja že osvojili kahlico kolikortoliko.

No to se nekako plani za leto 2008 no jz moram shujšat za vsaj 7 kg aja pa mala miš mora še spoznati čare samostojne hoje in da če že sama nosi v usta naj bo to vsaj na pol polna žlica ne pa čisto prazna. Smotka namreč zajame navidezno nad hrano nese v usta in dela ammmm ammmmuser posted image

Vsi ki se boste za silvestrovo potepali uživajte pa tudi tisti ki boste doma si ustvarite čimlepše vzdušjeuser posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 336
30.12.2007 13:42:53   
frufru
Mi smo imeli pa dopoldne na obisku mojega bratranca s punco. Bosta imela naraščaj konec Februarja. So vse šanse, da bo smolček tako kot Tanjauser posted image (29.2.) Zdaj čakamo pa obisk No 2 (R starše in mlajšega brata) , potem mamo pa še fešto pri stricu, ker im njegova žena 60 let. Zdajle med vmesnim časom, ko Lovro spi, pa malo berem in se crkljam na R kolenih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 337
30.12.2007 20:21:30   
frufru
Mi smo za danes oddelal. user posted image Mali je bil ful vesel R brata, ga že pozna. R očeta je cukal za brke, pol je pa celo ene 5 sekund sam stal user posted image user posted image user posted image . Pol je pa začel klicat MAMA, MAMA.user posted image user posted image user posted image user posted image .Joj, kako se to lepo sliši, kar poboža po duši user posted image Pol smo šli pa še na fešto k stricu. Samo tam je bil pa tak šunder, da je mali kmalu postal siten. Smo šli pol še malo na sprehod in smo s hriba gledal ognjemete, ki so jih uprizarjali na različnih koncih mesta. Mali je bil zmatran in je že eno uro odspal, pol se je pa zbudil, ko se je pokakal. Zadnje čase kakec obelodani z jokom. user posted image Se ful matra da se pokaka. Popije dovolj (okoli litra na dan z mlekom vred), sadja tudi poje dovolj.Ne vem, kaj naj še nardim, da bo bolj mehko kakal.  Kakšna ideja?

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 338
30.12.2007 20:37:30   
crci06
evo mene, pa sem vas dohitela

v real lifu sem po božični večerji obležala oz. odsedela enih 100 rund na WC-ju - da o objemanju školjke ne govorim....  bogi malčki, ko so bolani.
Ne gre mi pa v glavo, od kje nam ideja, da če bruhaš moraš jest slano pecivo?
men se je gravžalo in do včeraj sploh nisem nič jedla, danes pa sem že skakala okrog, na kavi, na sprehod, jedla kosilo... njami...

Drugač sem pa ravno mojmu razlagala, da sem se počutila kot po porodu, ko greš na prvi daljši sprehod - ko ne veš, če boš imel moči za nazaj, ampak si pa obupno vesel, da si zunaj in bi še kar hodil in hodil. Včeraj sem si umivala lase in sem se tiste (hm...) pol ure tuširanja tolk utrudila, da sem šla pol lahko samo spat...
tko no... ta dva dneva, ko se pobiram pokonci me ful spominja na poporodno obdobje.

Čestitke vsem slavljencem, ki ste vmesne dni praznovali!user posted image
Tisti, ki boste pa naslednje dni, pa v NIZKI ŠTART!!!!!!!!!!!
(ti, v sosednji sobi pa zaspi nazaj! user posted image )

upam, da bomo jutri vsi zdravi
in da bomo predvsem veselo skočili v
zdravo in zabavno leto 08!

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 339
30.12.2007 20:42:48   
r1ta
Ojla!

Frufru kivi odpira!

No, mi smo imeli pa kar naporen vikend. Včeraj sva letela naročit tortico za našo princezo. Ni ravno fino, da ima rojstni dan 1.1. Večina pekarn si je vzela kar kolektivnega in začnejo delati šele 3.1. Imala sva srečo da dela ena pekarna, ki je sicer v lasti pravega kuharskega mojstra in umetnika in posledično tudi dokaj draga, ampak bo imela madam unikatno tortico, saj smo jo s pomočjo lastnika zaranžirali in zdekorirali po želji. Stric je naredil pravi načrt za torto. Upam, da bo lepa, predvsem pa da bo dobra. Pa klinc še cena.user posted image
Dobila sem tudi zlat medaljonček za njo in zraven kupila še zlato verižico. Pa še par malenkosti, da se bo imela s čem igrati (boga revica res živi v pomankanju igrač!)user posted image . Pa spet lahko rečem, klinc pa še cena. Prvi rojstni dan je le prvi in naj bo nepozaben. Predvsem za mamico. Ati bi pa itak dal vse za svojo princeso.
Danes smo skočili še v ikeo, pa potem sem nakupila še razne stvari za dekoriranje stanovanja za rojstni dan (prt, viseče reči, balončke, servietke) tako, da bo vse v stilu. Jutri naredim še klobučke, potem pa me čaka priprava hrane. Ma saj sem res nora! Po drugi strani si pa rečem za koga bom pa pripravljala, če ne za mojo pikico, ki mi pomeni vse na tem svetu?! In če imam možnost pa pač kupim še razne sicer nepotrebne reči...

Ne pozabite dat šampanjec na hladno!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 340
30.12.2007 21:07:54   
Naja30
r1ta zelo lepo si napisala. 1.rojstni dan je le prvi in klinc še denar!user posted image

Pri nas je bilo pestro. Poleg tega, da sem pol dneva prespala, smo bili še malo vzunaj. Tamala je zadnje čase nekaj sitna, pa ne vem ali zarad kakšnega zobka (čeprav videt ni nič user posted image ) ali kar tako. Posebej, ko se popoldan zbudi. Ah, pa dopoldan preden gre spat, tudi.
Dobila je pikice po obrazku, verjetno od mesa user posted image  Dala sem ji malo svinjskega, pa ga ne prenaša dobro. Itak ga pri nas bolj malo jemo.

Lepo se imejte in jutri lepo praznujte.user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 341
30.12.2007 22:13:14   
Zasanjana
Odbije polnoč in leto mine.
 Podarja izkušnje, uspehe, spomine.
Odbije polnoč, poti so odprte, za upe in želje in nove načrte!

Naj vam vsem novo leto prinese veliko sreče, veselja in predvsem zdravja! Imejte se radi in lepo praznujte!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 342
30.12.2007 23:39:51   
frufru
Bolje pozno kot prepozno
Manca, Eva
user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 343
31.12.2007 0:18:17   
r1ta
Tako. Bila sem v ikei, v eni drugi veleblagovnici, šla v trgovino po fasngo, skuhala zelenjavno juho in rižoto, pomila cel kup posode, okopala Ano in jo spravila spat, naredila osem kronic za praznovanje in zlikala 6 strojev perila. Pa rečte da nisem divja!user posted image Zdaj pa... ja, grem spat!

Manca in Eva vse najboljše!
user posted image

Dobro da imamo Frufru, da nas spomni!user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 344
31.12.2007 9:13:41   
emaa
manca, Eva vse naj. naj

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 345
31.12.2007 9:30:04   
Vilma
Tudi z moje strani čestitke Manci in Evi. user posted image
Danes pa Ančki in Gašperju user posted image
Vse najboljše malčkom za prvo upihnjeno svečko! user posted image

Še malo še malo, pa bomo zaključili obdobje dojenčkov pri vsem decebrčkih. user posted image

Frufru jaz dam Dominiku kar donat v flaško (brez mehurčkov) pomešan s sokom. Mu ful pomaga.
Naja vidim, da moraš kar pazit pri Tiji s hrano. Prej jajčka, zdaj svinjina. Miimamo kar srečo, zaenkrat res nobenih reakcij. Se pa malemu tako menja okus, da komaj dohajam. Pred 14 dnevi je spil pol litra mleka na dan, zdaj samo da ga vidi obrača glavo. Plazma keksov ne mara, skutk sploh nobenih, sadja še manj. user posted image  Bi pa, če bi bilo po njegovem pojedel tri kosila na dan. Za zajtrk, kosilo in večerjo. user posted image Tako da dokler mu gre zelenjava po grlu se ne bom sekirala. Zjutraj pač poje tisti kos kruha s čim namazan, zvečer magari spet kruh (kaj pa čem user posted image ), vmes pa se napoka al mineštre, rižote, ma skratka vse ma rad samo da je not meso pa zelenjava. user posted image

Midva sva pa od danes do četrka sama, dragi dežura. Mislim, da je Neja tudi v istem klubu samskih na silvestrovo. Mene je kar strah noči, po pravici povedano, sploh zaradi petard. Od enajste do ene bo kar kanonada na našem koncu. SPloh zato, ker smo v centru in bo 50 mestrov stran od nas občinski ognjemet. Mogoče bom oblekla Dominika in bova šla ven gledat. user posted image Saj se hecam. user posted image

Nič drage moje, praznujte lepo, uživajte med svojimi najdražjimi in jih stisnite in fajn poljubčkajte.
Tudi z moje strani en topel user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 346
31.12.2007 9:49:37   
emaa
Saj sem vedla, da od anckebancke tudi praznuje, Gašper vse naj, naj. 

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 347
31.12.2007 9:49:51   
r1ta
Ja tole s petardami in ostalimi pokajočimi zadevami tudi mene skrbi. Tu pokajo že od včeraj in to niso normalne petarde ampak neke super petarde, tako da kar zagrmi ko eksplodira. Ana se seveda za vsako zbudi in pogleda na široko, potem pa hvala Bogu zaspi nazaj. Kako bo pa nocoj pa še ne vem. Sem ziher, da se bo ob polnoči zbudila. Mi smo tudi v centru mesta in tukaj so še posebej mahnjeni na ognejmete. Ta bo trajal vsaj pol ure in celo mesto je osvetljeno. Saj je lepo za videt samo poka pa kot 100 user posted image , in še jutri se bo vohalo v zraku.user posted image  Moj dragi ima neke prebliske, da bomo šli ob 23.45 k njegovim voščit novo leto in bomo iz njihovega 17. štuka gledali ognjemet. Me prav zanima, ja. user posted image
No evo, danes je pa eno leto odkar sem zjutraj ob osmih dobila popadke in sem kasneje ob enih popoldan gledala na uro: 13.21., 13.26., 13.31., 13.36., 13.39., 13.44., 13.49., ... Madonca pol pa še cel popoldan, celo noč in še cel naslednji dan do desetih zvečer... No, pa saj ni bilo tako hudo. Sploh ko danes gledam tole mojo pikolo!

Lepo praznujte danes!

Gašperju pa želim vse najboljše za prvi rojstni dan! 
user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 348
31.12.2007 10:08:36   
Strawberrie Cherrie
heja punce.

najprej čestitke vsem slavljencem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hepi brzdej user posted image user posted image user posted image

Ožbej je včeraj dobil ribo (Avšo) za božič od mojih dveh. pa nas tale riba kr neki psihira, vsi gledamo v njo, pa malo  se je moramo navadituser posted image .... jaz pa mesoreznico.ker tega res nisem imela in sem jo nujno potrebovala - in danes pade zeljna solata, ker se na tole mesoreznico tko fino na tanko nareže, jaz z nožem nikoli nisem tega mogla in posledično nismo jedli zeljne solate. evo, se mi že sline cedijouser posted image
Zdaj pa malo razmišljam, kaj vse moram iz trgovine domov privlečt, da ne bom kaj pozabila za jutri.ker jaz sem ena taka smotka, potem pa ne kupim kruha ali pa mleka za kavo. ker smo res precej razvajeni, da gremo dnevno v Hipermarket in si tam nabašemo, pa da je svež kruh in žemlje. posledično tudi toliko zapravimo zaradi tega in sem kar malo slabe volje, je včeraj položnica prišla za Piko kartico z astronomskim zneskom.  res bom mogla uvest malo samokontrole.
No, če se katera spomne, smo mi imeli sedaj decembra namen it v London in je zaradi vseh teh bolezni stvar odpadla. sva mislila, da bova lahko prestavila na januar, pa koliko kaže vse tja do marca ne bomo šli nikamor, ker ima moj tako gužvo v službi, pa razprodaje in nova kolekcija, tko da si sploh fraj ne more vzet. sem kar malo jezna in žalostna, denar imava našparan pa vse, it pa ne moremouser posted image user posted image user posted image
Po drugi strani bo pa vsekakor lepše spomladi, kot pa pozimi. ah bo že.
Ma danes se mi dogajajo same neke čudne in butaste stvari. prejle sta klicala kolega, s katerimi smo imeli namen it ven, da ne gresta, mala dva nekaj bolehata (kao po mojemuser posted image ker sta še res vedno zatajila!)...in sem spet jezna nase, ker sva se z mojim opirala na njuj, češ v smislu sej za novo leto ne bosta zatajila. pa sta! pa še vedno je enako nooo. enako letos za dopust pa kamping,pa kr neki....brezvezeuser posted image user posted image user posted image zdaj pa sploh ne vem, ali naj greva ven ali ne? pa zaradi njuj sva odpovedala rezervacijo na eni fajn čagi na Kopah. itak zdaj ne bova dobila mize. Mah, bova pa magari doma....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 349
31.12.2007 12:37:37   
Naja30
Manca, Eva in Gašper VSE NAJBOLJŠE!! user posted image

Vilma, za zajtrk Dominik samo kruh poje ali tudi kaj spije zraven? Ker Tija še vedno ne more brez mleka. Odkar ji dajem ga za pit, samo ko vidi tetrapak, obrača glavo stran od druge hrane in hoče mleko user posted image  Meni je prav. Danes je jedla pa čokolino in ko je vidla atija, da je ananas, je bilo konec s čokolinom user posted image
Mi2 nisva same več dni, bova pa brez atija od večera do jutra. No, saj se pri babici in dediju razvajava user posted image

SC ne sekiraj se zaradi kolegov, pejta sama,se bosta prav tako fajn imela. Mogoče še boljše. Škoda, da ne bi šla, če imata varstvo in že vse splanirano user posted image

Jaz sem pa danes spet slabo spala. Ponoči se zbudim za wc in kar ne morem nazaj zaspat, ker imam glavo polno vsega in svačega. Zjutraj pa seveda vedno točna budilka v obliki malega user posted image  ki noče in noče še malo zaspat, ampak takoj v akcijo. In si rečem, da takoj ko bo lahko, grem spat... no, pa namesto da bi šla, tukaj visim user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?