Bubacka
|
Punce in in vasi dragi! Opravicujem se da mal z zamudo, ampak vseeno zelim vsim Srecno novo leto!!! Zelim vam 12 mesecev brez bolezni! 53 tednov srece! 365 dni brez skrbi! 8760 ur ljubezni! 515600 minut lepih trenutkov in 3153600 sekund sexa v letu 2008! In seveda veliko cartanja z vasimi malcki! Punce tudi jaz sem zelo vesela da sem tukaj na RR, in vseh vas mam rada, tudi ce vas vseh ne poznam! Lepo da imas s kom se pomeniti iskreno!!! Dragi Ana in R1ta vse najboljse za prvo svecko! Veliko srece, ljubezni zdravja, blagostanje, poterpezlivosti, poguma zelimo vam od nase Druzine! Zelo lepa tortica, Ana pa je prava princeska s to kronico! Nejc in Urban pa tudi Vse Vse Vse NAJ NAJ NAJ!!!!!! Ozbeju pa cestitke za hojo!!! Tudi Stella je spala ko bomba za Silvestrovo, pokalo neverjetno! pa se mi2 sva sla nekaj raket spustiti, pa jena narobe sla direkt h sosedo na balkon Potem so nas povabili na kozarcek sosedi, pa sem laufala usakih 15 min. pogledat Stello! In je bilo vse super! Tako da sma sla spat ob 4 uri, in ob 8.00 se je zbudla madam, pa je bilo veselo ! Stanovanje imam katastrofa, zadnje case, vse pomece ven, ali pa prinese z druge sobe, po tleh million stvari! flaske, pokrove, igrace, ure, telefone, okrase z jelke...... pospravim se le zvecer!!! ja ni lahko! Stellico dam spat v pizamici, in pokrijem z debelim kovdrckom! In se cela razbrca, jaz pa se zbujam 300x na noc, pa jo pokrivam! Zdaj zadnje case spi na trebuscko z ritko v ljuftu, taka hecna! Pa se ful zarije v povstercek, pa mene se to zraven skrbi, da njej mal zraka! Danas je zelo slabo spala, in jedla, pa ima mal vrocine! Slini se neverjetno, grize vse, Celo gumico od pralnega stroja, pa se FORA lize rezervuar z vodo, nad skoljko, ker je mrzel! Tako da mislim da so zobki spet nagajajo! Pa vete se kaj... mene tudi grize, od jeze!!! A se vama ze to kdaj zgodilo??? Dobro pupe, pozdravcki vsima!!! Pa uzivajta! Kdo v sluzbi pa v vrtco, pogumno pa naprej! Poljubcke !!!