|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
25.12.2007 4:44:56   
frufru
Jeeeeeeeeeee user posted image , božiček je nosil. Samo ne vem, kje je not prilezel user posted image

Benjamin user posted image za 1. rojstni dan

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 276
25.12.2007 15:19:24   
Naja30
Jeeeeeeeeeeeeee, pri nas tudi! user posted image user posted image user posted image

Benjamin VSE NAJBOLJŠE!!! user posted image user posted image user posted image

Mi smo se najedli, včeraj in danes za cel mesec vnaprej. Jaz kot user posted image  sem si dala duška, saj zdaj lahko user posted image
Lepo se imejte še naprej!

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 277
25.12.2007 17:46:54   
Bubacka
Benjamin Vse Najboljse!!!!!!!!!!!! Za prvo svecko!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Bubacka -- 25.12.2007 17:54:18 >

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 278
25.12.2007 19:20:00   
emaa
Benjamin čestitke 
Neposredna povezava do sporočila: 279
25.12.2007 19:26:35   
anckabancka
Tudi mi vam vsem decembrčkom želimo lepe, vesele in mirne božične praznike, ter vse najlepše v letu 2008!

user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 280
25.12.2007 19:40:31   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka
Božiček mi je že nekaj prinesel... ;0) 
A to mogoče pomeni novouser posted image ?

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 281
26.12.2007 9:02:58   
Strawberrie Cherrie
Jutro ženske moje user posted image

r1ta, Ana je pa taka lepotica user posted image user posted image user posted image , jst bi skoz gledala njene učkeeee. a si ti noruser posted image user posted image user posted image pa kaka smejkica je!!!
Pa vsi ostali otročki tudi!

Že en lep čas pa pričakujem kakšno slikco od NEJCA! Kaj dela naš dvojček?

Ema, kako kaže pri vas?

Ožbej ima spet neke finte in noče jest. Mislimuser posted image user posted image Pa tolk energije ima,pravi mali Duracel je. Nonstop 24/7....
drugače imamo pa po novem letu namen malo omejit dojenje. ker njemu je ziza sveta, in me recimo na obiskih začne kar slačit in kriči: ZZZZ AM user posted image user posted image user posted image Tko da sva rekla z dragim, da po novem letu mislim čez dan čist ukinit. falot user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 11.1.2008 9:28:38 >

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 282
26.12.2007 11:18:38   
emaa
Fanta sta v redu, Luku so pike skoraj zginile, moj dragi je že precej boljši, ravno tako jaz. V bistvu se morava samo še midva do konca scajtat, pa bo. 

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 283
26.12.2007 12:24:00   
petri85
Hvala vsem za čestitke!!! Tudi midva z Benjaminom želiva vsem skupaj lepe praznike in praznovanja, vsem ki praznujete v teh dneh!

user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 284
26.12.2007 12:42:01   
anckabancka
Zanima me koliko nas je še decembrčkov, ki še ne hodimo? Naš palček ne kaže preveč interesa, da bi hodil. Na vseh štirih pa je zelo spreten, pa ob omarah, sedežni... tudi zelo fino potuje.

SC, našemu Gašperju se stalno menjajo obdobja, ko ne je skoraj nič, oz. imava za vsako žlico hude borbe. Potem pa bi spet kar naenkrat pojedel vse kar vidi. Ampak kile se že 3 mesece ne premaknejo. Še vedno ima 8600guser posted image
Očitno ima prebavo in postavo po mamici in atiju.

Ja, res so luštni tile naši malčki palčki!user posted image

Mislim, da vam decembrčkom še nisem čestitala za vse rojstne dneve, ki ste jih že praznovali user posted image Zato vem vsem
  ČESTITAM OB TAKO POMEMBNI PRVI OBLETNICI ROJSTVA!

Jaz se pa v teh dneh spominjam kakšen trebuh sem imela in kako smo pričakovali našo drugo pikico. Lani smo imeli res poseben božič. Pa silvestrovanje v porodnišnici z malim Gašperjem. Takega silvestrovega najbrž ne bomo več imeli.

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 285
26.12.2007 17:18:19   
emaa
Mi še ne hodimo, pa smo stari 13 mesecev, pa kak mesec še ne bomo, po moje. 

Neposredna povezava do sporočila: 286
26.12.2007 17:22:18   
Strawberrie Cherrie
odvisno kaj štejemo pod hodimo. ožbej dela 3,4 korake samostojno.
ampak jaz to neštejem za samostojnouser posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 287
26.12.2007 18:04:59   
Naja30
Baje se šteje šteje, da hodi, ko naredi 7 korakov user posted image  Ne vem, jaz sem štela, da hodi, ko je prehodila sobo. Samostojne korake pa je začela delat kakšna 2t prej.

Neposredna povezava do sporočila: 288
26.12.2007 18:09:09   
Naja30
 Takole vam pa še moja pikica želi vse lepo v letu, ki prihaja in uživajte vsak trenutek v krogu svoje družine, saj so ti trenutki neprecenljivi. Punce, mi2 s Tijo imava rade vas in vaše user posted image ! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 11.1.2008 9:29:05 >

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 289
26.12.2007 18:14:34   
Naja30
Pa da vas še malo okokodakam user posted image

Otročki na slikah so res cukri. Vsi po vrsti.
Božič je za nami. Bilo je zelo lepo, predvsem pa je bilo preveč hrane. No, pa še vedno je je user posted image  Ampak take težave bomo že preživeli.
Tija je dobila ogromno daril, sorodniki in nekateri prijatelji so res pretiravali, no vsak je dodal, ah saj je imela še rojstni dan.
Zdaj pa čakamo na novo leto, potem bo pa vse drugače, haha user posted image  Ah, preveč planov za nasl. leto nimam, imam pa enega in sicer da preden 2.rodim še diplomiram. Nujno, drugače me bo res minilo za vedno.
Ah, kar nekaj bluzim sama s sabo. Grem raje kaj pojest user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 290
26.12.2007 21:38:45   
Shorty_
Anckabancka a si ti spet nosečka al tvoj podpis narobe razumem??user posted image

lepe praznike tudi od nas treh!user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 291
26.12.2007 22:30:52   
r1ta
Ojla punce!

Ta hujša norija je za nami. No, saj ne vem, če je bila norija ali bolj uživancija oz. uživanje v pozitivnem stresu, ko hitiš s peko peciva, generalnim čiščenjem, pripravljanjem večerje, dekoracijo stanovanja... V glavnem uspelo mi je vse 100% in še več, taščine smo nocoj odpikali, zdaj imam pa do drugega leta mir. Kak se to fajn slišiuser posted image .

Naša Ančka še tudi ne hodi. Premika se ob oporah (kavč, postelja, miza, stoli) in vedno bolj sili da jo šetamo, tako da bo verjetno kmalu. Če pa ne bo pa nič zato. Bo že ko bo čas za to. Je pa prav smešna, ko plazi po vseh štirih in ima to zdaj že res tako pod kontrolo, da se je začela že afnati in gre kot šus pa miga z ritko in zraven kriči in dviguje eno roko v pozdrav. Na dopustu je pogruntala kako je treba it rikverc iz postelje ali kavča, dobili smo deveti in deseti zobek, vrže poljubček, reče "dan", jaz pa nisem več mama ampak "mat". Najprej sem bila mata, zdaj je pa še to skrajšala. Pa non stop govori "ajat" in "dat" pa nimam pojma kaj bi to bilo. Ajat sigurno ne pomeni, da bi šla spaančkat, ker ji to zagotovo smrdi.user posted image  Ko vidi kakšno novo stvar ali pride v kak njej nov prostor je vse ooooo in uaaaauuu in kaže s prstkom na stvari. Spimo še vedno tako kot prej, načeloma bolje, najboljše je bilo pa na dopustu, ko je spala z menoj v veliki postelji. Ko sva prišli domov je prvi dve noči spala krasno celo noč v svoji posteljici, nato pa ga je spet začela biksat, tako da danes že drugo noč spi v veliki postelji v svoji sobi. Sama. In spi celo noč. No vsaj včeraj je, kako bo pa nocoj bomo pa še videli. Očitno bi rada bila že velika punca, ki spi na veliki postelji.user posted image

Vsem ki ste rahlega zdravja želim, da se čimprej stanje popravi in izboljša!user posted image

In nisem pozabila na naše slavljence, le malo odsotna sem bila. Zato vam vsem skupaj in vsakemu posebej pošiljam lepe želje in želim veliko zdravja, veselih dni in maminih poljubčkov.

user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 292
27.12.2007 8:16:57   
Strawberrie Cherrie
hihi, r1ta, tole se bere, kot da si ful hitro pisala user posted image user posted image user posted image
luštno, da ste se lepo imeli  ''doma'' in doma user posted image !

A gre še katera za novo leto ven, brez otročkov? mi2 bova nekje do 9h doma, da malega uspavama, potem greva pa na luštno. sva povabljena na eno bolj fancy zabavo, pa bova verjetno tam nekje do kakšnih enih, dveh....jaz upam, da bo mulček priden. zadnje čase nimamo ravno problemov s spanjem, spi celo noč, malo pozizari, samo na trebuh ga je potrebno nazaj naštimat, pa ninico mu je treba dat pa šlafa dalje....

r1ta, mi2 bova tudi mu sedaj v sobico dala 'veliko' posteljo -100x180; dala bova delat k mizarju še tako ograjico v obliki hiške, da ne bo ven čunfil, drugače pa tudi že en lep čas lepo obvlada odhajanje iz kavča in postelje. se gospod obrne na trebuh in puza dol kot marinec. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 293
27.12.2007 9:05:15   
frufru
Naš tudi še ne hodi sam . Če dobi od koga roko pa maršira kot rusi na paradi, noga v zrak pa doluser posted image user posted image user posted image . Stoji in hodi ob opori. Ampak ga je vseeno povsod dovolj. Za božič je samo vragolije zganjal. Najprej je iz WC privlekel WC krtačkouser posted image , potem jo je pa po stopnicah ucvrl k dediju in naredil v kopalnici Benetke. Je odprl na ful pipo na bideju. Se je seveda ustrašil in jo podurhal ven, potem se je pa izza vrat jezil na vodo in s prstkom žugal, ti-ti-ti. Še dobro, da ni bila vroča voda, ker bi se lahko opekel.

Neposredna povezava do sporočila: 294
27.12.2007 10:26:32   
Naja30
Midva ne greva ven za novo leto, no moj gre (službeno user posted image ) mi 3 (user posted image ) pa bomo doma. Sej bo vseeno luštno. Tamalo spravim spat, se usedem pred tv s kakšno dobro sladico po možnosti in božam trebuščka. Notri je namreč zadnje dneve postalo prav že pestro user posted image

r1ta, mogoče pa posteljica Ano utesnjuje in bo res veliko bolje spala na večji.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 295
27.12.2007 14:09:00   
Vilma
Ančka naš tudi ne hodi. Sploh!!! user posted image  
Je hiter kot strela po vseh štirih, tako da ga hoja ne zanima dosti. Edino kar mu rata je,da stoji par sekund brez držat se, korakov pa še nobenih. Drugače pa je ziheraš, če se ima kje za držat obrede celo stanovanje. 
Pa punce te sprašujejo za tale podpis... A je res kaj novega na vidiku? user posted image
Gašper je pa ta-desen fant, ane da se prav spomnim? user posted image  
R1ta Ana je vsak dan lepša. Oči res izstopajo, po mojem boste v njeni puberteti imeli veliko dela. user posted image
Bubacka Stella tudi seka s telimi učki. user posted image  Pa nekam resno je pozirala za vošilo a? user posted image
S_C tebi že dolgo hočem povedat, da je Ožbi čist teb podoben user posted image  Pa tak frajer je s temi hlačami. Moj dragi tudi nori, da bo Dominik mel take. Veš da mora bit sine tak kot ata, ki dela v vojski. user posted image
Petri a ni bil Benjamin včasih med težkokategorniki? Zdaj ga gledam pa je vidte glih taprav. Še kak mesec pa se bo med suhce preselil user posted image
Naja Tija pa dobro ve, kdaj so prazniki a? Še ploska zraven navihanka mala. user posted image  Je tak bonbonček s tistimi zobki, en mal večji, drugi za njim, tretji glih da se vidi. user posted image  Kakšni srčki so mi naši otroci, res. user posted image

Z Dominikom je vsak dan bolj luštno. Ne morem se načudit njegovim vsakodnevnim foram. Pa vedno več razume, ne morem verjet. Danes zjutraj ko se je zbudil sem ga šla iskat v sobico, je bil ful dobre volje. Je vstal in začel čebljati. Sem mu rekla, dej Dominik meči se še mal po postelji. Pa se je vrgel na hrbet in začel kotalit po postelji in ful hihitat. Navihanc mali user posted image  
Najljubša igra je pa itak, da ga lovim. To pa je cel vrisk po stanovanju, mu ful beži in se skriva. user posted image  
Lepo je, res je lepo z našimi malčki. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 296
27.12.2007 14:12:20   
Vilma
Uf sem pozabila vprašat. Sem tolk nakladala. user posted image
A vi to že selite malčke v tavelike postelje? Mislim une 200X90?  user posted image  
Midva z dragimi imava težke debate okoli tega. On bi Dominika pri letu in pol preselil v taveliko posteljo, jaz bi raje zanj kupila tisto 140x70, tole ki jo ima zdaj (120X60)( pa naši drugorojenki dala.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 297
27.12.2007 14:19:48   
frufru
Vilma, jaz bi na tvojem mestu kar ta veliko kupila glede na to, da bo nova bebica Dominikovo prevzela, ko bo pa dete to prerastlo pa novo kupite.

Aja, pa da spet ne pozabim:

Ajda in Pika user posted image user posted image user posted image čestitke za 1. rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 298
27.12.2007 15:42:52   
Naja30
Vilma, midva sva se tud ukvarjala s tem vprašanjem, kakšno posteljo kupiti za Tijo (le zakaj?user posted image ) in sva se odločila, da bo dobila kar taveliko, ne več kinderpeta. Itak že zna priti sama gor in dol, le ograjico je treba naštimat za vsak slučaj. Njeno zdajšnjo, velikost 120/60 pa bo dobil/a naslednik/ca user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 299
27.12.2007 15:43:28   
Naja30
AJDA VSE NAJBOLJŠE, princeska mala! user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Plavanje
josephine27

Koliko je bil vaš otrok star ko se je naučil plavati brez pripomočkov?

manj kot 3 leta (18%)

3 do 5 let (38%)

5 do 7 let (36%)

več kot 7 let (9%)

Število vseh glasov: 120

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!