r1ta
|
Ojla punce! Ta hujša norija je za nami. No, saj ne vem, če je bila norija ali bolj uživancija oz. uživanje v pozitivnem stresu, ko hitiš s peko peciva, generalnim čiščenjem, pripravljanjem večerje, dekoracijo stanovanja... V glavnem uspelo mi je vse 100% in še več, taščine smo nocoj odpikali, zdaj imam pa do drugega leta mir. Kak se to fajn sliši . Naša Ančka še tudi ne hodi. Premika se ob oporah (kavč, postelja, miza, stoli) in vedno bolj sili da jo šetamo, tako da bo verjetno kmalu. Če pa ne bo pa nič zato. Bo že ko bo čas za to. Je pa prav smešna, ko plazi po vseh štirih in ima to zdaj že res tako pod kontrolo, da se je začela že afnati in gre kot šus pa miga z ritko in zraven kriči in dviguje eno roko v pozdrav. Na dopustu je pogruntala kako je treba it rikverc iz postelje ali kavča, dobili smo deveti in deseti zobek, vrže poljubček, reče "dan", jaz pa nisem več mama ampak "mat". Najprej sem bila mata, zdaj je pa še to skrajšala. Pa non stop govori "ajat" in "dat" pa nimam pojma kaj bi to bilo. Ajat sigurno ne pomeni, da bi šla spaančkat, ker ji to zagotovo smrdi. Ko vidi kakšno novo stvar ali pride v kak njej nov prostor je vse ooooo in uaaaauuu in kaže s prstkom na stvari. Spimo še vedno tako kot prej, načeloma bolje, najboljše je bilo pa na dopustu, ko je spala z menoj v veliki postelji. Ko sva prišli domov je prvi dve noči spala krasno celo noč v svoji posteljici, nato pa ga je spet začela biksat, tako da danes že drugo noč spi v veliki postelji v svoji sobi. Sama. In spi celo noč. No vsaj včeraj je, kako bo pa nocoj bomo pa še videli. Očitno bi rada bila že velika punca, ki spi na veliki postelji. Vsem ki ste rahlega zdravja želim, da se čimprej stanje popravi in izboljša! In nisem pozabila na naše slavljence, le malo odsotna sem bila. Zato vam vsem skupaj in vsakemu posebej pošiljam lepe želje in želim veliko zdravja, veselih dni in maminih poljubčkov.