|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
27.12.2007 16:27:20   
anckabancka
Vilma jaz sem imela podobno razliko med otrokoma, pa smo kupili za drugo poteljico 140X70 inmo zadovoljni. Tavečji 2,5 leti star je v posteljici prav zadovoljen. Ograjico smo mu kar pustili, čeprav se ne premetava več toliko. Spleza pa tudi že sam noter in ven. Je pa res, da smo se za tako posteljico odločili tudi zaradi prostorske stiske.

Moj podpis... malo provociram user posted image Razlagajte si ga kakor vam paše. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: frufru

Naš tudi še ne hodi sam . Če dobi od koga roko pa maršira kot rusi na paradi, noga v zrak pa dol . Stoji in hodi ob opori. Ampak ga je vseeno povsod dovolj. Za božič je samo vragolije zganjal. Najprej je iz WC privlekel WC krtačko , potem jo je pa po stopnicah ucvrl k dediju in naredil v kopalnici Benetke. Je odprl na ful pipo na bideju. Se je seveda ustrašil in jo podurhal ven, potem se je pa izza vrat jezil na vodo in s prstkom žugal, ti-ti-ti. Še dobro, da ni bila vroča voda, ker bi se lahko opekel.

Frufru, tvojemu poročilu sem se pa nasmejala. Luštno se imate user posted image Saj pri nas je zelo podobno, samo da se Gašperju pridruži še "bigbrother" Aljaž in imamo celo žurko. Včasih bi oba kar čez koleno dala...user posted image

SC, midva greva večkrat zvečer ven, ko otroka zaspita. Tašča samo vklopi babyfon in imava varuško. Škoda da bova to koristila samo še do pomladi, potem se starši od moža selijo in bo treba najti varuško, ki pa ne bo zastonj.
Drugače pa bomo za Silvestrovo doma. Pride pa še en par in ena kolegica. Bomo tamale dali spat en štuk nižje, da bosta imela mir, mi pa tudi. Pa še Gašperjev RD bomo zapili spotjo...

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 301
27.12.2007 16:37:05   
Shorty_
Ajda vse naj naj!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 302
27.12.2007 17:42:44   
Bubacka
Vse najboljse Ajda in Pika!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 303
27.12.2007 18:02:01   
Bubacka
No punce, sem zasledila da ste se pogovarjle o hoji vasihuser posted image , hitim se pohvaliti da nasa pupika 17 decembra shodila, in to orang, laufala po stanovanju z poganjalcem, in potem ker sla, jaz sem obstala brez besed!!! Tukaj pa si lahko pogledate http://www.mojvideo.com/video-stellica-hodi/7ade7821266b2e379b13

Ana je zelo lepi Bozicek!!! In Ozbej vidim ze pravi mojster!!! Tija tudi prava
puzika!!!
Ja nasa Stella tudi zadnje case spi super na taveliki pojstlji, ampak mislim da bo se ker lep cas v kinderpetu!
 Punce vsem L.p. user posted image user posted image user posted image  za user posted image  pauser posted image user posted image user posted image

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 304
27.12.2007 18:45:35   
r1ta
Bravo Stella! Joj kako je to lepo videt! Sem kar vriskala zraven! In na koncu se tako elegantno vsede na tla! Bravoooo!user posted image

Vse najboljše Ajda za prvo svečko!user posted image
user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 305
27.12.2007 19:07:17   
Naja30
Bravo Stella!user posted image

No, tako pa naša gospodična hodi. Samo posnetek je narobe obrnjen, žal user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=7FTFQ58wVYg

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 306
27.12.2007 20:00:28   
ally1
Evo prvi del praznikov je konec. Sedaj je malo miru, drugi teden pa še druga runda user posted image . Midva bova gotovo doma z Maticem, če bomo pa kam šli ga pa vzameva sabo, ampak žurka odpade.

AJDA vse naj naj za prvi rojstni dan!!! user posted image

Stela bravo za pravo hojo! user posted image  user posted image

Tudi Tija je prava mala manekenka user posted image .

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 307
27.12.2007 20:13:50   
Vilma
Naja user posted image  user posted image  
Kaj a drugače se ni dalo obrnit filmčka?
Drugače pa Tija in Stella lepo hodita, super za obe malčici. user posted image

Ja glede postelje me niste nič potolažile. Sicer vas je več za taveliko, sam je problem v tem, ker sem jaz nekak prepričana, da prej kot pri treh letih otroci ne bi bili v taveliki postelji. Kr nek princip, sej vem.
Sem pa brala mal po RR, kar veliko mamic daje otroke že v tavelike postelje. No ja, bom še vidla, imam še čas, da se odločim.
Ančka a boš v novem letu povedala, kaj pomeni tvoj podpis? user posted image  Smo firbčne ane? user posted image
PIka stisni Ajdi enga lupčka za prvo upihnjeno svečko! user posted image  Čestitke! user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 308
27.12.2007 21:02:00   
r1ta
Bravo Tijaaaaa!user posted image Joj kako luštna je! Pa tisti njen nosek sladki na prejšnji strani! Bi jo kar lupčkala po nosku! Takšen mali žmekec je, cartek sladki! Drugače pa mami jutri prosim, če me prideš zmasirat, ker me vrat boli, ko sem gledala filmček postrani!user posted image

takle, grem en filmček z mojim lubekom pogledat!

papa

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 309
28.12.2007 8:02:22   
Strawberrie Cherrie
Jutro...

Bravo Tija in Stella za hojo...pravi faci user posted image

čestitke Ajdi za prvi roj. dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 310
28.12.2007 9:54:09   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Naja user posted image  user posted image  
Kaj a drugače se ni dalo obrnit filmčka?

Ne user posted image  Nisem našla tistega programa in sem vse skup pustila kot je. Zdaj vem, da snemam samo prav obrnjeno. Škoda, ker je ful lep posnetek.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 311
28.12.2007 9:55:14   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

Bravo Tijaaaaa!user posted image Joj kako luštna je! Pa tisti njen nosek sladki na prejšnji strani! Bi jo kar lupčkala po nosku! Takšen mali žmekec je, cartek sladki! Drugače pa mami jutri prosim, če me prideš zmasirat, ker me vrat boli, ko sem gledala filmček postrani!user posted image

takle, grem en filmček z mojim lubekom pogledat!

papa

user posted image user posted image  Bi te prišla zmasirat, če bi bila bližje.user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 312
28.12.2007 9:58:47   
Naja30
Zdej boste misle, da si poste nabijam, ma ne. Sem mogla mal komentirat.user posted image

Mi2 sva spale bolj tako tako in posledično sva obe malo tečne user posted image  Čas je, da se greva ven prezračit. Moram it po en kup stvari v dm in imam še popust za pokurit. O, spet bo en kup evrov šlo user posted image
Včeraj je Tija jedla za zajtrk jajčko in ni alergije!user posted image user posted image  Sem tako vesela zaradi tega! Za foro ji bom probala dat še samo rumenjak, ampak itak ni fore, ne? Če celo poje in ni reakcije, je to to a ne?
In včeraj sem v hm-ju zapravljala, imajo super popuste, in nisem si mogla kaj, da ne bi vzela še enega malega bodyja, št.62 user posted image  Za našega še nerojenega user posted image  Joj, kako je to mičkeno! Sem že pozabila!user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 313
28.12.2007 13:19:22   
Zasanjana
Vse najboljše Ajdi in Piki!user posted image user posted image user posted image

Čestitke Tiji in Stelli za prve korake!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 314
28.12.2007 16:21:58   
Strawberrie Cherrie
No mi2 sva tudi iz celodnevnega potepanja,prejle sva še šla na pico,je mali ful užival. se je obnašal kot gospodič, zdaj pa že nori tukaj po hiši user posted image user posted image user posted image user posted image
je pa res zgleda neka luna ali mlaj? ker smo vsi malo tečkasti....sploh pri nas doma.user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 315
28.12.2007 16:33:24   
Strawberrie Cherrie
In zopet sem založila telefon? jaz ne vem, ali si ga moram na glavo prilepit???user posted image user posted image user posted image pač mali ga nekam vtakne, jaz pa tisto min nisem pozorna, potem ga pa iščemo....user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 316
28.12.2007 18:37:08   
Naja30
SC pokliči se z drugega telefona, če svojega ne najdeš. Pri nas je to standard, da se telefoni iščejouser posted image   Evo takole zgleda, ko Tija telefonira:

"Halo babi!" user posted image

A je res kakšna luna? Pri nas je tudi jok in tečnoba že cel dan. In spala je zelo malo, tako da to še poslabša situacijo. Se mi zdi, da ji raste en zobek nekje vzadaj, nisem pa prepričana.

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 11.1.2008 9:27:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 317
28.12.2007 18:41:24   
Shorty_
o a pol je luna kriva da je moja miš podrla  rekord v spanju. Spala je 2 uri in pol z 5 minutnim presledkom za zizanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tija Stella user posted image user posted image user posted image za samostojno hojouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 318
28.12.2007 18:42:30   
Shorty_
Koliko naših miškov se še doji? Nika in Ožbej to vem kaj pa ostali so vsi odstavljeni? Kako vam je ratalo odstaviti čez dan ker jaz bom počasi morala uvesti da bomo začeli jest malo več GH??user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 319
28.12.2007 19:07:45   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: shorty

Koliko naših miškov se še doji? Nika in Ožbej to vem kaj pa ostali so vsi odstavljeni? Kako vam je ratalo odstaviti čez dan ker jaz bom počasi morala uvesti da bomo začeli jest malo več GH??user posted image

user posted image user posted image user posted image

hehe, teb ga ziher lahko pripeljem v varstvouser posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 320
28.12.2007 20:10:14   
frufru
Shorty probaj čez dan svoje mleko zamenjat s kravjim pol po opusti en obrok. Ko bo lačna, ji ponudi GH, tudi če cvili. Jaz sem tako nardila ponoči, čez mleka itak ni bilo več dovolj, tako da je z veseljem papcal skutke. Ko boš zamenjala en obrok, počasi zamenjaj drugega. Pa ne obupat, ker bo ziher probala. Samo pol ko bo videla, da mleka ne bo se bo navadila.

Neposredna povezava do sporočila: 321
28.12.2007 20:22:21   
Naja30
Jaz sem jo kar na hitro odstavila. Dojila se je pa takrat samo še 2x v 24 urah in takrat sem zamenjala s KM kot je že frufru predlagala. Ali pa z rižolinom zelo redkim v flaški. Nika je pa tudi že več kot 1 leto stara in lahko komot daš KM. Moram priznat in sem zelo vesela zarad tega, da je pri nama šlo kar hitro, v 2t joške ni bilo več.user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 322
28.12.2007 20:38:13   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: shorty

user posted image user posted image user posted image

hehe, teb ga ziher lahko pripeljem v varstvouser posted image user posted image

ja oba skupi bi pa mogoče celo pojedla porcijo za enegauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 323
28.12.2007 20:41:01   
Shorty_
drugače pa Nika neče pit KM  v nikakršni obliki tudi če dodam rižlino al pa kak drugi linouser posted image
je jogurte pa skutke normalno pa v vrtcu tudi baje poje vsaj malo mlečnega zajtrka tko da mleka bi dobila dovolj ker zjutraj in zvečer bi jo še dojila problem je če sva doma ker potem ne poje skoraj nič ampak bi samo mama am am.

ah bomo probali neki ukrenit

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 324
28.12.2007 20:42:08   
Strawberrie Cherrie
ja,ožbej niti mama več ne reče. sam AMMMMMMMMM se še dere,če mu nočem dat zize?
danes je pojedel:približno 50ml hruške s keksom za zajtrk, kos pice za kosilo in okoli 40ml čokolina. do zdaj se je 5x dojil.user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

matkica

JURIJ (50%)

ALEN (50%)

Število vseh glasov: 348

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!