pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Pety, no, pa opiši, kakšne čevlje si si kupila, za koliko, kje, v kakšni kombinaciji jih nameravaš nositi, kdaj si jih prvič ugledala, kakšni občutki so te navdali ob prvem stiku s kožo, pardon nogavico... Sem prepričana, da bomo na ta način hitro na 200. strani. No, lahko pa tudi nekaj vicev napišeš... No, stvar je takšna... Prvo nedeljo v septembru je bil lep sončen dan. Z mojim dragim in najinima dvema pridnima in lepima otrokoma smo se peš podali v Tržič, kjer je kot vsako leto potekala prireditev Šuštarska nedelja. Gremo mimo prve stojnice, si jo ogledujemo, gremo mimo druge stojnice, si jo ogledujemo, gremo mimo tretje stojnice, si jo ogledujemo, gremo mimo četrte stojnice, si jo ogledujemo, gremo mimo pete stojnice, si jo ogledujemo, gremo mimo šeste stojnice, si jo ogledujemo, gremo mimo sedme stojnice, si jo ogledujemo, in tako dalje. Potem pa gremo v en prostor, kjer so bili razstavljeni raznorazni čevlji za moške, mlajše in starejše, za ženske, mlajše in starejše, za otroke, ko meni padejo v oči ene zlate balerinke...Uf, so bile lepe. Vzamem vizitko in grem iskati stojnico tega podjetja, da bi te zlate balerinke tudi kupila. In tako gremo mimo prve stojnice, si jo ogledujemo, gremo mimo druge stojnice, si jo ogledujemo, gremo mimo tretje stojnice, si jo ogledujemo, gremo mimo četrte stojnice, si jo ogledujemo, gremo mimo pete stojnice, si jo ogledujemo, gremo mimo šeste stojnice, si jo ogledujemo, gremo mimo sedme stojnice, si jo ogledujemo, vendar tega podjetja ne najdemo. Gremo nazaj mimo prve stojnice, si jo ogledujemo, gremo mimo druge stojnice, si jo ogledujemo, gremo mimo tretje stojnice, si jo ogledujemo, gremo mimo četrte stojnice, si jo ogledujemo, gremo mimo pete stojnice, si jo ogledujemo, gremo mimo šeste stojnice, si jo ogledujemo, gremo mimo sedme stojnice, si jo ogledujemo, vendar tega podjetja še vedno ne najdemo. No, potem pa še par stvari nabavimo, kupimo nekaj malenkosti, gremo jest in se mimo stojnic odpravimo domo in si jih ogledujemo. Potem pa doma pogledam njihovo internetno stran, naslednji dan jih pokličem in se zmenim za ogled, potem grem na ogled, probam čevlje, ki jih v tej barvi v moji številki ni, mi jih naredi po naročilu, včeraj grem po njih in evo, danes so na mojih nogah. So pa take lepe zlate balerinke. Jih bom poslikala in dala mogoče zvečer gor. Aja, cele usnjene, cena pa 40 EUR. Prav fino se hodi v njih imajo jih pa v raznoraznih barvah in vzorcih. Ful so fletne, res, tako da če katero zanima ji z veseljem posredujem informacije, ampak pod pogojem, da jih na naša srečanja ne obujete, ker jih hočem imeti samo jaz.