Nika v službi
|
Dragi Anže, vse najboljše za rojstni dan! Ker si torto imel že ta pravo, odlično, najboljšo (bravo, oči, za dinota ), ker ti je Benika že poslala krasnega tigrčka, ti Nika pošilja spomin na tvojo prvo ljubezen: Naj ti tale čudovit set kablov podaljša praznični občutek vsaj še za en dan.. Benika, hvala, ker si uredila telegram in izbrala super darilce! Še posebej pa iskrena hvala v imenu kolegice, moje sosede Tanje, ki si ji zares polepšala dan z izposojo - in dostavo (hvala, Edo!) - kolesa za Quinny-ja. A bo uredu, če ti ga prinese kar na Nikino praznovanje 03.10.? Je njen sinček Val tudi povabljen.... Če potrebuješ prej, pa javi, bomo poskrbeli, da dobiš robo nazaj. Ja, da vam povem, naša soseda ima 4-mesečno dojenčico in prav takega Quinny Conforta kot sem ga imela jaz oz. ga ima zdaj Benika. Včeraj popoldan je šla z vozičkom na sprehod in ker ima mali avto, mora sprednje kolo odstranit iz vozička. To je tudi storila, otroka lepo napokala v avto, dala voziček noter in odpeljala. Ko je prišla domov, je kakšni 2 uri kasneje ugotovila, da je na parkingu pozabila sprednje kolo od vozička! Šibala je sicer takoj nazaj na mesto zločina, ampak žal kolesa ni bilo več. Zdaj je v BC naročila novega, ampak traja cca. 14 dni, da ga dobijo. Je bila res čisto obupana, saj je mislila, da bo zdaj 14 dni ostala nemobilna, tako pa ji je naša Benika zares polepšala dan! Hvala!!!!