Pia67
|
Kako bogokletno. Jaz na netu v nedeljo, ob lepem sončnem vremenu. Kam sem prišla . Izkoriščam prost trenutek predno greva z dragim na en dolg tek, skuhava kosilo in se lotiva nadgradnje pasjega boksa. Projekt dojenček, ki bi privekal te dni- od RR-ja še vedno dobivam obvestila v katerem tednu sem, no, zdaj v 40. tednu pa bodo končno odnehal, kljub mojim prošnjam, da mi je težko, ko preberem koliko sem noseča, ker nisem več , se je sprevrgel v projekt mali kuža, ki je še najbolj podoben polarni lisički. Nino je pred uro odpeljal njen ... (baje ne sme imenovati kdo bi to bil, uganite in ...) za dva dni, toliko je bila pripravljena potrpeti Nina, njen RD bodo praznovali jutri , v sredo bom v vrtec prišla še jaz (projekt skupnega praznovanja v vrtcu z otrokom in njegovo skupino , izdelovali bomo pikapolonice iz recikliranega materiala). V soboto nadaljujemo žurko, torej bo ves teden v simboliki 4. leta. Fotke novega člana- švicarskega ovčarja, slavljenke in torte, ki še ni dobila dokončne domišljijske podobe sledijo. Aja, moja služba res na kožo pisana, ustvarjam, sprehajam in razveseljujem dva večna otroka. Novi vrtičkarji pogum, še malo pa bo, ostale pa hvala, da ste in vas veselo prebiram. Damjana
|