Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 31.8.2009 21:48:25
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi IZVIRNO SPOROČILO: valla. IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Jaz sem prehodila celo garažo, da sem našla svoj avto (ja, Pety, tudi moj je bil na tisti strani kot tvoj ) kolk Bailey-ev si že ti spila? Pa garaža je bla skoraj čisto prazna Očitno je bila kombinacija seksa in bejlija pogubna; pa še tako suvereno sem odvila na drugo stran garaže.... Pogubna je bila definitivno tista voda na bowlingu. Da boš vedela za drugič kar na sexu vztrajat.
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 31.8.2009 22:13:08
|
|
|
|
benika
|
Hja, ni glih šlo vse po planih. V bistvu nismo šle bowlat, ker je prišlo do rahlega nesporazuma med beniko in niko. Tako sta si skočili v lase, da sva ju z vallo. komaj spravili narazen. Bilo je kar hudo. Benika ima spraskano levo lice in longeto na levi nogi, ker je padla po stopnicah, nika ima pa odkrušena prednja dva zoba, pa en šop las na glavi ji manjka, pa še nekaj modric po nogi. No, jaz sem hvalabogu samo eno fasala, pa še to se ne vidi, če imam dolge hlače, valli. sta pa strgali verižico pety sem prebrala samo prve stavke o beniki in mislila (ker se ji take stvari doma zelo rade zgodijo) da je res padla. Dobile smo čevlje in stezo št. 4, potem pa je igro otvorila Valla kot najbolj izkušena. Za pravi šok je poskrbela Benika, ki je očitno rojena za bowling in že razmišlja o profi karieri, sploh sedaj, ko pospešeno išče duši prijetno in donosno službo. Ampak res, ženska je podirala tiste keglje kot za stavo in po prvi igri krepko vodila. Čisti začetnik, rojeni bowlar! Meni je bilo res ful fajn in se že veselim naslednjega decembrskega srečanja. Jaz sem prehodila celo garažo, da sem našla svoj avto (ja, Pety, tudi moj je bil na tisti strani kot tvojuser posted image ) Benika, kako je blo na novem DM?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 31.8.2009 22:15:30
|
|
|
|
pety78
|
He, he, he, benika, hudo, sploh decembrsko srečanje... No, povej, kako je bilo v de-emu. Kwa si pa nabavlala?
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 31.8.2009 22:18:48
|
|
|
|
benika
|
Danes sem prišla do spoznanja, da te v naši firmi solze popeljejo precej dlje kot pa prošnje in lepa beseda. Šla sem prosit vrhovnega poveljnika (šefa namreč), če me lahko ima v mislih, ko bodo spet iskali nekoga za 8 urni delovnik. In potem me vpraša, če mi 6 ur ne odgovarja. WTF Ne, mi ne, ker mam že itak plaču v kuurcu, potem bi bilo pa še cca. 150 € manj. In potem sem mu (malce pretirano) še naložila, da smo v finančni krizi in da meni šteje vsak cent in se ob vsem tem govoričenju še fajn razjokala. In rezultat mojega dretja je...........pogodba za nedoločen čas in obljuba, da mi bodo v najkrajšem možnem času zrihtali novo delovno mesto za 8 ur V glavnem, po enem tednu sem spet lažje zadihala, želodec me ne boli več in končno lahko nekaj pojem, ne da bi vse izbruhala.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 31.8.2009 22:19:48
|
|
|
|
benika
|
o, povej, kako je bilo v de-emu. Kwa si pa nabavlala? DM-delovno mesto!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 31.8.2009 22:21:07
|
|
|
|
benika
|
He, he, he, benika, hudo, sploh decembrsko srečanje.. Za vse neudeleženke 1. uradnega babjega večera še pomembna novica......decembra se gre na .............................................................. MOŠKI STRIPTIZ Iiiiiiiiiiiiiii ha!!!Ouje!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 31.8.2009 22:21:22
|
|
|
|
pety78
|
V glavnem, po enem tednu sem spet lažje zadihala, želodec me ne boli več in končno lahko nekaj pojem, ne da bi vse izbruhala. Ojej, revica. No, super si to zrihtala!!! Čestitke! A lahko vprašam, kje pa delaš sedaj? Drugje ali isto kot prej, samo da drugo delovno mesto?
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 31.8.2009 22:22:42
|
|
|
|
benika
|
A lahko vprašam, kje pa delaš sedaj? Drugje ali isto kot prej, samo da drugo delovno mesto? V isti firmi, druga lokacija, slabše delovno mesto, pa še za skrajšan delovnik
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 31.8.2009 22:23:19
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika o, povej, kako je bilo v de-emu. Kwa si pa nabavlala? DM-delovno mesto!!!!! Ma, saj vem, nooooooooooooooooooooooooooooooo....
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 1.9.2009 6:48:55
|
|
|
|
Nika v službi
|
Juhej, Benika, tole s službo si super izpeljala! Držim pestke, da se čimprej najde potreba po tistih 2 urah dnevno.... Sicer pa sem se kot čisti diktator odločila, da razglasim najbolj zabavno RR-jevko na našem forumu. Trara, trara, trara: 1. Pety Trara, trara, trara: 1. Benika Jah, kaj čmo, saj si tudi v SP delijo mesta, pa si ne bi naši zabavljačici tule. Dobro jutro vsem in uspešen dan!
|
|
[Brisano sporočilo] 1.9.2009 10:04:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 1.9.2009 10:22:47
|
|
|
|
benika
|
Tudi mi smo že iz vrtca in bilo e super. Jakob me ni šmirglal 5 posto, njemu je bilo važno, da so tam knjigice, pa da si lahko čaj skuha na otroškem štedilniku, najbolj navdušen pa je bil nad toboganom v igralnici. jokal pa ni nič. Bravo moj dedec Valla. uživajte na morju!!!
< Sporočilo je popravil benika -- 1.9.2009 10:23:12 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 1.9.2009 10:27:24
|
|
|
|
benika
|
a veste kaj - Anže ima ful rad pesmi na temo zabava, norenje ali pa malo bolj poskočne - vse slovenske. Bi mu rada naredila en mix, zbiram predloge za komade, ker to žel niso ravno moje vode. Do zdaj imam cela DVA komada: Cela ulica nori (Kingston) pa Hip hop od Juliette Justin. priporočali so mi pa še Čuke - gremo na morje. Še kaj? Čuki-Zvočnik na pločnik, pa od Atomikov Choco-la,...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 1.9.2009 10:32:46
|
|
|
|
Nika v službi
|
Bravo za vse vrtičkarje!
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 1.9.2009 11:23:52
|
|
|
|
tažana
|
ursae: daj mi na ZS pošlji naslov ti po pošti pošljem kakšen CD. Jaz jih nekaj imam ampak nimam zraven izvajalcev in točnih naslovov pa ti ne znam napisat. CD poiščem jih zapečem potem pa čimprej pošljem se bom potrudila da čimprej .
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 1.9.2009 20:19:01
|
|
|
|
tažana
|
ursae: dobila naslov samo mi nekaj pekač nagaja . bom ukrepala dalje... Lahko noč
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 1.9.2009 21:19:55
|
|
|
|
spelka12
|
nika poročilo je bilo izvrstno. Zdej mi je pa res žal, da nisem prišla . Na pregledu. Napačno oddana voda in rezultat je cukra imam 14 . Sestri res ni bilo jasn, kako ga imam lahko kar naenkrat tolk. Ja če sem pa celo noč hodila lulat, pol me pa ni tam nič tiščal. Je pa moja g. danes izrazila resno skrb nad porodom v Kranju. Pravi, da če ji ne bo všeč plan poroda (spisat mi ga more dr. v Lj.) me bo rajš kar v Lj. poslala rodit. Jo spoštujem, ker je vsaj po pravici povedala, da Kr. pač ni 100% usposobljen za take primere. Jah nč, bomo pa imel na pol "žabarja". Železa še vedno premalo, dobila še dodatne tablete. Jutri pa UZ . Sem pokukala k sosedu in moja previjalna se že dela .
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 1.9.2009 21:44:54
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Jah nč, bomo pa imel na pol "žabarja".
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 2.9.2009 8:14:31
|
|
|
|
pety78
|
Jutro, Evo mene doma gledam na uro... Sva šli s Kajo v igralnico, ko se je zaigrala sem se zmuznila ven. Sedaj grem pa čez pol ure po njo. Če bo pridna jo bom pa še mal pustila. Glede na to, da se me je včeraj ves čas držala, se mi kar zdi, da ne bo šlo to gladko skozi. No, bomo videli. Upam na najbolje. Kako pa ve uvajate? Ali ste še vedno v igralnici z njimi? LP
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 2.9.2009 20:08:22
|
|
|
|
tažana
|
Čer! sem že popoldan pisala pa mi je vse zbrisalo . špelka: Kdaj pa naj bi ti izvedela kakšen bo plan poroda. a boš dobila datum, da ti sprožijo ali bodo čakali da se samo začne? Ampak veš kaj ni važno če bo mali žabar, glavno da bo vse vredu. Žabarstva ga boš že odvadila . Evo sedaj pa grem vodoravno...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 3.9.2009 8:21:56
|
|
|
|
2ursae
|
ninočka ali katera druga, ki ve: zanima me, kje se da dat tiskat sladkorno slikico za na torto - a je nekje v črnučah, ali drugje?
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 3.9.2009 20:21:23
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tažana špelka: Kdaj pa naj bi ti izvedela kakšen bo plan poroda. a boš dobila datum, da ti sprožijo ali bodo čakali da se samo začne? 15.9. imam v Lj. posvet. Zadnjič je rekel, da grejo pr njih ene 4 dni pred PDP-jem že ležat v bolnico, pol pa čakajo, da se začne samo od sebe . Men se sliši čudno. Drugač pa takoj, k začutim, da se kaj dogaja morm laufat v bolnico, nič čakat pa štet minutke pa.... samo šibat. Taka mam navodila zaenkrat. Ampak veš kaj ni važno če bo mali žabar, glavno da bo vse vredu. Žabarstva ga boš že odvadila . O vem vem. Hitr ga bomo nazaj na gorenjsko navadil . Na UZ-ju je blo vse super. Mali je čist malo pod povprečjem, obrnjen je z glavco navzdol. Ostalo se pa ni nič vidlo, ker Štefko ni bil niti sekunde pri miru. Ta teden je pa za mene res ena A. Sem bla že živčna zarad vozka, če sem mogoče pozabila potrdit predračun, pa zarad previjalne, ker prej ne mislim začet peglat pa.... živčna na kvadrat. In danes najprej kličejo, da bo jutri vozek že v Lj, pol mi pa še mizar pripelje previjalno . Ful je lepa, pa velika tud. Bi lahko 3 naenkrat previjala . Tko da tetra plenice se že sušijo, ostalo pa za vikend. Potem pa peglanje . Sem pa odkrila, da ima moj candy program allergie, namenjen ljudem z alergijami in dojenčkom. Jutri probam.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 4.9.2009 7:40:29
|
|
|
|
pety78
|
Uf, komaj sem vse prebrala, tolk ste se razpisale. Mene pa mal šraufa po trebuhu....saj veste, tisto stanje tik preden tečemo na sekret.... To pa zato, ker peljem spet malo v vrtec in me mal skrbi. Ma, saj sem kolkr tolk skulirana, ampak psiha pa kava naredita svoje. Še 10 minut in odpeketamo. Včeraj sem se ji zmuznila ven in jo pustila tam dve uri. Malo je tu pa tam pojokcala, sploh, če je kdo drug začel, drugače pa ni blo panike. Kako bo kaj danes pozorna, da ji ne bom ušla...Uf! Ker pa pa pri nas preprosto odpade. Se bi drla in metala po tleh ko pr norcih. Eh, saj bo! Čaw
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 4.9.2009 14:22:11
|
|
|
|
tažana
|
pety: težko sledit, a ne? kako je bilo s Kajo danes v vrtcu? Jaz sem danes iz posvetovalnice in mi je za drugi teden dala napotnico za CTG. Mi je pa po UZ vidla, da plodovnica počasi zori . Mi je kazala da nekaj plava notri- ampak na amnio me pa ni dala . Čez en teden imam spet pa bomo videli kaj bo takrat. Sploh nisem vedela, da lahko po UZ vidi če kaj plava notri . Sem se pa načkala, da je JOJ! in to samo zaradi tega ker je taka klepetulja . špelka: Če se ti kaj začne a šibaš v Kranj ali v Ljubljano? No sicer pa še malo počakaj, da še malo zraste.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 4.9.2009 14:29:22
|
|
|
|
pety78
|
Moja miška je bila pridna, ko sem jo oddala, je mal pojokala, oziroma ko je opazila, da me ni. Potem sem pa ob enajstih šla po njo, je pa vzgojiteljica sedela na tleh na blazini, Kaja ji je pa v naročju spala. Ko se je zbudila, je bila pravi dobrovoljček.
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?