|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
17.7.2009 12:20:52   
Nika v službi
Ojej, ojej, Benika, nedelja pa z naše strani ni mogoča. Smo namreč na morju, gremo iskat Niko, pa malo zaplavat. Sobota bi bila kul, ampak... jasno, gostitelj ima pravico, da izbira termin, itak pa Pety takrat še ni z morja.... Pojejte kak čevap še za naju.user posted image

Pety, kateri hotel ste potem bukirali za Legoland? Me res firbec matra, no.

Špelka, jaz sem pa včeraj jedla štruklje pri Ančki - se ti je kaj kolcalo zvečer?user posted image  Sem te res imela v mislih, ko sta dva cela štrukeljca ostala na pladnju (en čokoladni in en ajdov), jih s prijateljico nisva zmogli zbasat vase....user posted image

Mi bomo jutri od cca. 11:00 dalje v Atlantisu - če se kdo pridruži, dobrodošel. Gremo same "babe" - midve z Niko ter svakinja Nataša s Saro in Manco. Ni čudno, da dež napovedujejo...user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
17.7.2009 13:27:44   
tažana
nov look ja zdej je pa spet dost za dve leti user posted image .

ZA 26. se moram posvetovat, ampak zaenkrat nimam nič v planu. Odgovor sledi, ko pride moj možek.

Veste kaj me zanima! A je katera že pustila svojega tavelikega otroka samega doma?
Jest sem dala prej Katarino spat in sem jo vprašala naj mi pove, če jo zbudim, ko bom mogla it po očija ali naj jo pustim spat. Pa je rekla naj jo pustim spat. potem sva se zmenili tako:
Ko se bo zbudila in če me ne bo doma bo v dnevni na tv- ju risanka (viking-vike). Tako bo šla pogledat risanko dokler ne pridem. Povedala sem ji da bo vrata zaklenjena in da ne sme hodit ven in odpirat vrat tudi če kdo zvoni.

Saj sem jo že pustila, da sem odnesla smeti ampak takrat je bila zbujena. Ja nič, saj sem kar sigurna da jo ne bo panika!

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
17.7.2009 13:57:26   
Nika v službi
O kakšnem novem looku vi to? Tažana, očitno sem nekaj spregledala! Ali mislite nov avatar? No, to sem opazila.user posted image

Sicer pa jaz ali mi Nike še nismo pustili same doma. Mislim, da Nika ne bi bila prav nič navdušena nad kako tako opcijo, ima vedno rada, da je kdo pri roki.user posted image  

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
17.7.2009 14:16:50   
ninocka
mam mal casa, da preberem kaj cvekate in kaj napisem.
Vceraj sva sla oz. smo sli (se Lian) v Avstrijo v toysa in Ikeo. Smo morali za 1 dan prestavit, ker je Samo v torek zvecer nepricakovano prodal Forda user posted image user posted image user posted image in to tolk na hitrco, da mu se adijo nisem uspela rect. No, sej smo se itak potem v sredo dobili za podpis pogodbe in prepis in sem ga takrat pobozala in polupckala in se mu zahvalila, ker nas je tako lepo okrog vozil. Pa poslikala sem ga za spomin. MI je blo malo v uteho, ker ga je kupila ena druzinica in je njihovi puncki tudi ime Nina user posted image . Jim je bil usojen. Upam samo, da jim bo tako lepo delal, kot je nama.
V glavnem se pa zdaj prevazamo v Puntotu in gredo vsi trije otroci zadaj not. Pri tem sva se zacela ze sprasevat, zakaj za vraga sva sla pol sploh kupovat vecji avto, ko se pa v mojga puntota vsi nabasemo...sej zato pa je GRANDE punto user posted image user posted image user posted image

Avstrija vceraj je bila OK - v toysu smo kupili trampolin, 305 cm premera, z zascitno mrezo, edino lojtrice nima. Je ze napol sestavljen, je blo potem danes ze prevroce, da bi ga cist do konca.
Potem smo sli pa se v Ikeo (na hitrco) in ko smo pirsli tja, se je Lian zacel zbujat. Jst sem sibala se na WC in pridem nazaj in je spet zaspal ko hrcek. Pol pa recem, nc greva cez Ikeo in ga bom pol previla in nahranla, ko bomo sli. Pa sva prsla lih mim kavcev, ko se je mali zacel dret user posted image Matr, ga je cela Ikea poslusala user posted image user posted image user posted image Pol sem mela pa maraton nazaj do previjalnice, Lian se je drl kot zmesan (in ta otrok se fuuuul dere - jakost zvoka je maximalna, kar se da iz njega dobit user posted image ), jst sem tekla, da je curljalo z mene in Ikea se mi se nikol v zivljenju ni zdela vecja user posted image No, pol sva se pa podojila in previla in mi Samo prjavi: Sej zdej ne greva se enkrat...MA, sem mu tak ubijalski pogled spustila in sam zasikla, ce misli, da sem prisla jst laufat cez Ikeo in potem sva sla se enkrat v miru (pa to nama je vzelo 20 min, ker itak nismva mela nobenga namena kaj kupovat). Pol smo sli pa domov.
Tavecja dva sta bla pa pri tasci, popoldne so se jima pridruzili se sestricni oz. sta jih sla Evan in Ruben iskat v vrtec. So coflai po bazenu, se igrali...skratka uzivali.

No, pa se je Lina po 10 min spanja zbudil...grem dojit...

Pety, sem ti kupila atilopa. Kako je pa z dostavo? Nimam tvoje cifre, drugac bi te vceraj poklicala in ti ga na dom dostavila, ko sva se cez Trzic peljala...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 4579
17.7.2009 14:22:38   
Nika v službi
Ninočka, ko boš uspela - a lahko malo več napišeš o Rakitni. Če se prav spominjam, si ti enkrat omenila, da ste preživeli lep dan gor. Pa me zanimajo podrobnosti - kje točno, je kakšno igrišče, kafič, kje je najbolj primerna pot do tja... Vse, skratka.

F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
   [Brisano sporočilo]
17.7.2009 14:49:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4581
   [Brisano sporočilo]
17.7.2009 14:54:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4582
17.7.2009 15:06:59   
Nika v službi
Valla, jaz bi rekla, da je tale: http://www.toysrus.at/outdoor-sport/sport/305-cm-trampolin-mit-sicherheitsnetz-731633.html

Tudi meni ni čisto jasno, da gredo v G-Punta 2 sedeža + lupinica?! V našega karavana po moje ne gre tole noter, ker so naslonjala za glavo tako široka...

F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
17.7.2009 15:36:29   
benika
Kaj pa 29 julij? A ste takrat babe doma? Tud ta dan je opcija. Če začnemo okol treh?

Neposredna povezava do sporočila: 4584
17.7.2009 15:52:02   
Nika v službi
29. julija smo doma vsi3, načeloma bi šlo.

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 17.7.2009 15:53:02 >

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
19.7.2009 20:55:46   
teta beta
Nas ni doma naslednjo nedeljo. V četrtek popoldan gremo na morje, nekje do ponedeljka, potem pa domov, vzamemo psa in šotor in gremo na Madžarsko v Heviz. Tako da hvala za povabilo, pa drugič.

Jutri pa grem jaz z otrokoma na počiitnice k dediju za dva, tri dni. Upam, da nama bo uspelo z dašo prebarvat klop. V bistvu imava to v planu, pa še spomenik oz. nagrobnik bi jaz rada sčistila (razlit vosek, zdaj sem pa kupila nek poseben odstranjevalec).

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 4586
19.7.2009 21:05:05   
benika
Evo, naš Jakob je pa medijska zvezdauser posted image

http://bibaleze.si/clanek/starsi/resnicna-zgodba.html

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
19.7.2009 21:29:54   
teta beta
Benika, krasen članek. Sem imela kar solze v očeh. Pa kakšen fant je že Jakob na zadnji sliki!!!!!!!! Se res moramo enkrat dobit, da vas še jaz vse malo vidim v živo. 

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
19.7.2009 21:31:05   
benika
A misliš, da bi se dobili??? Ja itak, ženska naša, pa tebe nismo videle že skoraj eno leto!!!!! Janoš in Daša bosta prej v šoli, preden se bomo srečaliuser posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
19.7.2009 21:38:41   
Nika v službi
Jakob Superstar! Luštkan članek, mali pa itak šarmira. Po očku kajpak.user posted image user posted image user posted image

Očitno vsi počasi odhajamo na počitnice. Teta beta, uživajti pri dedku in uspešno delovno akcijo vam želim!

Mi smo včeraj uživali v Atlantisu, danes pa dihali svež zrak kompleksa Brdo. Benika, če bi se prej spomnila, bi vzela s seboj Benijeve kopalke in ti jih dostavila. Še vedno jih namreč hranim lepo spravljene v predalu. Kdaj in kje lahko opraviva primopredajo?

A ste videle, kaj se je danes zgodilo s Pohorsko vzpenjačo? Me je kar malce pri srcu stisnilo... nedavno smo takole viseli mi, danes pa so gondole zgrmele v dolino. Ojej, ubogi ljudje, so se morali pošteno ustrašiti! Samo da se je na koncu vse srečno končalo!

Nič, si grem uredit nohte, potem pa pod rjuhco k možeku... Nočko!

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
19.7.2009 21:49:46   
teta beta
Ja, benika, seveda. Saj sem nameravala že ta teden, pa se ni izšlo, zdaj gremo na dopust, lahko pa se dobimo potem avgusta. Oziroma ne - se MORAMO dobit avgusta. 

Neposredna povezava do sporočila: 4591
19.7.2009 21:51:11   
benika
Kdaj in kje lahko opraviva primopredajo?

Jutri sem cel dan sama doma...no, do enih delam, pol sem pa frej ko ptiček na veji. So moji desci na Krkuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4592
20.7.2009 8:12:51   
Nika v službi
Benika, potem pa se popoldan oglasi pri nas ali pa se kje dobimo na kavici. Midva s Tomažem žal pred 16:30 ne bova doma, tako da pridejo v poštev bolj pozno popoldanske oz. večerne ure... Se slišiva na mobi, velja?

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 20.7.2009 8:16:54 >

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
20.7.2009 11:36:03   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Kdaj in kje lahko opraviva primopredajo?

Jutri sem cel dan sama doma...no, do enih delam, pol sem pa frej ko ptiček na veji. So moji desci na Krkuuser posted image

Jest sem tud frej, kakšno naklučje user posted image user posted image .

No v nedeljo sem bila na Šobcu in ..... (pričakovala veliko več) je bilo še kar. Parkirali smo pred rampo, to je bilo torej zastonj (parkirnih mest je kar veliko tam, če prideš dovolj zgodaj), vstopnina v kamp je 4€ za odrasle in 2€ za otroke od 7-14let. AMpak mi smo šli not zastonj, noben nas pač ni ustavil, mi pa tudi nismo prav iskali kogauser posted image . Poti je veliko, ampak samo po kampu, okoli jezera ni asfaltirane potiuser posted image . Ob igrišču je veliko igrišče s super igrali tako da za otroke je preskrbljeno, zraven je tudi en lokalček, malo stran pa restavracija. Voda pa user posted image . Bolj mrzla kot v Bohinju in zeloooo umazana. Ne vem, kaj mislijo naši turistični delavci. Res, da je bil prejšnji dan dež ampak..... Tako da kar se tiče sprehoda grem rajši v Preddvor, kopanje pa Bled ali morje.

benika kdaj je zdej piknik, pa a bo sploh kdo prišel? Da vem zaradi hrane.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
20.7.2009 12:46:07   
tažana
špelka: kje pred rampo? Včasih je možic za parkirnino stal kmalu za križiščem, kjer zaviješ proti Šobcu (kmalu iz glavne ceste dol) A sedaj ga pa ni praviš?
No pa če je 4 € vstopnina pa če greva oba z Aljažem je to 8 € na bledu je pa še vedno parkirnina za cel dan 6€ vstopnine na kopališče pa ni. torej se res bolj splača Bled (jest najprej materialno gledam user posted image ).

benika: če se ne motim je 29 sreda, a ne? mi bi načeloma prišli, vendar Aljaž dela do 17-ih. torej bi prišli po peti uri.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
20.7.2009 12:46:56   
tažana
aja hrana- povejte da si delimo stroške!

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
20.7.2009 13:46:50   
Nika v službi
Ja, Benika, povej, če boš potem piknik delala na sredo, bi se potem tudi mi pridružili, sploh če bo Nika imela kakšno družbo (Katarina od Tažane). Kolikor vem, tvojih mulčkov ne bo... Brez družbe sovrstnikov pa bi znalo biti tečno, ker so bo dolgočasila, potem pa še mi ne bomo imeli nič od piknika.... dajte, naj se pofočka še kakšna.

F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
20.7.2009 14:10:22   
benika
Ma me je že Špela opozorila na napačen datum glede piknika. Jaz sem mislila na petek, 31. julija. Če vam pa bolj odgovarja sreda....ja tud prav, a neuser posted image Moji mulci pa bodo doma, ne grejo nikamor, tako da se za družbo ni bat.

Neposredna povezava do sporočila: 4598
20.7.2009 14:19:31   
Nika v službi
Aha, napača, torej.user posted image  Pa, v principu je nam vseeno, sreda ali petek, oboje pride v poštev, samo da je družba (juhej, Nika bo navdušena, da bo Benč doma) in čevapčiči. user posted image  Če Tažani ali komu drugemu bolj ustreza petek - može jože.

Povejte, kaj naj prinesemo in koliko. Imamo domačo čebulo (lahko prinesem), kakšno papriko bi tudi lahko sunila z vrta, prinesem lahko pijačo, ajvar, kruh... Skratka, naredimo spisek in akcija. Če pa vam bolj ustreza, da preprosto odštejemo evrčke, lahko tudi tako, samo potem bo vsa nabava na vaših ramenih....

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
20.7.2009 14:39:13   
benika
Povejte, kaj naj prinesemo in koliko

Tolko mesa, kukr ga boste pojedli. Za solate in pijačo bomo že poskrbeli. Petra pa bo zadolžena za cukr.

Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?