ninocka
|
mam mal casa, da preberem kaj cvekate in kaj napisem. Vceraj sva sla oz. smo sli (se Lian) v Avstrijo v toysa in Ikeo. Smo morali za 1 dan prestavit, ker je Samo v torek zvecer nepricakovano prodal Forda in to tolk na hitrco, da mu se adijo nisem uspela rect. No, sej smo se itak potem v sredo dobili za podpis pogodbe in prepis in sem ga takrat pobozala in polupckala in se mu zahvalila, ker nas je tako lepo okrog vozil. Pa poslikala sem ga za spomin. MI je blo malo v uteho, ker ga je kupila ena druzinica in je njihovi puncki tudi ime Nina . Jim je bil usojen. Upam samo, da jim bo tako lepo delal, kot je nama. V glavnem se pa zdaj prevazamo v Puntotu in gredo vsi trije otroci zadaj not. Pri tem sva se zacela ze sprasevat, zakaj za vraga sva sla pol sploh kupovat vecji avto, ko se pa v mojga puntota vsi nabasemo...sej zato pa je GRANDE punto Avstrija vceraj je bila OK - v toysu smo kupili trampolin, 305 cm premera, z zascitno mrezo, edino lojtrice nima. Je ze napol sestavljen, je blo potem danes ze prevroce, da bi ga cist do konca. Potem smo sli pa se v Ikeo (na hitrco) in ko smo pirsli tja, se je Lian zacel zbujat. Jst sem sibala se na WC in pridem nazaj in je spet zaspal ko hrcek. Pol pa recem, nc greva cez Ikeo in ga bom pol previla in nahranla, ko bomo sli. Pa sva prsla lih mim kavcev, ko se je mali zacel dret Matr, ga je cela Ikea poslusala Pol sem mela pa maraton nazaj do previjalnice, Lian se je drl kot zmesan (in ta otrok se fuuuul dere - jakost zvoka je maximalna, kar se da iz njega dobit ), jst sem tekla, da je curljalo z mene in Ikea se mi se nikol v zivljenju ni zdela vecja No, pol sva se pa podojila in previla in mi Samo prjavi: Sej zdej ne greva se enkrat...MA, sem mu tak ubijalski pogled spustila in sam zasikla, ce misli, da sem prisla jst laufat cez Ikeo in potem sva sla se enkrat v miru (pa to nama je vzelo 20 min, ker itak nismva mela nobenga namena kaj kupovat). Pol smo sli pa domov. Tavecja dva sta bla pa pri tasci, popoldne so se jima pridruzili se sestricni oz. sta jih sla Evan in Ruben iskat v vrtec. So coflai po bazenu, se igrali...skratka uzivali. No, pa se je Lina po 10 min spanja zbudil...grem dojit... Pety, sem ti kupila atilopa. Kako je pa z dostavo? Nimam tvoje cifre, drugac bi te vceraj poklicala in ti ga na dom dostavila, ko sva se cez Trzic peljala...