|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
6.3.2009 19:42:56   
pety78
Punce, jaz grem že med 10. in 11. v Ljubljano. Verjetno najprej v kino, potem pa še mal v City park, če se boste kje v mestu dobile, pridem tja, če ne pa kam drugam. Saj imate vse mojo številko, da me obvestite, kje bo srečanje?user posted image

Benika, a te poberem? Greva sama z Vidom, tako da prostora je dovolj. Edino kak čas bi ti ustrezal, ker midva imava namen biti kar cel dan od doma. Recimo, da se vrneva najkasneje do 18. ure. Kaj praviš?

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
7.3.2009 10:06:15   
Nika v službi
Pety, jaz imam tvojo številko, Teta beta pa ima mojo sigurno, tako da smo na vezi.

Mi tudi zdajle odhajamo v knjižnico Bežigrad (gremo z busom), potem še na sprehod in nazaj domov na kosilo. Po kosilu pa pričakujem klic Tete bete in kavicaaaaa! Jeeee!

Pa, pa, se vidimo.

p.s. Valla, vržem en sms tudi tebi, velja? Upam, da se nam pridružiš.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
7.3.2009 20:01:46   
pety78
Benika, sorči, ampak dopoldan, ko sem se peljala v Ljubljano, mi kapne, da bi te morala poklicati. Sem čekirala na RR, pa ni bilo odgovora. Upam, da ti ni računalnik crknil. user posted image Ok, to je blo mal črnega humorja, brez zamere.
Kako ste zrihtali z avtom?

Drugače pa sva danes z Vidom preživela res krasen dan. Že ob pol desetih sva se odpeljala do Ljubjane, zavila v City park, kjer sem v trenutku zagonla 82 EUR. user posted image Sem si kupila eno jopico na otroškem oddelku, številka 170, pa si dobil zraven še eno gratis. Ena je bela, druga črtasta. Potem pa zagledam še mini verzijo za Kajo in dobi obe enaki. Tako da bova dvojčici. user posted image Še neke stvari za Vida, pa nanese.
Potem se sprehodiva do Turbo shuha, si izbere še teniske Spiderman, v Cicibanu sem mu pa po dolgem času zopet kupila copatke za v vrtec.

Gledati sva šla eno risanko v Xpand. Vid je zdržal not slabo uro. Bi mogoče še dlje, ampak imajo samo eno velikost očal in za te male bučke so res prevelike, tako da si jih je moral gor držati, mal sem mu jih pa jaz. Drugače je blo pa super. Nato še na kosilo, v Mullerja po puder in maskaro user posted image , potem pa v Kolosej na prijeten klepet v zelo prijetni družbi.

Kaja je pa z Matjažem tudi lepo uživala doma, več kot dve uri sta se sprehajala, lepo je jedla, skratka, to je potrebno še ponovit. user posted image Sem pa komaj čakala, da jo podojim, ker mi je desno joško skoraj razneslo. user posted image

Pridne bodite!

Neposredna povezava do sporočila: 3628
7.3.2009 21:02:34   
benika
Benika, sorči, ampak dopoldan, ko sem se peljala v Ljubljano, mi kapne, da bi te morala poklicati

Hvala lepa, bivša prijateljicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
8.3.2009 10:12:03   
benika
Drage moje lubice, vse najlepše in veliko razvajanja ob našem prazniku.

user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
8.3.2009 21:27:24   
Nika v službi
Dober večer!

Kaj je zdaj, se vse še sončite? Ali praznujete?

Če se najprej navežem na naš sobotni dan in srečanje, naj ponovim Pety-jine besede, da je bil prav lušten klepet v fini družbi. Bernard nas je podučil o nekaterih trikih, kako uspavati dojenčka...user posted image

Midve z Niko sva jo potem iz Koloseja mahnili še do Kika, ker sem Niki obljubila, da gremo pogledat za kakšne jaknice ali nekaj prehodnega. No, pa potem nisva našli nič primernega in sva se dokaj hitro pobrali domov.

Zvečer sva si s Tomažem naredila en zares lep večer - končno sva realizirala najino večerjo v dvoje. user posted image

Današnji dan je minil v znamenju sprehoda in nabiranja zvončkov. Smo se zapeljali do Depale vasi, kjer se je Nika najprej podila s Saro in Manco s kolesi, potem sta sestrični odšli domov (so pričakovali obiske), mi pa smo jo mahnili peš čez polja proti gradu Jable. Tam je potok, pa ribice in račke ter cela plantaža zvončkov. Nika in mama sta jih nabrali cel šopek, ostali pa smo se zabavali z "našim" Lumpijem - to je novi član družine pri mami in atu. Mešanček med labradorcem (očka) in zlato prinašalko (mamico), star slabe tri mesece. Po očku je povsem črn in neznansko ljubka kepica. Stari Medo je namreč pred tremi tedni umrl in odločili so se, da praznino zapolnejo z novo pasjo mrcino. Po Lumpija so se odpeljali vse tja do Ptuja. Torej, Lumpi je bil poleg Nike in njenih domislic glavna atrakcija, na sprehod pa smo šli vsi - mi3, ata, mama ter Klemen in Sonja. In Lumpi, jasno. Obvezni postanek na kavici smo realizirali v gostilni Orhideja, kjer sva s Tomažem kar po vrsti srečevala znance. In to take, ki jih res že nekaj časa nismo videli. Kako je svet majhen.

No, prigodo s petkovega sprehoda Nike + treh fantičev ter ogleda konjev, pa povem, ko dobim slikovni material od kolegice Tanje (Lukatove mamice). Bo bolj zanimivo...user posted image

p.s. V Koloseju je Nika precej grdo varala Benija z Vidom.user posted image user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
8.3.2009 21:42:19   
benika
V Koloseju je Nika precej grdo varala Benija z Vidom.

Ah, nič bat. Itak bosta Beni pa Vid v žćlahti in sej veš kako pravijo...Vse v žlahti ostaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3632
8.3.2009 23:06:59   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Benika, sorči, ampak dopoldan, ko sem se peljala v Ljubljano, mi kapne, da bi te morala poklicati

Hvala lepa, bivša prijateljicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako naj se ti oddolžim? user posted image user posted image

Samo javljam se, da sem prispela domov s koncerta. Bilo je super. Res je pasalo. Doma pa tudi ni bilo nobene panike.
Lahko noč!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
9.3.2009 9:07:32   
Nika v službi
Pety, čisto preveč si začela žurat!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mimogrede, zakaj pa mene ne vprašaš za nasvete glede počitnic v Turčiji? Saj veš, da sem tam skoraj že lokalec...user posted image  Sem ti odgovorila na tvoj post na Počitnicah....

DOBRO JUTRO VSEM!

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 9.3.2009 9:08:23 >

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
9.3.2009 11:44:15   
Pia67
Pety viš, da je bilo fajn user posted image . Priporočam tudi ostalim.
Nika, tudi mi razmišljamo o majhnem kužku dokler je naš 14 letnik še dokaj čil in bi madička marsikaj naučil. Nič ga komot vodi na povodcu.
Aja, Benika hvala za moralno podporouser posted image . Zlata si.user posted image
Na sobotno srečanje se nisem pofočkala, ker smo odšli na org. izlet na Osojščico. Nočem se važit, da ne bo spet hude krvi user posted image , priporočam pa čisto tako, za družinski izletek. Za malčke imajo res lepo poskrbljeno, otr. žičnice na tekočem traku, lepo urejene proge, mislim pa, da so najbolj uživali oni v snečni strmini, ko so plezali gor in se dričali. Skratka sonca in snega poln dan je bil za nami. Če gre družina sama je najbrž kar držgo, ker pa nas je bilo za cel avtobus, pa mal so še sponzorji dodal, je vse skupaj z večerjo bilo borih 25€. Samo smuč. karta je 30. No, včeraj pa je bilo baje za ženskice celo zastonj.

Neposredna povezava do sporočila: 3635
9.3.2009 11:52:01   
benika
Pia, samo da ste uživaliuser posted image Glede podpore pa ni panike. Sej bi že zdavnaj odnehala, pa se je spravil osebno name in tega ne bom dopustila. Poleg tega niti ne dovolim, da o meni trosi laži.

Super, da ste se imele fajn v soboto. Naslednjič definitivno pridem še jazuser posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
9.3.2009 12:13:57   
ninocka

Pia, samo da ste uživaliuser posted image Glede podpore pa ni panike. Sej bi že zdavnaj odnehala, pa se je spravil osebno name in tega ne bom dopustila. Poleg tega niti ne dovolim, da o meni trosi laži.

BZ se z nekom prickat, ki smatra zobno krtacko v vkopalnici za zivljenje v dvoje...jah, pol sem jst zivela pri mojmu od 19 leta...sej ni vazno, a sta cloveka fizicno skupaj vsak dan, vazno, da se njuni zobni krtacki pogovarjata in delita kozarec...je.bat ga user posted image

Super, da ste se imele fajn v soboto. Naslednjič definitivno pridem še jazuser posted image

Ja jst tudi ste cist name pozabili

Benika, a ti nisi v sluzbi? Jst sem doma, ker ima Ruben vnet usesek. Ne vem a si vidla SMS za avtodel?

Mi smo bli vceraj na Bledu, je blo ful fino, Evan je kolesaril, Ruben je pa spal v vozicku. Sta sla se kolega z njunim 2mesecnikom in Evan je bil cist paf, je skoz spraseval, ce ga lahko boza in ce ga lahko zgecka user posted image Pol je mel pa umazane rokice in mu nisem dovolila in smo si jih mogli it po hitrem postopku umit, da ga je lahko bozal. Nazaj grede smo se hotli ustavit v eni gostilni, da bi kaj pojedli, pa Evan ni bil prevec navdusen nad gostilno. Smo mogli it pol v restavracijo user posted image user posted image user posted image Smo pa iskali 1 uro, da smo nekaj najdli oz. bolje receno - najprej smo sli k Trebusniku in je blo vse  polno, pol smo hotli pa k Ancki in smo se ze skor do Kanika pripeljali in pol spet nazaj jo iskat. Je blo pa ful dobro za jest, pa tdu ful so bli prijazni in ustrezljivi. Vse pohvale, res user posted image user posted image user posted image

Jst pa zdaj kuham govejo zupco, pol greva pa z bubijem k P. Trenutno spi. V hladilniku me pa mamljivo vabi Samotova kremsnita od vceraj, pa ne vem a cem ga poklicat  in vprasat, ce jo lahko snedem user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
9.3.2009 12:48:03   
benika
Benika, a ti nisi v sluzbi? Jst sem doma, ker ima Ruben vnet usesek. Ne vem a si vidla SMS za avtodel?

Ne, sem vam čist pozabila povedatuser posted image So mi dali še dopust in ga moram izkoristit do konca, tako da grem na šiht šele sredi aprilauser posted image

Ninocka, sej sem odgovorila na SMS, a ga nisi dobila? Rabiva sesalno loputo za picassoja.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
9.3.2009 13:14:53   
ninocka

Ne, sem vam čist pozabila povedatuser posted image So mi dali še dopust in ga moram izkoristit do konca, tako da grem na šiht šele sredi aprilauser posted image

Ninocka, sej sem odgovorila na SMS, a ga nisi dobila? Rabiva sesalno loputo za picassoja.

Super za dopust!!! user posted image user posted image user posted image
Ja tist sms sem dobila, samo sem ti danes se enga poslala, ker rabi vedet ker  model, ker letnik in se nekaj...
Pomoje je ze zvohal kaj, ker me to sprasuje user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
9.3.2009 13:17:52   
Nika v službi
Ninočka, katastrofa! Zdajle me je usekalo, da te sploh nismo obvestile!!!! Oprosti, oprosti, oprosti!! V dno duše me je sram. In še popoldan smo se dobile in to v Koloseju, verjetno bi lahko prišla. Ojej, ojej, skleroza!! Ma, res mi je žal, no.user posted image  Niti kava z žličko noter naslednjič ne bo dovolj, da bi se ti odkupila. user posted image  Sorči, sorči.

Pia, fino, da ste preživeli lep dan v snežni idili.

Benika, jaz sem kataloško dobila in Tomaž že dela na tem, info sledi. Pismo pa kar napiši na Citroena, škodit ne more.
Pa bravo za podaljšani dopust!! Juhej!

Kdaj gremo torej na večerjo in kam? Ste kaj razmislile o lokaciji?

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
9.3.2009 13:19:31   
benika
Evo, dobro da si me opomnila, mam prazen telefon. Ti čimprej sporočim podatke. 

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
9.3.2009 13:24:47   
benika

Gremo 27. marca med 19. in 20. uro. Lokacijo prepustim Ljubljančakam, ker gostiln tam okrog ne poznamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3642
9.3.2009 13:42:44   
Nika v službi

Gremo 27. marca med 19. in 20. uro. Lokacijo prepustim Ljubljančakam, ker gostiln tam okrog ne poznamuser posted image

No, Ljubljančanke, izprsimo se! Hm, koliko nas sploh je poleg mene?! Ninočka, po moje sva kar "on our own"...user posted image  Naj osvežim spomin na predloge z moje strani:

-          Cubo, http://www.cubo-ljubljana.com/
-          Pri Žabarju, http://www.prizabarju.si/
-          Kovač, http://www.kovac-co.si/home.php
-          Don Felipe, http://www.donfelipe.net/
-          Janežič Pšata, http://www.gostilna-janezic.si/index.html
-          Šestica, http://www.sestica.si/gostilna-sestica/
-     Casa nostra v Areni ali kaj iz njihove skupine (Pri Oljki, Al Capone),   http://www.casanostra.si/
-          Argentino, http://www.argentino.si/
-          Jurman, http://www.jurman-sp.si/
-     Kaval, http://www.bid.si/kaval/gostilnica/
-     Harfa, http://www.harfa-restavracija.si/index.php?module=strani (osebno je še nisem stestirala) 

Pofočkani: Benika, Valla, Nika, Pety, Ninočka, 2ursae, Pia (7 komadov). Pride tudi Špelka?

A pride v poštev tudi kakšna druga lokacija (Kranj in okolica)? Dajte predloge, potem pa se zmenimo. Jaz lahko pridem tudi na Ptuj, če je treba.user posted image  Dejmo, akcija!

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
9.3.2009 13:53:18   
benika
Pride tudi Špelka?

Definitivno. Pa če jo za ušesa tja privlečemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3644
9.3.2009 14:00:42   
Nika v službi
Torej, pofočanih 8 prelestnih dam: Benika, Valla, Nika, Pety, Ninočka, 2ursae, Pia, Špelka.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
9.3.2009 14:02:57   
benika
Ko boste izbirale gostilno...fino bi bilo, če nas ne bi že ob 22h ven metali. Ker do takrat bomo komaj pojedle, kje je še potem ves klepet?

Neposredna povezava do sporočila: 3646
9.3.2009 14:05:16   
ninocka
Jst bi bla za Argentinota, pa Jurmana, pa tisto pizzerio v Areni, pa Kavala. Najbolj sem za Argentinota, ceprav ko sem bila 1x tam nisem bila lih ful navdusena nad hrano (bolj v smislu, da ni neka ful argentinska hrana), ampak se mi zdi pa ambient fantasticen. Sej vazna je druzba ne pa hrana.

Pride tudi Špelka?

Definitivno. Pa če jo za ušesa tja privlečem

Itak, da pride...

Druga okolica  (Kranj) predlagam gostilno Ancko user posted image user posted image user posted image

Sem klicala Samota in mi je dovolil pojesti njegovo kremsnito...priden lupcek user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
9.3.2009 14:12:54   
benika
Druga okolica (Kranj) predlagam gostilno Ancko

AJa, to je fenomelna gostilna, v lasti staršev moje sošolke. Ninocka, ste poizkusili njihove štruklje? Ko jih poizkusiš, ostaneš ljubitelj Ančke do konca življenjauser posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
9.3.2009 14:43:51   
Nika v službi
Ančka?! Nisem še bila! Ampak imajo prav tako zgolj do 22. ure, kot večina. Vprašanje pa je, kakšna je praksa glede podaljšanja izven uradih ur. Dajmo naprej definirat, če sploh pride v poštev kaj izven LJ ali ne. Jaz rade volje kaj novega stestiram...

Če upoštevam uradni odpiralni čas lokalov v LJ., potem je moj izbor takle:
1. Kaval
2. Argentino
3. Casa nostra

Jurman ima tudi samo do 22. ure....

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
9.3.2009 14:52:21   
ninocka

Druga okolica (Kranj) predlagam gostilno Ancko

AJa, to je fenomelna gostilna, v lasti staršev moje sošolke. Ninocka, ste poizkusili njihove štruklje? Ko jih poizkusiš, ostaneš ljubitelj Ančke do konca življenjauser posted image

Nisem lih ful ljubiteljica strukljev, jih je pa kolegica jedla in so zgledali slastno. Smo jo pol zafrkavali, ko smo narocali sladico, ce bo za sladico narocila tudi struklje user posted image user posted image

Meni je blo za jest ful dobro, edino palacinke, ki jih je Samo narocil, so imele okus po zazganem (po moje se jim je mal cokolada przgala), ampak on tega sploh ni cutil. Pac ni nosec, a ne user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.