arneja
|
Pri nas je pa tako bedna megla zunaj, da kar paše na toplem biti. M. rudovič, super, da se nam tudi ti februarja spet pridružiš v borbi . Ni vrag, da enkrat ne zmagamo . Gold fish, svečke si kar dobi, jaz vem, da brez vsega ne grem nikoli več. Je pa res odvisno od ženske do ženske - jaz nimam tako zelo nizkega praga bolečine, ampak tako hudo domišljijo. Ko sem Karmen govorila, da sem imela občutek, da mi bo Reško spet z vilami folikl nabodel, se je tako smejala, in rekla, da ona niti pomislila ni na kaj takšnega. Meni se je pa res zdelo tako . Zdajle se že smejem, ampak na tistem stolu za punkcijo (sem ga zadnjič spet na internetu videla, pa je kar streslo), mi pa ni bilo niti malo. Pija, ti se kar privajaj, teh devet mesecev pripravništva bo en-dva-tri mimo . Joj, kako se mora biti fino s svojimi sončki pogovarjati . 3. januarja pa glej, da bo en velik plus, da bomo vedele, kaj moramo tudi me doseči v novem letu . Peteršilj, da povzroča splav?? Želje imamo pa itak vse tukaj gor enake o kakšni punčki pa kakšnem fantku ali več kot enem . Zakaj je Gonal lažji, a je že pripravljen? Tomaževič je pa verjetno tako kot mi vsi utrujen od celega leta, pa ti je malo star izgledal. Pf, upam, da v sredo posije sonček samo zate . Kitty, kar mirne živčke, če je do zdaj vse lepo uspelo, bo tudi na prvem UZ vse v najlepšem redu . In super, da si bila ves čas v pogonu, tako človek pozabi na vse skupaj, in zadeva uspe . Sulfinija, lepo, da te je možiček tako presenetil s prihodom . Dajamaja, res se ne bi nihče malega podgančka ali podganice branil . Dakec, a boš tudi meni poslala tisto slikco s pluskom, ko bo čas za to ? Tebe še vedno jajčniki bolijo?? Amelia, pa česa se ti bojiš, en plusek je itak zate rezerviran, ni dvoma . Ta drugi za Lotty, ta tretji pa za Macko . Abra, a ste zapeli kakšen rigoleto po kavi ?