Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:48:24
|
|
|
|
Sulfinija
|
Jeeeeeeeeee,moj recept se malo razlikuje.Ne ocvrti ga je vsekakor treba šele nato flambirati.Punce če boste delala vročo olje da se ven kdilo na lvi i desni strani le sekundo in ga dajte ven ter zraven sladko smetano,sadje ful dobro no.Pol lahko rum in sežgete preko sladoleda mjami no. Pa še to jaz dam le v jajco in nato v mletih albert keksih namesto drobtin brez moke seveda je ful dober no in brez pecilnega ker ni tkole dišavno pol no.Ful,ful dober recept iz ene znane gostilne,kjer sem nekaj časa delala. LP
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:49:32
|
|
|
|
DaisyE
|
Abra, vse za tvoje zdravje! Divja krava? Kaj pa vem. Mogoče se pa kje v hosti še kero najde. Grete kampirat in na lov. To bo pol pa res prislužena večerja.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:49:50
|
|
|
|
Abra
|
Pojma nimam. Tega podviga se nisem še nikoli lotila. Pri nas je tko toplo, da bi se že pred cvrtjem sladoled stopil
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:50:47
|
|
|
|
Abra
|
No, pa je Sulfinija odgovorila.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 21:01:17
|
|
|
|
kikaa
|
Pija76 - prvič sem imela tudi Gonal (3 amp.), pa ni bilo nobene hirerstimulacije oz. sem z njim imela dobre izkušnje, pa sem želela sedaj isto pa mi je dal zopet Gonal. Mi je pa tudi to dozo hotel sprameniti na 4 amp., ampak je tudi to prečrtal in napisal 3 amp., se boji hiperstimulacije (jaz tudi ). Sva se oba strinjala, da je bolje manj celic pa te kvalitetne... Men se ni zdel bolj star kot že sicer je, bil mi je pa nekam zmeden (je kar skoz nekaj črtal in spreminjal - na bolje za mene, za kar sem vesela) in pa kar precej prijazen. Abra - imaš prav, Menopur je cenejši, sej ravno zato se meni zdi, da mi ga je hotel podturit, ker ga imajo še dovolj...sej ne rečem, da je slabši, ampak mi je kar prav, da mi je napisal Gonal Jaz sem pa danes gledala Petelinji zajtrk...(meni je bil ful všeč), sedaj si pa že en lep čas "u enu" vrtim Gardelin (Severina)...čist sm not padla...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 21:18:38
|
|
|
|
Abra
|
Kikaa, kako fajn. Imaš takoj občutek, da se vse že dogaja, ko je enkrat terapija predpisana. Vsak čas bomo navijale Jaz sem pa postala prav utrujena. Me bo prav kmalu zmanjkalo lahko noč
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 21:45:37
|
|
|
|
kajsica
|
No danes sem se dokončno poslovila od pikic. Sem imela abrazijo. Včeraj sem bila spet na UZ (petič) in se je GV spet nekam skrila, spet je ni bilo, beta HCG pa je zrastla iz 1074 na 1285, kar ceste da je premalo za dva dni in mi je prof. Tomaževič trekel, da bomo kar lepo končali to agonijo. Potem grem na oddelek in sestra me napoti na urgenco, da naj grem danes in sem ji rekla da ni pogojev, da naj pokliče Tomaževiča in se dogovori in ji je on rekel, da jaz pa sem njegova pacientka in da bo on to uredil in me je morala naročiti za danes pri njemu. No ko sem šla od sestre so tekle krokodilje solze in na stopnišču spet srečam Tomaževiča in on meni, ja kaj pa jokate sedaj. Poglejte, sploh ni problema, žal pač nismo našli sedaj prave kombinacije. No danes, ko mi je pa odpustnico napisal, mi je pa rekel, da je bolje tako ali bi raje imela še jaz večje težave in pa prizadetega otroka. Pa sem rekla da mu zaupam in da verjamem, da se je pravilno odločil. Vse bo dal na testiranje, da bomo videli kje je vzrok, ampak še sedaj ni vedel ali gre za IVM ali normalno, ker pač ni bilo GV, tako da po praznikih še enkrat na kontrolo, da vidijo ali bo hormon padel ali pa še enkrat na mizo.......
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 21:55:38
|
|
|
|
kajsica
|
Pija76, lepo te prosim za pomoč, ker ne vem kako se kaj naprej obrnit. Videla sem, da si tudi ti na GK v LJ in da si šla po pingvinčke (lepo jih grej). Poglej, danes semi mela abrazijo, vendar me še v tem postopku čakata 2 zmrznjenčka. Sem pa tudi pacientka prof.Tomaževiča. Mi lahko poveš, čez koliko časa lahko grem po svoji pikici, ali se je potrebno posebej naročiti pri sestri Blanki, ali rabim novo napotnico ali velja ta, ki sem jo imela sedaj v IVF postopku.... Mi lahko malo opišeš kako gre postopek v tem primeru....prosim za pomoč, ker sem nova, kar se tega tiče. Ne bi pa rada sedaj čakal 3 cikluse, ne da bi si uredila vse, ker potem bom čakala še 3 cikluse. Da se prijavim pravi čas, ko bom lahko ponovno poizkusila, ne bi pa rada tudi prehitro, da ne bi bile kakšne težave. Lahko mi pošlješ tudi ZS in hvala ti za pomoč. Prav tako bi prosila še katero drugo, če je na GK v LJ in ima izkušnje s tem!!!!!!! Hvala punce!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 21:55:51
|
|
|
|
pikovit
|
Kajsica moja Naslednič bo pa ratalo.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 21:58:11
|
|
|
|
pikovit
|
Sem se priklopla na RR in potem nič več časa imela.Tako da sedaj Dejzi se pokorno javljam po 1h.Pa še sedaj letim po sestro.Vas preberem kasneje in se jutri beremo.Joj kdaj bo že konec te decemberske norišnice.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 21:59:42
|
|
|
|
pikovit
|
Kajsica po navadi 3 mesece po splavu.Drugače pa jutri pokliči na Gk in ti bodo sestre vse povedale.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 22:00:14
|
|
|
|
Amelia
|
Kajsica žal mi je, pošiljam ti eno rožico in za srečo za naslednji postopek. Jaz imam pa celo zmešnjavo čustev v glavi. Pridem domov iz službe, grem na WC in spet opazim en izcedek, potem sem postala tako živčna, srce mi je nabijal 100 na uro, da sem ne glede na to, da imam jutri test, dobesedno raztrgala Clearblue in šla na WC, sem se tresla kot šiba na vodi, in po 20 sekundah zagledala . Ampak se sploh ne morem veselit, ker me skrbi izcedek, sedaj ga spet ni, ampak ne vem kaj naj si mislim. Sem klicala prijateljico gineologinjo, ki dela v Ljubljanski porodnišnici in me je sicer malo pomirila, da to ni nič nenavadnega, da pa bo seveda več jasno čez 14 dni na UZ in da naj se kar pomirim. Zdaj razmišljam če bi šla vseeno jutri na krvni test, sam ne vem če me bo to kaj pomirilo, kaj pravite, a mi bodo tiste številke kaj pomenile? Joj, ni konca skrbi...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 22:30:31
|
|
|
|
gold fish
|
Kajzica - Tudi jaz sem na GK in sem dala prvič skozi oboje, tudi zamrznjenčke... Ti bom vse napisala (na zs) samo ne danes, ker imam jutri punkcijo in šibam spat, ker moram jutri ob 5h na pot.... Takoj, ko pridem malo k sebi se ti javim.... Pozdrav
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 22:32:41
|
|
|
|
gold fish
|
Amelia - sem ti rekla, da voham nosečko...... Uradne čestitke sledijo.....jutri....
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 22:33:20
|
|
|
|
kajsica
|
gold fish, prosim, ker me res zanima kako in kaj, ne bi pa rada čakala naslednjih 6 mesecev. Hvala! Za jutri pa držim pesti zate, naj bodo lepi foliklčki in naj se ti vsi lepo razvijejo in oplodijo!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 23:23:40
|
|
|
|
pikovit
|
Amelia juuuhuuu
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 23:25:44
|
|
|
|
pikovit
|
Gold F. za jutrišnjo punkcijo in na kvaliteten pridelek.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 23:27:09
|
|
|
|
pikovit
|
Amelia ti kar pojdi jutrni na test krvi,ker potem so prazniki.Pol boš pa res živčna.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 23:36:00
|
|
|
|
pikovit
|
Kitty na 1. uz boš noseča 36 dni se pravi 5 t in 1 dan.Tle nekje sem preračunala na pamet.Kakšnega večjega odstopanja ne bi smelo biti.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 23:58:06
|
|
|
|
pikovit
|
O Dejzi,škoda ker sem te zamudila.Nič lepo se imej in uživaj v hotelu.Se beremo po Božiču.Dejzi radar pa slika v smer proti Brezovica,Vrhnika.Pred izvozom za Brdo.Le pazi se.Ponavadi tam stoji bel Focus.Omejitev pa je 80. Matr sami moji posti so.Ja klinc,če mam pa šele sedaj čas. Zdaj pa res lahko noč
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 21.12.2007 7:33:12
|
|
|
|
Pija76
|
Kajsica imaš zs
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 21.12.2007 7:46:27
|
|
|
|
Amelia
|
Dobro jutro, izcedka ni več (včeraj malo roza lis), tako da sem pomirjena, mi je prijateljica ginekologinja svetovala, da naj čez par dni naredim še enkrat test, da pa je Clearblue zelo zanesljiv, tako da sploh ne bom šla na krvni test. Več bo pa itak znano na 1 UZ. Punce, očitno je to to, NOSEČA SEM, JUHUHU!!! Drugač pa sploh ne dojemam, kot da se mi ni nič zgodilo, sem še malo v šoku....upam, da se bo vse lepo izšlo, mogoče se je pa sedaj še t drug pamž vgnezdil:)) Danes sem že sanjala, da sem nosila 2 fanta...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 21.12.2007 8:08:53
|
|
|
|
Pija76
|
Amelia . No upam, da imam pa jaz 2 punčki, pa jih bova kar skup poženile a ne?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 21.12.2007 8:09:23
|
|
|
|
macka27
|
No vidiš Amelia sem ti rekla da je to to jupi jupi jupi . Hmmmm no pri meni je pa žal negativen. Sicer na testu se je prve v parih sekundah pokazala druga rahla črtica +, ko sem pa čez par minut šeenkrat pogledala pa je bil sam še minus in sem bla razočarana oz. sem še do konca . JOj, sploh mi ni iti za v službo...groza Kaj pa ti Lotty si probala testek?
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 21.12.2007 8:15:20
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Amelia juuuhuuu Kajsica, ,vem kaj tole pomeni ko ti nekdo reče sedaj pa je končano gremo na abrazijo kriza. LP
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
10 mitov o zanositviVsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......