Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:20:22
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 A zdaj sta pa srna in jelen isto???? Ja pija, jelena ni! Pa saj sta oba iz hoste.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:20:53
|
|
|
|
tosja
|
Reško ima 1 Naročili pa smooooooooooooooooooooooooooo... čmrleka
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:22:33
|
|
|
|
DaisyE
|
Jupiiiii!!!!!! Mali tosja. Kolk bo to luštno! Kdaj maš rok? Konc marca? April?
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:23:14
|
|
|
|
Abra
|
Čer čvekice. Še dobro, da sem že jedla, drugače bi se mi zdej tko sline cedile bo treba po novem letu bolj na kratko s hrano. Daisy, na rukolo paše pečena hobotnica. To je res njami. Najprej jo skuhaš, potem narežeš in popečeš. Malo smrdi, ko se kuha (jaz sem sicer navajena na te ribje vonje in me ne moti), pa tudi kar dolgo traja. Za sladico pa čokoladni sufle. Pa še zdrava hrana je to Vmes je treba najbrž še kaj ... mogoče beef burgundy. To pripraviš že en dan prej pa se samo dela. Pljučna se najprej marinira v ogromni količini rdečega vina in zelenjave. Naslednji dan pa to skuhaš. Božansko. Ta recept sem enkrat vidla na travel channel ... tista ženska, ki se je učila to pripravljat je skor orgazem zraven doživela
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:24:30
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Kdaj maš rok? 10.04.2008
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:24:48
|
|
|
|
DaisyE
|
A ti si že probala tole, abra? A je na netu recept?
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:25:41
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: tosja 10.04.2008 Tole je že ovenček, a ne?
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:27:27
|
|
|
|
dajamaja
|
Tosja ti le glej, da ubogaš kar ti bo rekel. Sicer majo pa tudi tu blizu temo diabetes in nosečnost, morda znajo kej iz domače riznice znanja svetovat. Itak pa da ti tule vse ful navijamo, da se tale tvoj diabetes spravi na zimsko spanje. A ga je kdo klical? Naj gre proč! Takoj! Jst sem pa našla recept za divjačinski golaž ... iz 6 kg mesa !??!?! 3 kg od tega je govejga
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:27:57
|
|
|
|
DaisyE
|
Abra, do hobotnice sem malo skeptična. Jo bom kar piji prepustila. Saj bo hitro vse recepte z lignji izčrpala.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:28:13
|
|
|
|
Abra
|
misliš beef al hobotnico? Midva sva oboje že večkrat skuhala, beefa sicer že neki časa ne. Sva navajena bolj eksperimentirat zato nisem ziher, če imam natančno zapisano. Lahko pa pogledam v eno francosko knjigo, se mi zdi, da je ena varianta not.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:29:12
|
|
|
|
tosja
|
Oven, ja! Seveda bom ubogala vse kar bodo rekli!!!
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:29:36
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Jst sem pa našla recept za divjačinski golaž ... iz 6 kg mesa !??!?! 3 kg od tega je govejga Tole bo pol goveji divjačinski golaž. Ti rajš kar pri srni ostani. Kje pa človek sploh kupi jelena. A majo to v mesnicah?
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:30:02
|
|
|
|
dajamaja
|
Abra, dej še men recept za beef. Sicer je sine še mladoleten amapk če gre za kulinariko.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:30:58
|
|
|
|
DaisyE
|
Mislim recept za beef. Hobotnico, kot sem že rekla, prepuščam piji. Da ne bomo vse isto jedle.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:31:41
|
|
|
|
dajamaja
|
Zaenkrat sem divjačino videla le v šparu, zmrznjeno.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:32:18
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Abra, dej še men recept za beef. Sicer je sine še mladoleten amapk če gre za kulinariko. Obupala nad govejo divjačino?
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:33:41
|
|
|
|
DaisyE
|
Pikovit, že 15 minut nisi nič povedala.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:36:27
|
|
|
|
Abra
|
Vam jutri zjutraj napišem, bom še v knjigo pogledala za ziher. Zdaj se mi ne da vstat s kavča Sem v gurmana pogledala, pa ima en drug recept, nič ne pajca en dan. Grejo pa not šampinjoni, šalotka, korenje ... čisto običajna zelenjava. Pa dobro rdeče suho vino, ne kakšen cviček. Cabernet sauvignon, merlot ..
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:37:15
|
|
|
|
DaisyE
|
fino se tole sliši...
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:38:05
|
|
|
|
Abra
|
Divjačino imajo na tržnici v LJ, samo zaradi tega pa najbrž ne boš sem hodila, kajne
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:39:19
|
|
|
|
dajamaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Obupala nad govejo divjačino? Ja kje pa naj divjo kravo dobim?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:40:21
|
|
|
|
Abra
|
Ta sladoled si moram pa takoj shranit. To so včasih v kitajskih restavracijah imeli, kajne?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:42:59
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Obupala nad govejo divjačino? Ja kje pa naj divjo kravo dobim? me bo spet trebuh od smejanja bolel
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:44:29
|
|
|
|
dajamaja
|
Iz opisa sodeč je isti. Ga pa kitajčki v alkoholu zažigajo. Pa ne vem, misliš, da ga pol ni treba v olju cvret?
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......