|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
20.12.2007 20:20:22   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

A zdaj sta pa srna in jelen isto????user posted image user posted image user posted image

Ja pija, jelena ni! Pa saj sta oba iz hoste. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
20.12.2007 20:20:53   
tosja
Reško ima 1 user posted image

Naročili pa smooooooooooooooooooooooooooo...

user posted image čmrleka user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
20.12.2007 20:22:33   
DaisyE
Jupiiiii!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Mali tosja. Kolk bo to luštno! Kdaj maš rok? Konc marca? April?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
20.12.2007 20:23:14   
Abra
Čer čvekice. Še dobro, da sem že jedla, drugače bi se mi zdej tko sline cedile user posted image user posted image user posted image bo treba po novem letu bolj na kratko s hrano.
Daisy, na rukolo paše pečena hobotnica. To je res njami. Najprej jo skuhaš, potem narežeš in popečeš. Malo smrdi, ko se kuha (jaz sem sicer navajena na te ribje vonje in me ne moti), pa tudi kar dolgo traja. Za sladico pa čokoladni sufle. Pa še zdrava hrana je to user posted image user posted image Vmes je treba najbrž še kaj ... mogoče beef burgundy. To pripraviš že en dan prej pa se samo dela. Pljučna se najprej marinira v ogromni količini rdečega vina in zelenjave. Naslednji dan pa to skuhaš. Božansko. Ta recept sem enkrat vidla na travel channel ... tista ženska, ki se je učila to pripravljat je skor orgazem zraven doživela user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
20.12.2007 20:24:30   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Kdaj maš rok?

10.04.2008 user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
20.12.2007 20:24:48   
DaisyE
A ti si že probala tole, abra? A je na netu recept?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
20.12.2007 20:25:41   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

10.04.2008 user posted image

Tole je že ovenček, a ne?

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
20.12.2007 20:27:27   
dajamaja
Tosja ti le glej, da ubogaš kar ti bo rekel. Sicer majo pa tudi tu blizu temo diabetes in nosečnost, morda znajo kej iz domače riznice znanja svetovat. Itak pa da ti tule vse ful navijamo, da se tale tvoj diabetes spravi na zimsko spanje. A ga je kdo klical? Naj gre proč! Takoj!user posted image user posted image user posted image

Jst sem pa našla recept za divjačinski golaž ... iz 6 kg mesa !??!?! 3 kg od tega je govejga user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
20.12.2007 20:27:57   
DaisyE
Abra, do hobotnice sem malo skeptična. Jo bom kar piji prepustila. Saj bo hitro vse recepte z lignji izčrpala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
20.12.2007 20:28:13   
Abra
misliš beef al hobotnico? Midva sva oboje že večkrat skuhala, beefa sicer že neki časa ne. Sva navajena bolj eksperimentirat zato nisem ziher, če imam natančno zapisano. Lahko pa pogledam v eno francosko knjigo, se mi zdi, da je ena varianta not.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
20.12.2007 20:29:12   
tosja
Oven, ja! user posted image  user posted image  user posted image
Seveda bom ubogala vse kar bodo rekli!!! user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
20.12.2007 20:29:36   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Jst sem pa našla recept za divjačinski golaž ... iz 6 kg mesa !??!?! 3 kg od tega je govejga user posted image

Tole bo pol goveji divjačinski golaž. user posted image user posted image user posted image  Ti rajš kar pri srni ostani. Kje pa človek sploh kupi jelena. A majo to v mesnicah?

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
20.12.2007 20:30:02   
dajamaja
Abra, dej še men recept za beef. Sicer je sine še mladoleten amapk če gre za kulinariko.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
20.12.2007 20:30:58   
DaisyE
Mislim recept za beef. Hobotnico, kot sem že rekla, prepuščam piji. user posted image user posted image user posted image  Da ne bomo vse isto jedle. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
20.12.2007 20:31:41   
dajamaja
Zaenkrat sem divjačino videla le v šparu, zmrznjeno.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
20.12.2007 20:32:18   
DaisyE

Abra, dej še men recept za beef. Sicer je sine še mladoleten amapk če gre za kulinariko.

Obupala nad govejo divjačino? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
20.12.2007 20:33:41   
DaisyE
Pikovit, že 15 minut nisi nič povedala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
20.12.2007 20:36:27   
Abra
Vam jutri zjutraj napišem, bom še v knjigo pogledala za ziher. Zdaj se mi ne da vstat s kavča user posted image Sem v gurmana pogledala, pa ima en drug recept, nič ne pajca en dan. Grejo pa not šampinjoni, šalotka, korenje ... čisto običajna zelenjava. Pa dobro rdeče suho vino, ne kakšen cviček. Cabernet sauvignon, merlot ..

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
20.12.2007 20:37:15   
DaisyE
fino se tole sliši...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
20.12.2007 20:37:42   
dajamaja
Ocvrti sladoled

ZAHTEVNOST

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

RECEPT PRISPEVAL

Uporabnika ni več v bazi

ŠTEVILKA RECEPTA

368

ČAS PRIPRAVE + KUHANJA

user posted image

DATUM VNOSA

7.8.1998

PRIKAZANO

6422-krat

OCENA
user posted image

1 obiskovalec je ocenil recept, povp. ocena: 5

user posted image Ocenite recept
user posted image Napišite mnenje
user posted image Mnenja
user posted image Shrani v beležko

user posted image
Za 4 do 6 oseb potrebujete:

5 skodelic vanilijevega ali kakšnega drugega sladoleda
4 stepena jajca
25 g moke
1/2 žličke pecilnega praška
olje za cvrenje

user posted image
Naredi kepice sladoleda in jih zamrzni za toliko časa, dokler ni sladoled zelo trd. Zmešaj jajca, moko in pecilni prašek, pomoči sladoled v to mešanico da dobi testeni obod in jih zamrzni tako, da se med seboj ne držijo, za toliko časa, da testo okoli sladoleda zamrzne. Segrej olje, sladoled ponovno potopi v testo in ocvri za nekaj sekund, dokler se testo ne dvigne in postane puhasto.

Takoj serviraj. Dober tek!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
20.12.2007 20:38:05   
Abra
Divjačino imajo na tržnici v LJ, samo zaradi tega pa najbrž ne boš sem hodila, kajne user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
20.12.2007 20:39:19   
dajamaja

Obupala nad govejo divjačino? user posted image user posted image user posted image

Ja kje pa naj divjo kravo dobim? user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
20.12.2007 20:40:21   
Abra
Ta sladoled si moram pa takoj shranit. To so včasih v kitajskih restavracijah imeli, kajne?

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
20.12.2007 20:42:59   
Abra

Ja kje pa naj divjo kravo dobim? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
me bo spet trebuh od smejanja bolel user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
20.12.2007 20:44:29   
dajamaja
Iz opisa sodeč je isti. Ga pa kitajčki v alkoholu zažigajo. Pa ne vem, misliš, da ga pol ni treba v olju cvret?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......