Pija76
|
Pikovit navajam se jaz na vlogo mame, pa mi gre kar dobro, svoje otročke zaenkrat pozdravim zjutraj, zaželim lahko noč zvečer, pa kej jima vmes povem. Sem pa včeraj imela ornk trening s svojimi nečaki, smo se nasmejali še pa še, pa kašice smo jedli, pa osvinjala sta me celo....pa tko, navajam se. Pa hvala za besedo mama, kaj se dobr bere!! Sayuri vidim, da sem otvorila leto testov 2008, hvala, upam, da že prva postavim pozitiven rezultat, in da bodo vse punce ponovile za mano! Abra poslušaj oz. beri, sem se zjutraj spomnila, upam, da ne daješ preveč peteršilja v juho tole svojo govejo, ker povzroča splav. Sva tud s Karmen tole včeraj predebatirali! Dajamaja a ni faca Karmen? Dobro služi € dokler še lahko, da napolniš račun za dojenčke, pol itak ne boš več mogla, boš doma. Arneja ma ne punčko bi? Jaz tudi....eno vsaj, pa 3 fantke.... , imam želje a ne? Daisy in Mlinčka kaj sta skoz na pivu al na masaži? Kikaa super....dobro si opravila, no pol boš imela Gonal, je lažje kot menopur, prej si mela menopur a ne? A se ti je zdel, da se je Tomažko mal na hitr postaral? Men se je zdel včeraj tko star.... M.rudovič welcome back! Jutri se bo pa dogajalo - vsaki želim, da opravi najboljše! Zdaj pa tečemo mi3 se oblečt, pa na šiht, danes imam cel dan sestanke, še dobr da imam vmes 1 uro za kosilce....še dobr da smo 3 bomo lažje podelali vse...al pa če bolniško vžgem imam potrdilo za dni...
|