|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
19.12.2007 22:25:01   
gold fish
...evo stopka je za mano....

Sem se zdaj spomnila, da ko sem prvič rodila smo dobile protibolečinske tablete TRAMAL. A jih mogoče katera pozna?  Če jo bom uspela kje dobiti bom kar to "požrla" v petek....   Ne morem si pomagati, ampak res me je strah...
Sem dobila kar neke fleke po telesu - sigurno od živcev....

Pa ne pišem to zato, da katero strašim, samo res mi je bilo prvič ful grozno...in to ostane v psihi.... zato je boljše, da se pripravim...protibolečinskouser posted image .

Se beremo jutri...

Lahko noč...pa tri bolhe za pomoč....user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
19.12.2007 22:25:43   
m.rudovic
OJLA SAYURI LEPO PROSIM ČE ME DAŠ NA SEZNAM ZA NOVI BOJ V FEBRUARJU HVALA VSEM NOSEČKAM ŽELIM SREČN NOEČNOST TREPETALKAM PA DA ZAGLEAJO VELIKIuser posted image user posted image

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
19.12.2007 23:00:19   
pikovit
Dajčimajči kot vedno sem te zopet vesela,ko se nam javiš.Vidim,da ti gre vse kot po maslu.Naslednje leto je našeuser posted image
Pija kako je biti v vlogi mame?user posted image
Pf a ni imela danes testuser posted image
Dejzi in Mlinčka ga pa zihr skupi kje serjetauser posted image
M.rudovic zopet dobrodošlauser posted image
Abra si že zamenjala menu?user posted image

Vsem ostalim pa en velik + in veliko lepih sanj

(odgovor članu m.rudovic)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
20.12.2007 7:38:02   
Sulfinija
Jutro!

Gold fish,daj nabavi si svečke ketonal.Jaz sem imela prvi dve punkciji v MB pod narkozo in ti povem tretjo pa v LJ in to brez narkoze.In ti povem za prvi dve mi je enostavno žal,ker sem vzela narkozo kajti tale punkcija me totalno ni nič bolela mi je bila kot igrača.
Zvečer preden sem vzela apaurin sem si dala v črevo eno ketonal svečko,in zjutraj preden sma štartala sem si še eno ketonal dala v črevo.Tam sem dobila le eno tabletko in eno za domov,na injekcijo ki sem jo prosila pa očitno pozabili.Tkole,da kar svečko daj zvečer pred punkcijo in zjutraj eno pa bo boš videla.Držim ti pesti za čimmboljši pridelek.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
20.12.2007 7:38:56   
Pija76
Pikovit navajam se jaz na vlogo mame, pa mi gre kar dobro, svoje otročke zaenkrat pozdravim zjutraj, zaželim lahko noč zvečer, pa kej jima vmes povem. Sem pa včeraj imela ornk trening s svojimi nečaki, smo se nasmejali še pa še, pa kašice smo jedli, pa osvinjala sta me celo....pa tko, navajam se. Pa hvala za besedo mama, kaj se dobr bere!!

Sayuri vidim, da sem otvorila leto testov 2008, hvala, upam, da že prva postavim pozitiven rezultat, in da bodo vse punce ponovile za mano!

Abra poslušaj oz. beri, sem se zjutraj spomnila, upam, da ne daješ preveč peteršilja v juho tole svojo govejo, ker povzroča splav. Sva tud s Karmen tole včeraj predebatirali!

Dajamaja a ni faca Karmen? Dobro služi € dokler še lahko, da napolniš račun za dojenčke, pol itak ne boš več mogla, boš doma.

Arneja ma ne punčko bi? Jaz tudi....eno vsaj, pa 3 fantke....user posted image , imam želje a ne?

Daisy in Mlinčka kaj sta skoz na pivu al na masaži?

Kikaa super....dobro si opravila, no pol boš imela Gonal, je lažje kot menopur, prej si mela menopur a ne? A se ti je zdel, da se je Tomažko mal na hitr postaral? Men se je zdel včeraj tko star....

M.rudovič welcome back!

Jutri se bo pa dogajalo - vsaki želim, da opravi najboljše!

Zdaj pa tečemo mi3 se oblečt, pa na šiht, danes imam cel dan sestanke, še dobr da imam vmes 1 uro za kosilce....še dobr da smo 3 bomo lažje podelali vse...al pa če bolniško vžgem imam potrdilo za  dni...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
20.12.2007 8:20:15   
pf
Živjo punce. Pikovit test imam naslednji teden v sredo, ne bi pa bilo slabo, če bi ga že imela, ker se  mi neskončno vleče. Od celotnega postopka mi je to čakanje največja groza. Saj vem, da ste že ogromno predebatirale o tem, ampak, a mi lahko katera od novih nosečk pove, če se je počutila kako drugače kot ponavadi tiste dni pred pozitivnim testom.  Nočem iskati nekih znakov, ker potem še psiha naredi svoje, ampak me je strah. 

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
20.12.2007 8:36:50   
gold fish
Sulfinija - kje naj dobim zdaj to Ketonal svečko? user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
20.12.2007 8:40:12   
lejla007
Hojla!

Vidm, da ste ble kr pridne user posted image

Torej jutri me čaka razgovor v LJ, pa me prav zanima kaj bom zvedela... Zanima me pa, kje je **Nina**? A ni imela včeraj 1. UZ?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
20.12.2007 8:48:01   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Sulfinija - kje naj dobim zdaj to Ketonal svečko? user posted image

Meni je tri poslala naša citrončica.Baje ti lahko napiše tvoja osebna zdravnica na recept ali pa pejt v lekarno pa prosi če se mogoče dajo dobiti brez recepta.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
20.12.2007 9:22:15   
kitty
OJLA,

Evo mene spet nazaj. Vsem novim nosečkam čestitam vsem, ki pa jim tokrat ni ratalo pa pogumno v nov boj user posted image

Mene loči še en dober teden od 1. UZ. Komaj čakam, da vidim kakšno je kaj stanje v meni. Vstavili so mi dva. Zaenkrat nimam nobenih izcedkov razen mal belkast , kar mislim da je zaradi tablet utrogestan, ki si dajem v nožnico. Kaj ve pravite?
Prsi imam boleče. Drugih znakov nimam. Kdaj naj bi se pojavili znaki (slabost, hrana smrdi...)
Punce dajte povedat koliko časa bom noseča na 1 UZ, če sem imela ET 26.11.  1. UZ bom imela 28.12.   5 dni stare celice mi vstavili.  
To je za mene prvi postopek in sem tako vesela, da mi je v prvo ratalo.user posted image user posted image user posted image
Malo me je strah kaj če se na UZ ne bo nič videlo, joj mene.
Se pišemo user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
20.12.2007 9:25:08   
Amelia
Hej punce moje. Jaz sem tolk prestrašena, ker imam jutri test, da sploh ne vem če ga bom že res jutri zjutraj naredila pred službo. Se tolk bojim minusa, da bi še kar malce počakala, je tako fino živeti v upanju da mogoče pa bo kaj. Sam v soboto imamo pa eno družinsko koslilo in spet ni ravno dan za to delat. Grozna sem..

Lotty kako si sotrepetalka? Macka27 a ti ga boš zjutraj delala?

Neposredna povezava do sporočila: 1911
20.12.2007 9:35:40   
Abra
Dobro jutro!
Danes ni nič posebnega na seznamu, bo pa zato juri bolj pestro. Trepetalke, je že katera naredila test? user posted image

Dajamaja, boš ti tudi še pujsa ujela. Saj veš, Kitajci imajo kasneje novo leto. Bojo pa naši otroci podgane user posted image

Kikaa, pa se je tudi zate spet začelo user posted image user posted image Meni se zdi, da je menopur precej cenejše zdravilo, zato ga bolj pogosto predpisujejo, čeprav naj bi bil naraven, gonal pa sintetičen.

gold fish, je kaj pekla stopka?

m.rudovic kako gre hitro čas, kajne? še malo, pa boš spet na igli user posted image

Pikovit, kdaj zdaj tempiraš svojo user posted image bo prišla že ob veljavi novega zakona? Držim pesti.
Še vedno mi župca diši user posted image sem pa danes po dolgem času kavo pila, najprej mi je ful pasala, zdaj pa se mi spahuje ... upam, da se ne bojo začeli rigoleti ..

Sulfinija, si že spakirala? Za ziher si vzami kakšen pulover več, da te ne bo user posted image

Pija, ti pa kar božaj otročke. Jim paše user posted image Hvala, da si me spomnila na peteršilj. Pa saj to je bolj za večje količine, kajne? Od enega šopka v juhi ne bi smel bit problem. Saj ga ne bom v solati jedla. user posted image Sem se ravno spomnila na eno božansko arabsko, kjer je glavna sestavina peteršilj user posted image user posted image jaoo user posted image
Pa dobro delajte vi3, mi3 smo delali bolj tako-tako, sploh do testa smo bli zelo neefektni user posted image

pf jaz sem tudi tuki težila vsem o znakih in neznakih user posted image user posted image pri meni se je samo tečnoba stopnjevala iz dneva v dan, dva dni pred testom sem si šla že tkoo na živce ... drugih "tipičnih" pa nič user posted image še zmeri ni bolečih jošk user posted image user posted image user posted image to je bil itak največji štos neki časa user posted image user posted image

kitty pri IVF in ICSI si zračunaš trajanje nosečnosti tako, da datumu punkcije prišteješ dva tedna. Torej si sedaj 5 tednov in 3 dni. En dan manj kot jaz user posted image Imam tudi prvi UZ en dan pred tabo.

Amelia ti kar lepo jutri naredi test, ker bo user posted image jaz sem v to čisto prepričana. Lahko pa greš pred službo v adrialab na krvnega in po službi iskat izvid, pa boš imela lep popoldne user posted image v službi pa itak ne bojo imeli nič od tebe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
20.12.2007 9:45:09   
kitty
Pf pozdravljena,

Moji dnevi pred testom so bili zelo živahni. Od ET naprej sem skos hodila v službo, kar pe vedno čeprav bi bila lahko na bolniški, popoldne sem imela vedno neke opravke, še eno novoletno zabavo smo imeli v službi, spila sem tudi dva kozarčka rdečega vina (sem bila prepričana da bo prišla M ker baje vino pospeši), plesala. Ma da ti povem na momente sem pozabila na moje stanje, vmes je še kolegica povila sinčka in sem letala po trgovinah za coticami, pa v porodnišnico, aja pa še avto se mi je pokvaril in sem ga imela na servisu tako, da sem dva dni še z busom hodila v službo in domov. Jaz sem včasih res kar pozabila, da grejem dve pikici in sem se potem mogla prov vstaviti in si rečt nehaj, miruj že user posted image .
Nisem pa imela nobenih znakov razen vedno bolj boleče prsi-bolet so me začele bolj po 14 dnevu Et-ja. Drugače pa res brez drugih znakov. Malo prejle sem gor pisala post, ker mene zdaj mal skrbi kr jaz še kar nimam nič znakov. Moj mi pravi, da naj bom vesela, da mi ni slabo...ampak jaz bi pa  rada že mal občutla, da bi se bolj nosečo počutla. Po pravici povedano jaz še vedno nisem dojela. Pa si sama seb sploh ne upam dajat kakih upanj-šele po UZ ko mi bo dr. potrdila da je vse OK bom pa tud jaz začela bolj osebno gledat na moji pikici.  user posted image

(odgovor članu kitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
20.12.2007 9:47:15   
macka27
Jutro punce...evo mene na šihtu in po kavici..user posted image

Hmmmm jest si ne upam jutri testa probat, me je preveč strah. Tko da res še ne vem če ga bom..bom vidla kakšne volje bom zjutraj heheuser posted image . Bi pa najrajši še počakala, pa nevem zakaj. Sem pa premišljevala da bi šla zjutraj v Adria Lab in dala kri pred službo hmmmm sam mi je tolk smotan iti, pa nevem zakaj..user posted image ..ma ma nevem nevem.. Sej vem da sem smotana ker kar nekaj kombliciram sam STRAH ME JE RAZOČARANJA !

Ampak jest še vedno držim pesti za nas, da jutri vse vse zagledamo user posted image user posted image ali +!

JOj, sam res jutri bo pestro, seveda če bomo probale teste user posted image , očitno nisem edina ki ima pomisleke za jutri.

In kako se kaj počutita Amelia in Lotty?

Nushy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
20.12.2007 9:47:20   
Sulfinija

Sulfinija, si že spakirala? Za ziher si vzami kakšen pulover več, da te ne bo user posted image

Ne,Abra sulfinija še ni nič spakirala.Punce tole morem deliti z vami,danes bi se moj user posted image  moral vrniti iz terena.In včeraj me je klical najmanj 5x in mi je že bilo vse skupaj sumljivo ali pa sem si mislila,da komaj čaka jutri da se vrne kot dans.Pol letim ven z atijem in lepo sem si kupila tatarskega me je nekaj zagrabilo,lepo dve rundi kruha spekla in leo se najdela in kličem ob šestih mojega user posted image ,da ga nekaj vprašam in se mi ej zdelo kot da se pelje in ga vprašam,pa daj kje si ti?On pa meni zunaj pred vrati doma.Punce jaz sem kar poskočila.In za nagradico je meni moj ljubi možek prinesel veliko milka čokolado.Joj kok mi je tale čokolada veliko pomenila nimate pojma.

Z mano je pa tkole.Sem se borila z prehladom in hvala bogu ga tudi kmalu pregnala.Madona včeraj sem spila kar nekaj litrov čaja z limono in vršičke jelkine namočene v medu pa tole tkole ne maram in dans sem 100% zdrava.Sedaj bom pa šibala v trgovino po sveže kosti kajti kuhala bom domačo bujto repo.

Pol pa bo že vikend in peka.Nato v pon. bomo delali jelkico,nato šli k polnočki in nato odpirali darila.V torek na božič boma doma,v sredo pa ima moj možek god in bo prava norišnica kot vsako lto ob istem času.

V nedeljo pa pakiram za odhod na Jezersko juhej se ful veselima in sem ziher da se boma v gorah v oazi miru imela zelo lepo,gori pa imajo tudi snegec tkole da bo najina sreča popolna.

Sedaj pa resno šibam.Trepetalke javi nam kaj testi kažejo?

LPuser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
20.12.2007 9:48:55   
Sulfinija
Kitty,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  želim ti lepo user posted image .

LPuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1916
20.12.2007 11:31:01   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Dajamaja, boš ti tudi še pujsa ujela. Saj veš, Kitajci imajo kasneje novo leto. Bojo pa naši otroci podgane user posted image

Evo, tole o podganah - kdo bi se jih po tem opisu še branil !?

Človek, rojen v letu podgane, je prijazen, delaven in varčen. Je privlačen in na prvi pogled zadržan. Vesel je in družaben, ima veliko prijateljev. Je izredno bister. Ženska, rojena v znamenju podgane, je skromna in varčna, za svojo družino bi storila vse. Podgane so izredno podjetne, uspešne so lahko v vsakem poklicu, saj se hitro prilagajajo in obvladujejo težave. Zelo so navezane na otroke in straše, družina jim pomeni največ.

Vsem držim pesti za danes in prihodnje dneve!!!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
20.12.2007 12:01:33   
gold fish
Abra - stopka me ni nič pekla, samo še danes imam beli flek na mestu, kjer sem si jo dala....

Sulfinija - sem klicala v lekarno, pa mi nočejo dati ketonal svečk brez recepta.... Imam samo Ketonal forte tablete....

Sem si pa od sosede nabavila Tramal, pa sem za ziher klicala v LJ, če lahko to vzamem in še pol tam Ketonal injekcijo, pa je sestra rekla, da naj tega ne vzamem, ker mi lahko ful tlak pade...   Bom vzela doma Naprosyn -375, pa še pol v LJ Ketonal injekcijo, pa bomo videli kako kaj bo....

Jaz sem danes tako živčna....

Vsem držim pesti..

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
20.12.2007 12:05:39   
Sulfinija
Gold fish tramala raje ne jej.Vzemi raje kaj drugega kot kak ketonal ali naprosyn pa čimmbolj sproščeno.Ali pa pejt do osebne in naj ti da recept za ketonal svečke.Kdaj imaš punkcijo jutri?

LPuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1919
20.12.2007 12:29:28   
gold fish
Sulfinija - Jutri imam punkcijo..., saj vem da sem malo pozna.  Zakaj ne Tramala?

Neposredna povezava do sporočila: 1920
20.12.2007 12:36:50   
Sulfinija
Glej tramal je dala moja soseda moji mami ko jo je bolel zob.In žal je ponoči komaj priklicala očeta slabo ji je bilo bruhala in tolk je še lahko izrekla kaj ji je pol je padla v komo.Čuj prestrašili smo se ko zmešani no in je ati klical v zd.dom in je povedal kaj je bilo in kaj je vzela in mu je zd.nazaj lepo hladnokrvno rekel gospod če se par ur stanje ne izboljša mi je žal to je bilo vse kar je izrekel.Šele nato smo v navodilu prebrali,da lahko pade človek v komo.Šit no si malo pozna,če bi jo mela v soboto bi ti ziher poslala ketonal svečke jaz.Daj idi ali k osebni ali v ZD.in ti bojo ziher dali svečko ali dve pa stvar le pogumno obrazložili zakaj se v bistvu gre.

LPuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1921
20.12.2007 12:58:13   
gold fish
grem zdaj točno kar v lekarno..... samo mi že malo odvajalo deluje...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1922
20.12.2007 14:06:48   
Anonimen
Pozdravljene pupke!

Komaj še uspem kaj napisat. Že ko začnem me kdo zmoti. A ste že vsa darila nakupile?
Jst komaj že sama sebe najdem, tko dirkam po trgovinah.user posted image

Gold fish, čestitke za stopko.

Amelia, Lotty, Macka!
Bejbe, jutri pa takoj na raport, ko boste zagledaleuser posted image . Vem da boste zagledale user posted image .
In držim pesti, da zagledate user posted image .

Abri je pomagal, ko sem ji poslala CB, zato pa še vam pošiljam user posted image , pa veliko sreče.

No jst mam pa jutri mojega G, da me pregleda in določi diagnozo kaj se z mano dogaja, zakaj imam že tri tedne bolečine v spodnjem delu trebuha in v jajčnikih. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1923
20.12.2007 14:27:45   
Amelia
Hvala vsem puncam, ki mislite na nas tri mušketirke, jaz že cel dan zgledam takole:user posted image  Se vam javim zjutraj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
20.12.2007 15:04:48   
macka27
Dakec ooo hvala hvala za tale CB, upam da nam res jutri vsem trem takole pokaže. Mah, jest sem se zdej kr odločila, jutri probam test in to je to. Ne bom nč čakala in mučkala, probala ga bom, bo kar bo.. ... zakaj bi se še naprej živcirala.

Amelia  
hmm jest sem tut danes bolj taka user posted image . EH bo že... jutri bomo vedele pri čem smo.
Hmmmm kje pa je Lotty?

Nushy

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......