|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
11.12.2007 16:41:28   
sonček33
sonček500 - hvala za informacije...želim ti vse dobro
macka, jaz jih imam 28, no skoraj 29. hvala še enkrat

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček500)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
11.12.2007 16:56:21   
Anonimen
Lep pozdrav user posted image
Da se še jaz malo javim.Danes sem šla še enkrat na odvzem krvi za beta hcg, da preverim, če  se nosečnost razvija. V petih dneh je narastel iz 1075 na 7000. Šla sem še na entest krvi, ker me je skrbelo.No zdaj sem pomirjena in jutri imam UZ.Skrbi me samo tale napihnjenost, saj komaj zapnem hlače.
Jutri se bom, če bo vse v redu prestavila na avgustovke user posted image vendar vas bom vseeno hodila gledat.
Preveč vas je, da bi vse imenovala, zato želim vsaki posebej vse dobro za naprej.user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1227
11.12.2007 17:10:18   
Linda25
kind lady,

končno še user posted image user posted image user posted image  zate. Želim ti vse naj, naj, predvsem zdravo in srečno user posted image .

Uživajte (odvisno koliko vas je, kajne)

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
11.12.2007 17:13:46   
Anonimen
Hvala user posted image Mislim, da sta user posted image user posted image  .Upam, da bo vse v redu, kar želim tudi ostalim nosečkam in tistim, ki to kmalu boste.user posted image user posted image

(odgovor članu Linda25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1229
11.12.2007 17:59:22   
sonček75
sonček33

tudi jaz imam menopur 3 amp.dnevno od 2-6 dneva user posted image ,7dan pa imam UZ.
UZ imam v petek 14.12 in ne v soboto kot sem zadnjič napisala user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
11.12.2007 18:02:42   
Goldy
sonček33 - na gk ti dajo za tisti dan, ko imaš uz, bolniško (če jo rabiš). Jaz sem namreč iz Štajerske in bi mi šlo veliko dopusta, če bi vedno dala dopust.

Pa nič se ne bat špikanja, ni tako hudo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
11.12.2007 18:29:54   
Anonimen
Kind lady, čestitke, za tako visok hormon. Držim pesti, da sta res user posted image user posted image

Vsem novim na postu pa pošiljam pozdravčke user posted image  in dobodošle.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1232
11.12.2007 18:52:28   
Abra
Sem prišla pogledat, če je Sayuri že s pregleda. Sem prezgodnja, kajne?
Čakam novičke. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
11.12.2007 19:23:03   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

sonček33 - na gk ti dajo za tisti dan, ko imaš uz, bolniško (če jo rabiš). Jaz sem namreč iz Štajerske in bi mi šlo veliko dopusta, če bi vedno dala dopust.

Pa nič se ne bat špikanja, ni tako hudo!

tud jaz sem se vozila zjutraj iz gorenjske,do 6-6.05 najkasneje na AC, 6.20-6.30 že v čakalnici, tako da vedno prva ali druga na vrsti, takoj po 7.30,ko začnejo in vedno do 8ih fertik, da sem štartala delat...meni je edino tako zneslo,bol pa tud lahko dobiš, ja ,tud za 4ure, če je potrebno, vse se da zmenit...
...srečno...user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
11.12.2007 19:34:22   
maja24
Sayuri ,Tita kje sta z novičkouser posted image user posted image user posted image ,komi čakam da preberem da sta videli svoji pikici

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
11.12.2007 19:55:12   
Lotty
Sayuri
Kako je bilo na UZ ...
Te ze vse nestrpno pricakujemo user posted image user posted image user posted image user posted image
Lp

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
11.12.2007 20:16:29   
Pija76
Dons so pa sami Sončki tukaj gor....

Abra a je pr tebi še vse pod kontrolo, a te že kej prstki srbijo? A boš res do petka čakala? Ferbčne smo.....

Sayuri pa kje se ti potepaš? Vas je tolk pa vsak neki hoče al kako?

SD je na eni temi pisala da so punce domov pršle in da se lepo dojijo...lepo a ne? Upam, da gremo vse tukaj gor po njenih stopinjah čimprej!

Mišek 13 se je pa izpisala iz foruma, sem vam hotla že zadnjič povedati v petek, pa je bilo drugih debat dovolj, sem mal pozabila user posted image .

Arneja, Pikovit, Daisy, Mlinčka a mamo v petek spet virtualni žur? Abra vi trije se boste pa smejali zraven user posted image user posted image user posted image !!

(odgovor članu Lotty)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
11.12.2007 20:23:53   
Abra
Pija, čisto nič me prsti ne srbijo user posted image zgleda, da je z vsakim transferjem bolj jeklena volja. Tko vem, da bom vsaj do petka nosečka. Če se ne bomo v množini (ali dvojini) v petek smejali, bom imela pa razlog, da še jaz kej spijem. So pa skor vse žurerke kar mrknile, kaj je zdaj to, še zmeri maček? user posted image user posted image user posted image

Pa kje je Sayuri??

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
11.12.2007 20:27:47   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

So pa skor vse žurerke kar mrknile, kaj je zdaj to, še zmeri maček? user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image   Maček? Ja mogoče ga tam žurajo, pa so na RR pozabile! Ali pa moč nabirajo!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
11.12.2007 20:29:14   
sonček33
Citrončica, goldv, sonček75 - havla vam za odgovore in pojasnila. Super ste in stiskam pesti za vas.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
11.12.2007 20:31:35   
maja24
A vm tut vaši user posted image težijo k ste preveč na netu,ker moj prau da sm preveč na netu in da sm na njega čist pozabla.

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
11.12.2007 20:39:18   
DaisyE

So pa skor vse žurerke kar mrknile, kaj je zdaj to, še zmeri maček? user posted image user posted image user posted image

Ne, ne, ni mačka! Na šihtu nam ne dajo dihat. Ker mamo preveč energije. Sem šele pred eno uro domov prišla, pol sem mogla našga malo kregat, pol sem vas pa eno uro brala. user posted image

Čestitke vsem nosečkam, tiste, ki se jim pa ni izšlo po pričakovanjih, pa glavo pokonci.

Dajamaja, uredu si to z Voglerjem zrihtala, pa katerimkoli že. user posted image

Abra, ti si naša nova nosečka in to se mi dopade. user posted image  Samo ne smeš se več tolk smejat, čeprav ne vem, kako ti bo to uspelo, če bo pija spet pir po laptopu polivala. user posted image user posted image

Kje je sayurči? Samo zaradi nje sem danes zbrala zadnje atome moči, da sem še enkrat kompjuter zalaufala...

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
11.12.2007 20:46:58   
Pija76
Daisy ja upam, da ne bo šel spet po tipkovnici, ampak kam drugam. Zdaj ga boš ti sračkala boš videla!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
11.12.2007 20:52:38   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Daisy ja upam, da ne bo šel spet po tipkovnici, ampak kam drugam. Zdaj ga boš ti sračkala boš videla!

user posted image user posted image user posted image  
Ampak v petek ga pa še lahko sračkaš, a ne? A tvoj je že opazu, da mu eni papirji manjkajo? Če ni, potem očitno samo bluzi, da dela... user posted image user posted image user posted image

Jaz ga itak sračkam, ampak se trudim, da gre pir tja, kamor paše!

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
11.12.2007 21:03:36   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE
Abra, ti si naša nova nosečka in to se mi dopade. user posted image  Samo ne smeš se več tolk smejat, čeprav ne vem, kako ti bo to uspelo, če bo pija spet pir po laptopu polivala. user posted image user posted image

Kako že, iz v tvojih ust v božja ušesa user posted image

Smejat se je pa treba! Kaj je zdaj že dejt za petek, al kako? Pa glejte, da vam pira ne bo zmanjkalo user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
11.12.2007 21:04:16   
Pija76
Daisy lahko ga še ta vikend pol pa abstinenca user posted image user posted image user posted image , upam da za dolgih 9 mesecev + user posted image user posted image user posted image . Pol pa do konca decembra se bova jaz in Abra zraven samo smejale, pol januarja se pa samo smejete še ti, Mlinčka in Pikovit. Novembra 2009 pa nadaljujemo pokanje.

Ni še opazil...zgleda da je blo za v kanto user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
11.12.2007 21:05:58   
Mišolina
Oj Sonček 33 , da ti še jaz odgovorim iz prve roke user posted image . Tudi jaz sem v kratkem postopku na GK v LJ. Danes, na 7 dan ciklusa in po petih dneh jemanja Menopurja, sem imela 1 UZ. Izmeril mi je tri folikle, 14,15 in 16 mm (upam, da jih bo še kaj več user posted image ) in jutri imam ponovno UZ. Cetrotida nisem dobila, čeprav je bilo napisano, da naj bi ga. Upam da zato, ker še ni bilo potrebno, ne pa zato, ker jim ga primanjkuje. Tako sem namreč lahko razbrala iz pogovora med sestro in zdravnikom.

Za dneve UZ si pa vzamem bolniško.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
11.12.2007 21:06:27   
Pija76

Pa glejte, da vam pira ne bo zmanjkalo user posted image user posted image

Daisy ne spij 6packa do petka, Mlinčka in Pikovit prejta v nabavo, akcija v Tušu! Arneja a boš ti jagra pila? Abra šparaj smeh!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
11.12.2007 21:07:43   
Abra
Pija, saj ne bo treba do novembra 2009 čakat. Pivo je dobro za mleko, ga bo treba že prej začet pit user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
11.12.2007 21:13:25   
Pija76
Abra ah sem smotana, nimam opravka s številkami user posted image user posted image user posted image , mislila sem november 2008. Ja vem da je fajn za mleko iz prve roke, moja sestra je mamica in veš kaj zdele dela?user posted image user posted image user posted image . Kadar greva ven se drug dan hvali s količino mlekauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.