sayuri
|
Jutro čvekice piškotarske NAjprrej babylove, držim pesti za jutrišnji ET. Dva lepa te čakata, da se pogrejeta pri tebi . Je bila punkcija huda? pajčolanka, boš videla, da tale logika pri dr. Rešu ni brez veze. Men se zdi zelo dobra. Drugače pa ti lahko potrdim, da je res, kar si slišala. Konec leta je dobil Reš sicer ogromno postopkov iz zavarovalnice in jih je moral ponucat. Tako so bili kar vsi, ki še niso 4 postopke izrabili, preko zavarovalnice. Mogoče bo to fural še naprej - ne vem, kako je to potem z novim letom. Drugače pa je pri njemu praksa: 1. postopek za plačat (si takoj na vrsti), 2. brezplačen, 3. za plačat, 4 brezlačen, 5. za plačat, 6 brezplačen...itd Sicer pa...če sta že bila pri njemu in če vama ni ni nič omenjal plačila, potem sta na zavarovalnico. Povej, katera zdravila vama je predpisal, pa ti lahko povem, ali bosta plačala ali ne. arneja mogoče bi lahko poskusila z "Mišek13" dieto. Punce jo zihr imajo kje spravljeno. Vem, da je tud ona v prvih dveh postopkih pridelala 0 celic. Ko se je lotila te diete, pa mislim, da je bil rezultat 9 celic NAj me katera popravi. Drži se, me smo s teboj. dakec vidim, da si ti tud ena pozitivna in optimistična dušica s polno energije Lepo. gold fish še malo, pa bo konec pikanja. Potem bo vseeno al modrice so al jih ni. konina zate močno močno navijam za jutri. Bodo kmalu kake nove slikice vaših nerodnežev? Saj zdaj so že v fazi nerodnosti, kaj? Stormy saj pravim, da me daje pozabljivost. Bom dala takoj gor za pregled. tassi1 evo, do onemoglosti bom jutri stiskala pesti . In še za vse, ki imajo jutri potrditveni test. Kaj boste počele danes - na to turobno nedeljo? Jaz jo bom verjetno spet prespala TAle zaspanost in slabost me res zdelujeta. Ko spim, vsaj ne mislim na slabost . Včeraj smo imeli ene obiske, pa mi je rekla bratrančeva žena, da sem se zredila , če to kaj pomeni . Ja, sem rekla, da se zima bliža, pa ni več tulk cajta za športanje. Pol sem pa pred špeglom stala in gledala tja v moj trebuh.... MA ne vem...al mam trenirko tko čudno skrojeno al so mi tile hormoni res naredili svoje . Verjetno bo ta drugo
|