|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
8.12.2007 22:16:02   
Pija76
Mmmmmmmmmmm, mljask, mljask, mljask, mmmmmmm kok so dobri! O pa je spet mal alkota zraven! No pa si moram spet zobe prat!!!
Pa Dejzi ti bi lahk slaščičarno odprla, al pa če treniraš da boš Reškotu cukr nosila user posted image . Ti a si vse sestavine danes v Merčkatorju kupila? Pivo berem, da je bilo kar v glavi, ne na seznamu!!

Punce šla sem brat od včeraj, imam kar solzne oči, to pa je bilo.

No jaz grem pred TV, ve ga pa serte.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
8.12.2007 22:16:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Evo pupe...user posted image

Njami. Ti dovolimo, da jih še kdaj spečeš. So res okusne. user posted image

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 1027
8.12.2007 22:16:40   
pikovit
Mljask Dejzi.Kaj pa če bi ti to prišparala in ko se dobimo bi me to probale?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
8.12.2007 22:18:47   
pikovit
Dos pa ni glavnih akterk.Takrat ko imam jaz čas vas pa ni.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
8.12.2007 22:19:45   
Anonimen
Pikovit, tud jst sem razočarana nad njimi, ker danes nimajo časa. Sama pa ne morem piva pit.

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 1030
8.12.2007 22:20:01   
DaisyE
Ja pikovit, kaj bo pa pol za reškota ostalo? user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tolk sesuta, da me bo kar pobralo...

Pija, piva pa res ni blo na seznamu, ampak za pir se jaz vedno spomnim. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
8.12.2007 22:21:11   
Amelia
O Daisy, kolk si pridna, da piškotke pečeš.

Pija76  moj je tud čist alergičen na RR, pravi, da ni treba, da cela Slovenija ve, ampak mene sploh ne gane, saj ne govorimo o imenih in priimkih, ene se poznate, druge ne, kokr kakšni paše. Je pa moj tokrat kar preveč prepričan, da nama bo uspelo, je včeraj že na internetu gledal za imena, sva imela potem skupaj debato o imenih, saj je bilo fino sanjarit, ampak jaz se rajši še izogibam temu, da ne bo potem prevelikega razočaranja. Imam pa vsake toliko časa tam spodaj en tak čuden občutek, ga sloh ne znam opisat.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
8.12.2007 22:23:05   
Anonimen
DaisyE, daj še malo 
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tiste z veliko alkohola.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1033
8.12.2007 22:26:48   
Anonimen
Amelia, pogumno. kakšna imena pa imaš v mislih?

(odgovor članu Amelia)
  Neposredna povezava do sporočila: 1034
8.12.2007 22:27:24   
DaisyE
Ti bom jaz rajš kar čokoladni liker dala. user posted image
Kar ga je še ostalo... user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
8.12.2007 22:34:00   
Amelia
Ženskih imen mi je ful všeč Ema, Ela, Nika, Kaja, Maja,..moški pa niti eden, mogoče je to moja podzavest, ker si že od negdaj želim vsaj eno punčko user posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
8.12.2007 22:38:42   
Anonimen
DaisyE, Mmmmm, čokoladni liker user posted image .

Amelija, res lepa imena imaš v mislih.

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 1037
8.12.2007 22:43:12   
Anonimen
Amelia, user posted image , kdaj test?

(odgovor članu Amelia)
  Neposredna povezava do sporočila: 1038
8.12.2007 22:52:03   
pikovit
Jst bi pa zdej kakšno vročo gosto čokolado z smetano.Dejzi ti si kriva.Asociacija na čokoladni liker.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
8.12.2007 22:54:16   
gold fish
jaz ne vem več no..... v tej rundi mi špikanje sploh ne gre od rok .... Ko se piknem, kar otrpnem in pol katastrofa... Sem se zdaj po 1. Menopurju kar user posted image .... Tišim, pa tišim, pa sploh ne gre nič  ven, pol pa še dihat skoraj pozabim....  
Celi trebuh imam že popikan, pa modrikast.....   Ne vem no...,
še 8x po 2 - pa saj bom že....
Zgleda, da sem zdaj v tej rundi jaz na vrsti za vse to.... bi bilo prelepo, če bi bilo brez problemov....

No, rajši si bom en keks postregla.... DaisyE... res so dobri... jaz grem jutri v akcijo.... orehovi rogljički, pa sadni kruh, ostalo pa naslednji teden....

Zdaj grem pa user posted image .

Pozdrav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
8.12.2007 23:10:15   
Anonimen
Gold fish, Just do it.

Pikovit, ne mi lušte delat. Mam gostilno 20 m vstran, pa me lahk zanese.

(odgovor članu gold fish)
  Neposredna povezava do sporočila: 1041
8.12.2007 23:13:35   
Anonimen
Arneja, jst ti pa pošiljam enega angelčka,  user posted image , da boš lažje in lepše spančkala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1042
8.12.2007 23:14:48   
Anonimen
No ker ste danes zlo zgovorne, vas do jutra zapuščam.

Pa lahko noč. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1043
9.12.2007 0:05:49   
pikovit
No zdej grem pa še jaz spat.Lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
9.12.2007 8:08:56   
pajčolanka
čaw malo uletim pridružla se  vam bom kasnej.
zanima me če je pri REŠU res vsak drug postopek ICSI samoplačniški?user posted image
ker midva sva pri Rešu, dobila sva ICSI in zdaj se me je to zmedlo, ker se mi zdi kr malo butastouser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
9.12.2007 8:11:27   
arneja
Punce moje,

hvala za vso podporo včeraj user posted image . Danes je že nov dan, in jaz imam vsaj nekaj energije spet. Najin projekt je tokrat žal propadel, ampak se bova pa naslednjič tako pripravila, da bova zmagala user posted image .

Zdaj grem pa prebrat vse, kar ste včeraj načvekale.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
9.12.2007 8:13:20   
tassi1
punce moje,jutri imam test v MB.Držite mi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
9.12.2007 8:24:39   
arneja
Kje je Mišek? Jaz je sploh ne najdem user posted image . Mi je kar vsa njena sporočila, ki mi jih je poslala, zbrisalo user posted image ? Pa bi prav rada zdaj z njo malo počvekala user posted image .

Dajamaja, hvala za študijsko gradivo user posted image .

Dakec, na srečo je en angelček z mano spal, tako da sem super spala. Čeprav sem upala, da bomo kočno štirje v postelji user posted image . No, enkrat že bomo user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
9.12.2007 8:38:05   
sayuri
Jutro čvekice piškotarske user posted image user posted image user posted image

NAjprrej babylove, držim pesti za jutrišnji ET. Dva lepa user posted image user posted image  te čakata, da se pogrejeta pri tebi user posted image user posted image user posted image . Je bila punkcija huda?

pajčolanka, boš videla, da tale logika pri dr. Rešu ni brez veze. Men se zdi zelo dobra. Drugače pa ti lahko potrdim, da je res, kar si slišala. Konec leta je dobil Reš sicer ogromno postopkov iz zavarovalnice in jih je moral ponucat. Tako so bili kar vsi, ki še niso 4 postopke izrabili, preko zavarovalnice. Mogoče bo to fural še naprej - ne vem, kako je to potem z novim letom. Drugače pa je pri njemu praksa: 1. postopek za plačat (si takoj na vrsti), 2. brezplačen, 3. za plačat, 4 brezlačen, 5. za plačat, 6 brezplačen...itd Sicer pa...če sta že bila pri njemu in če vama ni ni nič omenjal plačila, potem sta na zavarovalnico. Povej, katera zdravila vama je predpisal, pa ti lahko povem, ali bosta plačala ali ne.user posted image

arneja mogoče bi lahko poskusila z "Mišek13" dieto. Punce jo zihr imajo kje spravljeno. Vem, da je tud ona v prvih dveh postopkih pridelala 0 celic. Ko se je lotila te diete, pa mislim, da je bil rezultat 9 celicuser posted image  NAj me katera popravi. Drži se, me smo s teboj. user posted image
dakec vidim, da si ti tud ena pozitivna in optimistična dušica s polno energije user posted image user posted image user posted image  Lepo.
gold fish še malo, pa bo konec pikanja. Potem bo vseeno al modrice so al jih ni. user posted image
konina zate močno močno navijam za jutri. user posted image user posted image user posted image  Bodo kmalu kake nove slikice vašihuser posted image nerodnežev? Saj zdaj so že v fazi nerodnosti, kaj?
Stormyuser posted image user posted image user posted image  saj pravim, da me daje pozabljivost. user posted image  Bom dala takoj gor user posted image  za pregled.
tassi1 evo, do onemoglosti bom jutri stiskala pesti user posted image user posted image user posted image . In še za vse, ki imajo jutri potrditveni test. user posted image user posted image user posted image

Kaj boste počele danes - na to turobno nedeljo? Jaz jo bom verjetno spet prespala user posted image user posted image user posted image  TAle zaspanost in slabost me res zdelujeta. Ko spim, vsaj ne mislim na slabost user posted image . Včeraj smo imeli ene obiske, pa mi je rekla bratrančeva žena, da sem se zredila user posted image , če to kaj pomeniuser posted image . Ja, sem rekla, da se zima bliža, pa ni več tulk cajta za športanje. user posted image  Pol sem pa pred špeglom stala in gledala tja v moj trebuh.... MA ne vem...al mam trenirko tko čudno skrojeno al so mi tile hormoni res naredili svoje user posted image user posted image user posted image . Verjetno bo ta drugo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
9.12.2007 8:45:57   
tassi1
da se zamotim,bom danes malo pekla kekse,pa mojmuuser posted image  sem obljubila,da bom za sladico naredila vroče sadje s sladoledom in smetanouser posted image user posted image je namreč bolan-že 3 dan je v postli-pa ne vem a od živcev al od prehladauser posted image user posted image

čeprav je dejal,da če nič ne bo oduser posted image ga bo pil 2 dni skup!!user posted image user posted image user posted image
kdo bi razumel našeuser posted image ?
no sedaj se pa moram spravit naredit zajtr!se beremo kasneje,čvekiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.