|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
21.1.2008 14:51:54   
GITA14
Kostanj
Žal mi je da se je tko končalo, sam ne obupat, zjoči se, ker vem da te je zelo prizadelo.

Amelia
tut tebi ni lahko, ker si verjetno že sanjala o dveh, sam po eni strani pa bolš da je prej se to zgodilo, kot pa kasneje.
Želim ti zdravo in veselo nosečnost zuser posted image .

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
21.1.2008 15:28:31   
lara light
KOSTANJ user posted image  Žal mi je. Vem, da ni primeren trenutek, a meni je tvoj nick tako zelooo všeč in verjamem, da je tudi v tebi ta mogočna, pokončna drža, ki jo to drevo nosi, ta čudoviti vsestransko uporabni, posebno posrečen izdelek narave...bodi močna in vse dobro za naprej!

Punce, samo na hitro se javljam iz službe...zvečer uredim seznam!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
21.1.2008 15:55:53   
Anonimen
Čao pupe!

Kar nekaj se dogaja, medtem ko vas ne uspem brati.

Sayuri, sem presrečna, da si sedaj bp. Sem prebrala o tvoji manjši krvavitvi. Toj avarat je pa luškan.

Kostanj, mi je res žal, da si takole izvisela. user posted image

Amelia vsaj, da je eden user posted image  ostal user posted image . Vse naj naj še naprej.

Shuka, dober avatar user posted image . Pa bodi dobra kokoška.

Arneja, tudi tebi želim dober uspeh. Še prav sveže se spominjam tvojega prejšnjega razočaranja. Tokrat naj bo pridelek uspešen nadaljnih 9 mesecev pa še mal.

Kdo sedaj ureja seznam?

Bravo punce, vse že imate skoraj termin kdaj bodo novi postopki, samo jaz še ne user posted image . No pa upam da bo tudi to kmalu.

(odgovor članu lara light)
  Neposredna povezava do sporočila: 4453
21.1.2008 16:07:38   
lejla007
Tudi jaz se samo na hitro javim...

Kostanj  user posted image Res mi je žal...Se skoraj tko počutim, kot bi se meni to zgodil - sem čisto malo za teboj in sem v prvem postopku, tko da prav tako ne vem, kaj me čaka. Nimam besed...

Arneja - jutri imam stopko in v četrtek punkcijo, danes bom raje še kakšen pirček spila user posted image

Sayuri - tebi za jutri želim čimlepši razgled na nuhalni user posted image

Amelia - žal mi je za drugo pikico, ampak vaju bo pa zato prva pikica toliko bolj razveseljevala...

Lara - kako si? Jaz že kr malo sita teh inekcij user posted image

Vglavnm, za vse držim pesti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
21.1.2008 16:08:27   
KOSTANJ
Arneja, Abra - hvala za vzpodbudne  besede. V  prvem postopku sem imela Menopur.
Lara zelo lepo si napisala. Jaz se pri mojem nicku nisem spomnila na kaj takega. Upam, da bodo tvoje besede držale.

Še nekaj - ali slučajno katera ve, kaj pomeni to, da mi je Reš rekel, da bo naslednjič uporabil metodo IKSE?

Tudi vsem ostalim, ki me bodrite lepa hvala.Res ste prijazne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
21.1.2008 16:21:54   
Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: KOSTANJ

Še nekaj - ali slučajno katera ve, kaj pomeni to, da mi je Reš rekel, da bo naslednjič uporabil metodo IKSE?

Kostanj- Reš je mislil na ICSI ampak on to tko na hitro pove, da komaj dohajamo, kot bi bile že ekspertke v medicini na področju oplojevanja in postopkov, no ene so res ampak zaenkrat jest še vedno rečem temu postopku kot je napisano, že Vuk je govoril piši kao što govoriš.

Iskreno upam, da bo naslednjič več sreče, mora bit!user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu KOSTANJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
21.1.2008 16:53:49   
pf
Arneja no vidiš, da se bo uredilo. Ja s klomifenom sem se zredila sedem kilogramov v pol leta, kilogram na mesec, pa ene tri še z dvema postopkoma.

Amelia bo vama pa ta v nepopisno veselje, škoda pa res za drugega pikeca. Jaz imam pa jutri UZ pri ginekologinji. Upam, da bo dobro.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
21.1.2008 17:12:36   
gold fish
Kostanj - user posted image user posted image user posted image   Drži se.....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
21.1.2008 17:35:32   
DaisyE
Dober večer,

sem prebrala in mi je hudo. Kostanj, kar rečem, se bo brezveze slišalo. Pazi nase, sestavi se, pa le poglej še kaj k nam. Jaz tud mislim, da je včasih lažje tule pojamrati. Meni se včasih že sploh ne da več z nikomer pogovarjat o mojih problemih, ker se mi zdi, da me itak nihče ne razume. Tule se pa lahko malo spucam. Sicer pa spet ne razumem Reša, kaj govori. Po eni strani so tvoje celice zanič, v isti sapi pa o ICSIju govori, za katerega vemo, da pri slabih celicah popolnoma nič ne pomaga in da ga uporabljajo, kadar je sperma slaba. Včasih se  mi zdi, da se hitro trudi žensko okrivit, za vse kar gre narobe. Nama je tud enkrat pribil, da sva oba čisto na nuli, pa mi sploh ni jasno, zakaj bi bla jaz na nuli. No pol je pa pogledal št. celic od prejšnjega postopka, pol je pa neki zamomljal v smislu, no saj to pa ni tolk malo celic, pol je bil pa modro tiho. Jaz tud mislim, da je tole bolj slučaj. Jaz sem ga tudi zadnjič spraševala, kdo ima pri deljenju celic v tako zgodnji fazi bolj močno vlogo, spermij al jajčece, pa mi ni dal jasnega odgovora. Pred tem pa samo o tem, da bom morala shujšat. No ja, saj škodilo mi ne bi. U glavnem, malo je tole čudno vse skupaj. Še enkrat, glavo pokonci, ne zgubi svojega optimizma in smisla za humor.

Jaz sem dala šiht skozi in je blo prav fajn. Mam že filing, kot da nikoli ne bi manjkala. Čas hitro mine in prej ko padem nazaj v rutino, boljš bo.

Vlasta in Toni sta v globokem spanju, čeprav, med nami, jaz mislim, da sta že tam, kjer pač končajo vsi naši embriji po neuspelih postopkih.

Kar se seznama tiče, smo (semuser posted image ) včeraj takole določile:
ponedeljek lara, v torek dajamaja, v sredo pija, v četrtek mlinčka, v petek mijavček, v soboto arneja
Za naprej se pa javite, pa bo tak aranžma dokler ga ena za stalno ne prevzame.

Lep večer, se beremo.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
21.1.2008 18:03:46   
DaisyE
No, pa še sem pozabila. Tolk držim v glavi, ko poste berem, pol mi pa vse uide.

Sayurči, meni je tale tvoj avatar, fejs lušten. Se ga spomnim od St. Ine user posted image . Že takrat mi je bil luškan. Lepo opravi jutri na nuhalni, pol pa povej kaj delajo korenjaki oz. korenjačice. Seznam pa definitivno še kdaj osveži, ko boš mela čas in ko se bo tole bruhanje nehalo. Če ne drugega, zato, da malo napake popraviš.

Lejla, pa ti si mega produkcija foliklov. Kaj bo to v četrtek jajc. Mega koka user posted image

banga in mismis, da bo le pomagal seznamček, ki je skupno delo vseh nas. Če bota tekom postopka kaj novega pogruntali, pa le povejta, da dodamo. Uspešen štart. Optrimizem je najpomembnejši.

Skuša user posted image user posted image user posted image  pozdravi jutri reškota, jaz bom pa držala pesti za čimveč zrelih jajc.

Arnejči, ti samo pazi, da ne boš spet s tvojim žurirala. user posted image  Drugač pa ti kar, saj seznam lahko tud zvečer prilimaš. Če si pa ti tud tak žurer kot pikovit, pol pa svaka čast.

Amelia, skoda, da se je en poslovil, ampak dobro, bo pa tale za dva živahen.

Mlinčka, pripravi se za otroke jutri, pa pazi, da ti ne bo čeljust dol padlauser posted image , ko boš vidla, kolk sta jih v enmu šusu naredila.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
21.1.2008 18:09:57   
Sulfinija
Kostanj,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Izjoči svojo bolečino in se vrni med nas.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
21.1.2008 18:20:10   
gloria
Kostanj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...bodi močna...tuki smo z teboj...

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
21.1.2008 18:28:28   
sonček33
Kostanj  Žal mi je. Objem zate.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
21.1.2008 18:38:52   
konina
Kostanj, žal mi je. Izjoči svojo bolečino, potem pa le še pridi med nas.

Lp, Nina

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
21.1.2008 18:54:21   
lara light
Lejla, bravo, super rezultat! Kako slabo odreagirala, ne razumem, saj do punkcije bodo največji že 23...prav super je tole!user posted image

Glede injekcij, enako velja zame. Tista od včeraj od reša (menopur), me tako boli, da se ne smem niti dotaknit. Ko samo hodim, me boli. Ne vem, kam jo je prtisnuuser posted image ! Upam, da bo hmal mimo...ti v četrtek? Jaz pa upam v petek punkcijauser posted image  Grem gledat seznam...sem jaz na vrsti za popravke. Hm, to bo kažin!

Coelho

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
21.1.2008 19:06:17   
lara light
Kje ste vse? Pa ne da gledate dnevnik?

Daisyuser posted image , si mi vedno le bolj všeč, pa nisem glih od ženskuser posted image , a res, želela bi si eno tako pupo bolj blizu mene za kakšno kavico al pivičko! Trdna kot kamen kost, bravo!

Mlinčka, user posted image  dobro pravi/ta jutri!

Počasi meljem skozi poste...saj bo, bo!

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 4466
21.1.2008 19:15:55   
Abra
Pravkar sem na 24.ur prebrala, da je danes najbolj depresiven dan v letu, znanstveno ugotovljeno ...
http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/zanimivosti/20080121_3115465.php
Zdaj lahko upravičeno pričakujemo, da bo vsak dan bolje user posted image

Arneja, boš vidla, da se bo vse dobro izšlo. Zdaj ne smeš razmišljat, da bo user posted image kaj nagajala, saj veš kako gre ... če obstaja možnost, da lahko gre kaj narobe, bo narobe tudi šlo ... Jaz ti povem, da ni te možnosti, ti se pa to na to čimprej navadi user posted image Murphyja mormo že končno frderbat!
Ko si me vprašala za spol, sem se spomnila na tist, ko večina govori, saj je vseeno, samo, da bo zdrav... nikoli nisem verjela temu stavku, do kakih dveh treh mesecev nazaj ... prej sva si oba z dragim nekako želela punčko, pravzaprav imam jaz že celo življenje občutek, da bo punčka. Po prvem neuspelem postopku, pa me je tko nehalo zanimat. Nekje v ozadju je tisti filing za punčko izginil, v tej moji kratki nosečnosti se mi je zdelo, da bo fantek .. zdaj mi je res vseeno kaj, da bo le kaj ..

Mlinčka uspešen transfer in veliko zmrznjenčkov ti želim jutri.

Za vse ostale pa navijam, da bo tko, kot mora bit!
Jaz sem danes že čisto brez energije, bom počasi šla že kar pod tuš, pa na kavč user posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
21.1.2008 19:25:46   
lara light

user posted image  AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Danes
zeko punkcija - javi se nam!

Torek, 22.1.
mlinčka ET
sayuri - nuhalna ob 16.15
pfuser posted image - UZ
shuka - 2.dan M (po Menopur ob 6h)

Sreda, 23.1.
lara light UZ

Četrtek, 24.1.
lejla007 punkcija

Petek, 25.1.
Sobota, 26.1.
Nedelja,27.1.
Ponedeljek, 28.1

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

jadrnica greje user posted image user posted image  - TEST 30.1.
DaisyE greje user posted image user posted image  - TEST 31.1.

user posted image KOSTANJuser posted image
user posted image Mišolina (LJ)user posted image
user posted image sonček33 (LJ)user posted image
user posted image netka34user posted image
user posted image Abra (PO)user posted image
user posted image **NiNa**(LJ)user posted image
user posted image  

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V DECEMBRU / JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • Rmeli nadaljuje v februarju
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor, Suprefact in Gonal
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • Kostanj (PO,dr.Reš) nadaljuje kmalu!
  • kikaa (32let)(2.IVF,LJ) - začetek februarja
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš) 4.2. razgovor
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M
  • mavrica72 (PO,dr.Merlo) pokliče januarja
  • dajamaja (PO;dr.Reš) 8.1. pogovor
  • mlinčka (29let),(1.IVF;LJ) 3.12. začetek Suprefact,nato Menopur,17.12.UZ
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj
  • GITA14 (LJ) februarja po zamrznjenčke
  • jadrnica (PO) zamrznjenčki, ET 16.1.
  • tejka** (LJ) začetek konec januarja
  • mismis (33let)(1.IVF;LJ,dr.Drobnič) 28.januarja pregled krvi pred prenosom zamrznjenčkov
  • pikovit (31let) (6ICSI;PO,dr.Reš) januarja začetek
  • lejla007 (25let),(1.IVF;LJ,dr.Vogler)) 21.12 razgovor,26.12. začetek Suprefact,
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) začetek špikanja januarja, punkcija in ET po 19.2.
  • DaisyE (3.ICSI;PO,dr.Reš) punkcija 12.1, ET 17.1.
  • bilka (LJ) zamrznjenčki februarja
  • T1979 (PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • lara light (1.IVF;PO,dr.Reš) 10.1. razgovor in začetek špikanja
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič februarja v nov boj
  • *ajetam*(LJ) začetek januarja
  • Darja* (3.IVF/ICSI?;MB) 11.1. razgovor
  • Mijavček (32let),(3.IVF;LJ)  11.1.začetek Suprefact, 25.1. UZ
  • Shuka začetek januarja
  • Lupita
  • Shuka (2.IVF/ICSI;PO,dr.Reš) 10.1. začetek Diphereline 
  • ANIME (ICSI;PO,dr.Reš) 15.1. začetek Suprefact, nato Menopur
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • majc (2.ICSI;LJ) 27.12. začetek Suprefact
  • Crnitulipan februarja po zamrznjenčke
  • teja*(6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact
  • banga začetek februarja (9.2. začne s kratkim postopkom)
  • pajčolanka (1.ICSI;PO,dr.Reš) 7.2. začetek Diphereline, nato Menopur
user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V MARCU / APRILUuser posted image
  • netka34(35let)(2.ICSI;LJ)  21.3. razgovor
  • sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
  • Pija76 ponovno v boj
  • ušula spomladi v nov boj
  • Sulfinija (4.IVF;LJ) marca v nov boj
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • user posted image

koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image user posted image ,  Staša1user posted image gloria, tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  pika 74, MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image ,micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image ,Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika

user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image
GOYA (30let),(PO) user posted image user posted image ,  DARMAR (PO) user posted imageZALAZOYA (PO) user posted image ,  SKYE(MB) user posted image user posted image

user posted image NOSEČKE oktober /novemberuser posted image

MARTINŠČICA (33let),(LJ) user posted image user posted image , _rebeca_ (28let),(PO) user posted image user posted image ,  maja24 (24let),(PO)user posted image , tita13 (PO) user posted image , sayuri (31let),(PO)user posted image user posted image , Stormy (LJ) user posted image , Meeryana (30let), (MB)user posted image , Ana_P(29let),(MB)user posted image ,Lotty (PO)user posted image , Amelia (31let)(PO)user posted image , pf (PO)user posted image , meybebaby (MB)user posted image

user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image
user posted image KITTY pregled 28.12. (javi se)
user posted image  gold fish (33let),(LJ) pregled 29.1.
user posted image gloria (27let),(LJ) pregled???
Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako som med navijačicami dekleta, ki smo že mamice ali nosečke.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
21.1.2008 19:33:53   
Pija76
Čer punce,

ugotavljam da bom imela dvojno malco na šiht, eno za jest, drugo za RR ker drugač nikamor ne pridem.
Sayuri jaz sem najprej tvojo novo oblekico videla, ja tko ti paše, zdaj nisi več sama, ampak vas je kar nekaj v enem telescu...super da je vse OK.

Dajzi a zdaj bomo vsak dan seznam delale? Dej to na teden spremeni, vsako nedeljo se naredi nov seznam, pa datume določi, ker jaz absolutno čez teden ne utegnem!! Kako Vlasta in Toni? Pa tvoje počutje? Delo pomaga?

Arneja še obstajajo razumevajoči šefi a ne? No zdaj naj pa teta kmal pride, pismu moram pivo za rdečega zamenjat user posted image user posted image .

Abra no sej je kar zanimiv Smuk a ne? Ne ne bomo najeli avtobusa, ker imamo popoldansko kosilo, pa menda se ne bodo v nezavest napili, to je samo za starše, tete in strice, žurka za tamlade je posebej user posted image .

Dajamaja zdaj moram pa o eni barvi ki bo vodilna razmisliti user posted image , ne vem moram res premisliti user posted image

Kostanj sem bila šokirana nad tvojimi celicami, še bolj pa nad reakcijo dohtarja, no zdaj saj vem kateri je bil user posted image . Drži se, poberi se in pogumno naprej!

Pikovit ti si pa kar Katarino naskočila, res je mogel bit vroče za kratke rokave user posted image user posted image .

Skuša jaz sem te preimenovala, sorry, ampak zame boš kar tko ostala a prav, si lažje zapomnim.

Mlinčka dobr otroke k seb sprejmi, pa povej kolk jih še čaka nate!user posted image

Amelia naj ti ta dojenček da veselja za dva a prav? Dragega pa potolaži.

Pozdravčke ostalim.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
21.1.2008 20:24:29   
DaisyE
Eh pija, saj sreda je še daleč. Boš si zvečer vzela čas, pa bo. Viš, kolk je bla lara hitra. Samo 20 minut ji je vzelo, pa tako lepo je opravila, še naše nosečke je gor pripopala. Pa ne boš menda zdaj štrajkala? A si javni sektor? user posted image user posted image user posted image  Po moje je najbolj smotrno, da ga vsak dan osvežimo, lej samo dons poglej, ena nova punkcija, en UZ dve novi punci v postopkih, pusti to dva dni pri miru, pol morš bit pa že sayuri, da ga zrihtaš. Al pa, če ti menjavo zrihtamo, pa damo tebe na nedeljo? Samo koga? Javite se prostovoljke za seznam v sredo zrihtat!

Lara superski seznam. Evo, saj nam gre kar dobro od rok. Samo, da ne boste zdaj vse iz neta zbežale, ko je treba še delat zraven. user posted image user posted image  Dajamaja se dons še sploh ni javila...user posted image Mlinčka tud ne...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
21.1.2008 20:28:13   
lara light
user posted image user posted image Javni sektor?!user posted image user posted image

Sem žena beseda! Sam je res 20 min trajalo, da sem vse prečekirala, da mi ne bi kej ušlouser posted image ...zdej pa gledam, verjele al ne, ugly betty, ma mi je tko simpatičnauser posted image

Lahko nočko!

Coelho

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
21.1.2008 20:29:20   
DaisyE
Kaj pa koka Lejla? Pol bi blo to tako:
v torek dajamaja, v sredo lejla, v četrtek mlinčka, v petek mijavček, v soboto arneja, v nedeljo pa pija

Simpl ko pasulj.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
21.1.2008 20:30:41   
DaisyE
Lara prav profesionalno si se ga lotila. Čestitam.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4473
21.1.2008 20:37:16   
lara light
user posted image
A veš, da ju3 pride še en motor gledat, zdej pa mora bit tapravi, a ne?user posted image
Pa bo spet razlog za pituser posted image !

Coelho

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
21.1.2008 20:37:29   
DaisyE
Lara, saj nisem mislila, če si ti javni sektor. Če bi bla ti javni sektor, bi ga tri ure delala, vmes bi šla pa še na malco. user posted image user posted image user posted image  Sem mislila, če je pija javni sektor, da hoče štrajkat.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......