|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
22.1.2008 13:04:30   
pikovit
Pf čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
22.1.2008 13:07:28   
Abra
Pikovit, si se zdaj že odločila, greš v postopek? Novic o 6 postopkih, pa še kar ni, kaj?
Jaz mislim, da bo naslednji mesec spet bolj uspešen, imam občutek, da imamo tuki kar en val. Zdaj se morajo začet spet dobre novice, jaz tudi zelo upam na Tonija in Vlasto, pa na vse nove user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
22.1.2008 13:12:14   
pikovit
No pa da še jaz malo pokramljam z vami.Včeraj me rač. ali karkoli drugega ni spustilo na RR in se bila prav žalostna.Kako lahko postaneš odvisen od tega.
Sem bila včeraj v salonu,kjer izposojajo poročne obleke.Sem jih probala nekaj.To je norouser posted image .Celo življenje sem si želela dvigniti tako krinolino in hoditi okoliuser posted image .Prav hudo.Moram priznati,da sem si bila kar malo všečuser posted image user posted image user posted image .No pol sem šla pa veselo na aerobiko in po aerobiki še v Promaka po pentlje in sem zagledala tam naprsne šopke.So mi ful všeč,točno taki,kot sem si jih želela.Ampak sem se odločila da jih bom delala sama.user posted image Ves material dobiš tam,pa še ful prijazni so.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
22.1.2008 13:13:56   
pikovit
Abra ravno sem hotla napisat,da sem včeraj govorila z Karmen in da grem k njej na masažo 29.1 tako da bom šla v postopek.Me je moj mal zbrcu,tako da bom šla ja.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
22.1.2008 13:17:27   
pikovit
Za nas malo bolj okrogle,katerim Reš skoz teži da moramo shujšati.Je preverjeno.Je moja kolegica prav lepo shujšala in je danes v 6. mesecu.

http://www.lineasnella.si/

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
22.1.2008 13:21:50   
Abra
Pikovit, če ti te priprave delajo tako veselje, ti bojo tudi ziher pozitivno na postopek uplivale. Ti povem, da bo to zmagovalna kombinacija. user posted image Med čakanjem na test boš lahko še šopke pletla, bo šlo precej manj živčkov.
Karmen moram pa jaz tudi še poklicat, bom najbrž kar tko šla k njej malo na masažo. Če ima kako terapijo po postopku user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
22.1.2008 13:27:51   
pikovit
Ja Abra kar pokliči jo.Pa zmen se 29.1 takrat kot jaz.Jst mam ob 11.user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
22.1.2008 13:28:30   
Abra
Ta linea snella je pa mene pred leti tudi malo mikala, potem mi je pa znanka pravila, da je bla 2x in da ji je blo ful slabo in ne gre več. Pa je bla drugače fizično vedno zelo aktivna. Takrat jaz tudi še nisem imela tok kil, me je bolj samo "oblikovanje" zanimalo ... zdaj je pa druga zgodba user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
22.1.2008 13:31:00   
pikovit
Ja Abra ti čisto verjamem.Tudi mene mika.Se bom šla malo pozanimat.Sej imaš prvi obisk brezplačen.Malo si poglej

http://www.lineasnella.si/brazplacni_pregled.php

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
22.1.2008 13:33:33   
Abra
S Karmen bom še kak dan počakala, da vidim, kako se bo to moje stanje odvijalo. Jutri moram k splošni zdravnici, da vidimo kako je z mojo vodo, če je ok, pol moram takoj k G ... tale bolečina, ki me stalno spremlja ni ok ...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
22.1.2008 13:37:11   
pikovit
Ja res ni ok.A uz si šla še enkrat delat?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
22.1.2008 13:42:18   
Abra
Ne še. Zdaj so mi naročili, naj mi pregledajo vodo, da vidijo, če je z mehurjem kaj narobe. Če ni, moram takoj k G, drugače imam pa redni pregled 4 tedne po abraziji. Težave z mehurjem imam pa že od ET ... takrat naj bi blo to kao normalno, pa normalno ob hiperstimulaciji, z nosečnostjo se te težave nadaljujejo ... zdaj pa je čas, da se to poštima. user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
22.1.2008 13:46:13   
pikovit
Bi rekla,da je že čas.Včasih se mi zdi da tile naši dr. čist premal za nas skrbijo.Vsaj v takih situacijah.Lahko bi se malce bolj potrudili.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
22.1.2008 14:02:45   
Abra
Ma ja, bo že. Samo, da nisem kakšnega vnetja na jačnikih staknila, res upam, da je raje kaj na mehurju, če že mora kaj bit.

Zdaj grem pa še malo delat, mi je tudi tu padla kondicija user posted image bom bankrotirala, če bo šlo tko naprej user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
22.1.2008 14:05:11   
pikovit
Uživajuser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
22.1.2008 15:36:56   
pikovit
Pija a si kej gor?Neki te rabim.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
22.1.2008 17:07:28   
Pija76
Pikovit upam, da si me ujela! Če ne, pa call me! A greva na kafe ta vikend? Škoda da me ni doma ko greš na masažo

Abra ja madonca teb pa mehur nagaja al kaj? Pejt vodo dat, da vidiš kje si, do aprila se je treba zrihtat! Da greva v boj! Jaz kar komaj čakam. A ti bi pa kar mal k Karmen šla na masažico, sej jaz bi šla tud mal na čvek...

Jaz pa šibam domov, pa mal jest sem tolk lačna že...

Pozdravček

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
22.1.2008 17:07:49   
Pija76
Pf čestitke, srečno naprej!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
22.1.2008 17:31:38   
kajsica
Kostanj, Mlinčkauser posted image user posted image user posted image , saj ne vem kaj bi vama rekla. Toliko časa upanja in špikanja in vsega ostalega, potem pa se zgodi....Ma jeuser posted image user posted image user posted image .

Dejzi, kako je kaj tvoje počutje? Jadrnica in tvoje?

Abra, tudi meni je po abraziji nagajal mehur in blato. Prav bolelo je ko sem šla na wc, ampak se je sedaj z M nekako uredilo vse skupaj, je še mogoče mal oteženo, ampak bo, pa sedela sem ful težko. Imela pa sem tudi skoz rjav izcedek od abrazije in do M, ki je bila pri meni zelo hitra in sicer cca 14 dni kasneje. Sem Pušenjaka vprašala in baje ni nič narobe, res pa so se težave začele iztekati šele po pravi M, ki pa je trajala 10 dni in je bila tako močna......

No, komaj sem se prebila čez vse vaše poste, ker nisem, bila en teden za računalnikom, sem ga imela na servisu. Pikola, me je zafrkaval 2 meseca, potem pa sem se spomnila da pa ja svak dela na enem od teh servisev in mi ga je popravil, mi je pa crknil disk. Hudiča!!!!

Arneja, no midve bova pa spet skupaj trepetale, ker v kolikor sem te razumela, boš nekako konec februarja, oziroma v začetku marca imela punkcijo in ET, no jaz pa nekako računamda bo moja M ravno konec februarja oz. prve dni marca in potem po zmrznjenčke.

Moram pa vam povedati, da sem tudi jaz nabavila sokovnik, samo da jaz prakticiram bolj na sadju in v kombinaciji z zelenjavo ampak samo rdeča pesa in korenček. Me ostale zadeve niti ne mikajo kaj preveč, ker govorite kako je vse ogabno. Ja imam pa hitrejšo prebavo tudi po teh zadevah.

Imam pa eno vprašanje, mislim, da je ravno mandarinca pisala o teh zadevah. Še vedno čakam na izvid od GK po abraziji, kaj je bilo narobe z mojo pikico. Mi lahko katera pove koliko časa se čaka na izvid?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
22.1.2008 18:11:21   
pikovit
Kajsica dobrodošla zopet med nami.Lepo da si si nabavila sokovnik in da ti hitro minejo dnevi do novega postopka.user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
22.1.2008 18:20:46   
pikovit
Danes pa niste najbolj zgovorne?Kje pa ste vse?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
22.1.2008 18:48:01   
Abra
Pikovit, jaz sem spet tuki. Očitno imava midve danes največ časa user posted image

Pija, ma mene tale mehur heca že od ET, kaj je vzrok tem bolečinam pa ne vem. Meni se zdi, da so v predelu jajčnikov, boli pa še bolj, ko grem na vodo .. Upam, da bo jutri kaj bolj jasno.

Kajsica jaz sem te bolečine imela že prej, par dni po abraziji pa so se vsaj težave z blatom nehale. To sem res z nosečnostjo povezovala, saj vsepovsod pravijo, da ti N prebavo zaštopa. M si pa res hitro dobila. Kot se jaz Pušenjakovih postov spomnim, naj ne bi blo teorije, da je to že M, saj v tako kratkem času ne bi prišlo do ovulacije in posledično do M user posted image Jaz bi tudi rada, da čimprej pride, tudi če bo malj dalj trajala ... se mi zdi, da bo to res zaključek, da lahko začnem spet normalno živet. Od vsega tega počivanja sem čisto brez kondicije, dokler me pa še vse boli si ne upam z nobenim športom začet.
Meni so rekli, da bojo histološki izvid poslali v roku dveh do treh tednov ginekologu, ki me je na abrazijo napotil, torej Rešu. Od tam pa najbrž k moji G, ki je pa itak v Dravljah za sosednjimi vrati. Ko bom šla k G, bom še kar pri Rešu vprašala za izvid.
Če pa bi blo kaj takega narobe, kar bi lahko vplivalo na nadaljne nosečnosti, naj bi mi poslali tudi nekaj domov in navodila kako naprej al neki tazga ... malo sem bila še omotična, ko mi je zdravnica to razlagala. Preveri pri G, tvoj bi že morali imet.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
22.1.2008 18:57:18   
kajsica
Abra,

pa kaj si ti imela hiperstimulacijo? Mene je pravzaprav začel hecat mehur že takrat ko sem bila na inekcijah. Sicer nisem težko odvajala, samo je pa bil ful občutljiv mehur in kar naprej sem sedela na školjki. Težave so se po punciji samo še stopnjevale in bilo je vedno hjujše. Prav tako kot ti govoriš in te težave me niso spustile vse do M. Sedaj je dosti boljše, ampak še vedno je občutljiv mehur...najprej ne čutim nič, potem pa za 5 minut ne morem več sedet, ker je tako poln, lahko pa da gre od mene samo par kapljic.

Če te je strah, da ja ni kaj narobe, se pa odloči in čimprej obišči zdravnika. Men je prof. tomaževič rekel, da je to popolnoma normalno in da se bodo zadeve uredile.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
22.1.2008 19:02:26   
pikovit
Ja Abra očitno mava cajt dons.Ostale je služba čist uničla.Še malo pa se bodo dnevi daljšali.Bomo imeli več energije.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
22.1.2008 19:09:34   
mandarinca
kajsica, ti bom kar napisala;
jaz sem izvid genetske analize dobila 15. 01., abrazijo pa sem imela 16. 11., torej sem čakala polna dva meseca user posted image .
Najbolj žalostno pa je bilo, da so zapisali, da je napaka bila v genomski DNA moškega spola - se pravi, da bi bil fantek user posted image - in spet odprta rana user posted image !

Mimogrede pzdrave vsem!

LP user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......