|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
21.1.2008 20:39:12   
DaisyE
Bom držala pesti, da ga bodo vzeli. Če ne, ti je pa zgleda usojen in boš mogla res prikolico kupit. Predstavljaj si, kako se pripelješ na roditeljski sestanek... user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
21.1.2008 20:41:55   
arneja
Da vas samo na hitro pozdravim, je bil naporen tale ponedeljek, da me prav očke bolijo. Sem šla računati, ma, če M zamudi 5 dni, pa moramo skozi priti.

Dobro spite, moram učke spočiti. Se pa razvajam z jabolčnim sokcem, mmmm je dober user posted image . Jutri pa spet tisti ogabni, zelenjavni.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
21.1.2008 20:46:10   
lara light
user posted image user posted image  ma res, si zamisliš?user posted image user posted image Sej sem sposobna kej tacga ušpičituser posted image , sam moj bi me fentaluser posted image

Arneja, lahko noč..tudi jaz sem precej zdelana, še malo tv..pa nina nanauser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
21.1.2008 20:52:11   
DaisyE
user posted image user posted image user posted image  Bi že prebolu lara. Kaj pa bi mu drugega preostalo. Arnejči lepo se spočij, se beremo jutri. Jaz tud grem.

Lahko noč.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
21.1.2008 21:03:40   
gloria
Lara in Daisey user posted image user posted image user posted image  za čudovit seznam res ste maherce.
Jaz mam uz 30.1.user posted image
Zeko kje si se zgubilauser posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
21.1.2008 21:07:47   
banga
Arneja, ja po klomifenu sploh nisem odreagirala, zato se je pa dr. Drobnič, ki je moj osebni zdravnik (ja, jaz nisem Rešotova punca) odločil za IVF. Me veseli, da je šef pri tvojem normalno odregiral, sicer pa zadnje čase ugotavljam, da vsi, ki jim poveš, da si v postopku, poskušajo pomagati kolikor morejo. Zadnja izkušnja je splošna zdravnica mojega najdražjega. Danes je bil na kontroli zaradi viroze - ja seveda sem jo staknila od njega-  in ko je povedal, da so mi prestavili postopek zaradi mojega čihanja, smrkanja, kašljanja itd..., mu je takoj dala še en teden bolniške, da bo ja fit, ko ga bom rabilauser posted image  Eh, zdaj se mi bo še razvadil, ko je na bolniški že skoraj 2 tednauser posted image
Daisy, navijam za Vlasto in Tonijauser posted image user posted image user posted image user posted image
Kostanj, da ne bom dolgovezila, so punce pred mano že vse povedale, lahko samo ponovim, da mi je žal zate in da ti pošiljam en velik  user posted image
vsem ostalim pa želim lahko noč, šibam gledat razočarane gospodinjeuser posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
21.1.2008 22:01:10   
jadrnica
pozdrav vsem,

sayuri - lepa slikica, se ti poda, lep pozdrav tvojim pikicam
ameli - vesela sem za tvojo pikico, da se lepo razvija, no vse je za nekaj dobro, bo pa ena pa ta faj otročiček

kostanj - jao, tole z jajčki, si mislim, da si čist na tleh, samo daj ne past v depresijo, ampak se še vedno poskušaj veselit življenja, če ne pa pridi nas malo pozdravit

arneja - kaj sedaj , navijamo da teta user posted image ne bo zamujala, no tud prav , drzim pesti, da bo točnakot svicarska ura. današnji dan v službije bil pa bolj tko tko, ma spet sem bila 10 ur -to je še mal, pa težko sedim, ker me kr nekijajčniki spikajo.

daisy - kako kaj tvoja pikici, ops saj imata že imeni.user posted image user posted image user posted image user posted image mene full neki bolijo jajčniki, pa apetit imam kar velik, pa zmatrana sem kar dosti, joškice so se tud mal povečale, upam, da je to to, da se je tokrat prijelo

moj srček me je danes peljal na kalamare, uf so bili dobri, se mi še sedaj sline cedijo.

grem sedaj hitro labirint pogledat , pa vam pol še kaj napišem

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
22.1.2008 7:24:09   
Pija76
OK Daisy se strinjam za nedeljo. To bo lažje. Pa nisem javni sektor, zasebni sem, zato pa moram tolk delat, pa pol ni časa user posted image .

Punce men je slabo že od sobote, a je možen da od ingverja k ga v sok dajem?

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
22.1.2008 8:20:31   
mismis
Dobro juro vsem

punce imam eno vprašanje za tiste, ki ste bile v postopku z zamrznjenčki. In sicer koliko časa približno od začetka user posted image  traja tole dajanje krvi in potem čez koliko dni je transfer.  Rada bi vedela, tolk da se lohka mal organiziram v službi, pa kakšen dopust zrihtam.

Drugače pa držim pesti , da nam bo vsem skupaj čimprej uspelo zagledati tisti tako zaželjeni user posted image  ali pa user posted image

lp, M.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
22.1.2008 8:25:03   
lejla007
Ojla bejbe!

Vidim, da ste ble včeraj kr pridne user posted image Jaz sm pa gledala Betty in housewifes, tko da sm bla prelena, da bi iz postelje vstala in se prklopla na RR - ja, ja, sej vem! Obupna sem! user posted image

Daisy - OK! Men je sreda čist ql. Glede na to, da imam v četrtek punkcijo, bom do naslednje srede lih k seb pršla user posted image Vlasta in Toni sta pa zdejle zato bolj mirna, da si ti še malo odpočiješ, ker potem ko bosta pa začela razgrajat, pa boga ti!!! user posted image

Lara - jutri je že sreda - JUPI! Boš vidla, da te bo ata Reško pohvalil, da pridno jajčka vališ user posted image Upam, da se drugače počutiš dobro in da predvsem pozitivno razmišljaš! Mene je tale situacija s Kostanj res kr dobr potrla, ampak ni kej. Tko je v življenju - vzponi in padci...

Pija - poskusi en dan delat sok brez ingverja, pa boš vidla... Jaz če po pravici povem, sploh ne vem, kakšen okus je to user posted image

Jadrnica - navijam, da so se joškice povečale z razlogom - saj veš katerim user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
22.1.2008 8:30:50   
sayuri
VAs moram pohvalit, kako resno ste vzele seznam user posted image user posted image user posted image . Pridne. user posted image  Vse pohvale. user posted image user posted image user posted image

Glede moje sličice v avatarju - nekatere "starejše" RRjevke veste, da sem na RRju že stara sablja user posted image  - tam od leta 2003. TAkrat sem imela nick s svojim imenom - Kristina. Enkrat lansko leto sem ga malo skrajšala - na St.Ina. To sličico sem imela v avatraju, odkar se je Filip rodil. To so njegova prelepa usteca pri 2 mesecih user posted image . Na našem forumu sem začela uporabljati nick syuri, ker je bilo v začetku zelo težko se sprijazniti z neplodnostjouser posted image in pozna me veliko punc tukile gor.... Potem se pa človek navadi, sprejme to kot del življenja in sayuri ostaja kot borka. St.Ina je nekje spravljena user posted image .

Filip me je danes zjutraj vpraša, kje ima zdravnik spravljene dojenčkeuser posted image  Sem mu poskušala razložit, kako bo na nuhalni.... user posted image  PA si je verjetno predstavljal, da so v monitorju user posted image user posted image  Bomo videli, kako bo danes on to sprejel user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
22.1.2008 8:32:12   
sayuri
lejla jst sem včeraj tud po zelooooooooooo dolgem času gledala gospodinje. NA začetku sem bila redna gledalka, zdaj pa tko - občasno. Pogrešala sem tisto tečno rdečelasko - Bree al kaj je že bla. A kaj veš - je ni več v nadaljevankiuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
22.1.2008 8:37:39   
arneja
Ku-ku user posted image . Jaz moram delat, vas samo malo na skrivaj preberem user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
22.1.2008 8:40:46   
Anonimen
Pija ingver je proti slabosti, se priporoča tudi nosečnicam, ker jim zmanjšuje slabost in bruhanje, tako, da najbrž ni ingver kriv za tvoje slabosti. Za vsak slučaj pa ga lahko malo omejiš, mogoče ga preveč daješ.

ICSI se ne opravlja vedno v primeru slabih spermijem, temveč tudi v primeru slabe kakovosti jajčne celice ali v več neuspelih poskusih IVF. user posted image

(odgovor članu arneja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4489
22.1.2008 9:17:01   
Goldy
Abonimna - ICSI se opravlja, če so spermiji zelo slabi, saj morajo pri "navadnem" IVF sami predreti ovoj celice, tu pa jih vstavijo v celico. Tako je bilo razloženo nama, ker so spermiji od mojega precej lene sorte (in še kaj bi lahko dodala...).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
22.1.2008 9:18:24   
Goldy
Se opravičujem napaki - anonimna.

Seveda pa se ICSI opravi tudi v drugače - predvsem pri neuspelih IVF, ko se vzrok za to  ne ve. Ampak pri nas niso nič drugače poskušali kot kar z ICSI metodo.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
22.1.2008 9:28:30   
Pija76
Mišmiš jaz sem imela pri zamrnjenčki menstruacijo prvi dan 30.11, ET pa 19.12. Sem pa hodila od 10.-14.12. katr vsak dan na opdvzem krvi in uz, pred tem pa se mi zdi da 8 in 6.12.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
22.1.2008 10:11:06   
mismis
Pija76

najlepša hvala za pojasnilo. Jaz štartam z odvzemi krvi in UZ 28.01.2008 potem bomo pa videli.
Mal mi je zoprno, ker imam res neke nujne obveznosti v službi v času od 04.02. do Prešerna, pa bom že kako, če nič drugega, če bo pa slučajno res ET padel na tak dan, bom pa kasneje prišla v službo...

Ali je priporočljivo do ET zamznjenčkov tudi jemati te otroške aspirine?

lp, M

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
22.1.2008 11:01:27   
konina
Pozdravljene. Jaz sem pa tako prehlajena, da je kar groza. Ampak ravno toliko, da nisem za v posteljo.Nos imam zamašen in to me grozno živcira. user posted image

Sedaj se moram pozdravit, da bom februarja v najboljši formi za moje pingvinčke. Malo me strah grabi, kako bodo preživeli odmrznitev, ampak se poskušam napolnit z optimizmom.

Kako poteka vse skupaj se pa megleno spomnim od junija. 10. dan greš na UZ, potem pa glede na stanje. Pa kri in potem še ploščica. Imela sem pa pozno transfer, ker jajček ni in ni hotel počit. Je pa ET po ovulaciji in sicer na tisti dan, kot so jih zamrznili. Če so jih zamrznili 5. dan, potem je pet dni po O. Moj ET bo verjetno 6. dan, saj so bili šele takrat zamrznjeni.

LP, Nina

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
22.1.2008 11:16:55   
mlinčka
Eh, punce moje, žal nimam nič lepega za povedat user posted image .
Kot sem se bala, je šlo nekaj generalno narobe. Infekcija. Očitno od zadnjič, ko sem imela punkcijo cist, kjer mi ene niso dobro odstranili in je potem prišlo do vnetja. Takrat sem dobila antibiotike in stvar naj bi bla OK. Pa očitno ni blo. Mi je biologinja razložila, da je očitno pri punkciji okužba prešla na celice ali so celo bile neke celice okužene (sem bol na pol poslušala) in "pomorile" vse ostale. Tko da, če sem prav razumela, ne glede na to, kolk bi jih blo, bi vse šle v maloro. In so šle...

KOSTANJ, včeri se sploh nisem mogla odzvat na tvojo nesrečo, ker me je kar stisnilo. Danes, ko sem na istem pa lahko samo rečem, drži se punca! user posted image  Bomo pregurali tudi čez to, klinc gleda vse skupaj! Celice sproduciramo, na kvaliteti bomo pa delale, kot pri norcih! Oglasi se še kaj, jaz se ne pustim odgnat! Vsaj do srečnega izida s Tonijem in Vlasto ne!

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
22.1.2008 11:23:34   
Sulfinija
Mlinčka,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,sploh si ne morem predstavljati kako more biti tistemu ko pride na ET poln energije,optimizna nato ti pa tam rečejo gospa žal nam je.JOj že grozno se sliši kaj šele mora biti osebam ki tole doživijo.Mlinčka sprejmi od mene en topel in virtualni user posted image .

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
22.1.2008 12:24:21   
Pija76
U pišuka Mlinčka, ne morem verjet!!!! Pa ne no!!!! Vidim da si močna punca, pa boš šla naprej, sej druge itak ni a je tako? Kdaj pol, maj, junij?
Drži se, in en big hug od mene!

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
22.1.2008 12:43:16   
Abra
Madonca Mlinčka user posted image user posted image user posted image pa saj to ni res no. Saj sploh ne morem verjet, da je kaj tazga mogoče in to pri 20 celicah. Vidim, da si močna punca in si mislimi že v novem postopku. Drži se! user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
22.1.2008 12:55:01   
pf
Mlinčka hudo mi je zate. Bodi močna.

Jaz pa sem ravno iz pregleda pri ginekologinji. Moj otroček se lepo razvija, srček mu bije veselo in je vse vredu, tako da sem pomirjena.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
22.1.2008 13:01:26   
pikovit
Pa sej to ni res.Mlinčka,Kostanj sploh ne vem kaj naj rečem.Držta se punci.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mlinčka jst bi se pa šla mal pogovort okol tega.Če so ti oni predlagali,da je vse ok in da greš lahko v postopek,potem bi se šla mal razjezit tja.Glede na to da si imela tako hudo vnetje.Ne vem no,mal premisli.Klinc postopek je postopek.Jst dajem 1500 evrčov.Ni tolk mal veš.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......