lara light
|
Nas je cela rajda! Jutro, pija, tudi ti že polna načrtov, kako ste pridne? Tudi jaz bi morala pospravit...prah je vsepovsod, nič ni na svojem mestu...pa sok, ja, zdej grem narest.. Ja, 1.IVF, endometrioza menda. Saj se ne ve. Ker ni pravil, tudi z endom. normalno zanosijo in recimo šele pr carskem vidijo da jo ima...jutri imam prvi UZ in me pra zanima kaj dogaja, ker neki zagotovo čutim, kaj je to, pa ne vem. Sicer malo napihnjen trebuh, ostalih nihanj recimo v razpoloženju nisem opazila. Daisy, samo to sem hotela slišat. Oh, ne vem, pred leti sva o tem govorila, zdaj se redko dotakneva teme...ne vem, enkrat je rekel, da bi si želel, da bi bil njegov otrok na poroki...navajena sva, že 10 let je tako in meni nič ne fali! Mislim pa, da se vseeno bova, čeprav sem rekla, da ne grem se slikat stara in zgubana, da je mel cajt prej mislit, ko sem bla še sveža Kako mislite, da je pr nas? Jaz živa kot poper...gor, dol in trikrat gor (po stopnicah mislim ) preden se on premakne..nasprotja se privlačijo! Arneja, moje sošolke imajo od....do 14 let stare otroke! Res, moja frendica s katero se veliko druživa, isti letnik ima sina 14 in hčer 4..tako sta super, ta od 14-ih je moj..vse mi pove, puberteta in to..a ni fajn..