Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 21:20:00
|
|
|
|
arneja
|
Abra, si bom raje kar Tifol res kupila. Nekaj imam še Centrameda sicer, ampak ga bom pustila za sam postopek, prej se bom pa raje kar s Tifolom filala. Sem šla pa zdajle gledat, in naj bi bilo v Centramedu E vitamina za 200 % dnevnih potreb. Ti si samo E-vitol jemala in nič drugega? Razen Q-encima? V ampulah je 500 mg matičnega mlečka, v fiolah pa le 350. Samo meni fiole precej bolj užitne izgledajo . So pa ampule verjetno boljše kot mleček v prahu. Sem tudi jaz že brala, da soja naj ne bi bila ok. Ampak jaz tofu vseeno jem. Pija, zakaj nama bo pa Dejzi samo punčko v varstvo zaupala? A bi tudi en mičkeno raje punčko imela ? Ma, figole, še malo pa grem k atu, meni se zdi še full dolgo. Dejzi je pa res nesramna, da ti ni šihta tam zrihtala . Ga bom jaz vprašala, če rabi kakšno luštno tajnico, ok ? Da ne bodo ravno izjav o zamrznjenčkih v stoje podpisovali . Mlinčka ga pa ni MAL perčkala, glede na pridelek .
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 21:30:07
|
|
|
|
arneja
|
Ja, ja, Dejzi, bom pojutrišnjem naslednjega meseca pri Reškotu . Aja, v laboratoriju hoče Pija delati? Kaj natančno bi pa tam počela ? Zakaj pa, da dlje, ko smo v postopku, več je sluzi?? Lejla, naj bodo v nedeljo foliklčki čimvečji . Dajamaja, najdite čimbolj luškano ime kužku . Pa ti kar zanosi pred operacijo . Pija, pametno si naredila, da si šla na nujno pomoč. Saj je trajalo le kakšno minutko, da so bili šivi zunaj, ne? Ingverja pa le kakšen cm v sokec, sicer te bo kap zadela . Katera reklama za tablete za grlo ? Očitno res premalo tv gledam .
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 21:32:13
|
|
|
|
Pija76
|
Arneja ja midve bi punčko a ne? A misliš da sva sposobne za dva otročka poskrbet? A veš k to ne bi bilo sam pol ure , to bi ona nama konkretno zaupala. No pa mi ti zrihtaj, sam bi bla asistentka, to se tko lepo sliši. Bi pa stol vam narihtala, pa če bi kar sama mogla stat. Ornk si štartala ti tole z raznimi vitamini , saj je prav samo da ne boš preforsirala. Ja Mlinčka je pa ornk profit pivovarni delala , bojo objavili da okol novega leta in prvih štirinajstnih dneh beležijo nepojasnjen pojav povpraševanja in porabe njihovega pirčka
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 21:41:45
|
|
|
|
pikovit
|
evo moje vabilo.A se sploh kaj vidi
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 21:41:48
|
|
|
|
Pija76
|
ja trajalo je glih ene 5 min vse skupaj....sam mal je blo neprijetno, ampak mi je pa zdej tolk boljš . Ja ingverja bom pa res mal dala, čak da geotrikotnik najdem , nočm da me že zdaj kap... ne vem ene za grlo, pa skoz sem študirala na kaj me spominja, pol sem se pa zadnjič ob reklami spomnila, pa sem rekla da ti moram povedat, neke kao septolete....
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 21:42:34
|
|
|
|
pikovit
|
Pija a se kej vidi
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 21:44:28
|
|
|
|
Pija76
|
Pikovit hudiča sem hotla povečat sem si pa za background dala pa svoje nečake skenslala, zdaj pa mam....moram tole zrihtat. dej v album
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 21:48:17
|
|
|
|
arneja
|
Ja, midve bi punčko . Pa tudi fantka, lahko kar oba naenkrat . Glede dveh otročičkov, sposobni sva za dva navadna poskrbeti, ampak za dva Dejzina bi bila bolj težka, glede na to, kako navihana je že ona . Ampak vsaka po enega bi pa že ukrotila . V Postojni bi nam pa lahko pot s čela brisala . Bom vprašala Reša . Se tudi jaz bojim, da ne bi bilo preveč vitaminov, saj zato pa ves čas sprašujem. Septolete ?? Čakaj, bom poskusila kakšen nov avatar najti . Pikovit, bolj slabo se vidi, hočemo večjo slikco.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 21:48:34
|
|
|
|
teja*
|
Tok da se vam javim. Prejšnji teden sem vas spraševala glede začetka injekcij Suprefact, ko sem imela gripo. Pušenjak mi je odgovoril, da gripa nima nobene veze z IVF postopkom z medicinskega področja. Potem je v ponedeljek pa še moževa stara mama umrla, s katero sva skupaj živela. Tako da bom šla v postopek naslednji mesec. Toliko zaenkrat in hvala vam za vaša mnjenja. Teja
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 21:51:36
|
|
|
|
pikovit
|
Teja žal mi je,da ti ni uspelo narest,kot si si zamislila.Pa naslednji mesec.Pa moje sožalje.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 21:52:00
|
|
|
|
Pija76
|
Arneja no mogoče bi nama pa uspelo dva ukrotit, sam maš prav od Daisy znata bit po mamici . Pusti ti avantar sam povem da me spominja na reklamo, slikca je luštna! Pikovit no sem nečake nazaj dala, sem saj slikco zamenjala.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 21:53:09
|
|
|
|
pikovit
|
Jadrnica si me v dobro voljo spravila ko si rekla da je Jezeršek dobr. Punce pridem takoj samo iz sušilca dam.Ve pa si poglejte vabilo in komentarje prosim
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 21:58:16
|
|
|
|
Pija76
|
Pikovit luštna vabila so! A si jih že kar naročila? Do kdaj pa je akcija?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 21:58:20
|
|
|
|
lara light
|
O, moje punce, komaj zdaj...kako gre? Daisy,Lejla,Mlinčka,Kostanj,pikovit,pf,pija76,spelka12,Abra, Arneja in vse ostale...grem brat, kako ste in kaj je novega... Lep vikend!
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 21:59:13
|
|
|
|
arneja
|
Teja, žal mi je za moževo staro mamo, ko boš v postopku februarja, se nam pa le pridruži . Pija, če bi jima Dejzi zabičala, da morata teto Pijo in teto Arnejo ubogati, potem bi nama mogoče uspelo . Mogoče pustim avatar, mogoče pa ne .
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 22:00:02
|
|
|
|
Pija76
|
Ojla Lara, kako kj narkomanska? A gre? A je kej modric? Pikovit ti pa že žehto pedenaš? Pridna dečva za užent , mi pa ta vikend ne peremo
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 22:01:44
|
|
|
|
arneja
|
Tudi meni je vabilo luštno .
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 22:03:47
|
|
|
|
arneja
|
Vam vedno pozabim napisati: sem si rekla, ko bo padel moj 500. post, in si bom tretjo zvezdico prislužila, vam bom pa nekaj posebnega napisala. Potem smo pa tako čvekale, da sem bila kar naenkrat čez 500, ne da bi opazila . Se beremo jutri naprej. Lepo spite .
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 22:04:59
|
|
|
|
pikovit
|
Pija a veš da ne vem do kdaj je akcija.Poglej na un link,k sem ga poslala.Ja sem jih že naročila.Drugače je 50 kom 115 evrov se mi zdi.To se pa kar pozna veš. Lara kako pa ti kaj?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 22:06:21
|
|
|
|
Pija76
|
Aha punce, zdaj pa vem kje ste, za TV - George Cluni
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 22:07:04
|
|
|
|
pikovit
|
Ok Arnejči,lepe sanje
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 22:07:54
|
|
|
|
pikovit
|
Ja ja Pija Georgi jim je všeč
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 22:08:54
|
|
|
|
Pija76
|
Pikovit bom pogledala ja, vidim da je res razlika. Sam zdaj sem ugotovila da moram en still najdet pa da bo pol približno v enakem vse , zdaj pa mam spet za študirat hudimana....to je čist preveč zahteven projekt zame
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 22:15:36
|
|
|
|
pikovit
|
Ja sej vem,da je to cela štala.zato pa je fajn da imaš cajt za to.Tebi se pa zelo hitro približuje
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?