|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
18.1.2008 21:20:00   
arneja
Abra, si bom raje kar Tifol res kupila. Nekaj imam še Centrameda sicer, ampak ga bom pustila za sam postopek, prej se bom pa raje kar s Tifolom filala. Sem šla pa zdajle gledat, in naj bi bilo v Centramedu E vitamina za 200 % dnevnih potreb. Ti si samo E-vitol jemala in nič drugega? Razen Q-encima? V ampulah je 500 mg matičnega mlečka, v fiolah pa le 350. Samo meni fiole precej bolj užitne izgledajo user posted image . So pa ampule verjetno boljše kot mleček v prahu. Sem tudi jaz že brala, da soja naj ne bi bila ok. Ampak jaz tofu vseeno jem.

Pija, zakaj nama bo pa Dejzi samo punčko v varstvo zaupala? A bi tudi en mičkeno raje punčko imela user posted image ? Ma, figole, še malo pa grem k atu, meni se zdi še full dolgo. Dejzi je pa res nesramna, da ti ni šihta tam zrihtala user posted image . Ga bom jaz vprašala, če rabi kakšno luštno tajnico, ok user posted image ? Da ne bodo ravno izjav o zamrznjenčkih v stoje podpisovali user posted image . Mlinčka ga pa ni MAL perčkala, glede na pridelek user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
18.1.2008 21:30:07   
arneja
Ja, ja, Dejzi, bom pojutrišnjem naslednjega meseca pri Reškotu user posted image . Aja, v laboratoriju hoče Pija delati? Kaj natančno bi pa tam počela user posted image ? Zakaj pa, da dlje, ko smo v postopku, več je sluzi??

Lejla, naj bodo v nedeljo foliklčki čimvečji user posted image .

Dajamaja, najdite čimbolj luškano ime kužku user posted image . Pa ti kar zanosi pred operacijo user posted image .

Pija, pametno si naredila, da si šla na nujno pomoč. Saj je trajalo le kakšno minutko, da so bili šivi zunaj, ne? Ingverja pa le kakšen cm v sokec, sicer te bo kap zadela user posted image . Katera reklama za tablete za grlo user posted image ? Očitno res premalo tv gledam user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
18.1.2008 21:32:13   
Pija76
Arneja ja midve bi punčko a ne? A misliš da sva sposobne za dva otročka poskrbet? A veš k to ne bi bilo sam pol ure user posted image user posted image , to bi ona nama konkretno zaupala.
No pa mi ti zrihtaj, sam bi bla asistentka, to se tko lepo sliši. Bi pa stol vam narihtala, pa če bi kar sama mogla stat.
Ornk si štartala ti tole z raznimi vitamini user posted image , saj je prav samo da ne boš preforsirala. Ja Mlinčka je pa ornk profit pivovarni delala user posted image user posted image , bojo objavili da  okol novega leta in prvih štirinajstnih dneh beležijo nepojasnjen pojav povpraševanja in porabe njihovega pirčka user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
18.1.2008 21:41:45   
pikovit
user posted image   evo moje vabilo.A se sploh kaj vidi

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
18.1.2008 21:41:48   
Pija76
ja trajalo je glih ene 5 min vse skupaj....sam mal je blo neprijetno, ampak mi je pa zdej tolk boljš user posted image user posted image . Ja ingverja bom pa res mal dala, čak da geotrikotnik najdem user posted image , nočm da me že zdaj kap...
ne vem ene za grlo, pa skoz sem študirala na kaj me spominja, pol sem se pa zadnjič ob reklami spomnila, pa sem rekla da ti moram povedat, neke kao septolete....

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
18.1.2008 21:42:34   
pikovit
Pija a se kej vidi

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
18.1.2008 21:44:28   
Pija76
Pikovit hudiča sem hotla povečat sem si pa za background dala pa svoje nečake skenslala, zdaj pa mam....moram tole zrihtat. dej v album

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
18.1.2008 21:48:17   
arneja
Ja, midve bi punčko user posted image . Pa tudi fantka, lahko kar oba naenkrat user posted image . Glede dveh otročičkov, sposobni sva za dva navadna poskrbeti, ampak za dva Dejzina bi bila bolj težka, glede na to, kako navihana je že ona user posted image . Ampak vsaka po enega bi pa že ukrotila user posted image . V Postojni bi nam pa lahko pot s čela brisala user posted image . Bom vprašala Reša user posted image . Se tudi jaz bojim, da ne bi bilo preveč vitaminov, saj zato pa ves čas sprašujem. Septolete user posted image ?? Čakaj, bom poskusila kakšen nov avatar najti user posted image .

Pikovit, bolj slabo se vidi, hočemo večjo slikco.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
18.1.2008 21:48:34   
teja*
Tok da se vam javim. Prejšnji teden sem vas spraševala glede začetka injekcij Suprefact, ko sem imela gripo. Pušenjak mi je odgovoril, da gripa nima nobene veze z IVF postopkom z medicinskega področja.
Potem je v ponedeljek pa še moževa stara mama umrla, s katero sva skupaj živela.
Tako da bom šla v postopek naslednji mesec.

Toliko zaenkrat in hvala vam za vaša mnjenja.

Teja

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
18.1.2008 21:50:29   
pikovit
Vam bom raj link pripopala.Drugi od zgoraj.
http://www.porocnikoticek.si/akcije

(odgovor članu teja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
18.1.2008 21:51:36   
pikovit
Teja žal mi je,da ti ni uspelo narest,kot si si zamislila.Pa naslednji mesec.Pa moje sožalje.

(odgovor članu teja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
18.1.2008 21:52:00   
Pija76
Arneja no mogoče bi nama pa uspelo dva ukrotit, sam maš prav od Daisy znata bit po mamici user posted image . Pusti ti avantar sam povem da me spominja na reklamo, slikca je luštna!

Pikovit no sem nečake nazaj dala, sem saj slikco zamenjala.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
18.1.2008 21:53:09   
pikovit
Jadrnica si me v dobro voljo spravila ko si rekla da je Jezeršek dobr.
Punce pridem takoj samo iz sušilca dam.Ve pa si poglejte vabilo in komentarje prosim

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
18.1.2008 21:58:16   
Pija76
Pikovit luštna vabila so! A si jih že kar naročila? Do kdaj pa je akcija?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
18.1.2008 21:58:20   
lara light
O, moje punce, komaj zdaj...kako gre?

Daisy,Lejla,Mlinčka,Kostanj,pikovit,pf,pija76,spelka12,Abra, Arneja in vse ostale...grem brat, kako ste in kaj je novega...

Lep vikend!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
18.1.2008 21:59:13   
arneja
Teja, žal mi je za moževo staro mamo, ko boš v postopku februarja, se nam pa le pridruži user posted image .

Pija, če bi jima Dejzi zabičala, da morata teto Pijo in teto Arnejo ubogati, potem bi nama mogoče uspelo user posted image . Mogoče pustim avatar, mogoče pa ne user posted image .

(odgovor članu teja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
18.1.2008 22:00:02   
Pija76
Ojla Lara,
kako kj narkomanska? A gre? A je kej modric?

Pikovit ti pa že žehto pedenaš? Pridna dečva za užent user posted image , mi pa ta vikend ne peremo user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
18.1.2008 22:01:44   
arneja
Tudi meni je vabilo luštno user posted image .

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
18.1.2008 22:03:47   
arneja
Vam vedno pozabim napisati: sem si rekla, ko bo padel moj 500. post, in si bom tretjo zvezdico prislužila, vam bom pa nekaj posebnega napisala. Potem smo pa tako čvekale, da sem bila kar naenkrat čez 500, ne da bi opazila user posted image .

Se beremo jutri naprej. Lepo spite user posted image .

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
18.1.2008 22:04:59   
pikovit
Pija a veš da ne vem do kdaj je akcija.Poglej na un link,k sem ga poslala.Ja sem jih že naročila.Drugače je 50 kom 115 evrov se mi zdi.To se pa kar pozna veš.
Lara kako pa ti kaj?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
18.1.2008 22:06:21   
Pija76
Aha punce,

zdaj pa vem kje ste, za TV - George Cluni user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
18.1.2008 22:07:04   
pikovit
Ok Arnejči,lepe sanje
user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
18.1.2008 22:07:54   
pikovit
Ja ja Pija Georgi jim je všečuser posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
18.1.2008 22:08:54   
Pija76
Pikovit bom pogledala ja, vidim da je res razlika. Sam zdaj sem ugotovila da moram en still najdet pa da bo pol približno v enakem vse user posted image , zdaj pa mam spet za študirat hudimana....to je čist preveč zahteven projekt zame user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
18.1.2008 22:15:36   
pikovit
Ja sej vem,da je to cela štala.zato pa je fajn da imaš cajt za to.Tebi se pa zelo hitro približujeuser posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?