|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
18.1.2008 13:42:22   
pikovit
M. kar počasi z poroko.Prej malo pobrskaj po netu kaj ti je in ni všeč pol se pa zakoplji v to neumnost.Zdej pa res grem.

Abra živjo.
Se kasneje beremo.
Kaj pa če bi se kdaj dobile na kakšni kavi?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
18.1.2008 13:43:36   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

M. po mojem je še vedno tak fejst fant.A po luftu še hodiš?A to preskakovanje avta,pomeni to,da je dal koš?Sem ravno včeraj nekaj gledala.Če ni bilo celo na youtubu?Ne vem sem pa vidla.Noro ja.Nič čudnga da si se tako naslinilauser posted image

Je še fejst, ja. Sam česa tazga pa vsekakor ne bi več toleriral, je zdaj zgleden družinski človek user posted image . Pa itak zdaj žena večino časa ob njem paradira, tko da... Ja, takrat je preskočil avto in zabil koš, tudi na youtubu je to, ja.

Na, Dejzi je šla pa zdej kuhno pospravlat. Pa a veš, da ne smeš zdaj počet nekih novih, neobičajnih stvari! user posted image  Otroc rabijo varno, stabilno okolje za zdravo rast in razvoj.

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
18.1.2008 13:47:49   
mlinčka
No, Abra, pa pejva še midve kaj bolj konstruktivnega počet, če so punce tolk zagnane. Bomo še kasneje kako rekle.
user posted image  

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
18.1.2008 16:04:57   
lejla007
Punce, lepo pozdravljene!

Najprej hvala vsem, ki ste mislile name user posted image user posted image user posted image

Nisem imela časa, da bi prebrala, kaj ste kaj čvekale, bom zdaj samo da vam povem, kako je blo.
Koliko foliklov - ne vem?!? Zdravnico sem samo slišala, da je rekla, da so veliki okrog 12, 13. Podaljšala mi je terapijo za dva dni, pa se bo potem videlo, kaj in kako...

Toliko za zdaj, si tipkamo kasnej!

papa

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
18.1.2008 16:39:51   
pikovit
Evo mene jst sem že nazaj.Kje pa ste vse?Uživajte in hitro pridite na plano.

Lejla čestitke,boš videla se bo vse končalo kot je treba.

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
18.1.2008 17:07:26   
arneja
Dajamaja, sem bila zdajle pridno na 2-urnem sprehodu (kooončno sonček user posted image ) in sta mi še dve imeni za vašega novega kužeka prišli na pamet: Cof ali Capin user posted image . Kako je ta rekreacija plodna user posted image .

Abra, meni se ni pa nič hitro odvilo, se mi zdi, da se je vleklo kot čreva user posted image . Pred tretjo M grem po špike, ja. Vsaj upam, da mi jih bo dal user posted image . Ga bi bila sicer pripravljena kar zadaviti user posted image . Bom pa vstajala pridno pred šesto in si točno ob 6-h vbrizgala hormončke. Tokrat bom šla čisto po regelcih, pa ima, da rata user posted image .

Sem pa zdaj pogruntala, kako sokce delati, da preživim user posted image . Najprej zmešam kumaro, korenček in ingver v en kozarec. V drugega pa peso, zeleno, pa še eno pomarančo dodam. Potem mi pa kar gre po grlu. Pa delala si jih bom lepo dve uri po kosilu, ker na tešče je bila res huda. Si še čisto zaspan, pa meni zjutraj paše kaj toplega, kot je npr. kava. Pa kavo sem si zjutraj z riževim mlekom naredila. Bom pa sokce vsak drugi dan, vmes pa Centramed tabletko. Razmišljam, da bi bilo morda bolje samo folno kislino kupiti, brez drugih vitaminov pa vsak dan zelenjavni sokec piti user posted image . Pa jutri prvo fiolco matičnega mlečka spet vzamem, sem jih šla danes kupiti. Tiste nagraužne ampule mlečka bom samo v postopku jemala. Pa sladkorja bom poskusila čimveč črtati, včasih si bom pa vseeno kaj privoščila. Belega kruha, testenin in riža pa zame ni več, vse le še polnozrnato. In če potem ne bo rezultata ... pa saj bo, ne user posted image ? Pa jajčnike si bom po pol urce na dan masirala. Pismo, saj se lahko kar za polovični delovni čas zaposlim kot prosilka za nosečnost user posted image . Aja, pa jutri bom še ananas kupila.

Kostanj, drugič grem v postopek. Zdajle je le čisto spontano M prišla, tako da ni bilo večje krize. Ampak človek vseeno upa, saj veš user posted image . Ti pa lepo šest celic user posted image ? Čisto dovolj, kot je ata Reš rekel user posted image . A nazadnje pa da je za 10 celic jamral user posted image ? Kaj si je potem pri meni mislil user posted image ?

Dejzi, hvala za razjasnitev obzorja user posted image . Zdaj kapiram, da je Kostanj v drugem postopku user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
18.1.2008 17:20:56   
arneja
Pikovit, to je dela s pripravami na poroko, kaj user posted image ? Za postopek boš pa videla, kateri glasek bo močnejši postal: tisti za ali tisti proti. Čeprav jaz verjamem, da tisti za user posted image . Če pa Milič kaj pri zanositvi pripomore, si pa še jaz kakšen njegov plakat v spalnico nalimam user posted image .

Haha, Mlinčka, ti si se pa v mlajših letih celo dotikala Miliča user posted image ? Ja, verjetno samo zato ne zanosiš, ker takrat še ni bilo nič s seksom user posted image . In super, da te danes nič ne boli user posted image . Od Karmen je pa res lepo, da pokliče user posted image . Verjetno res ona pripomore k temu, da ne boli, ker tudi mene po punkciji ni nič bolelo.

Dejzi, naj se Toni in Mivč, pardon, Vlasta user posted image  fino usidrata v tebi. Neobičanjih stvari, kot je pucanje kuhinje, pa kot pravi Mlinčka, res ne smeš početi user posted image .

Lejla, kar kakšno pivičko še popi, da bodo foliklčki pridno zrastli user posted image .

Jaz se tudi bolj zvečer še oglasim.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
18.1.2008 17:28:05   
jadrnica
kostanj – bravo za 6 celic, tako sedaj se pa relaxiraj do ponedeljka daisy – ja men tud doharca osebna skoz pravi, pojdite na bolniško, ampak me pa iz sluzbe vsek dan klicejo kaj in kako, tako da je isto če bi bla tam, pa še postrani me gledajo, ker sem na bolniški.sploh šef.on ita sam za sluzbo zivi, pa misl, da mi tud, njegovo.
 user posted image user posted image user posted image pikovit – joj, tele priprave na poroko si pa skajno resno vzela, še celo na sejem greš, no lepouser posted image user posted image user posted image , aja glede jezerška, meni je tam zelo dobro za jest, ocena deset, user posted image user posted image user posted image ostalo je pa itak druzba, ki naredi fajn fešto.   lejla 007 držim pesti za velik velikih foliklovuser posted image user posted image user posted image user posted image dajamaja – predlog imen: Cal, Coni,user posted image user posted image nima kaj dosti idej, sem pa pogledala nanetu in je full strani glede tega.
tolk od mene, jaz sem že bolje, mi ni več slabo, samo glava me še občasno boli.se mi zdi, da imam že kar mal prsi večj e, a je to možen (drugi dan po ET-ju, al je vse sam psiha user posted image user posted image user posted image je pa res, da imam dve pikici, pa je pol dvakrat prej vse skup user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
18.1.2008 17:55:57   
DaisyE
No tole si bom pa zapomnila. Da se ne smem novih in neobičajnih aktivnosti lotevat. Nesramnice. user posted image

Pridna si, arnejča. Ena stvar je z to dieto. Menda, naj bi se je človek lotil kar nekaj časa pred postopkom. 3-4 mesece prej. Telo se mora ščistit in začet drugače delovat. V bistvu gre za spremembo načina življenja. Čeprav malo ziher tud na kratki rok pomaga, vsaj pri meni je.

A si se že odločila, kam greš? H Karmen al k bioenergetiku?

Grem zdaj seznam prilimat.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
18.1.2008 17:58:43   
DaisyE
PRED PUNKCIJO:

Priporočeno:

- pivo
- ananas
- vitamini C,E, Q – encim, Mg, Ca, Fe, Se, Zn, matični mleček
- zelenjavni sok (zelena, pesa, korenček, kumara in ingver)
- proteini (meso, jajca,...) - za rast celic
- oreški (razen arašidov),
- laneno seme, laneno olje, sončnična semena
- refleksna masaža stopal
- optimizem
- LCA jogurt ali navadni jogurt (ne sadni), riževo mleko, sveže mleko
- polnozrnato, črno, najraje z ajdovo moko, testenin imaš ogromno, ki
niso bele, polnozrnate, špinačne, riževe, brez glutena
- jabolk, kivi, kak dan pomarančo, grenivke
- čaj krvomočnice
- ingver in cimet (čaj)
- soja, korenje, buče, melone, marelice, mango, breskev...
- avokado, mango, šipek, bučke, ohrovt, olive, šparglji, špinača,
melone,lubenice
- matični mleček
- fotostimulacija

Odsvetovano:

- alkohol
- cigareti
- kava (kofein)
- prazni OH (belo moko, bele testenine, bel kruh, bel riž, krompir, musli)
- sladkor
- sladke gazirane pijače
- alpsko mleko in mlečni izdelki
- sladko sadje, saj je sadje OH
- paradižnik

PO ET:

Priporočeno:

- grozdje, maline, marelice, melone, lubenice, banane, ribez,
- šipek,
- bučke, grah, korenje,
- orehova jedrca,
- lignji,
- optimizem
- baby aspirin od punkcije naprej

Odsvetovano:

- alkohol
- cigareti
- ananas
- zelena

- tuširanje z vročo vodo in kopanje v vroči vodi (dviga TT)
- savna
- kopanje in plavanje naslednjih 48 ur po ET
- izpiranje nožnice
- tamponi
- spolni odnosi ali orgazem do testa,

- umetna sladila in stvari, ki jih vsebujejo (natren, orbit zvečilni in bonboni, vse sladkarije z umetnimi sladili, ter dietne pijače, npr. diet Coca Cola)
- jogging, aerobika, tenis, smučanje, hoja v gore, ipd. (You get the idea)
- Ne začenjajte z novo fizično aktivnostjo
- Zdravila samo v primeru, da se prej posvetujete z IVF zdravnikom
- dvigovanje težkih stvari
- ribe, ki lahko vsebujejo metilni Mercury (mečarica,morski pes,zrezki tune)

- jedi z surovimi jajci (salmonela)
- nepasterizirani mlečni izdelki (nepasterizirano mleko, mehki sir)

- surovo meso oz. neobdelano meso (vključuje salame, suši, pateje, hot dog , školjke, premalo kuhan/pečen piščanec oz. meso),
- ingver, bazilika, rožmarin, majaron, žafranika,... (za te piše, da niso nevarne, če se uporabljajo v normalnih količinah
)

If you are unsure whether or not to do something, take the "path of least regret". Ask yourself - if I don't get pregnant, will I blame myself for doing this ? And if the answer is yes, don't do it !

Pa še Mišek bom na tem mestu citirala (upam, da ne bi imela nič proti):
Kar je najpomembnejše: Zavedati se morate, da ni nujno, da ti pomaga, ker smo ljudje različni, ker ne veš kaj je dejansko tvoj oz vajin vzrok. Je pa fajn, da se nečesa takega lotiš, ker potem veš, da si v tem postopku nekaj zase naredil, da ti tole da neko dodatno voljo in moč, ter seveda poveča upanje, da pa mogoče bo zdaj res pomagalo. Že ta občutek je en velik pozitivizem. Zato pa povdarjam, da naj bo dieta z veseljem narejena in ne z nekim strogim odrekanjem in trpljenjem, ker si s tem samo škodimo. ( to sem ravnokar napisala eni v ZS in velja za vse, ki hočejo sprobat kaj novega). Pravtako, bi vse novinke oz tiste ki gredo 1,2,3 v postopek opozorila naj pozabijo na dieto, naj raje uživajo in si sproščujoče metode priskrbijo. Lepo je skrbet za zdravje in zdravo hrano jest, lahko se držijo nekih smernic, vendar strogih diet in odrekanj, pa pustite, za kasneje, ko boste že vse aribute porabile.
Bistvo vsega je psihološka in fizična pripravljenost, sproščujoš in pozitiven pristop v mesecu, ko se nam dogaja sto na uro. Same sebe dobro poznate in veste kaj je za vas tisto ta pravo

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
18.1.2008 18:17:25   
Abra
Prej smo pa očitno vse naenkrat mrknile user posted image Jaz vsake par ur pridem malo pogledat.

Lelja, dobro si zaštartala user posted image

Arneja centramed bi na tvojem mestu opustila, namesto tega pa raje tifol, če si boš sokce delala. Za celice je super e vitamin. Jaz sem tokrat jemala E-vitol, ampak samo eno na dan, priporočljivo je 3. Pa kupi si še koencim q10 od pharm nord. Jaz bom naslednjič tudi to jemala. A misliš, da je matični mleček v ampulah boljši od istega v fiolcah?

jadrnica fajn, da si že boljš. Čisto vse je možno user posted image

Daisy, soja naj ne bi bla ok. user posted image Se ne spomnim več kje sem prebrala, nekje kjer je pisalo o zdravi prehrani ... v glavnem sojine izdelke zelo priporočajo namesto živil živalskega izvora (npr. mleko, smetana ...) RAZEN, ČE NAČRTUJETE NOSEČNOST
Jaz sem pred časom, ko sem se še bolj zdravo prehranjevala uporabljala več sojinih izdelkov, za kuhat npr. nikoli navadne smetane, vedno sojino, dokler nisem omenjenega prebrala ...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
18.1.2008 18:30:55   
Pija76
Ojla punce,
joj kolk ste spet naklofale.
Mlinčka kok je blo celic - 20 al kaj? Neki mi nočeš tole zaupat user posted image
Dejzi ti da si taka organizatorka porok, kar datum in varstvo napedenađš, Mlinčka se pa ne da user posted image , Pikovit bo pa kar vse na ohcet rada imela user posted image .
Pikovit lahk greva drug teden na kafe, v petek če ti je OK, al pa lahk tud v soboto, pa če katera hoče zraven fajn. Jaz sploh nimam časa nič tole za poroko urejat, v nedeljo grem eno uštarijo sprobat user posted image . Ti pa tud Jezerška a ne? Kje imaš zdaj link in slikco da vidimo kaj si naročila.
Pa s tem Miličem pa imate delo, sej je res fejst.
Dejzi ti pa že imena za tamale, super, pa kar parček, punčko boš pa nama z Arnejo lohk v varstvo zaupala. Pa kuhno pospravljat, to je že izrazit mamin čut, meni jo pa moj zdele puca user posted image user posted image user posted image . No saj jaz sem pa skuhala.
Arneja ti pa boš zdravo štartala, pa še mal pa greš k atu, mene ne bo veš, ker mi DEjzi ni hotla job zrihtat user posted image .
Dajamaja kaj pa Capi? Pa Cupi? Kako je bilo v LJ danes?
Lejla tvoji folikli so pridni, ti še kak pirček spij, poglej Mlinčko ga je mal perčkala, pa poglej pridelek user posted image user posted image .
Abra tudi jaz upam da bo kaj sončka čez vikend, moram mal na zrak, sem že čist suha....pa dons me neki šivi bolijo, pa srbijo user posted image . Zdaj bom počasi začela računat kdaj bom spet klicala na GK.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
18.1.2008 18:43:25   
Abra
Pija, zakaj pa ne greš šivov ven dat? Vem, da so tisti, ki naj bi sami zginli, jaz sem jih po laparoskopiji vseeno dala kar ven. Po enem tednu, sploh un v popku me je tko nerviral, se mi je že začelo malo vnemat. Zdaj imaš že deset dni, al kolko? To je že ful.
Mene pa tudi na desni strani skoz boli. Ne vem, al je jačnik al je v maternici ... itak ne moreš točno določit. Sicer približno na istem mestu, kot špikanje med stimulacijo. Očitno se ta hiperstimulcija kar noče poslovit. Pa še ti izcedki, pismo je vseskupi čudno.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
18.1.2008 18:48:25   
Pija76
Abra ja mene ta v popku tud tolk nervira in kar mal bolj svetle barve imam na enem mestecu. A da grem ven pobrat, a to dežurni zdravnik tud dela, ker zdele do ponedeljka ne morem nobenega dobit? Men so po 1 laparo po ene 14 dneh sami odpadli, pa me ni nič motilo. Danes je ja 10. dan, če dan operacije ne štejem.
A tebe pa da tolk špika, mogoče se pa na M pripravlja user posted image , pol bova pa skor čist skupaj user posted image .  Težko pa to določiš ja, men se skoz nekaj od operacije naprej pretaka pa ne vem a črevesje, al kaj drugega user posted image .
Jaz bom pa mogoče jutri ali pojutrišnjem že lahko brez vložka, ker drug teden bo že 1 mesec od kar imam to na gatke naliman, pa me tolk že nervira user posted image .

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
18.1.2008 19:09:02   
Abra
Pokliči jutri k dežurnemu, al pa na urgenco? A so ti tam laparo delali al na GK pri porodnišnici? Je pa res, da te nihče ob sobotah noče. To jim tko dve minutki vzame, ne bi smel bit nek hud problem.
Ah, to špikanje ziher še ni M. Berem, da večini po abraziji krepko zamuja. Upam, da bo vseeno točna, kot vedno. Če bo čez tri tedne tu, bo prav fajn.
Ti vložki pa tut ja ... pri meni bo še kar trajalo user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
18.1.2008 19:36:06   
DaisyE
Pija, posipam se s pepelom. Zaletavam se v zid user posted image . Veš v vsej tisti evforiji, sem popolnoma pozabila povedat, da boš prevzela mesto v laboratorju. Nič. Bo arnejča zrihtala. Saj bo praktično pojutrišnjem tam.

Lejla, fino tole z jajčki. A pol maš v nedeljo spet UZ? Madona, spet bo pestro. Spij še kako pivo, pa malo poglej v nedeljo, kaj mlinčkini košarkaški ekipi počneta. Po moje, je zato dve namontirala, da bodo lahko od malega trenirali. 

A dajamaja pa spet po štacunah laufa, da se nč ne javi?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
18.1.2008 19:46:01   
lejla007
Hojla!

HVALA vam, ker ste mislile name! Mal me je zvila ta moja situacija danes, ker sem pričakovala, da bom (predvsem zaradi mojih pivskih večerov user posted image ) imela večje folikle... Pa me je potem (hvala Bogu) Špelka že dopoldne pomirila, da je to čist ql - HVALA TI ŠPELKA! Ne vem zakaj imam v glavi, da naj bi bili folikli veliki okrog 20mm?!? In ko je danes G rekla 12, 13 mi je kr sapo vzel! Kako ste imele pa ostale?
Skratka, zdej morm pridt v nedeljo...

Dej mi povejte, a je imela mogoče kakšna tkole proti koncu špikanja vlečljiv bel izcedek? Uglavnm... Men dogaja! user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
18.1.2008 19:56:57   
DaisyE
Lejla, ne sekiraj se. Punce smo si med sabo ful različne glede tega, kako hitro folikli rastejo. Razlike so tudi pri eni punci, ki ima več postopkov. V nedeljo bo 10 dan, lahko, da bodo že dovolj veliki, lahko pa, da boš mogla še v ponedeljek prit. Menda rastejo 2 do 3 mm na dan (mi je Mlinčka povedala). Glede sluzi je pa Reško meni tako rekel: dlje ko ste v postopku, več je bo.

Le privošči si še kak pir.

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
18.1.2008 20:01:59   
lejla007
Ma sej vem, da vsaka odreagira drugače, ampak mal me je pa res stisnl user posted image

Zdej morm tko al tko počakat do nedelje, pa bomo vidl...

Kako si ti kaj, Daisy? Sm prej vidla, da si imela napade pospravljanja? A tko je potem, ko si srečka nosečka? user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
18.1.2008 20:23:17   
lejla007
Vidim, da dons niste preveč zgovorne user posted image

Nč, jaz sm zdej kr sama spila tole pivo (brez da bi kakšna z mano nazdravla user posted image )!

Zdej sm pa zaspana postala user posted image

Uživajte!

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
18.1.2008 20:32:37   
DaisyE
Petki so na sploh slabi na RR. Vse v živo pir pijejo. user posted image user posted image

Napad pospravljanja!? user posted image  Ni bilo tako hudo, samo par šalc sem v pomivalca zložila. Za kake generalke še nisem pripravljena.user posted image

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
18.1.2008 20:41:27   
dajamaja
Bravo, Arneja za M. Februar je pred vrati, to bomo navijali!!!

Mismis, tole je superca, med 2000 bomo pa ja našli. Najlepša hvala! Sem vedla, da bomo tudi na to tukaj našle rešitev. Bo pa Hovawart.

Dakec, lep pozdrav tudi tebi!

Pf, ti pa že NS. Seveda, da bo vse OK. Uživaj nosečnost, doma al v službi (bodi pozorna na predlagan vrstni red).

Kostanj, bravo za punkcijo. Seveda je 6 dovolj, ata pa tud reagirajo v odvisnosti od počutja. Zdej je z dopusta in je dobre volje, maja, junija bo pa že grizel.

Pikovit, ne zdej cicncat. Sej bela tunika, tko nabrana čez trebušček bi bla ja špica. Ko cuker!
Če prideš v Celje se pa morava za kavo zmenit! A veš, da sem danes v Mercatorju pri KC videla ingver in rekla, da danes vam pa napišem kje ga dobite. Pazi, ko ga piješ, res v malih količinah,  men mal gor poganja … Imena še nismo zbrali, zdej mormo 2000 predlogov prebrat, je Mišmiš link dala. Bom sporočila, ko bo izbor zaključen. A boš imela veliko ohcet?

Daisy, moje pozdarvčke Toniju in Mivču! Zdej bi že lahk pela we are the champions!!!

Jadrnica, tudi tebi hvala za prispevek. Nič hudega, če so znaki zgodnji, glavno da zdržijo še naprej! Za to bomo pa pesti držale!

Jst sem bla res še po štacunah, sem morala mal izkoristi, da sem bila brez nadzora v času razprodaj. Sicer pa grem na operacijo in to že čez 10 dni. Danes je bil brzinski, kar mi je ustrezalo (upam, da ni postov od prejšnjič prebral) . Eden je kritičen in na meji za odstranitev. Pa je rekel, da ga bo odstranil, da ne bi imela težav, če zanosim. No, ko bo pa že pri stvari, bo pa še enega malega porezal, ki sicer sam po sebi ni nevaren, lahko pa tudi zraste. Na koncu je rekel, se vidiva (ko sem še enkrat preverila, da bo ja on operiral), če ne boste prej zanosla. Pol sem se šla pa za operacijo prijavit in sem bila direktna, kolk sem stara, da bi rada še ekrat zanosila in če me lahko da čimprej. Zlata ženska!!!! No tko, 28. bom spet po štacunah  

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
18.1.2008 21:06:23   
Pija76
Abra sem že zrihtala, sem šla kar v ZD na Nujno medicinsko pomoč, pa so rekli da je koža že reagirala na tujek in da je treba ven pobrat, no pa sem brez in je boljši feeling. Dobr da si mi napisala, jaz pa takoj AKCIJA!

Daisy petki so zadnje čase res slabi tle na RR, ne vem kaj je to, no za job se bom pa zgleda res z Arnejčko zmenilauser posted image . Nič hudega če si pozabila, jaz zastopim so hormončki svoje naredili...saj je prav zdaj imaš drugam misli za usmerjat, beri spodaj v trebuh. Ah jaz pa ne vem če ne bi en pivičko zdele....user posted image .

No jaz sem pa v Mercatorju v Domažalah ingver zdele kupila, dva mala koščka ene 6 cm vsak user posted image , bomo jutr vidl kaj to bo user posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
18.1.2008 21:07:07   
arneja
Mi ni uspelo prej se tule gor namalat user posted image .

Jadrnica, glavno da so joškice malo večje user posted image . Da ima še tvoj malo veselja user posted image .

Dejzi, saj se ni za bati, da bi se te diete tako pridno držala. POlnozrnate stvari v bistvu jem že nekaj mesecev, le sem in tja kakšno belo, za cuker pa tudi ne vem, koliko dni bom lahko zdržala brez user posted image . Sokci pa tako ne bi smeli škoditi. Matični mleček tudi že jem kakšne tri mesece, tisti stres kontrol sem tudi že 20 dni, pa v postopku ga bom spet začela. Pa prej sem Eleviti, zdaj pa Centramed jem. Drugega pa itak ne bom spremenila. Še vendno ne vem, h komu bom šla. Mogoče bom šla pa h bioenergetiku že zdaj, pred postopkom, da me malo z energijo nafila, h Karmen pa med postopkom.

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
18.1.2008 21:17:04   
Pija76
Arneja tale tvoj avantar pa mene spominja na eno reklamo za ene tablete za grlo user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......