|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
19.1.2008 8:45:09   
DaisyE
user posted image  Bravo Lara! user posted image

Pa je kaj definiral, kje mora bit dete na poroki. Ga hoče že zunaj, al je lahko še pri tebi?

Zdaj sem se spomnila. A motor je šel v promet, al si ga umaknila s tržišča? Mata vsak svojga, al ti njega okol voziš?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
19.1.2008 8:46:16   
Pija76
Daisy tud midva nimava namena prav nič komplicirati, zato ker se meni to ne da. Ampak dobr ko sem bila doma sem že imela čas vsaj mal poklicat in na netu kaj pogledat, zdaj pa ko spet delam, ko enkrat pridem domov, se samo še na RR mal pofočkam, še maila se mi ne da preveč gledat, kaj šele študirat kaj kso ponuja. Jaz sem kar emaile poslala, sam neki slab mi odgovarjajo....oštarijo za kosilo greva jutri sprobat, moram pa plac za piknik najdt. Obleko bom dala narest, ker nočem klasične, sam moram pa premislit v kakšni barvni kombinaciji bi blo vse skupaj....ne vem šampanjec in rdeča? Sam kako bo šla pol moška obleka verjetno ena siva barva z rdečo srajco, ah bi šlo če bi jaz mela bordo rdečo. Kakšen pušelc tud ne vem, bi imela bordo rdeče vrtnice? Pa pol vabila v eni podobni barvi? Polno za premišljevat, jaz pa glavo polno od dela user posted image user posted image . Si bom kak pirček odprla pa začela študirat.

Lara res si dobr napisala, jaz imam srečo da mi dragi full stoji ob strani, čeprav se včasih pomoje sama prej poberem kot on, samo jaz prej se že začnem sprijaznjevat da težko da bo uspelo, on pa upa čist do zadnjega, pa še kako minuto več....

Arneja evrokrema pa jaz ne bi dol spravla user posted image user posted image , sam pr meni je tko da ko mi cuker pade, to je ene 4 x na leto, takrat sploh ni važen kaj je, sam da je...pol pa grejo tud take svinjarije lahko dol user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
19.1.2008 8:51:02   
DaisyE
Siva po moje prav fajn paše zraven. Saj gre povsod.

Kaj mislite najprej v oštarijo, pol pa piknik naprej? Al je piknik plac rezerviran za prej? Mater se človek kar spomni nazaj... Pirček pa le odpri. S pirčkom se vse lahko zdi.user posted image  Samo ne še zdaj. Po zajtrku.user posted image user posted image user posted image

No evo, saj sem vedla, da bote zastople. Hvala.user posted image

Arnejči jaz tud ne spravim evrokrema po grlu. Drugač pa praktično vse.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
19.1.2008 8:52:43   
Pija76
Punce nujno!!

a lahko dam v sok kumaro, korenje in ingver? Please....

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
19.1.2008 8:54:39   
DaisyE
Mirno lahko daš to na kup. Moj bo dons tud podoben zgledu, mi je vsega drugega zmanjkalo. Na zdravje!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
19.1.2008 8:55:04   
Pija76
Daisy jaz sem hotela poroka, kosilo za tastare, pol pa piknik za tamlade naprej. Pa je naš začel godrnjati, da to je preveč za en dan, ker jaz bom mal nosečka pa mi bo težko vse naenkrat, tako da se pogovarjava za piknik pol naslednji teden, pol pa spet moje vprašanje kdaj pol na poročno potovanje? Ker da bi šla vmes za 1 teden npr. delat je men čist mim... to se še ogovarjava, sam res me pa mal skrbi da mi ne bi bilo preveč....

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
19.1.2008 8:55:51   
arneja
Haha, Lara, da se ne greš zdaj slikat, ko nisi nič sveža user posted image . Nama tudi nič ne fali, tako da bo šel denar za poroko raje za kakšne druge namene. Prijateljice so nas pa ornk našišale. Kako pa to, da ima ta tvoja prijateljica tako veliko razliko med otrokoma? Sem prebrala, lepo si napisala na sosednji temi user posted image .

Pija, ti pa kar s pirčka zamašek dol pa načrt za poroko delat, pa nam sproti sporočat user posted image . Piknik je meni fina ideja. Čeprav jaz bi šla raje na bowling user posted image . Ne bi bila dobra, kakšna obleka s krinolino, pa tisti čeveljci za bowling pa tista težka kugla v roki user posted image ? Uf, kakšne fotke bi bile user posted image .

Se pravi imam samo jaz rada evrokrem user posted image ?

Zdaj grem pa jaz še kaj fizično koristnega ne le psihično početi user posted image . Se beremo, čvekice user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4282
19.1.2008 8:56:22   
lara light
Pija, 21.6.user posted image    O, kako lepo, poletje se bo začelo...uživaj v pripravah! Če rabiš, kakšen nasvet, pa vprašaj...bom kej pomagala iskat. Uživam v organizaciji!

Oh, puce glih zdej je klical moj...sem rekla, kkao ve, da daisy sprašuje o njem..in pravi, da je bord enu dol z avta zletu? Kaj? (je na poti v lj) Ja, pravi, dol z avta so lete stvari, zadaj pa kolona avtov, ki so se umikali in ne ve, kako so se tko dobro rešli, da so posledice minimalne. Halo? in zdej čaka na cestno, da poslikajo avtomobile, še en frnd je z njim v drugem avtu, eden bolj, naš manj poškodovan, njim nič, hvala bogu. In sem rekla, dej bom doma, malo na forumu, pejdi sam...še dobro, da ni dobil kej v šipouser posted image

No, se bo še javu upam...

Daisy, veš, ko načrtuješ družinico, nikoli ne pomisliš, da pa bi bile težave s tem...zdej bi bil vesel po mojem vsega, trebuha, zraven, na meni, ob meni, pod njimuser posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 4283
19.1.2008 8:57:07   
arneja
Pija, jaz sem si naredila včeraj takšno mešanico in mi je bilo kar ok. Ja, ti bo, preveč ti bo slabo user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
19.1.2008 8:57:40   
DaisyE
Moji starši so meli podobno foro. Poroka s samo najožjimi družinskimi člani, kosilo, pol pa žur naprej s frendi. In sta prav zadovoljna. So najeli eno kočo in si dali duška. Zgodbe pa take...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
19.1.2008 9:01:21   
DaisyE
Mater lara, je mel pa res srečo... No ja, sam da je ok.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
19.1.2008 9:03:38   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Se pravi imam samo jaz rada evrokrem user posted image ?

Ne arnejči. Jaz mam enga doma, ki zelo hitro cel ajmer sprazni. user posted image user posted image  Podobno je z Milkami, keksi, Gorenjkami,....

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
19.1.2008 9:10:08   
Pija76
no imam sok, je pa bistveno bolj prebavljiv kot un od Fructala, sem pa dala še eno jabolko notr.

Lara bom te kar ponucala če bom kaj rabila user posted image .

Daisy ja midva se poročiva zaradi naju, pa okol za žur si želiva prjatle, tetke in strice pa starše pa na kosilo. Tako si že od začetka želiva in tako bo....bolj sproščeno pa res upam da žurka.

A kdo ve za kak dober bend?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
19.1.2008 9:12:07   
DaisyE
Kakšen žanr pa želiš?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
19.1.2008 9:12:59   
lara light
Moj tudi, vsepovsod skrivam čokolado in nutelo...in ko najde, ker brska, da najde, ker se trudim, da dajem k česnu, med cunje ipd...potem sem jaz kriva, ker sem slabo skrila, da je moral pojest in še prej sem kriva ker sem sploh kupila...pa pravim,da ni zanj, da bomo imeli obiske itp, pa ne pomaga, užgan je na čokoladne reči!

Arneja, prvega je mela tko...je izvenpartnerski otrok, ga ni oče nikoli priznal...mlada sta bla, veš in nimata z očetom nobenih stikov, zdej pa ma novega partnerja in s tem imata še punčko, ki bo mela 4 leta.

Coelho

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
19.1.2008 9:16:38   
sayuri
Punce, jst že celo jutro jokam. Rjav izcedek se je pojavil. Čisto sem aut.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4291
19.1.2008 9:16:57   
lara light
Daisy, a bova midve na boben in lajno?user posted image

Pija, ne zameri, sem dobre volje..povej prbližno, če želiš bolj žur zabavno..jaz poznam par fantov, zlo ok, a draga sta, mislim, da je bilo v decembru od 7h do 4h 500 eur

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 4292
19.1.2008 9:21:00   
lara light
Sayuri, počasi, ne se vznemirjat, prosim. Daj pomiri se in pokliči G za navodila.

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 4293
19.1.2008 9:21:26   
Pija76
Sayuri vem da te skrbi, pojdi na urgenco! Mogoče je počila le kaka žilica. Kateri teden si že sedaj, tam 13, 14 a ne?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
19.1.2008 9:23:10   
Pija76
Lara ja žurko hočem.....dej mi na zs pošlji kaj več če se ti da....
Veš da ne zamerim, sej bi bila popestritev, sam kam čmo vaju uključiti v uradni ali žurka del? Čeprav med kosilom mi tud manjka user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4295
19.1.2008 9:33:51   
pf
Sayuri pojdi na urgenco, naj te raje pregledajo. Jaz tudi mislim, da ti je mogoče kaka žilica počila, boš videla, da ne bo nič hudega. Pojdi pa le na pregled. Držim pesti, da ste vredu.

Daisy saj vem, da verjetno ni nalašč, ampak pri tem sem malo občutljiva, ker res ni konca, ni kar si noseč in to je to, daleč od tega.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
19.1.2008 9:38:30   
DaisyE
Imela sta user posted image  in user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja pija, ti naju kar h kosilu poturi, se bodo tolk prej skipali, pa se bo žurka prej lahko začela.user posted image user posted image user posted image

Sayurči, jaz tud misli, da še ni razloga za skrbi. Izcedki taki in drugačni, naj bi bili kar običajna stvar v nosečnosti. Če se ne umiri, pa definitivno koga poklič (magari Reša), al se pa res kar na urgenco zapelji.  Mislim nate in držim pesti, javi.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
19.1.2008 9:41:27   
lara light
Daisy, še za prej odgovor..nisem še prodala, je bla premajhna in ni bila dovolj stabilna goruser posted image , danes prihaja menda še ena iz Radovljice..upam, da gre, ker je škoda, da tam stoji, kaj pa bom jaz mati z motorjemuser posted image , razen če naredim tisto prikolico zraven in bova hodila na sistematskeuser posted image user posted image , sej me zaprejo zarad malomarnostiuser posted image . Jaz vozim, moj ne mara motorjev, ga niti ne premakne, še nikoli se ni peljal, čeprav ima izpit. Čuden patron! A zame najboljšiuser posted image

Pija, imaš zs!

Pf, kako si?

Coelho

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
19.1.2008 9:46:09   
lara light
...in žogica z nama je bla...deeeeeeeedeeek, baaaabicaaaa? Se spomnete, zmaja tolovaja, ki mu igra glavauser posted image ..najboljša pravljica vseh časov!

Daisy, če prideva medve se res ne bo dosti pojedlo, a popili bome ene robeuser posted image  ne vem, kje je računica z nama, žurka 100%, sam 3 dnevna! Malo zarad alkota, malo emšo, k se ne bomo mogle pobrat...bo pa ja, tapravo, še v direkt prideš, kdo pa še ma danes poroko, sanjsko poroko, z bobnom in lajno? Ta glavna bi bila, pija!!

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 4299
19.1.2008 9:52:53   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

...in žogica z nama je bla...deeeeeeeedeeek, baaaabicaaaa? Se spomnete, zmaja tolovaja, ki mu igra glavauser posted image ..najboljša pravljica vseh časov!

Ja to so spomini....moj trenutni CD v avtu se začne z : Bila je huda mravljica, šest črnih nog je imela.........bla bla bla..... če vidiš hudo mravljico po svetu godrnjati, obrni se in zbeži proč kot zmorejo podplati....user posted image user posted image user posted image
Evo to pa nečaki delajo user posted image

Ja to bi bila pa dobra kombinacija, mal stare klasike drugač pa čist ne v skladu z kao poroko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......