lara light
|
Kako te razumem, arneja, tudi midva si že dolgooo želiva...nekaj let se je odvrtelo brez dajat preveč pozornosti...in še nekaj, ko pozornost dajeva...in jih rata...uf, cel kup let! Še dobro se držim, ko pomislim...koliko testov, koliko čakanj... z lahkoto bi jih imela tudi 6, če bi ob tem, ko bi ostal brez hlač že bila noseča . Nič ne bomo jamrale, velja?.. enkrat sem že napisala, zahvalimo se lahko, da živimo tu, kjer je za nas kar dobro poskrbljeno, imamo možnost zdravljenja, medic. pomoči, itd..in lahko bi bilo še huje.... kaj mi morte, sem večni optimist! Refleksna je zagotovo ok. Stara priznana terapija. Pomaga, seveda. Je za probat, nikoli se ne ve, kako na katero vpliva. Smo različne! Sama sem bila le 1x na tajski refleksni...super. Glede bioenergije in moje izkušnje, pejte probat! Meni je pomagalo. Boljše fizično stanje, uredil se mi je ciklus, ki se je s klomifenom tot porušil, 5,1x33 mm cista, niso bili sigurni kakšna sicer je..izginila sama od sebe. Mene je bioen. nekako sestavila, lanski začetek leta je bil zelooo naporen, od operacije in soočanja z neplodnostjo, do 2 smrti bližnjih, nenadna izguba stalne službe, kar težko za mojih 53 kg no, zdej jih je sigurno že 55 od pive ...potem pa bioenergija od junija dalje...ne vem kolikokrat, ma recimo 10-12x, ne vem, po cca 15 min. Še bom šla! Ojača nam biopolje in to se odraža na fizičnem, menda. Ko ne veš več kaj, poskusiš vse! Jaz pred težavami z neplodnostjo nisem vidla zdravnika nikoli, kaj šele bioenergija...ko si ok, jasno, da ne rabiš nič! Joj, sem nakladalka! Pa počasna z odgovorom, se opravičujem, ker sem imela super klepetuljo na drugi strani !
|