Abra
|
Arneja, pravi matični mleček hraniš v hladilniku in ga je ješ z žličko, čisto malo, za eno koruzno zrno na dan. Meni so te fiolce res še najbolj znosne. Ni pa po mojem nič tko natančno, da bi joh moral jemat od prvega ali drugega dne. Dokler folikelčki rastejo tisto ješ, najbrž lahko reskiraš tudi več kot eno škatlo ... Jaz sem si to enkrat lani spomladi kupla, ko nisem še razmišlajala o postopku, au naturel mi ni pomagu S temi raznimi terapijami pa je mogoče dobro začet prej, ma pojma nimam. Jaz razmišljam, da bi res k Karmen kar hodila, se mi zdi, da me debate z njo kar sproščajo. Sem si sicer obljubla dopust od projekta otrok, ker se mi vse samo še okrog tega vrti, včasih res mislim, da se je drugje življenje ustavilo. Zelenjavnega soka si pa jaz nisem nikoli delala. Se mi ne da. Zjutraj si že leta delam pomarančni ali pa greivkin sok in že to mi gre na živce, ker je vse treba sprat, ker se drugače čisto zasuši, pol tudi stroj nič ne pomaga. Za zelenjavni je pa tega samo še več. Jaz nimam klasičnega sokovnika, ampak centrifugo v magimixu, ki je za to primerna. Tam so notri tko ostra rezilca in se rado kaj zapopa in je kriza tisto čistit. Nisem pa nikoli poskusla z zelenjavo, pravzaprav tisti prikluček nisem že ene dve leti uporabla. Sem v tej evfuriji tudi že o power juicerju razmišljala, pa sem si hitro trezno premislila. Če bi bla ali kdaj bo volja, ga čisto komot s tem kar imam delam. Sem si že zdavnaj obljubla, da ne kupujem strojčkov vsevprek, ki pol v omari gužvo delajo Verjamem, da ti to zeloo pospeši prebavo. Si je to za zapomnit za čas nosečnosti. Daisy, elevit bi te prej zapiral, kot odpiral ima velik železa. Linda pišemo o matičnem mlečku, medex ima varianto matičnim mlečkom v fiolcah, v raztopini sorbitola. Propolis je narejen z eteričnimi olji, ne vem, če je to ok. Lara, tudi diphereline je dobro odvajalo mandarinca si čisto predstavljam, da te izvid spet iz tira vrže. Daisy, za modrega dirkača. Če bi bla jaz Reš, bi se zdaj zate še posebej potrudla. Še očala mu je treba napopat, pa ga ne sfališ Blanč, zdaj vidiš kako je, če koga zanemarjaš na srečo ima Reš dost energije za vse sem prepričana, da mu to zeloo paše bogi nono
|