|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
15.1.2008 18:13:30   
lara light
user posted image user posted image user posted image  super!!!user posted image user posted image user posted image   Če bi vedu...nas še notr v ambulanto ne bi spustu, kaj šele pomagal!user posted image user posted image user posted image  

Daisy, ti bom zs poslala..

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
15.1.2008 18:15:08   
blanč
user posted image user posted image user posted image marjetka, kje si ga najdla, teb pa res bolniška škodiuser posted image user posted image user posted image ...
Punce jaz ne grem v postopek, ker sem zamenjala delovno mesto in imam pol leta preiskusne dobe. Sej bo hitro mimo pol pa v nove boje.

user posted image neke nove punce tle, mi reškota osvajateuser posted image , a bo mir. Reško je moj in konecccccccccccccc. Bojo stare borke povedala, da je že kr neki časa tako.
[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.commentmyspace.net/Sexy_Comments/Great_Day/sexymencomments01.gif&imgrefurl=http://profile.myspace.com/index.cfm%3Ffuseaction%3Duser.viewprofile%26friendid%3D9750756&h=501&w=380&sz=1348&hl=sl&start=91&um=1&tbnid=2-BTbG2KJSHBJM:&tbnh=130&tbnw=99&prev=/images%3Fq%3Dsexi%2Bfantje%26start%3D80%26ndsp%3D20%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Dsl%26sa%3DN][/link]Lep dan še naprej, jaz šibam na odbojko.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
15.1.2008 18:27:57   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

user posted image user posted image user posted image marjetka, kje si ga najdla, teb pa res bolniška škodiuser posted image user posted image user posted image ...
Punce jaz ne grem v postopek, ker sem zamenjala delovno mesto in imam pol leta preiskusne dobe. Sej bo hitro mimo pol pa v nove boje.

user posted image neke nove punce tle, mi reškota osvajateuser posted image , a bo mir. Reško je moj in konecccccccccccccc. Bojo stare borke povedala, da je že kr neki časa tako.

Ja, tole je pa res. Blanči kar takole gleda,
kadar pred reškotom sedi
user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
15.1.2008 18:42:22   
DaisyE
Lara nisem ti mogla prek zsja odgovorit. Bom še enkrat probala. Potrpljenje.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
15.1.2008 18:44:13   
lara light
ma neki se heca, so me že druge opozorile...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
15.1.2008 18:46:53   
DaisyE
Preveri, da nimaš slučajno v profilu obkljukane tiste opcije, da ti drugi ne morejo zsjev pošiljat, jaz grem pa še enkrat pisat.

Verjetno maš, ker tud tule na tvojih postih spodaj ni opcije Z.S.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
15.1.2008 18:49:31   
pajčolanka
daisy težko bi našla boljšo primerjavo za reškota....
blanč ti mi reša sam toliko posodi da mi otroški jok pri hiši naredi pol pa ga pestvaj naprej...user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
15.1.2008 18:49:48   
Pija76
Mene je pa kar ven vrglo, sploh nisem bila kao prijavljena user posted image .
Kaj če fotostimulacijo slučajno kej reducirajo?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
15.1.2008 18:54:09   
lara light
Tehnika! Upam,da bo šlo zdej, sorry!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
15.1.2008 18:59:36   
lejla007
Joj joj joj...user posted image

Sej sm že skor cel pir spila, medtem ko sm vas brala... Ste tko pridne, da sm rabla več kot pol ure, da sm zdej spet na tekočem! user posted image user posted image

In kako ste kaj danes? user posted image (Jaz kot vidite, boljše)

Neposredna povezava do sporočila: 3885
15.1.2008 19:00:47   
DaisyE
Je šlo!

Pajčolanka, ni bla moja ideja. Lara je našla primerjavo. Sem jo pa takoj ponucala in slikico prilimala. Prav fejst, a ne?

Pija, jaz mislim, da če bo kaj narobe s fotostimulacijo, nas bodo najprej opozorili. Saj najprej povejo, pol pa ukrepajo. Mislim, da se zavedajo, da je dobra za folikle. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3886
15.1.2008 19:04:37   
lejla007
Čau, Daisy!

Četrtek se bliža... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
15.1.2008 19:06:28   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: lejla007
Sej sm že skor cel pir spila,

Ne mi lušt delat... user posted image

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
15.1.2008 19:07:06   
pajčolanka
daisy sej je vseeno, ta moder dirkač mu fuuul paše. user posted image in še dobro da ne bere RR...
pa itak nima časauser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
15.1.2008 19:09:06   
DaisyE
Ja lejla, se bliža... Me je vsak dan bolj strah, da ne bo mobi zazvonil...

Sicer pa petek tud ni več daleč... Še dvakrat se špikneš.

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
15.1.2008 19:12:43   
lara light
Daisy, hvala! Imam gsm. Ma ja, štala! Zdej bom pustila pr miru...se že smejem, še eno pivičko....pa se bomo rolaleuser posted image  Dober ne? Jest sm nahitresa kaca na jusni celini...

Lejla? Kokica? Smo bolje vidim...fajn. Petek hmal, še prej pa četrtek! Daisy, vse bo v redu. Smo s tabo, samo lepo mirno, obljubiš?

Nikar ukrepat s fotostimulacijo! Super dela! Prej smo dobile čudovito dozo N. Cage-a....in še na motorju, mislim, punce, pa Milič je bil tu, 2x sem ga srečala...vedno boljši, kot mi, a ne? Kot wiskey...z vsakim letom žlahtnejše!user posted image  

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
15.1.2008 19:17:28   
lejla007
No vidiš, Daisy! Ti boš še vseen prej rešena, kot pa jaz... Strah te pa nima bit kej, ker je tale vaš Čedo menda stručko in boš v četrtek lahko kr izbirala, katere pikice bi vzela user posted image

Lara - kokica pa sm ja... In ravno zdej futram jajčka s pivom user posted image Pa ti? Kako ti gre?

Neposredna povezava do sporočila: 3892
15.1.2008 19:25:23   
lejla007
hi hi hi user posted image

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
15.1.2008 19:31:17   
DaisyE
Evo vaju

user posted image

Sta v ospredju. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
15.1.2008 19:32:01   
lara light
Ma jaz sem ok, hvala ti! Sicer pa trebuh me boli, ker se šele zdej uliva tapravauser posted image ...upam, da čimprej mine, da bom v nedeljo za UZ nared! Delam, pospravljam, sem na RRuser posted image , slabo spim, ker ponoči delajo možgani in začnem razglabljat, kaj se mi sploh dogaja...in meljem in meljem in ko vstanem zgledamuser posted image user posted image user posted image user posted image
In moj srček me razvaja, mi kuha, mi nosi korenjeuser posted image user posted image user posted image !!

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
15.1.2008 19:32:37   
lejla007
Joj, Daisy...

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
15.1.2008 19:36:46   
lara light
Lejla, ti si tista k plete!user posted image user posted image user posted image  jaz pa ta desna dondauser posted image user posted image user posted image
Daisy, si naju fotkala zadnjič, nisem vedla, super ti je ratala! Si mal falila poklic, kaj?user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3897
15.1.2008 19:38:54   
DaisyE
Ja... sem glih takrat slikala, ko vama je pira zmanjkalo. Zato pa je taka groza v očeh. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3898
15.1.2008 19:42:45   
Abra
Arneja, pravi matični mleček hraniš v hladilniku in ga je ješ z žličko, čisto malo, za eno koruzno zrno na dan. Meni so te fiolce res še najbolj znosne. Ni pa po mojem nič tko natančno, da bi joh moral jemat od prvega ali drugega dne. Dokler folikelčki rastejo tisto ješ, najbrž lahko reskiraš tudi več kot eno škatlo ... Jaz sem si to enkrat lani spomladi kupla, ko nisem še razmišlajala o postopku, au naturel mi ni pomagu user posted image
S temi raznimi terapijami pa je mogoče dobro začet prej, ma pojma nimam. Jaz razmišljam, da bi res k Karmen kar hodila, se mi zdi, da me debate z njo kar sproščajo. Sem si sicer obljubla dopust od projekta otrok, ker se mi vse samo še okrog tega vrti, včasih res mislim, da se je drugje življenje ustavilo.
Zelenjavnega soka si pa jaz nisem nikoli delala. Se mi ne da. Zjutraj si že leta delam pomarančni ali pa greivkin sok in že to mi gre na živce, ker je vse treba sprat, ker se drugače čisto zasuši, pol tudi stroj nič ne pomaga. Za zelenjavni je pa tega samo še več. Jaz nimam klasičnega sokovnika, ampak centrifugo v magimixu, ki je za to primerna. Tam so notri tko ostra rezilca in se rado kaj zapopa in je kriza tisto čistit. Nisem pa nikoli poskusla z zelenjavo, pravzaprav tisti prikluček nisem že ene dve leti uporabla. Sem v tej evfuriji tudi že o power juicerju razmišljala, pa sem si hitro trezno premislila. Če bi bla ali kdaj bo volja, ga čisto komot s tem kar imam delam. Sem si že zdavnaj obljubla, da ne kupujem strojčkov vsevprek, ki pol v omari gužvo delajo user posted image
Verjamem, da ti to zeloo pospeši prebavo. Si je to za zapomnit za čas nosečnosti.

Daisy, elevit bi te prej zapiral, kot odpiral user posted image ima velik železa.

Linda pišemo o matičnem mlečku, medex ima varianto matičnim mlečkom v fiolcah, v raztopini sorbitola. Propolis je narejen z eteričnimi olji, ne vem, če je to ok.

Lara, tudi diphereline je dobro odvajalo user posted image

mandarinca user posted image user posted image si čisto predstavljam, da te izvid spet iz tira vrže.

Daisy, user posted image za modrega dirkača. Če bi bla jaz Reš, bi se zdaj zate še posebej potrudla. user posted image Še očala mu je treba napopat, pa ga ne sfališ user posted image

Blanč, zdaj vidiš kako je, če koga zanemarjaš user posted image na srečo ima Reš dost energije za vse user posted image user posted image user posted image sem prepričana, da mu to zeloo paše user posted image user posted image bogi nono

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
15.1.2008 19:45:46   
KOSTANJ
dobr večer punce!
pa sej vas sploh ne dohajam. Ma eno uro sem čepela ko kura tuki da sem vse prebrala. Slikc si še ogledat nisem ornk mogla k bi predolgo trajal. Saj si bom zdaj vzela čas. Jaz sem pa hotla enga krasotca gor prilepit, pa se na mojem PCju vidi, na službenem pa ne. Najbrž cenzura odloča ker je dost lep???user posted image
Špelka - ja jaz sem pri Reškotu - mam 3 menopurje pa en Diphereline. Jutri mam UZ, da vidim če sem kaj večja koklja ratala. če se bo pa spet na kile obesu, pa ne vem kaj ne mu rečem. Ravno pred dnevi sem izvedela za eno ob kateri sem še jaz videt kot perutnina ptuj, da je noseča že ne vem kerič. zdej nej mi pa en reče, da obstaja pravica... Če bi pa Rešu to rekla, bi se pa na moja leta obesil.
Zdej pa vidim, da kofein škodi, jaz se pa zato, da manj jem nalivam s kavo user posted image  Pa to ni res. Zdej grem spit ene 3 pire da sperem kavo, al kaj naj? Mah zdej kar je je.
Drage moje, zdej grem pa likat.

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......