Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 16.1.2008 13:24:31
|
|
|
|
spelka12
|
KOSTANJ stopko si daš jutri - torej 1 dan pred punkcijo. Pa čestitke za 1 velik jajc
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 16.1.2008 13:36:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 KOSTANJ stopko si daš jutri - torej 1 dan pred punkcijo. Pa čestitke za 1 velik jajc Stopka se da 36 ur pred punkcijo, torej ne 1 dan. Če imaš pojutri punkcijo, si daš stopko danes zvečer.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 16.1.2008 13:51:10
|
|
|
|
gold fish
|
Kostanj - jaz tud mislim, da si moraš danes dat stopko....jutri zvečer bo prepozno... kot pravi že anonimen.... Zjutraj preden greš na punkcijo vzemi Ketonal svečko - pomaga....
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 16.1.2008 13:52:15
|
|
|
|
KOSTANJ
|
Ej pupe ne me hecat....se že tresem...kdaj stopka (prosim glas ljudstva) ??? He he, Daisy, a nas hočeš u samostan spravit? Jaz sem pa brala, da orgazem najbolj prekrvavi maternico in ful pomaga pri vgnezitvi. OK najbrž kaj podivjanega nebi blo lih dobr ampak z občutkom...kaj pa vem...jaz še nisem probala.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 16.1.2008 14:02:45
|
|
|
|
gold fish
|
Kostanj - ziher pade stopka 36 ur pred punkcijo..., če bi si jo dala jutri zvečer ja ne bi bilo dovolj časa (ur), da jajčeca dozorijo.... Verjemi izkušenim Držim pesti...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 16.1.2008 14:03:50
|
|
|
|
spelka12
|
Ups mate prav, sem čist zamešala, ker je rekla, da si da danes še eno injekcijo (sem mislila, da si moraš še hormonsko dat danes). Sorčy.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 16.1.2008 14:29:15
|
|
|
|
meeryana
|
Jaz ti svetujem, da pokličeš in vprašaš, ker je pri vsaki drugače! LP M
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 16.1.2008 14:44:58
|
|
|
|
KOSTANJ
|
Ok, zdaj vam pa verjamem. Moj se že pripravlja na . Ampak jaz se ne dam . Bom se ovila okrog sebe in ni zlomk, da je ne dosežem in nabodem . Zdaj je še čas, da se mi pridružite. Jaz moram skrbet za zorenje jajca .
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 16.1.2008 14:52:51
|
|
|
|
Mijavček
|
Ja, po mojih izkušnjah tudi....stopka 34-36 ur pred punkcijo.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 16.1.2008 14:58:45
|
|
|
|
bambi14
|
Malo brskam po forumih in naletim na vas punce, ki se trudite in trudite,...... Sama sem bila na vašem mestu 27.11.2007 in me je blo strah ko psa. Vse bo OK,!!!!! Nasvet; zakaj bi trpele punkcijo(različni smo in nekatere bolo bolj spet druge manj), jaz vam vsekakor svetujem kratko narkozo(cca.10 min in že se zbudite in je vse za vami). Aja,...transfer sem imela 2.12.2007 in sedaj sem srečka nosečka (9 tednov) , pa čeprav se mi je zdelo da se mi ne more nasmehnit sreča. Samo pogumno in uspelo vam bo!!!! Mislim na vas.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 16.1.2008 15:08:20
|
|
|
|
lara light
|
Oj, KOSTANJ , pridna! Super, še malo... Bambi14, kako lepo, čestitam, da ti je uspelo!!! Lahko poveš kje si imela punkcijo, ker jaz jo bom imela v PO in tam ne vem, če sploh prakticirajo punkcijo pod narkozo? Lepo se imej in vse dobro ti želim!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 16.1.2008 15:12:40
|
|
|
|
lejla007
|
Bambi - SUPER! Čestitam za nosečnost! Je pa res lepo prebrati tak post, ki daje upanje Kostanj - to punca! Še malo, pa boš šla lahko izvalit svoj pridelek Lara - oj! Sploh nisem vedela, da si tukaj?!?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 16.1.2008 15:14:23
|
|
|
|
Mijavček
|
Sayuri men se zdi ful lepo, da nas spodbujaš , zarad mene tud če mi za vrat bruhneš, jaz sem ful vesela, da stojiš v prvi vrsti za nami . Pa res upam, da se boš kmal boljš počutila. A popoldan ti je slabo... kaj pa tista o jutranji slabosti v nosečnosti.... verjetno se tako samo zarad lepšega reče Kako ste pa kej ostale? Ker mi rač. nagaja (net dol pada) ne morem vsega za nazaj prebrat, sori.) Mam eno vprašanje, za tiste, ki ste bile ali ste na Suprefaktu. (sej res, da sem že tretjič v postopku, pa še vedno vsega ne vem ) A mate kakšne stranske učinke. mater men je ful slabo (no ne tok k Sayuri), tud bruham ne, ampak se tooook slabo počutim. Nizek pritisk, zaspaaanaaa, glavobol, tečna, čustvena, zjokam se za vsako figo... nazadnje ko sem bla tkole pred IVF na Suprefactu so bli lih prvomajski prazniki in sem bla na potovanju in sem mislila, da mi je bilo od tega slabo. Pa zgleda da ne... Kostanj, lepe velike zrele celice ti želim. Daisy ful si bla pridna s seznamom. Hvala. Pa tud un post od Mišike je res zadetek v polno. Se čist strinjam. Kdaj bo pa pri tebi ET? A sem spet kaj zamudila?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 16.1.2008 15:34:07
|
|
|
|
DaisyE
|
Ja punce, nočem da seksate. Zakaj bi se pa eni meli fajn? Bom vrgla tisto dol s seznama, samo dajte še kake nasvete, da ne bom samo zato popravljala. Ups, a sem rekla samo? To je ja najbolj pomembno. Kostanj si mi pa požrla enih živcev. Vidim, da si gor, pa nič ne javiš. Po punkciji se bo treba lepše obnašat! Stopka pade dons, če je v petek punkcija. 100%. A teb tud ni hotu na list napisat? Men ni, pol sem sem pa rekla, če mi kuli posodi, pol je pa očitno vidu, da ima z eno počasno opravka, je pa kuj hiter napisu. Bravo. Saj men je tud samo po en folikel vedno meril, tako da sploh nisem vedela, kolk jih mam. Kar rukni še kak pir dons. Lara, bi blo za sprobat, če Reško prakticira punkcijo pod narkozo. Reči mu, da bi mela narkozo, pa jo boš po moje takoj dobila. Samo ne vem, kako ti bo kaj všeč. Mogoče lahko pa kostanj naserješ, da v petek proba.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 16.1.2008 15:37:21
|
|
|
|
konina
|
Mijavče, jaz sem mela tudi full reakcijo na suprefact. Tako kot opisuješ ti. S tem zdravilom nas vržejo v umetno meno, tako da so stranski učinki pšodobni meni. Lp, Nina
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 16.1.2008 15:56:03
|
|
|
|
Mijavček
|
Aja, sej res konina, vse hormone ti zbijejo na nulo, to je pa isto kot v meni. No, vsaj vem kaj me čaka . Hvala za odogovor.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 16.1.2008 15:57:34
|
|
|
|
Abra
|
gold fish še par dni si res ne upam ničesar vzet, kar bi imelo vpliv na maternico. O plahtici pišejo vse živo, pol pa ne veš čemu verjet. Kostanj, ne vem kaj misliš s tistim - kaj pomeni št. 7? Sem kje kaj tazga napisala? nč ne štekam Stopko pa definitivno danes. Ni Reš nč na list napisal? Do večera se pa lahko še piva naliješ, ne boš pol nč stopke čutla Daisy ti kar pust gor prepoved seksa. Kaj bomo samo ene trpele jaz sem iz ene prepovedi v drugo. Še dobro, da naj ne bi pozabli kako se to dela To z narkozo pri Rešu bi pa tud jaz rada vidla bi pol punkcije namesto do 9. delal do treh popoldne ... Lara saj ni take panike, mene ni nikoli bolelo, po punkcii me je bolj matralo, za tisto mi pa anestezija ne bi kaj dost pomagala. Mogoče pa kakšen persenček, da si bolj kul če na GK dajo pomirjevalo za zvečer, pol tudi en persen ne bi smel škodit. Pismo, do pred enim tednom skor nisem vedla, kaj to je, zdaj pa že reklamo delam najbrž bo bolš še en pir na tešče
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 16.1.2008 16:29:50
|
|
|
|
lara light
|
Daisy, Abra, mislim,da bom tudi jaz preživela z Nalgesinom, Persenom in morda še Ketonalom, madonca, še nikol nisem teh (zadnjih dveh) reči jemala, kdo ve kakšni bodo efekti ..ja za vse je 1x prviš, pravjo Sicer pa Abrina ideja mi je zakon, pir na tešče Daisy, ti si boljše? Glede na režanje, bi človek mislil, da si prpravljena za olimpijske podvige ...bodi lepo!
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 16.1.2008 16:30:02
|
|
|
|
pf
|
Kostanj stopko si daj absolutno danes ob 9.00. Gold fish glede poteka 30-dnevne bolniške in sklepa ne rabiš nikamor klicat. Jaz sem ga danes dobila in mi gor piše, da pač imam bolniški stalež do 23.1.2008, ker imam 22.1.2008 drugi UZ in tapravi ginekološki pregled pri svoji ginekologinji. Tako, da bom takrat spet nesla kake dokumente svojemu osebnemu zdravniku. Tebi so predpisali boniško do konca, a ne? Meni so jo samo priporočali, če bo pa vse vredu pa se zna zgoditi, da grem tudi v službo, če ne prej, ko po nuhalni, ali pa že po drugem UZ-ju.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 16.1.2008 16:52:05
|
|
|
|
DaisyE
|
Jaz sem odlično, kar se fizičnega stanja tiče, nobena hiperstimulacija meni nima namena k zanositvi pomagat. Sem si zdaj naredila še en zelenjavni sok in zdaj eno resno vprašanje: A lahko človek tudi z zelenjavnimi sokovi overdose naredi? Resno!
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 16.1.2008 16:56:13
|
|
|
|
gold fish
|
pf - meni so na GK predlagali bolniško celo nosečnost, pa bomo videli... Sem pa v službi povedala, da sem , ker gre ena na operacijo, druga v penzijo in se mi pač fer zdi, da jim povem, da mogoče še mene ne bo... In v ponedeljek že pride ena za nadomeščanje.... v bistvu je potreba v vsakem primeru... Zakaj pa bi ti šla delat? Daj povej koliko si ti noseča? Kdaj si imela ET? Ker jaz nisem ziher koliko je sedaj pri meni ....
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 16.1.2008 17:16:15
|
|
|
|
Pija76
|
Ne punce jaz se ne grem , grem v službo me ne pogrešate , odprem zdele v službi tole našo temo za prebrat fulll...........nič domov grem pa upam, da mi rata do večera vse prebrat....morm še delo domov nest....jejhata je hudič po 7 dneh v služno prit, danes na mizi sploh placa nisem imela
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 16.1.2008 17:18:26
|
|
|
|
DaisyE
|
Pija Ogromno je fotostimulacije. Tam bo šlo hitro. Al pa tud ne...
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 16.1.2008 17:27:59
|
|
|
|
arneja
|
Dejzi, jutri bo pa tvoj dan . Jaz sem prišla šele ob pol 5-h domov in sem bila čisto crknjena in sem šla samo spat. Sem pa še vedno driskasta, tako da ni noben sokec padel, niti Centramed tabletka ne. M še vedno ni, bi bilo fino, če je sploh ne bi bilo več . Pa da vidimo, kaj je novega tu gor .
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 16.1.2008 17:37:14
|
|
|
|
kikaa
|
Stopka je 36 ur pred puncijo. bambi14 - ja že že, če bi bila v Lj sploh možna kratka narkoza, bi bilo pa nebeško, takoj bi se zanjo odločila, pa je ni na razpolago, pri Rešu pa baje še Ketonala i.m. ne. Drugače pa - čestitam za nosečnost! Mijavček - jaz sem imela tudi take znake kot ti po Suprefactu, samo en dan sem še bruhala 2x zraven (ravno med dežurstvom v službi). tako da - jaz sem ga čutila, pa tečna in občutljiva sem bila za znort... DaisyE - Kar se tiče sexa po ET - glih ne vem, orgazem pa mislim da ni ravno priporočljiv, ker se krčijo mišice medeničnega dna in s tem po moje tudi maternica...ne vem no, jaz bi vsaj do testa počakala s tem oz. dokler se dovolj dobro ne vgnezdi. Je pa odvisno od vsake posebej. Pa še nekaj, odsvetovano je tuširanje z prevročo vodo, toplo ja, ne pa vročo. Jaz si danes še nisem naredila sokca, ne bo pa samo zelenjaven, ampak sadno zelenjaven - pomaranče in korenček...upam, da to gre skupaj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......