|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
15.1.2008 19:46:13   
lara light
user posted image user posted image user posted image  Neverjetna si!user posted image user posted image user posted image

Daisy, dej povej mi, po punkciji, koliko časa si zares, če sploh, počivala? Al se normalno giblješ, greš v trgovino, ven, sprehod? Res ne vem...verjetno pr vsaki drugače...če ti ne teži govort o tem oz če te to utruja, kar presliši, ne bi te rada obremenjevala..še eno josico ti pjnesjauser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
15.1.2008 19:49:50   
danana
Lara light - poslala sem ti ZS v zvezi z Dipherelinom.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
15.1.2008 19:58:21   
lejla007
Lara, sej vidiš, da je Daisy skoz v pripravljenosti - ampak večina v undercover preobleki user posted image user posted image user posted image

Verjetno res vsaka drugače reagira na zdravila, doživlja bolečine pri punkciji,... Jaz sem imela danes zelo veliko prozornega izcedka, ki je bil zelo vlečljiv (a sem dost razumljivo povedala user posted image ). In si mislim - kaj pa je zdej to?!? Sej ovulacije verjetn ne morm imet, če se pa špikam ravno zato, da bo ovulacija takrat, kot mora bit... Al kako?!? Čist nč mi ni več jasn user posted image Zgleda, da preveč pira spijem glede na svoje prejšnje pivske podvige user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu danana)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
15.1.2008 20:03:22   
arneja
Pija, sadni sokci so super, zelenjavni pa ne tako zelo. Mene pa še kar na drisko zvija user posted image . Ne samo, da me zvija, tudi hodim na WC ves čas user posted image . Kaj mislite: preveč vitaminov ali kaj?? Zeleno imaš v tegelcu?? Če je pa to full visoka zadeva. V katero hrano jo pa še daješ? Kaj, bioenergetiku naj rečem, da nimam preveč evrov user posted image ? A da me ne bo prekmalu dal na terapije? Jaz prave kave sploh ne pijem, razen zunaj espreso. Ampak bi bilo fino tudi to skenslati, kaj? Ja, po punkciji bi bilo pa mogoče fino h Karmen skočiti user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
15.1.2008 20:04:02   
lara light
Draga danana, sem ti poslala odg na zs, VSO SREČO!!!

Lejla, ti samo ga džingaj...ma pretirvat pa tud ne, da ne končaš med anonimnimi alkouser posted image user posted image user posted image ...verjetno so efekti od špikic...ne skrbi!

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
15.1.2008 20:07:21   
lara light
Punce, boste gledale Preverjeno...o baby boomuuser posted image   hmm, kje smo mi, spet napačen planet??user posted image  

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
15.1.2008 20:08:47   
DaisyE
Kostanj, nehi se sekirat. Meni je dons modra mlinčka rekla, veš kaj vse eni požrejo, pa se vseeno prime. Pa še prav ima. Saj res, kje pa hodi? Zdaj bi pa že mogla bit doma? Se opravičujem, da sem tisto sploh nalimala. To, da sem sebe zamorila, je kazen božja, to, da sem pa še ostale, pa ni ok. Meni se tvoja ideja o treh pirih kar dopade. user posted image user posted image user posted image

Lara, počivaš, kolikor je treba. Saj vidiš, kako se počutiš. Bom ti na dolgo razložila, ker mi je dolgcajt.

Pri prvi punkciji sem bila optimist, sem mislila, da bom šla takoj na šiht, Reško mi pa tud ni pojasnil, da je to malo težko izvedljivo. Potem je zgledalo takole, da sem cel dan ležala na kavču, muka se mi je blo še po kozarec stegnit, kaj šele WC!user posted image  Do tja sem rabla pol ure, pa mislim, da sem zgledala slabše kot 120 let stara baka. Pa samo molila sem, da me ne bo srat prijelo. To bi bile pa peklenske muke. Naslednji dan je blo bolje, drugi dan sva šle z Mlinčko pa že na pir (ah, kje so tisti cajti), čeprav me je še malo bolelo.

Drugič je bila podobna situacija, dva dni sestavljanja, potem je blo ok, potem me je pa spet zvilo, ampak je blo hitro ok. Do punkcije sem bla ko rožica.

Tale tretja zdaj je bila pa najmanj boleča, kar se tiče okrevanja. V soboto sem mislila, da je to zarad nalgesina, no pol sem pa videla, da je nedelja tud ok, viš pol me je pa včeraj zvilo, ampak je vse skup res na hiperstimulacijo sličilo, ni se mi zdelo tolk podobno bolečinam po punkciji. Dons je znosno. Hodim pa iz bajte ne, edino v nedeljo sem šla na pumpo. Pa tud gospodinjska opravila malo bolj bogo opravljam. user posted image user posted image user posted image  V glavnem sem na kavču, zato pa tolk nabijam po netu.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu danana)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
15.1.2008 20:10:46   
lejla007
No, jaz pa zdej zgledam že približno takole: user posted image

Morm res mal zmanjšat tole pitje user posted image

Vsem vam želim veliko user posted image , jutri kostanj in jadrnica - držim pesti!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3908
15.1.2008 20:11:09   
arneja
Pf, jaz sem jedla matični mleček že pred postopkom decembra, pa tale mesec tudi, tako da bo pri tejle M že tretji mesec, v postopku pa četrti. Sem pa res jedla fiolce. Ampak imajo tudi 350 ne vem česa matičnega mlečka, ampule pa 500, tkao da čisto zanemarljivo pa tudi to ni. Se pa bojim, da ne bi zdaj vsega preveč jemala, pa bi bil potem tudi šok za telo user posted image . Ker tiste antistres kapsule bom v postopku sigurno spet jedla. Mogoče zdaj, če si te sokce delam, Centrameda ne bi več. Saj ne vem.

Amelia, ti kar uživaj v odklopu, če ti tako paše user posted image . Samo vsake toliko časa pa le poškili sem gor user posted image . Ja, februar bo pa počasi res prišel user posted image .

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
15.1.2008 20:13:58   
Pija76
Arneja mogoče imaš pa tube tolk zapacane, da zdaj zelenjavni sokec dela user posted image user posted image , ne sej se hecam no, zgleda da pomaga, sicer pa kar je za ven je za ven, ane? Bioenergetiku reč v smislu, da če še ni treba, da ne boš evrčkov še stran metala, da prideš kasneje a ne? Karmen pa da ti stimulira maternico bi pa sedla po punkciji, pa da ti kaj pove, da se mal sprostiš. A si jo kdaj vprašala kaj misli o bioenergetiku? Ja Mišek ful RMS priporoča tud za celice, dej mogoče naj kera k še hodi k Karmen vpraša kolk on alahk pomaga za celice, mogoče bi Daisy kaj skočila al pa Mlinčka?
No jutr bom pa res zelenjavni sok naredila, ampak šele popoldan, ko pridem iz šihta.
Kikaa bravo za pridobitev, a si ga že sprobala?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
15.1.2008 20:17:21   
dajamaja
Evo mene iz Lblane. Tko fajn je blo, da grem v petek še enkrat tja, sploh če dobim dopust. Od začetka in na kratko - zjutraj na teše se mi M ulije (1 dan prezgodaj), komaj se zvlečem iz službe, ker je valjda spet frka, naberemo se z zamudo in oddivjamo .... nakar ugotovimo, da smo 1 uro prezgodaj, ker si je naša narobe zapisala.... potem smo se komaj zmenil zakaj sem prišla ...nekako je ves čas vleklo kot, da bi jaz ekipo rada menjala user posted image  ... pogledat pa itak ni mogel user posted image . Pri vsem je a fajn, ker se proti koncu M baje najboljš vidi. Pa mela sem UZ slikce zraven in opise laporoskopije, ko so  moje zverince opazoval še v domačem zverinjaku in menda ne zgleda, da bi bilo treba ven jemat. Vsekakor bi pa rad tudi sam videl, ker je to ne vem kaj že user posted image .  
Cel čas sem ga usmerjala, da me ne zanima zakaj je propradlo, ker mi itak nimajo časa pomagat če je kaj genskega, da bi se mi kr na mehansko osredotočal. Pa da izvidi od mojga tudi niso bistveni, ker itak da sva ICSI fana. Skratka blo je vse skupaj prisrčno zmedeno in odločitev preložena na petek. Vsekakor sem bila jst v vlogi Reša (dejmo, dejmo), on si je pa tako lepo čas vzel in mi razlagal in predlagal opcije, da sem se že kr okrutno počutila, ker men od Reša ni za it, sam mehanko bi zrihtala, pa v postopek preden se mi začne mah nabirat. Zdej pa doma hladim svojo koleričnost s pivom, ja tud za to je dober.   

Neposredna povezava do sporočila: 3911
15.1.2008 20:18:53   
DaisyE
Jaz ne grem več h Karmen, je nekaj vmes prišlo, mlinčka bi jo pa mogoče še lahko pobarala. No če bo kaj pomagalo, tole je iz njenega članka:

Kaj stimulirate z refleksoterapijo?
Določene točke, ki so pri ženski pomembne za samo spočetje – hipofizo, ščitnico in ledvice. Kitajska medicina pravi, da maternica ni najbolj pomembna za spočetje, je le soorgan. Če maternica ne dela, je treba ugotoviti, zakaj ne dela, kaj je vzrok. Pri anovulacijskih ciklusih, ko torej ni ovulacije, je vzrok v nadledvični žlezi, da pa prihaja do splavov, da sploh ne pride do zanositve – tu je treba vzrok iskati v ledvicah. In velikokrat je res tako. Po Kitajcih se v ledvicah življenje začenja in tam se tudi konča.

Jaz res mislim, da je pametno k njej hodit, če so problemi z jajčkami.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
15.1.2008 20:20:27   
arneja
Banga, saj obstaja tudi brezalkoholno pivo user posted image .

Lara, jaz si delam miks iz zelene, ingverja, pese, kumare in korenčka, ker naj bi bila to dobra kombinacija za prekrvavitev maternice. Če bi dala pa toliko korenčkov in samo eno enoto česa drugega, pa verjamem, da bi bilo čisto dobro user posted image . Čakaj, da bo Reško tako hitel, da te bo kar tikati začel user posted image . Za en Diphereline premalo pa kar pokliči tja, pa ga boš šla še enkrat iskat, če nisi predaleč doma. Jaz preskočila sigurno ne bi nobene injekcije.

Pajčolanka, ap na koncesijo te je Reško dal, ne? Upam, da bo mene tudi user posted image . Ko boš morala pa ampulo odpreti, pa samo pazi, da bo tista rumena pikica gor obrnjena in potem tam samo prelomiš. Ni sile. Ostalo pa Reško sam naredi, ker bi sicer predolgo trajalo user posted image . Smo vse bolj počasne, veš user posted image .

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
15.1.2008 20:21:05   
Pija76
Dajamaja fajn da si zadovoljena, v petek pa naprej. A šopinga ni blo pol?

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
15.1.2008 20:23:42   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Vsekakor sem bila jst v vlogi Reša (dejmo, dejmo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tole se je meni zadnjič pri moji ginekologinji dogajalo. Mi sploh ni blo jasno, kako da ima ženska tolk časa.

Evo, da se še malo pomiriš:
user posted image

Sem si ga dobro ogledala in sploh ni napačen.

Vsekakor se mi zdi to dober vmesni rezultat.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
15.1.2008 20:27:49   
arneja
Mandarinca, verjamem, da si žalostna, ampak je bolje tako. Bo pa najprej služba, pa potem otroček user posted image .

Ribica, mi je Karmen rekla, da naj kar jem Centramed, ker nisem imela celic. Ampak ga danes nisem vzela, ker očitno s tem sokcem dobim čisto dovolj vitaminčkov. Dobro, da si v službi povedala user posted image .

Dejzi, pazi kakšne slikce limaš, kaj če Reško forum bere user posted image ? Kam bi ti raje hodila: h Karmen ali h bionergetiku?

(odgovor članu mandarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
15.1.2008 20:29:34   
DaisyE
Zdravnik: Kako ste postali alkoholik?

Jaz: Začelo se je na RR....

Mater, zdaj sem si šla pa še jaz en pir iskat. Vso to govorjenje... Tokrat mi ga je prišparal. Saj dons še lahko, a ne?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
15.1.2008 20:31:42   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Kam bi ti raje hodila: h Karmen ali h bionergetiku?

To vprašaš totalnega skeptika do takih stvari. user posted image  Jaz bi šla h Karmen, ker je za neplodnost specializirana.

Ampak zavedaj se, da je tule vmes verjetno tud to, da ne zaupam stvarem, ki jih ne poznam. Kaj pa če oboje probaš?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
15.1.2008 20:33:55   
lara light
Daisy, hvala za razlago. Upam,da pride čimprej na odlično počutje, da boš nared za pikicouser posted image
Ampak tale pa prekaša vse do zdej...Newman, moj!! Pivce? Seveda, ti kar daj!
Daisy: "Začelo se je na RR"user posted image user posted image user posted image

Arneja, ne poznam teh kombinacij, sliši se pa zdravo! Jaz sem bolj prakticirala po knjigi o svežih sokovih, ki sem jo omenjala...vse kar svežega poješ je odlično, le precedi večkrat, da je čimbolj redko in da se hitro absorbira!

Se pa strinjam, da se ni preveč za obremenjevat s hrano, pijačo...zmernost in raznolikost me še najbolj prepričata, pa verjemite, da sem ogromno prebrala in naštudirala o prehrani. In še najpomembnejše, poslušajte svoje telo, povedalo bo samo, kaj mu ustreza in kaj manj.

Grem gledat Preverjeno!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
15.1.2008 20:38:55   
pajčolanka
arneja ja reško me je dal na koncesijo, daisy je rekla da zato ker sta dipherline in menopur  predragi da bi šlo samoplačniško. men je vseeno, glavno da sem na konceijo. kdaj maš pregled? držim pesti da te da na socialno...
za ampulo pa dobr da vem, od mojga brat je medicinc ga bm nažicala da mi mal pokaže, da prelamam ene dve...

če pa že limate take sladkiše... tale je meni najbolj seksi ded vseh časov, pri 44 letih zgleda kot 25 let star...jami... malo takih... user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
15.1.2008 20:44:26   
kikaa
IZVIRNO SPOROČILO: arneja
Za zelenjavni sok pa upam, da te ne bo kap user posted image . Jaz danes prav zares nisem dihala zraven, ko sem pila in je šlo vse skupaj precej lažje dol user posted image .

Ja, arneja - danes sem delala pomarančnega, pa malo mandarinic in jabolk...zakon so tile sokci, res okusni, natur...
Me je pa strah, ko pridejo na vrsti zelenjavniuser posted image . user posted image  Mogoče jutriuser posted image  
Se moram prej psihično pripravit na ta podviguser posted image . Saj zelenjavo - KUHANO imam rada, ampak surovo user posted image ... pa ne vem kako bo šlo... No, bomo probali. Kar bo pa bo. Pa sej mogoče pa tudi niso tako slabi... sicer pa vse za user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
15.1.2008 20:50:10   
arneja
Dejzi, a Blanči pa potem pada na ornk zmahane desce user posted image ?

Dejzi, tebi pa ni treba nič skrbeti, da bo mobi zazvonil. Si imela pa prav lepo število celic in ni vrag, da ne bi bili vsaj dve lepi, pa Čedo je tudi sigurno dva fanta našel user posted image . Pa kakšne slikice ti spet limaš user posted image . Ubogi Reško, se mu spet sigurno kolca user posted image .

Abra, mogoče bo bolje, da malo odklopiš od razmišljanja o otrocih. Saj bo še čas, da boš h Karmen hodila user posted image . Pomivati se pa meni tudi ne da zjutraj sokovnika. Jah, strojčki pa tudi nama malo plac jemljejo user posted image .

Kostanj, koliko Menopurjev si imela pa v prvem postopku? Samo dva? Si likala pa pir zraven pila user posted image ?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
15.1.2008 20:56:43   
DaisyE
Blanči pada na Reševe učke. user posted image

Kaj pa je zdaj to? Jaz sem si pir odprla, so pa vse ušle.
A kadar jaz pir pijem, se huda ura obeta?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
15.1.2008 21:00:00   
arneja
Lara, sem gledala o baby boom-u. Takrat, ko je prvi val udaril, smo mi že delali na tem, pa smo še vedno praznih rok user posted image . Drugače bi pa zdajle tudi že verjetno tretjega otročička pričakovala user posted image .

Ja, Dejzi, kaj vse eni požrejo, ampak nam očitno ni ravno usojeno, da bi lahko vse požrle, pa kljub temu zanosile user posted image . Naša mami vedno pravi, da od njene prijateljice mož je pa samo hlače slekel, pa je bila žena že noseča user posted image . Naš pa lahko nag salte okoli mene dela pa ne bo nič user posted image . Molila si, da te ne bo srat prijelo po ta prvi punkciji - pa ti mene res narolaš user posted image . Mogoče je bilo pa po tretji punkciji najmanj boleče, ker si h Karmen hodila? Ker midva sva šla po punkciji enkrat popoldan na sprehod. Ampak sem imale res le pet folilklčkov.  Joj, kakšen sonček je bil takrat, zdaj pa tole sranje od vremena user posted image .

Pija, prebavo sem imela pa jaz sicer čisto ok, tako da nisem bila nič zapacana user posted image . Pa naj me še malo bolj prepuca user posted image . S Karmen se nikoli nisva o bioenergetiku pogavarjali. Dejzi, greš ti še kaj k njej? Daj jo vprašaj, kaj misli o tem, prosim user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3924
15.1.2008 21:00:14   
Abra
Dajamaja, pismo, ta user posted image pa tut ne zna nikol prit ob pravem času. Si me pa zdaj prav fajn nasmejala. Dajmo, dajmo. Nas je Reš že tko natreniral, da od vseh pričakujemo, da hitro razmišljajo. Je pa čist logično, da bi on rad, da k njemu prešaltaš. Veš da noče, da si bo pol Reš vse zasluge za tvojo nosečnost jemal, on te je pa zrihtal ... vsi kao lepo o drugem govorijo, za hrbti je pa sama foušija. Ti se kar ne pusti. V petek te bo pa lahko že pregledal, al kako?

Arneja, jaz sem tudi na splošno zelo za refleksoterapijo. Jaz sem že prej kar redno hodila, samo ne k Karmen. To je blo moje mesečno cartanje. Se mi zdi bolj otipljivo, kot bioenergija, najbrž zato, ker je ne poznam.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......