dajamaja
|
Daisy, kje sem? Čez poste se prebijam …evo me, s pirom v roki!!! Arneja, nekaj se silim z rekreacijo, ja. V glavnem hitro hodim, tam okol 9 km za vikend, sicer pa kakšna 3 km – dokler je razsvetljeno. Pa telovadit bom začela, če se jutri zmenim za operacijo. Kdaj piti sok nisem ravno raziskovala. Na tešče gotovo ne škodi (če maš energijo med tednom) al pa 2 uri po jedi (mam od nekod v spominu da bi blo tudi ok). Vsekakor pred jedjo. Sayuri, tole pa res ni normalno koliko ti bruhaš. Pija, jaz ima že najstnika doma iz prvega zakona, glede na starost pa že kar iz prvega življenja. Pa si zato drugega otroka nič manj ne želim, prej še bolj, ker je moj sin tako enkraten. In ker je moj mož tako enkraten, da si želim, da bi tudi z njim uspela imeti otroka. Skratka, radosti materinstva poznam in pač delam vse možno, da jih delim naprej. Blanch, sej si ni zapomnil kdaj sta bila zmenjena. Lahko greš po moje že kr zdej. Če ne pa rečeš, da si imela virozo. Te matra, a? Prav je tako, nč čakat, kr srečko kupit. Mlinčka, ti nam pa potek svojga postopka mal v tajnosti držiš. Kje smo zdej, da znamo navijat – pijemo pivo s tabo al sami!? Pikovit, klanjam se. Jst sem bla nase čist ponosna, ko sem do 3h zdržala. Carica! Bravo Gloria!!!!!!
|