|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
14.1.2008 17:35:48   
lara light
Daisyka, ej, nisem še nič danes...sam gas, služba, telefoni, motor sem prodajalauser posted image , pa nič ne bo, ker ni resna. Zdaj sem skuhala čaj, a bi mi bolj pasala piva in še en cigaret povrhuser posted image , ampak po pivp pa grem, glih zdej, lahko ponudim? Že točim...čin stara!

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
14.1.2008 17:43:16   
lejla007
user posted image

hi hi, Lara! Čin čin!!!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
14.1.2008 17:46:17   
pajčolanka
punce zlate steuser posted image user posted image res.
Reš mi je upošteval 31  dnevni cikel in to da sem dobila ta mesev perilo 9.1 in me zato naročil 7.2. če dobim perilo prej moram bit pri njemu drugi dan perila ob 6.00 zjutraj da dobim injekcijo. ne glede na dan v tednu. najprej naj bi dobila Dipherline potem enkrat-ni točno napisal kdaj pa Menopur.

drugače pa je reško tak hecen. po eni strani strokovnjak da te kap, jaz sem z njim zelo zelo zadovoljna in če je treba la ne zna dobro vrtet jezik, včasih ko pa bi si človek želel da bi kaj več povedal pa tega ne stori. jaz pa tudi ponavadi pozabim vprašat.
lara, daisy, lejla...vse en veliiiik hvala. gotovo bo še kakšno vprašanje. zaenkrat pe je to to. najprej sem skoraj diplomirala iz ICSI postopka sedaj bom pa še iz zdravil in reševih metoduser posted image user posted image
res hvala

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
14.1.2008 17:51:10   
lara light
Pa si boljš volje, a ne?

Lejči, čin!!

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
14.1.2008 17:52:38   
Pija76
Blanč ne pritožuj se, rajši se že enkrat vklopi v debato! Te večkrat porajtam gor, o tebi pa ne duha ne sluha. PUnca če so dnevi pravi samo AKCIJA!!! Drgač pa drug mesec boš imela staro gardo lahko ob sebi, Arnejči pa Čarna, PIkovit, tko da do Reša, ni druge!

Lara ti si faca, neprespana pa kar pivo. Ah daj ga punca z užitkom, boš spala ko angelček, sam glavo za ju3 merkaj a prav?

Lejla pa takoj s tabo nazdravlja user posted image user posted image user posted image

Arneja da ne boš dragega preveč izmučila user posted image user posted image . Ah sej mu zihr sokec delaš user posted image .
Dejzi dons pa nis preveč voljna kaj? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3755
14.1.2008 17:57:44   
DaisyE
He, he, he blanči. Pa a ti sploh veš, kako težko sem jaz tiho? user posted image  Jaz bom po moje še na smrtni postli čvekala. Ti kar nabijaj klomifen, jaz bom pa navijala, da se bo kaj prijelo. Zdaj sem do petka v bolniški, pa itak nimam kaj drugega delat. Ampak, ne vem, kaj na netu delaš, če si v user posted image  dnevih. Hitro svojga pobaši in user posted image . Na piru se mi pa ne utegne prah nabrat. Ga mam pa zato drugje dovolj. user posted image user posted image user posted image

Lejla helou. Kako ti? Jaz si želim, da bi se znala iz svojga telesa transportirat, pol bi pa sedela na kaki omari in se sama sebi zlobno smejala. Ni mi za živet, umret se mi pa tud ne da.user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
14.1.2008 17:58:05   
pajčolanka
lara ja je kar bolje, ko malo bolj točno veš zakaj se gre...
user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
14.1.2008 18:18:19   
DaisyE
Aha, šele zdaj vidim, da ste že na piru. Naslednjo jaz častim. Sama bom pa dons rajš na kamilicah. Jih mam v termovki spakirane. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pija, a dons je že tvoj peti dan brez pira?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

Neposredna povezava do sporočila: 3758
14.1.2008 18:18:49   
Abra
Drage moje, kak dan me ni, pa je že kup novih bork. Dobrodošle!
Jaz se sedaj kar ne počutim za na to temo, se mi zdi, da jo itak samo smetim ... sem vas čez vikend brala in vidla, da ste spet imele luštno. user posted image Čimveč takih dnevov!

Danes sem imela zase že fajn občutek, pol pa spet pride en val, kdo ve od kod? Lara si zelo lepo napisala, jaz se zdaj počutim približno tko na 500-to potenco. Najbrž sem še polna nosečniških hormonov, ki mi zdaj res niso v pomoč. Zdaj jih pa res nočem več. Včeri sem malo razmišljala o naslednjem postopku in ugotovila, da v najboljšem primeru grem lahko sredi aprila, če ne celo maja .. tko, da tudi letos otročka definitivno ne bo, pa leto se je komaj začelo. To me res žalosti. Včeraj (ko sem bla precej bolj pozitivna) sem si naročila knjigo Dr. Alana E. Beera - Is Your Body Baby-Friendly?: Unexplained Infertility, Miscarriage & IVF Failure - Explained and Treated, sem o njemu že enkrat pisala na forumu. Na amazonu je knjiga v "akciji" in zdaj komaj čakam, da kaj novega zvem. Naj bi vsebovala tudi diete, ukvarja pa se predvsem z imunološko neplodnostjo, česar pri nas sploh ne preiskujejo. Imam občutek, da gre pri nama za to, ker drugega tko niso našli. Ta splav je še ena točka več za tako slutnjo.
Sem se pravkar odločla, da bom vseeno tuki težila, ker se zdaj že precej boljš počutim, samo da lahko malo dam ven iz sebe ... drugače me pa pošljite na kako drugo temo user posted image

Pija, si napisala, da si že dobila M, to ne more bit po nobeni teoriji. A te zelo boli? Jaz sem v soboto prebrala vse Pušenjakove poste o abraziji. Na UKC so mi namreč rekli, da bom krvavela od 7-10 dni, jaz pa nič. Kmalu po posegu se je že končala, zdaj imam smo rahle rjave izcedke, manj kot v nosečnosti. No, zato sem jaz vse preverjala ... sem pa zasledila en podoben post, ko je ena spraševala, če je krvavitev 1 teden po abraziji že M, prej pa že nekaj dni nič. Pušenjak jo je napotil kar na ustanovo, kjer so ji delali poseg, ker to naj ne bi blo ok. Menil je, da ji niso dobro sčistili ... M pa še ne more bit, ker v enem tednu ni moglo prit do ovulacije in tudi že do M. Ti si imela laparoskopsko, kajne? So ti tudi v maternici kaj čistili ali ne? Saj te nočem strašiti, jaz bi vsaj poklicala jutri na GK, če je to ok.

Bom počasi z vami začela pit, pa ne piva, to bo počakalo do postopka. Zdaj si po vseh teh mescih abstinence že kaj zaslužim user posted image Pa smo spet pri AA

Neposredna povezava do sporočila: 3759
14.1.2008 18:22:53   
gloria
Punce moje test pozitiven user posted image bhcg 1138.Počutje je tkole user posted image user posted image user posted image .Za zdej toliko pol se oglasim da vam povem kolk živcev sem zgubila danes ko sem čakala na test,ter preberem za nazaj.Ful sva vesela...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
14.1.2008 18:30:37   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Sem se pravkar odločla, da bom vseeno tuki težila, ker se zdaj že precej boljš počutim, samo da lahko malo dam ven iz sebe ... drugače me pa pošljite na kako drugo temo user posted image

Druga dobra tvoja odločitev danes. Prva je bila da nekaj napišeš! Le kam boš hodila, ostani tukaj in pika, stop, basta!
Vidim da enako premišljuješ kot jaz, letos ne bo otroka! Ah bo pa drugo leto a ne? Bova spet skupaj v bitki user posted image , tokrat pa bo res!!!!
Meni po maternici niso nič šarili, tud pri meni ne gre za abrazijo ampak za laparo, tko da je pomoje čist možnbo da imam že M. Občutki so bli čist enaki, včeraj spet napete prsi kot pred M, ker vmes so se že mal uplahnele. Pa danes ista bolečina v trebuhu kot ponavadi....tko da je to to. Veš pr men bi bila lohk pomoje ovulacija, sej nisem imela v maternici in se jajčnik ne zapre, a misliš da ni tako? No če bom kaj drugače porajtala jutri kličem, itak se mi bolniška izteka. Abra hvala za skrb res! Jaz ne bi pomislila, da to mogoče ni OK.

Mandarinca jaz se te še dobro spominjam, welcome back! Pa srečno tokrat do kmonca in naprej!

Dejzi ja 5 dan non- pirček sem!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
14.1.2008 18:31:45   
DaisyE
Abri prav fajn te je met nazaj. Privošli si vinčka, ko boš pa tistega Beera  (ime se mi dopade, me na eno alkoholno pijačo spominja user posted image ) naštudirala, nam boš pa vsem lahko pomagala. Pa boš dr. Abra.

Gloria, super. A bosta dva? Čestitke.

Dajčimajči, kje si. Punce so že na piru. Pridi še ti, se boš malo sprostila pred jutrišnjim dnem. Bodo šle skrbi stran.

Mlinčka, ti pa nehi vrednotit, pa rajš kakega dedca gor prilimi. Mi je kostanj prej lušte naredila. Pa da ne bo gojc.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
14.1.2008 18:40:55   
GITA14
user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitam vama

torej sta verjetno dva user posted image user posted image
ma ni lepšega

srečka nosečka veselim se s tabo in skor jokam od sreče.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
14.1.2008 18:45:59   
gloria
DaisyE hvala ti...če bota dva ne vem,to zvem na uz.Saj zdej si ti nasledna za user posted image .
Gita 14 hvala tud teb,saj pri teb tud ni dvoma da zdej ne rata...Veš kak bi bilo lepo da se srečujemo pri Preskarju...Sam mal boš za mano,jaz te čakamuser posted image .

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
14.1.2008 18:47:59   
pf
Gloria čestitam. Lepo in mirno nosečnost.

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
14.1.2008 18:56:35   
DaisyE
Po vsem, kar sem našla na netu, sem se odločila, da imam blago hiperstimulacijo prve stopnje. Če začnem bruhat, bo pa druge stopnje. Ampak to je še vse ok, stopenj je menda pet.

Tolk, da veste. user posted image user posted image user posted image user posted image

Mater mi je dolgcajt. Zdaj bo mogla pa blanči spet ful cajta poste brat. Kam je pa šla? Ubogala naš nasvet?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
14.1.2008 18:57:18   
Abra
Pija, na to pa nisem pomislila, da jajčnik kar naprej dela, če nosečnost ne poteka v maternici user posted image to je že preveč zame ... da ne dobi signala, da mora nehat user posted image pol je pa možno, da si bla noseča, vmes pa še ovulirala ... mater, kaj vse se nam dogaja ... še biologija nas ne folga user posted image
Midve sva si pa očitno usojeni, trejič skupaj, to bo že moglo dat pravi rezulat! Pa za obe bo to tretji postopek, kajne? Se bo pa takrat fejst bliskalo, ti povem.

Dejzi, ko sem jaz prvič slišala za Beera, sem v približno istem času tuki brala o koristnih lastnostih piva user posted image se mi je kar zdelo, da mora bit neki na tem dohtarju user posted image Je bil po moje tudi kot nek Ata Reš, na spletni strani je na fotki z otroci, ki jih je "naredil". Tebi pa ne bo treba nič več pomagat, pri tokratni proizvodnji boš imela pa že tolko otrok ... nam boš samo pir nosila user posted image kuker ti bo trebuh dovolil, seveda ...

Gloria, čestitke! Si pa matrala cel forum danes, ko prideš šele zvečer s tako novico.

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
14.1.2008 19:00:35   
**NiNa**
Oj oj punce!
Moje počutje danes je pa takšno user posted image user posted image user posted image
Danes je 8 dan po ET in prišla je moja user posted image , točna kot vedno. Sicer je za enkrat samo sluz pomešena s krvjo, ampak vem, da je to to, ker je pri meni to vedno tako, pa tudi nobenih drugih morebitnih nosečniških znakov nimam.

Prosim povejte mi, kje naj sedaj spet začnem? Čisto sem zmešana in samo jokam. Saj vem jutri bo nov dan. Torej prosim povejte mi kje naj se lotim da se prijavim za nov postopek. Koga moram najprej poklicat, pa tako naprej. Sem pa na GK Lj.

Glorija: Čestitam, uživaj v user posted image !

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
14.1.2008 19:02:37   
Pija76
Abra ja veš da tretjič mora it, tud zame bo 3. IVF. Pol pa torta in koktajl a prav? Ja jaz sem si tako domislila, da sem mogla ovulirat v tem času, tko da tole kr bo M. Če me pa začne boleti sem pa spet na GK. Ni druge.

Dejzi sej poznamo kar nekaj nosečk s hiperstimulacijo a ne? Ti boš pa naslednja!

Gloria user posted image user posted image user posted image , lepo nosečnost ti želim!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
14.1.2008 19:03:33   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Mlinčka, ti pa nehi vrednotit, pa rajš kakega dedca gor prilimi. Mi je kostanj prej lušte naredila. Pa da ne bo gojc.

Evo me srce, kerga si si pa zaželela? Pssst, med nama - nič ne vrednotim, se mi ne da user posted image .

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
14.1.2008 19:04:29   
Pija76
Nina žal mi je da ni uspelo. POgumno naprej! Ni kaj, enkrat bo uspelo! Najprej do dohtarja na GK po napotnico, pol pa po zaporedno številko. Pol pa 3 cikle, pa pokličeš in spet začneš. Srečno!

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
14.1.2008 19:04:59   
Sulfinija
Nina,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Punca izjoči bolečino nato pa pogumno v novi boj.

Mandarinca,dobrodošla.Naberi čimprej moči za svoje pingvinčke in brž po nje.Čakam na najino user posted image .

Gloria,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Ziher sta user posted image user posted image .

Punce jaz pa sem danes tudi user posted image user posted image user posted image user posted image .Me je spet napadel modrostnik.Jutri grem v akcijo za zobarko,če me katera vzame,se mi je prejšnja ful z.....................Sedaj me pa ful boli,me je tudi lansko leto že napadel in mi ga je zobarka odrpla sedaj pa ponovno ful boli po mojem druge ni ot ven z njim.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
14.1.2008 19:15:18   
DaisyE
mlinčka, najdi enga greha vrednega po lastni izbiri. user posted image user posted image user posted image

Nina, jaz sem pa glih prej seznam gledala in nate mislila. A zdaj pa tako? Žal mi je. Drži se. Za GK pa jaz nič ne vem, vem pa, da bodo punce pomagale.

Ja pija, česa vsega jaz ne navlečem, samo da bi uspelo, a ne? user posted image  Še za hiperstimulacijo se odločim. Če je to sploh to. Še vedno je možno, da je od pira. Lej une vampke, ki jih majo dedci, ki že dolgo pir pijejo.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
14.1.2008 19:22:29   
mlinčka
Nina, kaj čem druzga kot user posted image . Šit je to, ja. Ni fer pa nimamo kaj.

Gloria, tebi pa en juhej! Si bla tako suverena, da skorajda ni blo dvoma. Take rabmo, nam dajete zagon user posted image !

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
14.1.2008 19:24:17   
gloria
Sulfinija,Pf,Pija 76 hvala vam res ste zlate...
Abra teb tud hvala...ja zdej sem vidla da sem bila že zelo pogrešana.Mal sem izkoristila lj.Za stanovanje mi še manjka kopalniška oprema,tak da sva šla mal ogledovat ker se ne mislim kmal vrnit v lj.user posted image
Nina kaj naj rečem...v takem trenutku ti še misliš na mene...hvala iz srca.Juter poklič sestro Miro da dobiš št.in mesec gdaj kličeš za nov postopek,potem se pa še naroči v leonišču k svojmu gin.da dobiš novo napotnico.Enkrat aprila boš siguren na vrsti(mogoče tud prej).Bodi jaka user posted image .

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......