|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
14.1.2008 15:52:48   
Anonimen
lara light, to si pa lepo napisala. user posted image

(odgovor članu lara light)
  Neposredna povezava do sporočila: 3726
14.1.2008 15:54:33   
Anonimen
Gold fish, moja inspiracija, moj navdih, moja svetovalka, ....... kako se počutiš? Že brca?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3727
14.1.2008 16:24:30   
pajčolanka
evo še ena...sem pri Rešu in 7.2 začnemo z injekcijami in sicer z nečim na Di.....ne vem točno, ker ne znam prebrat reševih čačkuser posted image
pa v tabelo na listu ki ga je dal, je napisal 6 dvojkic in jih pobarval enako kot besedo menopur.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
14.1.2008 16:24:55   
pf
Daisy a nimaš jutri transferja, ali sem pa kaj pomešala, zato sem mislila akcijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
14.1.2008 16:25:52   
ANIME
hvala za odgovore.

Po le teh sklepam, da je zelo velika možnost, da bom kar celo nosečnost na bolniški.
A sploh katera, ki je že noseča po postopki ICSI, še dela?

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
14.1.2008 16:28:45   
gold fish
Dakec - hvala na vprašanju, sem kar user posted image  ..... Ne nič še ne brcamo...., bomo še malo počakali...., sem OK, sicer pa danes ful nervozna, ker se mi ni iz službe nihče javil...

Daj nekaj mi povejte, če po mailu javim, da imam bolniško do nadalnjega, a moram res še celo story po tel. pol razlagat...  Ker so kao užaljeni, ker ne pokličem in samo mail pošljem... pa ne vejo za kaj gre....

Čez 1 uro grem do os.zdravnice, da vidim kaj bo rekla, pol pa pokličem šeflo in ji povem...  pa upam, da bo konec tega in lahko začnem mirno živet...

Kaj DaisyE -kje si se zgubila? Imaš take simptome?

Soncek33 - ne obupat, jaz sem bila tudi prvič 100% prepričana, da bo, pol pa sem bila ful razočarana..... Ampak je že moralo tako biti... Drži se in pogumno naprej . Navijam zate in seveda za vse ostale...

Gloria -  čakam.....

Pozdrav tudi vsem, ki jih nisem omenjala....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
14.1.2008 16:33:12   
vijolica30
glooooooriaaaa!!!???

banga pozdravljena, jest sem 1.ivf že imela, neuspešno sevedauser posted image , tko da kr pogumno, jest že komi čakam da mi dajo novo zalogo drogeuser posted image ...punce so tuki zlate, srebrne....res, največ pomembnih stvari zveš od teh mojstric, od drogiranja in stranskih učinkov pa do tolažbe če/ko gre kaj po zlu, lahko se nasmejiš al pa zjokaš...tko da želim ti srečo
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
14.1.2008 16:42:26   
lejla007
punce so tuki zlate, srebrne....res, največ pomembnih stvari zveš od teh mojstric, od drogiranja in stranskih učinkov pa do tolažbe če/ko gre kaj po zlu, lahko se nasmejiš al pa zjokaš...tko da želim ti srečo

Tako je! Banga dobrodošla! Tudi jaz sem v prvem postopku in še malo zelena, ampak se prepuščam dohtarjem - že vedo kaj delajo user posted image

Mandarinca - tudi jaz se te spomnim! Takrat sicer še nisem sodelovala v debatah, sem te pa spremljala... Dobrodošla nazaj!

Pf - mislim, da ima Daisy v četrtek ET. No, saj še boljše, da že dons tko močno navijamo zanjo user posted image

Pajčolanka - še tebi - dobrodošla!!! Začetek februarja bo 1, 2, tukaj...

Lara - še jaz bi te pohvalila, da si res lepo napisala! Zgleda, da ti tele inekcije dajejo navdih za pisanje besed, ki nas mirijo user posted image

Pija - tebe bi pa rada samo vprašala (glede ne to, da si imela Gonal in Menopur), če si opazila kakšno razliko... Pri samem dozorevanju celic, občutju, ...

(odgovor članu vijolica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
14.1.2008 16:48:10   
pajčolanka
lejla hvala...
a je možno da je zdravilo na Di... Diphrlerine?

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
14.1.2008 16:54:28   
Anonimen
Pozdravljena pajčolanka!  A maš novo slikico al se mi sam zdi? Lepa je. No teh zdravil jst ne poznam.
Čestitke za začetek postopka, oz. vsaj za datum. user posted image  No februarja bo pa pestro pri navijanju.

Neposredna povezava do sporočila: 3735
14.1.2008 16:54:46   
konina
lejla, tudi jaz sem imela gonal in menopur. Celice so dozorele lepo obakrat, pri menopurju sem imela nekoliko več foliklov, jajčnih celic pa 15. Pri gonalu sem imela jajčnih celic 14. Prvič se je oplodilo 10 jajčec, dva so vstavili, dva zamrznili. Pri gonalu pa se je oplodilo 9 celic, dva so vstavili, tri pa zamrznili. Sem pa gonal v kombinaciji s suprefactom težje prenašala. Pri menopurju nisem imela nič suprefacta, pa je bilo boljš.

Lp, Nina

Neposredna povezava do sporočila: 3736
14.1.2008 16:56:11   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Daj nekaj mi povejte, če po mailu javim, da imam bolniško do nadalnjega, a moram res še celo story po tel. pol razlagat...  Ker so kao užaljeni, ker ne pokličem in samo mail pošljem... pa ne vejo za kaj gre....

Moje mnenje: javila si, tako da nisi dolžna nobene razlage. Boš pa itak bolniški list dostavila kar potrjuje, da je res razlog da si na bolniškem, kaj pa ti je je pa tvoja osebna stvar. Če pa se čutiš dolžna razlagat pa razloži.

Lejla razlika je, samo ne preveč različna. Predpisali so ti tisto za kar mislijo da potrebuješ. Brez veze da se s tem obremenjuješ. Itak bo tako kot mora biti a ne?
Pajčolanka dobrodošla!
Gloria kakšne barve bodo ploščice? Roza in modre? S črticami?

Ok jaz začnem že dons za Dejzico navijat! Kje pa si dečva?

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
14.1.2008 16:57:58   
Anonimen
Gold fish, odvisno kako se razumete v službi. Če bi jim jst poslala mail, da še ne pridem, bi bili pri meni doma s kladivom. Smo si zelo blizu, tko, da vedo vsako mojo tegobo.
Predlagam, da pokličeš vsaj nadrejenega razen, če si sama šefica user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu gold fish)
  Neposredna povezava do sporočila: 3738
14.1.2008 16:59:52   
pajčolanka
dakec kaj pa vem en cajt mam že tole sliko, prej sem emal obraz ženske z modrimi rožami v laseh...sem bila pa na tej temi bolj malo to tudi drži...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
14.1.2008 17:03:45   
DaisyE
Jo pf, sem glih 10 celic naklamfala skupaj, to je pa, mislim, glih meja pri reškotu, da se za 5. dan transferja odloči. Tako da jutri ne bo nič, bo treba do četrtka počakat.

Ribica lepo si tole razložila. Če misliš trikotnik tisto mesto, ki se tam začne, ko se rebra spredaj skup držijo, pol je to to. Tam not me najbolj tiši, pol pa dol naprej do maternice. Pijem kamilce, pa ni nič boljše, na WC pa zaenkrat normalno hodim. 1 in 2. Me pa vsaka guma čez trebuh nervira, tako, da sem zdaj v eni razvlečeni moževi pižami.

Pajčolanka, je diphereline. Dvojkice pomenijo, da drugi dan štartaš z dvema ampulama menopurja. Kar pomeni, da si na socialo. Bravo reško, res si nas osrečil.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
14.1.2008 17:10:46   
lejla007
Pajčolanka - ja, mislim da je zdravilo Diphereline. Na GK LJ dajo v večini primerov Suprefact, tko da jaz poznam samo tega user posted image

Konina in Pija - hvala za odgovor. Tko al tko vem, da ne morm nič vplivat na folikle, ampak lahko samo čakam... user posted image

Gloria - zdej bi pa res že lahko pršla, pa nam polepšala dan!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3741
14.1.2008 17:11:08   
pajčolanka
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Pajčolanka, je diphereline. Dvojkice pomenijo, da drugi dan štartaš z dvema ampulama menopurja. Kar pomeni, da si na socialo. Bravo reško, res si nas osrečil.

hm zdaj si mi pa odprla kup vprašanj. a vsi postopki so na socialo? a pol to pomeni da si bom dajala diphereline in menopur oboje 6 dni zaporedoma? to pomen dve injekciji na dan? nimam pojma ker reš je reku da bm vse pravi čas izvedela mene pa itak firbca. a dve ampuli menopurja...to je velik? al je to normalno?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
14.1.2008 17:17:49   
lara light
Se mi zdi tako lepo, ko te nekdo pohvali..dakec, lejlauser posted image saj ne da me ne, verjetno da me, ko si zaslužim, a večkrat se mi zdi, da je za mojo oklico vse tako samoumevno, da sem jaz vedno nasmejana, da sem rama, na kateri se gor vsi zjokajo, da vse naredim preden se oni sploh spomnijo, da je kej za narest...ma ja, brezveze, zaspana sem in pol težimuser posted image user posted image
DaisyE,ma bogica, upam, da te čimprej mine..eno ložico zateuser posted image
Pajčolanka, jaz imam tudi Dipher + 2 dozi menopurja
Čakam na Glorio!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
14.1.2008 17:22:45   
pajčolanka
lara in kako se pol pikaš? 2 injekcije? a istočasno začneš z obema zdraviloma?
in kako prenašaš? gre? kdaj boš mela punkcijo?

Neposredna povezava do sporočila: 3744
14.1.2008 17:28:48   
lara light
Začela sem z dipher...2.dan M je danes in sem dodala 2 dozi menopurja, diphereline v desno stran trebuha, menopur v levo. Eno za drugo ob 6h zjztraj...v nedeljo imam UZ, potem pa bomo vidli...ne vem kdaj verjetno čez 2 tedna cca bo punkcija..

IN ŠE IZPOVED:
Ni kej, dans sem na voljiuser posted image , tele injekcije so me blazno raznežile, verjetno se pripravljam, da bom mami???
Zdaj pa resno. Vam moram prišepnit, da sem zares vesela, da vas imam! Drage moje, zame ste že dve leti  nepogrešljive sopotnice! user posted image user posted image user posted image  Hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 3745
14.1.2008 17:29:30   
DaisyE
No bo zdaj prof. Marjetka user posted image  malo Reševe sisteme razložila...user posted image user posted image

Reško je dolgo delal tako, da je izmenjaval samoplačniške in koncesijske postopke. Prvi je bil samoplačniški, drugi koncesijski, itd. Lani mu je sredi leta zavarovalnica požegnala več koncesijskih postopkov in očitno jih ima tud letos dovolj. Kako vem, da si na socialo? Ker sta diphereline in menopur predragi zdravili, da bi jih samoplačnicam predpisoval. Bi se punce samo na zdravilih spufale.

7.2. ko greš po diphereline, je verjetno nekje 22. dan ciklusa. Takrat boš začela in se z diphereline špikala do 2. dneva menstre, ko greš spet k njemu po menopur. Prvo špiko menopurja ti bo dal on, naprej sama. Hkrati boš nadaljevala z diphereline. 8. dan ciklusa bo UZ, da vidi kako folikli rastejo. Že takrat lahko pade stopka, ampak to je zelo redko. Potem te na dva dneva naroča na UZ, do stopke, ki je najpogosteje nekje od 10 do 12. dneva ciklusa. Dan, ko dobiš stopko, ti da reško samo diphereline, stopko s daš sama zvečer. Čez dva dneva je punkcija v Postojni, ET pa potem čez 2., 3. ali 5. dni odvisno od št. celic. To je to, če bo še kaj, pa vpraši.

Lara hvala za lozico. Me veseli, da si naspidirana. A piješ pir?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

Neposredna povezava do sporočila: 3746
14.1.2008 17:30:03   
lejla007
Pajčolanka - jaz sem sicer na GK LJ, ampak mislim da v vsakem primeru začneš najprej s špikicami Diphereline (ena na dan). Potem imaš čez nekaj dni UZ (v LJ je pri dolgem postopku čez 14 dni) in tam dobiš še dodatne špikice Menopurja oz. kakšnega drugega "stimulatorja" (za rast jajčec). In potem si daješ po dve špikici na dan (eno Dip. in eno Men.). Ginekolog ti takrat tudi pove, kdaj prideš na naslednji UZ in to je to... To ni čisto točno, ampak nekako tako stvar poteka.

Prepusti se!

Neposredna povezava do sporočila: 3747
14.1.2008 17:31:42   
lejla007
No, evo!
Pa je prof. Marjetka razložila iz prve roke user posted image

Kako si kej danes, Daisy?

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
14.1.2008 17:31:49   
blanč
PROSIM!!!!!!!!!!!, da manj pišete na tale forum, ker jaz sem že skor obupala, preden sem se prebila do zadnjega posta. Dost punce, a res nimate kaj delat????
Marjetka takoj cunjo v roke pa prah dol iz pirovskih flašk brisat!
Arneja ja, ja malo me še prepričuj, bom pol sama sebi čestitala kako sem mož beseda. p.s: mi je od predlani ostala škatlica klomifena in trenuto sem v user posted image dnevih. Sam to vem samo jaz, no pa ve od zdele naprej.
Kostanj jaz pa nonstop tu gor strašim.Jaz sem postala odvisnica tegale foruma in verjetno največja navijačica vseh IVF-jevk.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
14.1.2008 17:35:05   
lejla007
Trikrat HURA za Blanč!

Če si največja navijačica vseh IVF-jevk, si pa zaslužiš eno ornk navijanje z naše strani!  user posted image  

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......