Abra
|
Drage moje, kak dan me ni, pa je že kup novih bork. Dobrodošle! Jaz se sedaj kar ne počutim za na to temo, se mi zdi, da jo itak samo smetim ... sem vas čez vikend brala in vidla, da ste spet imele luštno. Čimveč takih dnevov! Danes sem imela zase že fajn občutek, pol pa spet pride en val, kdo ve od kod? Lara si zelo lepo napisala, jaz se zdaj počutim približno tko na 500-to potenco. Najbrž sem še polna nosečniških hormonov, ki mi zdaj res niso v pomoč. Zdaj jih pa res nočem več. Včeri sem malo razmišljala o naslednjem postopku in ugotovila, da v najboljšem primeru grem lahko sredi aprila, če ne celo maja .. tko, da tudi letos otročka definitivno ne bo, pa leto se je komaj začelo. To me res žalosti. Včeraj (ko sem bla precej bolj pozitivna) sem si naročila knjigo Dr. Alana E. Beera - Is Your Body Baby-Friendly?: Unexplained Infertility, Miscarriage & IVF Failure - Explained and Treated, sem o njemu že enkrat pisala na forumu. Na amazonu je knjiga v "akciji" in zdaj komaj čakam, da kaj novega zvem. Naj bi vsebovala tudi diete, ukvarja pa se predvsem z imunološko neplodnostjo, česar pri nas sploh ne preiskujejo. Imam občutek, da gre pri nama za to, ker drugega tko niso našli. Ta splav je še ena točka več za tako slutnjo. Sem se pravkar odločla, da bom vseeno tuki težila, ker se zdaj že precej boljš počutim, samo da lahko malo dam ven iz sebe ... drugače me pa pošljite na kako drugo temo Pija, si napisala, da si že dobila M, to ne more bit po nobeni teoriji. A te zelo boli? Jaz sem v soboto prebrala vse Pušenjakove poste o abraziji. Na UKC so mi namreč rekli, da bom krvavela od 7-10 dni, jaz pa nič. Kmalu po posegu se je že končala, zdaj imam smo rahle rjave izcedke, manj kot v nosečnosti. No, zato sem jaz vse preverjala ... sem pa zasledila en podoben post, ko je ena spraševala, če je krvavitev 1 teden po abraziji že M, prej pa že nekaj dni nič. Pušenjak jo je napotil kar na ustanovo, kjer so ji delali poseg, ker to naj ne bi blo ok. Menil je, da ji niso dobro sčistili ... M pa še ne more bit, ker v enem tednu ni moglo prit do ovulacije in tudi že do M. Ti si imela laparoskopsko, kajne? So ti tudi v maternici kaj čistili ali ne? Saj te nočem strašiti, jaz bi vsaj poklicala jutri na GK, če je to ok. Bom počasi z vami začela pit, pa ne piva, to bo počakalo do postopka. Zdaj si po vseh teh mescih abstinence že kaj zaslužim Pa smo spet pri AA
|